Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Névnap

Egy csendes szombat reggel kellemes madárcsicsergésre ébredtem fel. Szeretem a madarakat hallgatni így mosollyal az arcomon keltem ki az ágyból. Jó kedvem volt, hiszen szabad hétvége várt. Nem kellett robotolnom a munkahelyen így azt tervezgettem, mit fogok csinálni otthon feleségemmel, Erikával. Aztán jobban magamhoz térve eszembe jutott : névnapi köszöntés lesz ma...a héten volt a névnapom és most jönnek a feleségem rokonai ünnepelni. Nem nagyon szeretem az ilyen ünneplést, inkább csendben, kettesben szeretem megtartani feleségemmel az ünnepeket, de hát nem akarok megbántani senkit. Egy rövidnadrágot és egy pólót kaptam magamra, de mikor ilyen meleg van alsóneműt nem veszek... ahogy most sem. Lementem a konyhába elkészíteni a reggelit, a pirítós illatára feleségem is felkelt és lejött utánam.

Reggelizés közben a feleségemet nézve újból megállapítottam hogy mennyire nem hasonlít a nővérére. Ezt mindig megállapítom. Párom alacsonyabb, rövid frizurája van, mozdulatai megfontoltak, a nővére ezzel szemben magasabb és vékonyabb, hosszú szőke hajú és a mozgása is játékosabb. Mindig tetszett a pár évvel idősebb lány, aki amúgy férjnél van és egy éve született meg a kislánya. Azt tudta mindenki, hogy nincs náluk minden rendben, de kifelé a tökéletes család képét mutatták. Szerettem sógornőmmel lenni, mert hasonlóan lökött mint én. Délután ők is jönnek gondoltam, mikor párom észrevette hogy elkalandoztam és megkérdezte hogy hová bambulok. Kivágtam magam annyival, hogy még nem kávéztam... a reggeli után a délelőttünk azzal telt, hogy takarítottunk. Bárki jön előtte takarítunk, bár sosincs rendetlenség és kosz, de ez már valamiféle rituálékén működött nálunk...

Szóval eltelt a délelőtt, majd az ebéd és a délután első másfél órája is. Megszólalt a csengő, megérkeztek a vendégek, elöl a sógornőm a kislányával, mögötte anyósom és apósom. Persze mint mindig, most is a gyermek kerül előtérbe, hiszen bájos teremtés. Mindenki könnyű öltözéket viselt, hiszen kánikula volt, bár a nap nem sütött erősen. A gyors köszöntés megtörtént, kaptam egy üveg bort és mindenkitől két puszit. Mikor sógornőm ért oda kivágott felsőjében és rövidnadrágjában nem tudtam megállni hogy ne vessek egy pillantást lábaira és formás melleire. Így félig eltakarva is szépek voltak, nem látszódott rajta semmi hiba, ahogy alakján sem maradt nyoma a terhességnek és a szülésnek, egy két csíkot leszámítva a hasán. Csattant a puszi, majd Petra továbblibegett és leült a kanapéra. Egy pillanatra felvillant előttem egy kép, amint csókolózunk Petrával... beindította ez a lány a fantáziámat, de a következő pillanatban a kislány nevetése visszazökkentett a valóságba. Megbontottam a bort és koccintottunk a családdal, majd kimentünk a kertbe. Nincs nagy kertünk, de a fű annál nagyobb benne. A kislánynak viszont ez nagyon tetszett, csak úgy mint a macska amelyik a fűben lepkékre vadászott...Beszélgettünk a kinti fa padon ücsörögve, figyeltük a kicsit ahogy játszott. Sógornőm egyszer csak felpattant és odalépett hozzám:

- Adnál valami harapnivalót? Nem ebédeltem és kezdek éhes lenni!
- Persze! - feleltem és már indultunk is a konyhába. Odabent hűvösebb volt és ahogy beléptünk, láttam hogy a hirtelen hűvöstől megborzongott, és mellbimbója teljesen átütött a felsőjén. Nincs rajta melltartó - konstatáltam, majd készítettem neki egy szendvicset, természetesen teljes kiőrlésű kenyérből, mert Ő is és a párom is megrögzötten egészséges étel pártiak... odaadtam neki egy tányéron, de ahelyett hogy az asztalhoz ült volna, állva kezdte elfogyasztani a szendvicset, a konyhapultra dőlve. Ahogy előrehajolt még formásabbnak tűnt a feneke és én ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megsimogassam kicsit.
- Jó étvágyat! - mondtam mosolyogva, közben a hátára tettem kezem és lazán leengedve végigsimítottam úgy, hogy a popsijára érkeztem meg. Egy szót sem szólva rám mosolygott, aztán ennyit mondott fejével a tányérra bökve:
- Köszi, ez jól esett.. - éreztem hogy nem csak a szendvicsnek szólt a dolog... újra kimentünk a kertbe, ahol feleségem és anyósomék készülődtek. Feleségem odaszólt nekem:
- Elmegyünk Krisztikével sétálni...van kedved jönni?
- Köszi inkább maradnék - vágtam rá
- Én is inkább maradok és megebédelek rendesen - szólalt meg Petra és indult segíteni felöltöztetni a kislányát.

Anyósomék elindultak kifelé, majd feleségem az unokahúgával utánuk. Petra hozzám lépett és megkérdezte :
- Ugye nem haragszol hogy rád akaszkodtam?
- Persze hogy nem - válaszoltam, majd elkezdtem kipakolni a hűtőből az ebédet, megterítettem és odahívtam sógornőmet.
Szedett magának egy kevés ételt és ahogyan az előbb a konyhapultnál most az asztalnál állt és úgy evett... előredőlve és engem csábítva az újabb simogatásra. Nem bírtam megállni és most határozottan a fenekére tettem a kezem. Kissé belemarkolva formás fenekébe megállapítottam hogy feneke is kellemesen feszes. Ő abbahagyta az evést és hátrafordult. Nem tudtam mit fog reagálni, de csak elmosolyodva megkérdezte:
- Tetszem Neked?

Meglepődtem kicsit, hogy így rákérdezett, nem is mondtam semmit csak bólogattam. Visszafordult és az asztalra hajolva evett pár falatot, közben a válla fölött rám pillantott. Én pedig folytattam az előző műveletet... megsimogattam a hátát, majd a fenekét, lassan benyúltam rövidnadrágjába, hogy érezzem meztelen bőrét. Éreztem, hogy kicsit megremeg, azután kigombolja nadrágját hogy kezem kényelmesen elférjen. Mögé álltam, finoman simogattam a fenekét, másik kezemmel pedig elkezdtem felfedezni testének többi részét. Végigsimogattam újra a hátát, a derekát, majd a hasára tévedtem és onnan egyre feljebb. Pár pillanat múlva a melleit markoltam felváltva. Láthatóan tetszett neki és lehunyt szemmel sóhajtozott.

Hirtelen felállt az asztaltól, kezem kicsúszott felsőjéből, majd ahogy fordult nadrágjából is. Rám nézett, csillogtak szemei, ajkai résnyire nyitva voltak és égtek a tűztől ami benne tombolt... bennem is hasonló tűz volt ekkorra, és ahogy rámnézett éreztem hogy úgy vonz engem, ahogy a mágnes két pólusa vonzzák egymást. Megcsókoltam mire ő hevesen visszacsókolt és a nyakamba kapaszkodott, mintha össze lennénk nőve úgy csüngött rajtam. Így csókolózva botorkáltunk át a nappaliba és kerültünk a kanapéra. Ott engedett csak el és rögtön a pólómat kezdte leszedni rólam.

Ahogy a póló lekerült rólam egyből meglátta hogy ágaskodik szerszámom, hiszen nem volt rajtam alsónemű így a vékony rövidnadrág olyan volt rajtam mint egy sátor. Mosolygott és már rángatta is le rólam a nadrágot, másik kezével pedig saját topját kezdte felhúzni. Átvettem az irányítást és vetkőztetni kezdtem, levettem a felsőt róla és gyönyörű mellei elővillantak. Csodáltam melleit, simogattam őket s közben felálltunk, hogy könnyebb legyen tovább vetkőzni. Ahogy felálltunk félig lecsúszott rövidnadrágja, hiszen azt már korábban kigombolta és egy nagyon csipkés, átlátszó fehérnemű volt rajta. Gyönyörű volt így félmeztelenül, de nem álltunk meg, lerángattuk egymás maradék ruháját, szavak nélkül tettük mindezt, neki is csak halk sóhajok hagyták el ajkait. Ott álltunk meztelenül és egy pillanat múlva már újra a nyakamban lógott és csókolóztunk.

Már én is remegtem az izgalomtól és a látványától. Lerogytunk a kanapé elé, a vastag szőnyegre, hanyatt fektettem és centinként haladtam végig a testén csókjaimmal. Csókolgattam fülét, arcát, nyakát, vállait és minden csókkal egyre jobban beindultam. Haladva lefelé számmal rátapadtam formás melleire, szívogattam őket ő pedig szorította magához fejemet és a hajamba túrva nyöszörgött. Szinte felfaltam testét, éreztem hogyan izzik, s pár perc múlva a parazsát tűzre váltottam, mikor csókjaim az öléhez értek. Szétnyitotta lábait, és halkan azt mondta:
- Folytasd kérlek! - s én engedelmeskedve parancsának nyalogatni, szívni kezdtem puncusát, mely úszott a kéjnedvektől.

Isteni íze volt, és ahogy szétterjedt számban az íze egyre jobban begőzöltem és egyre erősebben nyaltam. Láttam, ahogy egyre jobban vonaglik és pár perc után éles sikoly mellett élvezett el. Eltolta fejem erősen megduzzadt ajkaitól és magára húzott. Nem volt nehéz belecsusszanni, hiszen kéjnedveitől és nyálamtól nagyon síkos volt. Mozogni kezdtem rajta, Ő csípőmre tette kezét és diktálta az ütemet. Ahogy gyorsítottunk úgy kezdett újra egyre jobban vonaglani majd újra elélvezett. Remegett és magához szorított, én teljesen elmerültem benne. Mozdulatlanul feküdtünk, lassan kinyitotta szemét, szemembe nézet és közölte:
- Most én jövök! - és ellenkezést nem tűrve kilökött magából és felültetett a kanapéra, kicsit széthúzta a lábaimat, letérdelt és megfogta nedveitől csúszós szervemet, majd miközben verni kezdte rámnézett és szóra nyíltak ajkai:
- Le foglak szopni és azt akarom, hogy a számba élvezz. Ezt szeretnéd ugye? - közben meg nem állt a keze, én csak bólintottam, ő pedig folytatta:
- Hogy ízlett a puncim? Az enyém finomabb vagy Erikáé? - érdekes kérdés volt, de nem is várt választ hanem folytatta.
- Milyen érzés volt a feleséged nővérét nyalni? Izgi ugye? Most pedig bekapom a farkincád, de azt akarom, hogy végignézd, ahogy csinálom! Ne merd becsukni a szemed, így tudom hogy nem fogsz másra gondolni közben - mondta mosolyogva, aztán nem szólt többet, hanem szájába vette férfiasságomat. Bekapta a makkomat, száját szorosan rátapasztotta és nyalogatta farkam végét. Pár másodpercig csinálta, majd mozgatni kezdte fejét. Először finoman, majd megállt és felnézett rám:
- Helyes, nézd csak, hogy csinálom! Ízlik a farkincád, Erika mázlista hogy szophatja minden nap! - tetszett hogy becézi férfiasságomat, és válaszoltam neki:
- Nem szeret szopni, csak ritkán csinálja! - mondtam, és láttam, hogy Petra elcsodálkozik.
- Tényleg? Akkor nem is nyeli le? - csak bólintani tudtam, mert alig kaptam levegőt az izgalomtól.
- Majd én - mondta és már rá is bukott szerszámomra, erősebben és gyorsabban csinálta, mint az előbb, s közben végig a szemembe nézett.

Nem kellett sokat várnia az eredményre. Ügyes nyelvjátékával és szorosan farkamra tapadó szájával kicsikarta belőlem a feltörni vágyó nedveket és mikor megfeszültem csak makkomat kapta be és megállt, várva a gejzírt. 4-5x is a szájába lőttem s mikor abbamarad a spriccelés finoman szívni kezdte, hogy az utolsó cseppet is a magáévá tegye. Minden cseppje a szájában volt és mikor kiengedte szájából hímtagomat meglepetésemre nem nyelte egyből le, hanem forgatni kezdte szájában, ízlelgetve a nedűt, majd apró kortyonként nyelte csak le. Rettentő izgalmas volt látni, ahogy nyeli, azután már üres szájjal megszólalt:
- Igazán jól esett az ebéd, köszönöm! Majd legközelebb is nálatok eszem - kacsintott és adott még egy puszit ernyedő tagomra. Azután még simogattuk egymást pár percig, gyorsan lemosakodtunk és felöltöztünk. Nemsokára visszaértek a többiek a sétáról, mi pedig a nappaliban a tv előtt vártuk őket. Semmit sem sejtettek. Mikor búcsúzásra került sor Petra kis mosollyal az arcán lépett hozzám, adott egy puszit s közben - hogy más ne lássa - megsimogatta lábam közét, majd így szólt - Boldog névnapot mégegyszer! - majd elmentek.

Még párszor megismétlődöt a dolog Vele, de ez már másik sztori :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

sonny grosso ·
Egész jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: