Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Négyesben IV. rész - Párcsere 1. fejezet

Amikor az új barátnő először találkozik a legjobb haverokkal... Abból csak jó sülhet ki. 
 
 
Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 7.
 
*********************************************************************


 
Tara volt az első, aki felébredt a fülledt élmények utáni bágyadt álomból. Egy pillanatra kábultan nézett körbe, majd széles mosoly terült szét az arcán, ahogy észrevette az ágyon heverő kábult férfitesteket. A srácok pont úgy néztek ki, mint a két fiú, akikre évekkel ezelőttről emlékezett, Jasmine pedig… Ó, Jasmine! Sötét haja borzos glóriaként borult feje köré, ahogy teste a másik nőéhez simult. Teste többi része azonban itt-ott valaki más tagjaihoz is préselődött.
Tara szíve nagyot dobbant, combjai köze pedig bizseregni kezdett, ahogy az alvó szépséget nézte. Annyira szeretett volna már egy negyedik tagot a kis társaságukba! Most pedig, most pedig itt volt. Jasmine pedig mindannyiukat meglepte és még magát is a saját biszexualitásával. Nem csak hogy belevetette magát a szexbe egy másik nővel úgy, mint még soha azelőtt, de élvezettel figyelte azt is, ahogy a srácok kényeztetik egymást. Tara tudta, hogy hosszú időbe fog telni biztosra menni, talán egy egész élet rá fog menni, de Jasmine úgy tűnt, olyan tökéletesen közéjük passzol, mintha már évek óta az életük része lenne.
Tara gondolatai távol jártak, ahogy elképzelte a közös életüket, ahogy egymással játszadoznak. Remélte, hogy mindez valóra válik majd.
Halk nyögés hallatszott és Jim lassan fészkelődni kezdett Matt karjaiban. Megfordult és végre az őt figyelő Tarára pillantott.
- Jó reggelt, Napsugaram! – viszonozta egy mosollyal a pillantását, majd kinyújtózkodott. Ez már elég mozgás volt ahhoz, hogy Matt és Jasmine is mocorogni kezdjen. Pillanatokon belül már mind a négyen morogva nyújtózkodtak, igyekezve kiűzni testükből a kitekert pózok okozta görcsöt.
Néhány random testrészre adott csók kísérte ébredezésük folyamatát. Végül Jasmine volt az első, aki megszólalt:
- Egek, ez fantasztikus volt! Viszont én úgy érzem magam, mint akit kifacsartak. Ha nem kapok valamit enni… - Egy pillanatra elhallgatott, majd körbenézett a többieken. - …meg egy kiadós zuhanyt, akkor gyilkolni fogok. Nem számít, milyen szexik vagytok.
A többiek hangosan felnevettek.
- Az utolsó, aki a medencéhez ér – közölte Matt –, az cseréli le a lepedőt. Rendelek pizzát és azt kérem majd, hogy egyenesen oda hozzák.
- Az én hősöm! – jutalmazta meg Jasmine egy mosollyal, miközben Tara és Jim kikászálódtak az ágyból.
- Fürdőruha, srácok! – figyelmeztette őket Tara. – Ha csak nem akarjuk, hogy a pizzafutár is beszálljon.
Hangos morgás és néhány elmotyogott „talán” után mindenki megtalálta a felszerelését.
Egy órával később már mindannyian a kellemes vízben áztak és a medence széléhez rögzített asztalról majszolták a pizzát.
A nap az újabb és újabb szexuális csörték és a köztük lévő pihenés mámorában telt, most pedig ott ücsörögtek, süttetve magukat a napon. A nagy égi világító már kezdett lenyugodni, Jasmine pedig csak arra tudott gondolni, mennyire bizsereg minden tagja. Szemei a Nap ereszkedésével párhuzamosan csukódtak le, alig bírva erőt gyűjteni, hogy megszólaljon.
- Srácok, a mai volt életem egyik legjobb napja. Olyan dolgokat mutattatok nekem, amiket eddig elképzelni se tudtam. Mintha a világ kitágult volna számomra. Nekem azonban így is csak ti számítotok benne… Ha nem lenne erőm felkászálódni az emeletre, kérlek, csak lépjetek át rajtam, amikor mentek lefeküdni!
Mindannyian hangosan felnevettek, majd Jim megjegyezte:
- Semmi gond, Drága. Azt hiszem, bennünk sincs sokkal több energia. Inkább segítsünk egymást betámogatni az ágyba!
Jasmine épp azon volt, hogy beleegyezően bólintson, Tara azonban megelőzte.
- Nekem van egy jobb ötletem. – Kivárta, amíg mindenki felvont szemöldökkel rá pillant, mielőtt folytatta volna - Nossssss, mindannyiunknak volt már ideje egy kis édeskettesre mindenki mással… kivéve Jasmine-t és Matt-et. Én azt javasolnám, hogy töltsük külön az éjszakát és amíg Jasmine kiélvezi Matt társaságát, én elviszem Jimet! – Egy pillanatig mindannyian csendben voltak, mire Tara, hirtelen megijedve a helyzettől, igyekezte rendezni a dolgokat. – Persze, csak ha nektek is tetszik az ötlet.
Jasmine küldött egy fáradt mosolyt a barátnője felé.
- Ne aggód, Tara! Nekem nagyon tetszik az ötlet. Amúgy is szerettem volna közelebbről megismerni Matt-et. – A szemében csillogó huncutság mosolyt csalt a többiek arcára. – De a ma éjszaka legyen az alvásé! Ráérünk a játszadozással holnapig is.
A többiek csak megvonták a vállukat és talpra kecmeregtek, hogy elinduljanak a ház felé. Végül pedig azon kapták magukat, hogy önkéntelenül is Jim és Tara indul az egyik szoba felé, Matt és Jasmine pedig a másikba. Tara, a nagy tervező, mindent jól kikalkulált.
- A lányoknak van több holmija a fürdőszobában, a srácok meg majdnem mindenből használhatják úgyis egymásét – mondta, miközben kézen fogta Jimet, a Matt-tel közös szobájuk felé vonva őt.
Amikor a másik páros is beért a saját szobájába, Matt bágyadtan szájon csókolta Jasmine-t, mielőtt az ágyba roskadt volna.
- Adj nekem nyolc órát és már a tied is vagyok!
Jasmine azonban még így is gyorsabban elaludt, Matt pedig lecsukódó szemekkel figyelte a mellette szuszogó szépséget.
Tara és Jim egy kissé még éberebb volt. Bár ők is mindketten hullafáradtra kefélték magukat, nehéz lett volna megmondani, melyikük volt izgatottabb.
- Jim, ez nagyszerű! – mondta Tara. – Jasmine nagyszerű és szerintem odáig van értünk.
- Szerintem alábecsülöd a helyzetet – kacagott a férfi. – Jasmine tökéletesen passzol közénk és akar is passzolni. És minden olyan gyorsan történt! Köszönöm, hogy átadtad neki az üzenetemet és hogy olyan csodásan kezelted őt. Még a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy arra jövök majd haza, hogy egymás karjaiban alszotok.
- Amikor találkoztam Jasmine-nel, rögtön tudtam, hogy különleges - folytatta. - Azonnal elrabolta a szívemet, de nem ringattam illúziókba magam, hogy biztosan működni fog és tökéletesen beilleszkedik majd a hármasunk mellé. De amikor megláttalak titeket együtt aludni, teljesen elvesztem. Viszont amikor rajtakaptatok minket Matt-tel a konyhában… Sose rémültem még meg annyira életemben. Attól féltem, hogy mindent elveszítek… Úgyhogy, el se tudom mondani, mennyire boldoggá tettél engem. Köszönöm a türelmedet és hogy mellettem álltál és a nyelved tehetségével is meggyőzted őt.
Tara elmosolyodott.
- Én pedig köszönöm, hogy megtaláltad mindannyiunk élete harmadik nagy szerelmét. Meg kell mondanom neked, hogy amikor átadtam az üzenetedet, én is épp annyira féltem, de aztán… Egek! Olyan volt, mintha mindig is velünk lett volna. Ami pedig a nyelvem tehetségét illeti… Istenem! Az a lány egy született puncifaló őstehetség. Azt hiszem, sokat kell majd várnotok mindkettőtöknek, amíg sorra kerültök nála. Nem fogom hagyni, hogy lehasználjátok – nevetett fel Tara, majd szenvedélyesen megcsókolta Jimet. – Olyan jó, hogy visszajöttél! Annyira meg akarlak most dugni! De a testem úgy tiltakozik, mint még soha. Viszont alig várom a holnapi napot, hogy kiderüljön, hogy szuperál majd a mi kis négyesünk.
Jim előre hajolt és ismét megcsókolta Tarát, majd mosolyogva átölelte őt.
- Akkor jó éjszakát, baby! Aztán majd reggel belevágunk a „ki sikoltozik hangosabban”-versenybe. Aludj jól és drukkoljunk együtt a holnapnak!
 
 
 
Folytatása következik!
Előző részek
Hasonló történetek
4470
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
4382
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: