Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nedves matematika

-Szia anyu! 
-Legyen szép napod, kicsim! - szólt Becky után az anyja, de a lány már nem hallotta, be is csapta a kocsi ajtaját.
Becky-t komoly gond gyötörte: ma derül ki a legelső matek dolgozat eredménye, ami ennél a tanárnál kellően rányomta a bélyegét a félévi jegyre. Becky-nek pedig sok forgott kockán, a matek jegy is számít a főiskolai felvételinél.
Az egész napot végig idegeskedte, ötödik órája volt a matek. Nem volt szerencséje, alig érte el a kettes alsó határát, de elérte. Ez mégsem villanyozta fel, hiszen ezzel nem igazán lehet jó helyre bekerülni. A tanár úr, Simon Brett, teljes mértékben közömbösnek látszott a jegyeket illetően, Becky kérdésére válaszolva, miszerint lenne-e lehetőség javításra, egy kurta nemmel felelt. Az óra végét jelző csengő után Becky reménytelenül indult kifelé a teremből, mire a tanár utána szólt és az asztalához hívta.
-Nem vagyok megelégedve a teljesítményeddel - közölte a férfi közömbösen, fel sem nézve az osztálynaplóból. 
Becky idegesen állt egyik lábáról a másikra, hátra nézett az ajtó felé, de már mindenki elhagyta a termet.
-Becky? - nézett fel rá a tanár.
-Bocsánat, tanár úr - jött zavarba Becky. 
-Szóval? Te elégedett vagy a jegyeddel? 
-Nem, tanár úr. Ezért kérdeztem, hogyan tudnék javítani. 
A tanár felállt az asztaltól, és a másik végére sétált, mintha minél messzebb szeretne lenni a lánytól. Szembe fordult vele, kezeit maga előtt tartva forgatta ujján a jegygyűrűjét. Lassan végig nézett Becky-n, szinte stírölte, de az arca továbbra is közömbös maradt. Becky nem tudta hová tenni ezt a nézést, hisz az elmúlt három év alatt egyszer sem jelezte a tanára, hogy érdeklődne iránta. Lesütött szemmel várta a választ. 
-Adok egy lehetőséget a javításra - szólalt meg végül. - Órák után, fél négykor várlak fent a kémia szertárban. Ne szólj róla senkinek, egyedül gyere.
Mielőtt Becky bármit is reagálhatott volna, a férfi lezárta a beszélgetést és elküldte őt.
 
Becky fél négy előtt pár perccel fel is ért a szertár elé, de a tanárt nem látta sehol. Próbált benyitni, de az ajtó kulcsra volt zárva. 
-Engem keresel? - szólalt meg mögötte a férfi, mire Becky összerezzenve fordult hátra.
Mr. Brett pár lépésre állt tőle, kezei a farmerja zsebeibe csúsztatva. Megint alaposan végig nézett a lányon, mire Becky-nek egyértelművé vált, hogy itt nem fog nyerni, ha elhadarja a Pitagorasz-tételt. A lány aznap egy combközépig érő farmer nadrágot és egy szűk atlétát viselt, ami alól egy-két ujjnyi részen kivillant csinos hasa és csípője, ez láthatóan tetszett a férfinak. Zsebéből elő vette a kulcscsomóját, és beengedte a lányt a terembe. Becky járt már itt, Mr. Brett tanítja neki a kémiát is, és volt, hogy neki kellett segítenie elpakolni. Becky bement és megállt a terem közepén, szembe fordult a a tanárával, aki még az ajtó zárjával szórakozott. Bezárta magukat, aztán a lányhoz sétált, közvetlenül elé állt, úgy nézett le rá.
-Szóval, Becky - felemelte a kezét és ujjai hegyével végigsimítot a lány felkarján. - mégis milyen jegyet szeretnél a kettes helyett?
-Egy... - a lány hangja megremegett - azt hiszem, egy négyes sokkal jobb lenne.
Megborzongott a férfi ujjaitól és felnézett rá. A tanár mohón figyelte Becky-t, szinte felfalta a szemével. 
-Egy négyes - ismételte, majd bólintott.
Ráfogott a lány vállára és egy másik ajtó felé fordította. Becky-nek fogalma sem volt róla, hogy az ajtó mögött mi van, sosem járt ott. Mr. Brett megtolta a lányt, mire az elindult, és az ajtóhoz érve megpróbált benyitni, de az is zárva volt.
Szinte azonnal megérezte maga mögött a férfit, hozzá nyomult, a füléhez hajolt.
-Te kis butus, nálam van a kulcs. 
Becky érezte fenekénél a tanár ágyékát, és egyáltalán nem volt puhának nevezhető. A férfi elnyúlt Becky mellett, a zárba illesztette a kulcsot és kinyitotta az ajtót. Betolta a lányt, Becky pedig azonnal be is lépett, de az ajtó mögött lévő látványtól lefagyott. 
 
A padlóra terített pléden egyik évfolyamtársa, Claire feküdt, a lány felsője fel volt húzva a mellei fölé, a szoknyája fel a derekára, bugyija pedig félre húzva. Csukott szemmel, hátra vetett fejjel nyögdécselt, csípője két oldalán pedig az iskola másik kémia tanára, Mr. Smith térdelt. A férfi nadrágja és alsója le voltak tolva, kezeivel Claire, bokáit fogta és a lány teste fölé emelve tartotta, így a csípője megemelkedett kicsit a padlóról. Az idősödő, pocakos férfi nagyokat nyögött, ahogy igyekezett minél mélyebbre nyomni kemény farkát a lány puncijába.
Becky ledermedve nézte az elé táruló jelenetet, erre egyáltalán nem számított. Újra megérezte hátán Mr. Brett kezét, ahogy megint tolt rajta egyet. Beljebb lépett, de nem tudta levenni szemeit a párosról. Mr. Smith meghallotta a mozgást, felnézett és mosolyogva biccentett Becky és a másik tanár felé.
-Helló, Philipp - biccentett Simon, aztán a lányra nézett és elvigyorodott. - Claire, te már megint nem tanultál?
Claira ránézett a férfire, és elmosolyodott, végig nézett rajta. Láthatóan jobban örült volna a sármos, izmos Mr. Brett-nek, mint a kopaszodó tanárának.
Simon újra Becky felé fordította figyelmét. Az ajtóval szemben lévő pulthoz sétált vele, háttal neki dőlt, Becky-t pedig magával szembe állította.
-Mutasd meg, kicsim, mennyire szeretnéd azt a négyest - közölte mosolyogva, kezével pedig az ágyéka felé mutatott, hogy biztosan egyértelmű legyen.
Becky tényleg szerette volna az a jegyet, ezért úgy döntött, hogy belemegy a játékba és megdolgozik érte. Letérdelt tanára elé, remegő kézzel, de gyakorlottan bontotta ki a nadrágot és egy mozdulattal a férfi térdéig húzta a farmert és a boxert. Simon farka félkeményen lógott Becky orra előtt, aki rögtön megérezte a férfias illatot. A szőr rövidre volt nyírva a férfi méretes pénisze körül.
-Gyerünk, kislány - hallotta a férfi izgatott hangját. Felemelte a kezét és rámarkolt a faszra, kezdésnek párszor hátra húzta a bőrt rajta, visszaengedte, majd kinyitotta a száját és bekapta a makkot. Mr. Brett felsóhajtott, tenyerét a lány fejére tette és megsimogatta. Becky körbe nyalta a farok végét, aztán még beljebb engedte a szájába. Lassan mozgatni kezdte a fejét, ajkaival finoman rászorított, amitől egy nyögés szökött ki a férfi száján.
-Ahh igen - búgta Mr. Brett, csukott szemmel élvezte a lány ajkainak kényeztetését. Ujjai megfeszültek a lány fején, hajába markolt és meghúzta maga felé. Farka mélyebbre csúszott Becky szájában, egészen a torkára, amitől a lány szemei elkerekedtek, de hagyta magát. Szájában teljesen megkeményedett a tanára farka, ilyen naggyal még nem volt dolga. Apja farka, és a barátjáé, Gary-é is pár centivel elmaradtak ettől.
Tövig nem tudta szájába engedni, cserébe erősen a fasz tövére markolt és fejével azonos irányba mozgatta kezét is. Nyelvével alulról simogatta, Simon elégedett nyögései elárulták, hogy nagyon is jól csinálja. Közben a férfi mély hangja mellett hallotta a másik tanár élvezkedését és Claire apró sikolyait is, bár háttal volt nekik, ezért fogalma sem volt róla hogy épp mit csinálnak.
-Elég - lihegte Simon, és eltolta farkáról a lány fejét. Becky lihegve engedte ki szájából a faszt, hátra ült a sarkaira és a ajkait törölgette. Mr. Brett ellépett előle a megkerülte. 
-Nincs pihenő, kisasszony - nevetett fel. - Fordulj, szájba akarlak baszni! 
Szavai megijesztették Becky-t, ilyet még nem csináltak vele. Habozva fordult hátra, mögötte  tanára a kemény farkát markolta és lassan verte, közben mosolyogva nézett le a lányra.
-Guggolj háttal a pultnak, támaszd oda a fejedet - utasította és felé lépett.
Becky teljesen megfordult és úgy helyezkedett, ahogy Mr. Brett mondta. Közben oldalra pillantott a másik párosra: ezúttal Mr. Smith feküdt a pléden, lábai között Claire térdelt és gyorsan verte a tanár farkát, közben a makkot nyalogatta, várta, hogy a szájába élvezzen. A látványt Simon farka takarta ki, amikor a lány elé lépett, farkát rögtön a diákja szájába tolta mélyen. Becky szemei elkerekedtek, ahogy a hatalmas fasz szétfeszítette száját és a torkára csúszott. Köhögni, öklendezni próbált, de nem tudott, ezért ijedten a férfi combjaiba markolt.
-Milyen kis vad lettél - nézett le rá gúnyos vigyorral a tanár. - Ezt szereted, igaz? A kemény faszt magadban, te kis ribanc. Tessék, dolgozz meg a négyesért! 
Ezzel mozgatni is kezdte a csípőjét. Kicsit kihúzta farkát a lány szájából, de Becky-nek megkönnyebbülnie sem volt ideje, szája és torka újra ki lett töltve. Feje hátra vágódott és a pult szélén koppant.
-Mondtam, hogy tedd oda a fejedet - oktatta ki Mr. Brett, majd a lány hajába markolt és durván a pulthoz fogta.
Becky mozdulni sem bírt, a fejét erősen fogta a férfi keze, közben torkát folyamatosan ostromolta a kemény fasz, levegőt is alig kapott tőle, szemei könnybe lábadtak. Tanára nyögései mögött mintha hallotta volna Mr. Smith nyögéseit is, majd kis motozás után ajtó nyitódását és csukódását. Kettesben maradtak, és Mr. Brett megállás nélkül dugta a lány torkát, nem törődve az időszakos fuldoklással.
Becky számára hosszú óráknak tűntek, míg tanára kellően megdolgoztatta a száját, állkapcsa már sajgott. Nyelvén érezte a férfi nedvének ízét, aztán azt, ahogy nyálával együtt lecsorgott a torkán.
 
A szája váratlanul szabadult fel, Simon hirtelen hátra lépett, farka cuppanva hagyta el Becky ajkait. Lihegve távolodott el tőle, farka egyenesen a lány felé mutatott, makkjáról és golyóiról nyál csöpögött a padlóra.
-Ez aztán kemény volt, majdnem elsültem - vigyorgott újra, ráfogott a farkára és húzott rajta párat. - A hármasod már megvan, kislány. Jöhet a munka a négyesért?
Becky lihegve rogyott le a padlóra, sajgó állkapcsát masszírozta. Felpillantott tanárára és végig nézett rajta. Látott már pár pornó filmet, és úgy érezte, belecsöppent egybe. Szó szerint egy szopós kurvának érezte magát, és úgy is nézett ki. Összefogott haja már nagyrészt kibomlott és tincsei kócosan lógtak le vállaira, szemfestéke elkenődött a könnyeitől. Remegett az egész teste, de nem a félelemtől, hanem az izgalomtól. Össze volt zavarodva, ezért nehezen ismerte fel az érzést, de tetszett neki a helyzet, puncija lüktetett, és érezte, hogy a bugyija is nedves már.
Nagy nehezen felfogta Mr. Brett kérdését, és bólintott. 
-Iiigen - nyögte és feltápászkodott a padlóról. Felnézett a férfira és várta a további utasítást. 
-Fordulj meg és told le a nadrágodat a bugyiddal együtt. - farkát simogatva nézte végig, ahogy Becky remegő kezekkel gombolja ki nadrágját és tolja le a bugyijával együtt a térdéig. Aztán a lány megfordult, még kicsit hátra is tolta csípőjét tanára felé. 
-Mmm ezt már szeretem - morogta elégedett Simon, majd Becky puncijához nyúlt, két ujjal végig simított rajta és nagyot nyelt. - Te aztán fel vagy izgulva, kicsi lány. Ó, micsoda forróság! 
Becky felsóhajtott az ujjak gyengéd simigatásától, aztán felnyögött hosszan, ahogy a két ujj becsúszott hüvelyébe, teljesen kitöltve őt. Mr. Brett ujjai tövig csúsztak benne, puncija szinte szívta magába őket. Csiklója vadul lüktetett, de nem mert megmozdulni, hisz nem kapott rá engedélyt. Hallotta, ahogy a férfi ujjazás közben veri a saját farkát mögötte, aztán a makkot meg is érezte a fenekénél. A férfi lassan simogatta a feneke lyukát, Becky-nek még az is megfordult a fejében, hogy a tanára seggbe akarja dugni. Egyszerre ijesztette meg és izgatta a gondolat, hogy a matek tanára egy szertárban fogja őt először seggbe dugni. Gondolataiból a távozó ujjak zökkentették ki, és mire kinyitotta szemeit, a nedvtől csillogó ujjak már az arca előtt voltak. 
-Vedd a szádba, kicsim. Szopd le a fincsi kis puncid nedvét - búgta halkan a férfi, hangján egyértelműen hallható volt az izgatottság, szinte megőrült tőle. 
Becky alig nyitotta ki a száját, az ujjak már be is csúsztak tövig, egészen a torkára. Érezte szájában a saját ízét és felnyögött, igazán mocskosnak találta a helyzetet.
Simon hangosan lihegett mögötte, közelebb lépett és makkját a lány puncijához nyomta. Becsúsztatta a kisajkak közé, úgy húzta végig párszor Becky csiklója és hüvelye között, ő pedig aprókat nyögött, egész teste beleremegett az érzésbe. Az ujjak még mindig a szájában voltak, a férfi úgy mozgatta őket, mintha egy fasszal dugná a lány száját. Becky csiklójánál abba maradt az izgatás és érezte, hogy a kemény fasz lassan, de határozottan, megállás nélkül csúszik be a hüvelyébe. Egyszerre nyögtek mind a ketten az érzéstől, ahogy Mr. Brett farka teljesen kitöltötte a kis fiatal puncit.
-Isteni vagy, Becky - nyögte a férfi a lány fülébe, ahogy a hátára hajolt. - Sejtettem, hogy ilyen kis szűz kurva vagy te. Első ránézésre ártatlan, de egy igazi faszimádó ribanc, igaz? 
Becky válasz helyett csak hangosan nyögdécselt. Simon ettől még jobban beindult, ujjait mélyen a lány torkára nyomta, farkát pedig tövig a punciba. Szabad kezével a csípőjébe markolt és heves, gyors dugásba kezdett. Becky feneke és a férfi ágyéka csattogott, ahogy összeértek minden mozdulatnál. Élvezte a helyzetet, tetszett neki ez a határozottság és hevesség, még az is, ahogy a tanára kurvának és ribancnak nevezte. Próbált nem köhögni, ahogy az ujjak a torkán táncoltak, de mire hozzá szokott volna, a férfi kihúzta a szájából, és a nyálától nedves ujjak rögtön a segglyukát kezdték simogatni. Mire bármit is reagálhatott volna, érezte is, hogy egy ujj becsúszik a szűk nyílásba. Felnyüszített és megfeszült a teste, feneke a vastag ujjra szorult. A férfi felnevetett mögötte, de még mélyebbre erőltette az ujját.
-Mi van, kis cicám? Ehhez nem vagy hozzászokva? 
Becky megrázta lehajtott fejét, de megszólalni nem, bírt. 
-Nyugi kicsim, lazítsd el magadat. 
Mr. Brett ujja lassan tövig csúszott a lány seggébe, majd elkezdte kihúzni, és újra vissza tolta. Becky próbált lazítani, és győzködte magát, hogy élvezi. Nem fájt neki egyáltalán, de szokatlan, furcsa érzés volt. Elképzelte magát hátulról, a látványt, ahogy egy kemény farok a punciját dugja, egy ujj pedig a popsijába csúszik tövig. Még ribancosabban érezte magát és elmosolyodott, lassan megmozgatta a csípőjét. 
-Ahh! Ez az kicsim! Mindjárt végzek - nyögte a férfi és még jobban begyorsított. 
Hevesen kefélte punciját , miközben ujjazta a lány seggét. Becky a pulton könyökölt, fejét ráhajtotta egyik karjára, másik kezével a lábai közé nyúlt és megérintette lüktető csiklóját. Megremegett, párszor körözött ujjával, és el is élvezett. Hangosan nyögött, szinte visított, teste remegett, lábai megrogytak, össze is esett volna, ha a tanár nem tartja meg. Puncija rászorult Mr. Brett farkára, vákumként szívta magába, aminek hatására a férfi sem bírta tovább. Egy hirtelen mozdulattal rántotta ki farkát és ujját is a lányból, rámarkolt péniszére és makkját határozottan benyomta Becky nedves seggébe. A lány szemei elkerekedtek és felsikoltott az érzéstől, szinte rögtön érezte is a fasz remegését és a seggébe folyó forró spermát. Minden lövésnél felnyögtek mindketten, ahogy Mr. Brett beleverte a lány fenekébe a farkát.
 
Lassan lecsillapodtak, Becky puncija egyre kevésbé lüktetett. Felsóhajtott, ahogy a férfi makkja kicsúszott a seggéből és megfordult, de még mindig kapaszkodott a pult szélébe. Mr. Brett-re nézett, aki egy zsebkendővel tisztára törölte a farkát, majd elrendezte magát, csak ez után nézett fel a lányra.
-Megérdemled a négyest Becky, ügyes kislány voltál - mosolygott rá, és megsimogatta diákja arcát. - Öltözz fel és szedd rendbe magad, be kell zárnom a szertárat. Kint megvárlak.
Ezzel el is fordult és kisétált az ajtón. Becky talált még zsebkendőket, amivel megtörölte a szemeit és a punciját. Popsija újra összeszűkült, érezte magában a férfi gecijét, és megpróbálta mindet kinyomni magából, hogy ne hazafelé follyon ki belőle. Haját ujjaival kifésülte, majd a tükörbe nézve úgy gondolta, hogy tűrhetően néz ki. A használt zsepiket kidobta a kukába és kisétált ő is az ajtón.
Mr. Brett kint várt rá, elégedetten végig nézett rajta, ahogy a lány kilépett a szertárból.
-Remélem mondanom sem kell, hogy erről nem tudhat senki. 
-Persze, tanár úr, értem - bólintott a lány. 
A férfi is biccentett, majd bezárta az ajtót és szó nélkül ott hagyta Becky-t.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
jó sok testnedv folyt benne, a pár elírás ellenére is tetszett
SunnyDay ·
Köszönöm! :) igyekszem az elírásokat kiküszöbölni a továbbiakban

qsdrsnow88 ·
Ha Pavlov dicsér akkor ne foglalkozz mással :) jók lettek!
SunnyDay ·
Köszönöm :) Egyet értek, ha Pavlovnak tetszik, akkor más nem számít :D remélem a folytatással is meg lesztek elégedve.
Pavlov ·
Megtisztelsz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: