Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ne tedd, mert a te hibád!

Van a fejedben egy hatalmas lista a múltad hibáival. magányos pillanataidba előveszed és átolvasod az összeset. Egy lista megoldott hibát úgy kezelsz, mintha megoldatlan lenne…Mintha még mindig meg kellene oldanod őket…Ez az érzés összenyom, és megijeszt. A lista egyre nagyobbá válik a szemed előtt, akkora már, hogy a kis szoba fekete falakkal, amibe vagy elkezd fullasztani. kettő lehetőséged maradt.. megfulladsz a szobában, vagy utolsó erőddel, küzdve, szenvedve kimászol az ablakon, kiugrassz és várod, hogy valaki aki tényleg szeret, elkapjon. Több helyen el lehet halálozni….Van aki meghal a bánatban az első végigolvasásnál, van akit végleg összenyom, vagy megfullad a szobában és van olyan is, aki ugrik… innen két út van vagy elkapnak, vagy a földre zuhansz és meghalsz behasad a koponyád, végigcsorog a véred az utca mocskát viselő aszfalton.. és meghalsz… ezzel eltűnik a lista, örökre és ez az esemény másnak listáján egy pontban ad végtiszteletet neked, ezzel közelebb vitted őt a halálhoz. Ha túléled, akkor egy ideig járkálhatsz az utcán, szabadon.. ahogy ezt ti mondjátok. Egy darabig csak, pont addig amíg szembe nem találod magad egy bolt kirakatával, meglátod magad az üveg tükröződésében. Percekig állsz ott, majd elgondolod újra az életed összes hibáját. Ni csak, újra előkerült a lista. És ez az egész mindig megy körbe-körbe újra és újra….míg a halál el nem választ.
Aztán mikor a mennyországban az angyalok megkérdezik miért haltál meg, nem mondhatod, hogy azért tetted, mert bántottak. Ez nem lenne igaz, nem azért tetted, mert bántottak… azért tetted,mert mindig újra és újra felírtad a listára az összes problémát, sebet, vágást, horzsolást amit kaptál és belekerültél az ördögi körbe, amiből már nem tudtál kijönni. Te tetted. Nem más. A te hibád volt..
 
Hasonló történetek
5542
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4658
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Fianne21 ·

Lányok, akik szexet keresnek Budapesten és nem csak a sexdate24.ru oldalon

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: