Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

My life with boys- Második szerelmem

Kezdem a legelején. 8. utáni nyáron már eléggé belelendültem a bulizásba már ha lehet így mondani. Többször engedték meg a szüleim, hogy ilyen olyan fesztiválokra vagy bulikra elmehessek a közelivárosba a barátaimmal. Persze csak  úgy, hogy amint telefonáltam jöttek is  értem, vagy a barátnőimnél aludtam és másnap mentem haza. Ezen a nyáron rengeteg emberrel ismerkedtem meg és a régi barátaim mellett szereztem egy csomó újat is. Volt egy nagyon kedves barátnőm akivel elterveztük, hogy egy két napos nyári fesztiválra elmegyünk a közeli városba. Én 14 éves voltam ő pedig akkor a fesztivál első napján töltötte a 14-et. Első nap Ritáéknál készülődtünk és az ő apukája jött értünk éjfélre majd náluk aludtunk. Emlékszem, hogy órákon át öltözködtünk és készülődtünk az esti „bulira”. Másnap pedig az én apukám jött értünk és nálunk aludtunk. Az első nap megérkeztünk a fesztiválra voltak sergők céllövölde stb. Az egyik kedvenc helyi bandánk lépett fel. Gondoltuk megünnepeljük Rita szülinapját egy citromos sörrel elmentünk a közeli kocsmába ahonnan korunk miatt elküldtek minket. Ahogy kiléptem a kocsma ajtáján hirtelen valaki hátulról megölelt. Megijedtem! Majd megfordulva láttam, hogy egy nagyon jó barátom Roli az. 
-Sziasztok. Rita Boldog szülinapot!
-Szia, mizu? nem vennél nekünk egy-egy citromos sört?
-De de hát tudjátok,hogy még csak 17 vagyok nekem sem adnak.
-Jaj basszus tényleg.
-Ne aggódjatok majd megoldja az egyik haverom. Héj kettes gyere csak ide.
Kettes megérkezik.
Kettes egy jóképű kigyúrt izmos pasi volt gyönyörű kékes-zöld szemekkel ami számomra rémisztő volt, hogy kopasz volt. Ennek ellenére nekem tetszett főleg a mosolya és a szemei. Amolyan rosszfiú típus volt.
-Sziasztok lányok, mizu?
-Szia, nem vennél nekünk sört.-szólalt meg Rita
-De nagyon szívesen, de csak abban az esetben ha itt fogyasztjátok el előttem, hogy tudjam minden rendben lesz veletek.
-Rendben köszönjük.
Ezzel megis kaptuk a kis sörünket és beültünk hozzájuk beszélgetni. Elkezdett ömleni az eső és mi ültünk egy sörsátor alatt mikor kettes megjegyezte, hogy nemrégiben telefonált a barátnője és ott is esik ahol ő van így valószínűleg nem áll el egy darabig. Ekkor tudatosult bennem, hogy ennek a jó pasinak van barátnője. Maradtunk még velük egy picit amíg megittuk a kis sörünket majd elváltak útjaink. Kettes a lelkemre kötötte, hogy ha holnap is inni szeretnénk keressük meg őket. Másnap sajnos akármennyire is örültem volna egy közös talinak kettessel sajnos nem úgy alakultak a dolgok. A nyár közepén volt a 15. születésnapom a barátnőimmel elmentünk a városba picikét ünnepelni, és Rolival egy busszal mentünk be a városba, érte jött kettes a buszmegállóba és ekkor intett nekünk, de úgy ennyi is volt. Elmúlt a nyár azon a nyáron voltam túl életem első diszkóján ahol ismét láttam kettest, de ő megsem ismert már. Ahogy elkezdtem a középiskolát Roli és én még jobb barátok lettünk mint azelőtt. Ő is abba a suliba járt ahová én elkisért a tankönyv osztásra is ahol megemlítette, hogy kettes szerint tök szép lány vagyok és én megemlítettem neki, hogy kettes nagyon jó pasi. Mondta Roli, hogy kettes szereti a barátnőjét és már három éve vannak együtt de már nem olyan nekik mint régen és nagyon szakítási félben állnak. Megtudtam, hogy boxol és ketrec harcol elég ijesztő sportnak találtam, de valahogy ez is volt benne a vonzó. Kettes ekkoriban volt 18 és elköltözött abból a városból ahová jártam iskolába egy másik városba az egyetem miatt. Elmúlt az ősz  rengeteget buliztunk de hirtelen  jött a tél. Nagyon szerettem jégkorizni járni és abban az időben sűrűn tartottak jégdiszkót. Az egyik alkalommal talán november végén december elején elmentem én is a barátnőimmel. Szerettem azt a hangulatot amikor a hűvösben forralt boroztunk beszélgettünk sokat nevettünk és korcsolyázhattunk a bulizós zenékre. Korizás közben hirtelen felkaptam a fejemet mikor megláttam Rolit, oda is siettem hozzá, hogy megöleljem és üdvözöljem, ő kettesékkel volt. Párszót beszéltünk Rolival de én visszamentem a barátaimhoz. Másnap barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a diszkóba, meglepetésemre kettesék is ott voltak de csak néztük egymást se köszönés se semmi. Gondoltam ugyan mit érdeklem én ezt a srácot hiszen nem az én korosztályom és ezzel el is hessegettem a gondolatot, hogy bármi is lehessen közöttünk. Hazaérve felmentem a facebookra és rákerestem kettesre. Láttam, hogy egyedülálló. Sokan fejezték ki sajnálatukat a kapcsolati státusza alatt, én viszont picikét megörültem. Eltelt egy hét. Még egy hét majd két hét és így tovább. Eljött egy újabb jégdiszkó amire elmentem ismét. Ezen a jégdiszkón megjelent kettes egész este engem nézett és én őt. A hétvége után jött ismét egy unalmas sulis nap de valamiért mégis különleges volt. Reggel arra ébredtem, hogy Roli írt egy üzenetet „Figyelj csak te nézted kettest a koribuliban?„  – kicsit megrémülve olvastam.
-Jézus Rolcsi csak annyira néztem őt amennyire ő engem. – válaszoltam a kérdésére.
Aznap a suliban megtalált Roli és kifaggatott tetszik neked? Jó pasi mi? én meg csak nevettem. Talán egy két óra telt el amikor hazaérve láttam egy ismerősnek jelölést a facebookon.
Kettes Szerelem szeretne az ismerősöd lenni a Facebookon. Elfogadod? Elutasítod?
A szívem majd kiugrott a helyéről, persze elfogadom. Kettes Szerelem és te ismerősök lettetek a Facebookon. Úristen!!!!! Hívtam is egyből a barátnőmet és elújságoltam neki a hírt. Mindketten sikítoztunk a telefonban és ugráltunk. Tetszel neki, akar téged járni fogtok stb. De eltelt egy hónap két hónap és nem írt rám. Már elis felejtkeztem róla szinte mikor valahogy április környékén egy szombat reggelen arra ébredtem fel, hogy „Kettes Szerelem likeolta a képedet” . IGEEEN! Kettes belájkolta kb az összes fészbuk képem. Azon a napon éppen a barátnőmnél aludtam és ő elvette a telefonom és visszalájkolt kettesnek.
NE NE NE NE NE NE!!!! ANNYIRA CIKIII MIÉRT TETTED EZT DÓRI.- kiabáltam.
Aztán el is múlt ez a hirtelen hisztim és nevettünk egy jót elmentünk bulizni és másnap reggel a következő üzenetre ébredtem.” Mizujs kis lájkolgatós?”
Itt elkezdtünk beszélgetni. Eleinte csak Roli volt a téma, hogy ismertem meg mennyire jó barátom aztán ő mesélte el ugyanezeket. Majd jöttek a kötelező körök mi a hobbid mit csinálsz szabadidődben mi akarsz lenni ha nagy leszel és a többi hasonló kérdés. Szépen lassan megismerkedtünk. Az első találkozásunkra úgy került sor, hogy az egyik este eljöttek hozzám Rolival amikor a barátnőm Dóri nálam volt . Eléggé túlizgultam a dolgot. Leültünk a focipályára beszélgettünk ettünk egy pizzát majd hazamentek. Öleléssel köszöntött és öleléssel búcsúzott el tőlem. A következő találkozás egy buli volt április végén a közeli kocsmába ide elhozta a baráti társaságát csekélyke 10-12 kopasz barátját. Elég rémisztő volt ez a falu fiatalsága számára. Itt mutatott be mindenkinek mint a lányt akivel ő kavar. Valahogy az a kép bennem él amikor mondta a barátjának nézd ő itt Zoé. Na és Zoé hány éves vagy? –hangzott el a kérdés. 16 leszek hangzott a válasz majd egy óriási lendülettel ki is köpte a szájából a piát. Kettes pedig kortyolt egyet a vodkából. Ő ekkor már  19 volt aki rohamosan közeledett a 20-hoz és mégis egy 16 éves lány rabolta el a szívét. Ebben a buliban volt az első csók közöttünk. Kissé furcsa érzés volt, furcsa volt a társaság de rengeteget nevettem az este folyamán. Május 1-ét együtt töltöttük a szüleim úgy tudták, hogy én Dórival vagyok fent a városban. És nyilván nem is én lettem volna ha nem bukok le a szüleim előtt így kénytelen voltam nekik bemutatni kettest. Meglepő reakció volt nem utálták nem voltak mérgesek, hogy az ő 15 éves kislányuk egy 19 éves kopasz sráccal van együtt. Ezután természetesen a szüleim mindent elmondtak a védekezésről és a hasonló dolgokról. Köszi anya és apa az internet korszakában már az ember mindent tud ami fontos. :D Na igen és hogy hogyan is jöttünk össze? Mondtam neki, hogy szeretném ha megkérdezné, hogy leszek-e a barátnője ha úgy érzi hogy szeret. Ez így is történt. Akármikor akárhová mentek el a barátaival és én éppen suli miatt nem mehettem mindig írt SMS-t vagy írt facebookon. Amikor elment hétfőn reggel az egyetemre egy-egy közösen átbulizott hétvége után vagy csak szimplán nálam vagy nála filmezés után mindig hiányzol és szeretlek üzeneteket írt. Talán az utolsó hét volt nekem a suliban neki meg még bőven volt az egyetem elment hétfőn de már szerdán délután suli után jött is értem mert annyira hiányoztam neki. Kiállt az iskola és elkezdődött a nyár mindig buliztunk péntek és szombaton is együtt közösen. Összekovácsolódott a banda az én barátnőim és az ő barátai együtt jártunk buli előtt kocsmázni ha éppen nem buliztunk akkor pedig kocsikáztunk a városban vagy a város főterén gangoltunk. Életre szóló kapcsolatnak hittem mondtam a szüleimnek, hogy gyerekeink lesznek ha ő lediplomázott és én is. Közösen terveztük a jövőnket. A 16. születésnapom a nyár közepén volt az egyik legjobb barátnőmnél tartottuk hárman voltunk lányok és kb. 10 fiú volt. Óriási meglepetés bulit tartottak nekem. Másnap elvitt egy romantikus sétára és ebédre a Mátrába leküzdötte a félelmét és feljött velem a Sástói kilátóba. Boldog voltam egész nyarat együtt töltöttük terveztünk közös nyaralást is ami sajnos nem jött össze végülis. Elkisért minden hova de valahogy a nyár végére valami megváltozott. Eleinte mindig féltett szorított magához amikor buliztunk nem nézhetett rám senki mindig óvó tekintetével felügyelt. Sokat veszekedtünk mindig emiatt. Mielőtt elkezdődött az iskola elmondta otthon, hogy nem tervez visszamenni az egyetemre miattam. Tudtam, hogy ez nem igaz de gondolta ezzel jobban megértik a szülei. Aha szerintem is. Az anyukája eddig sem szeretett ezután még annyira sem úgy gondolta fuccsba dobja a jövőjét miattam. Nem miattam hagyta ott az egyetemet hanem szimplán kedve nem volt hozzá. A mamája erőltette és keresett neki egy iskolát egy másik városban ahol eltudta kezdeni az OKJ-s képzést. Elkezdődött az iskola neki is és nekem is. A találkozóink leszűkültek. Egyre rövidebbek lettek a telefonhívások és ritkábbak az SMS-ek. Már nem volt szerelmes éreztem. Valami történt tudtam. Egyik alkalommal iskola után nála voltam ő elment mosdóba amikor kapott egy SMS-t, valami Szinti írt neki, hogy holnap találkozunk &lt;3 és sok puszi. Meglepődtem gondoltam belenézek a telefonjában Szintin kívül még volt egy Niki, egy Letti és egy Nóra is. Ledöbbentem. Néhány üzenetbe beleolvastam az a bizonyos Niki elhívta „filmezni” de ő nemet mondott mert félt attól, hogy én megtudom. Egy világ omlott össze bennem. Nem mutattam az érzéseimet hanyagoltam a kapcsolattartást nem mondtam el neki mit láttam. Pár nappal később mondtam neki ha úgy érzi baj van kettőnk között akkor inkább szóljon ha van valakije és elmúltak az érzések inkább szóljon. De mindent tagadott. Így múlt el a szeptember és az október talán egy kezemen megtudnám számolni a találkozóink számát. Októberben már a barátnőimmel vártuk a haloween bulit. Volt egy Viki nevű közös ismerősünk akivel beszélgettem és mesélte nekem, hogy kettes elhívta őt iszogatni a buli előtt és alig várja ,hogy ott együtt iszogassunk. Teltek múltak a napok rohamosan közeledett a buli napja és én még mindig nem kaptam kettestől meghívást hozzájuk a buli előttre. Eljött a buli napja meghívás sehol… Na mindegy gondoltuk barátnőmmel majd mi ketten alapozunk. Buli előtt nemsokkal felmentünk a városba és leültünk a főtéren beszélgettünk és ittuk a maradék italunkat. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy valaki kiabál nekem. Szia Zoé!!!- felnéztem és megláttam kettes legjobb barátját Gabit, mögötte pedig Petit és a többieket. Odajöttek hozzám kérdeztem, hogy na és kettest hol hagytátok? Mindjárt jön Szintit megvárta a buszmegállóban és jön ő is. Szintit? -Kicsit meglepődtem. Hogyan érte el Szintit mert nekem azt mondta nem működik a telefonja nem tud hívni és a többi hasonló dolog?  Hát felhívta. Hmmm. Engem nem tudott hívni ez érdekes. Hirtelen kettes megjelent Szintivel elindult felém a következő pillanatban nem kérdeztem semmit csak kapott egy pofont és mondtam neki, hogy szakítok. Megalázva és átverve éreztem magam. Ezután sarkon fordult visszament Szintihez és elindultak az útjukra. A barátai velem maradtak. Kérdezték miért történt ez ami most történt. Elmeséltem nekik, hogy megkérdeztem, hogy szeretne-e valamit Szintitől és a válaszok alapján nem arra jutottam, hogy ő felhívná és elhívná bulizni. Kissé meguntam, hogy hülyének nézz engem, én úgy gondoltam ha leülünk és elmondja mi folyik le benne akkor megértem de hazugságokkal nem megyünk többre. Átverve éreztem magam és sajnáltam a hülye viselkedésem és az elcsattant pofont is. A várva várt buli nem úgy sült el ahogyan én terveztem. Összefutottam a buliban egy két közös ismerősünkel és ők is mellettem álltak. Egész éjszaka sírtam a szórakozóhelyen, egyik alkalommal megsajnált a drága Letti és odajött. Mondta, hogy sajnálja de kettes és én nem illettünk össze és ő nem szeretett volna megbántani. Ő egy olyan ember aki inkább marad egy szar kapcsolatban minthogy szakítson, és amúgyis mit sírok hiszen sosem érdemeltem meg őt. Jaj ,hogy én nem érdemeltem meg őt? Hmm. Köszönöm. Remek szavak. Sokkal jobban érzem magam. Mikor már hajnali 3-4 között elindultam volna kettes odajött és hozzám vágta, hogy mi még nem végeztünk józanodjak ki és megbeszéljük a dolgokat. 
-Nekünk már nincs miről beszélnünk.- vágtam hozzá.
-Már hogyne lenne- mondta kettes . Holnap felhívlak.
Aznap mikor hazaértünk a buliból levettem a kapcsolat címkét a Facebookról. Érkezett is hamarosan egy üzenet. Ha neked ennyit értem címmel vitatkoztunk még egy csomót ő mondta a saját igazát én pedig az enyémet.
Sajnos azon az éjszakán elég gusztustalan dolgokat vágtam hozzá és a hölgy fejéhez is. Saját magamat égettem le és aláztam meg azzal ahogyan beszéltem és viselkedtem. Ő volt az első kapcsolatom valahogy nehéz volt felébredni egy álomból amibe ringattam magam. Természetesen bocsánatot kértem tőle amit elutasított. Pár napig még próbáltam visszakönyörögni magam hozzá mert akkor még azt gondoltam, hogy minket egymásnak teremtett a sors. Utólag persze ezt szégyen bevallani, de ekkor ez tűnt a legjobbnak. Megbeszéltük, hogy találkozunk és visszaadjuk a másiknak a cuccait. Lerázott és átvert többször is. A barátai mindvégig mellettem álltak és már inkább voltak az én barátaim mint az övé. Folyton tartottuk a kapcsolatot, és így esett meg egy szalagavató is amire ő is és én is megvoltam hívva. Ott is kerültük egymást és nem beszéltünk. Valahogy így telt el a november. 
December 25-én a családi vacsora után hazaérve felmentem a fészre. Csomó szidalmazó undorító üzenetet kaptam emberektől, hogy miért zaklatom kettest és Szintit, mert ekkora már jártak. Valaki emailban zaklatta a Szintit. Mindenki köpködött rám, feljelentéssel fenyegetőztek és azzal ha meglátnak az utcán elkapnak. Értetlenül álltam a dolgok előtt hiszen én nem írtam senkinek semmit. Ráírtam kettesre és kértem, hogy magyarázza el mi folyik itt és miért én vagyok a vádlott. Egy illető üzeneteket írkált nekik emailben, hogy ezzel és ezzel megcsalt engem. Sajnos a megcsalások igazak voltak. Szakításunk után a régebben említett Peti barátom elmondta. Ő tudott róla végig de féltett a csalódástól. Még nagyobbat estem már az emberek utáltak és zaklattak üzeneteket írkáltak nekem egy olyan miatt ami nem én tettem. Majd énis kaptam üzenetet. Valamilyen ismeretlen kamu fészbukról, aki üzeneteket és egyéb hasonlókat csatolt be nekem. Felnyitotta a szemem az igazságra nem akart bántani mégis miatta utált mindenki, de már ekkor késő volt nem érdekelt kettes. Ezekben a nehéz időkben kettes barátai még mindig az én oldalamon álltak, elhívtak engem és Dórit mindenhová ahová mentek.  Ők voltak az én kiscsaládom a mentsváram. Kettessel kapcsolatban sok minden derült ki a végére. Két lánnyal feküdt le, azzal a kettővel akik gyermekkori barátai voltak. Dóri anyukája leült velem egyik alkalommal a szakítás után beszélgetni.
-Zoé és amúgy te és kettes lefeküdtetek egymással?- kérdezte.
-Nem. – válaszoltam.
-Lehet ez volt a baj, ő idősebb és szüksége lett volna rá. -mondta.
Tudom tudom, hogy neki erre szüksége lett volna. De nem mondta, én azt mondtam neki az elején ha látom, hogy képes rám várni egy bizonyos időt akkor lefekszem vele. Ő nem várt megcsalt többször is. A szüzességem olyan dolog volt amit nem szerettem volna csak úgy odaadni valakinek. Valaki olyannak aki nem érdemes rá. Rengeteg szidalmazó bunkó üzenetet kaptam tőle még talán január-februárig. Ő hallott ezt azt rólam ahogyan én őt kibeszélem és nézzek magamba és, hogy ennek aztán mi értelme van. Én tovább léptem túltettem magam rajta viszonylag egész gyorsan. Sosem szidtam senkinek sem de ő csak bántott és bántott. Majd hirtelen leállt az üzenetekkel. Kb két és fél évvel rá beszéltünk legközelebb ő ekkorra szakított Szintivel. Én is szingli voltam. Gondolta milyen jó lenne ha összejönnénk elhívott ide oda randizni de mindegyik ajánlatát elutasítottam. Azóta nem beszélünk nem köszönünk. Sajnálom, hogy így végződött. Szégyellem magam a mai napig a szakításunk estéje miatt. De igen ő volt az első nagy szerelmem az első kapcsolatom és az első csalódásom. 
 
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: