Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mostoha évek

Ez a történet arról szól, hogy a lány nem csinálhatott semmit ellenőrzés nélkül.
Az a kis maradék szabadságom is oda lett, ami volt. Egyedül nem engedtek el sehova. Nem mehettem be a faluba, nem sétálhattam a városban. 
Apám azelőtt mindig a buszállomásnál tett le most elvitt egészen az iskoláig, és meg várta, amíg be nem mentem. Tanítás után ismét el jött értem az iskolába.
A tanáraim szigorú utasításokat kaptak az apámtól. Ha meg látnak az iskola közelébe egy idegent téblábolni, akkor szólniuk kellett a rendőrségnek.
Kizárólag csak apám és a testvére jöhetett értem. Apám és a testvére nagyon sokat veszekedtek mert a nagy néném Németországba szeretet volna menni dolgozni. A kívánsággal nem volt egyedül. A környéken még sokan mások álmodoztak róla, hogy Németországban keresnek munkát. El képzelték, amint maguk mögött hagyják a falut. Azt hitték, hogyha Németországba érnek akkor egy csapásra meggazdagodnak. Legalább addig is boldogak voltak, amíg így álmodoztak.
Az embereknek nem volt munkája, sokan nagy szegénységben éltek, és csak az apám példáját látták maguk előtt, mert ugyan olyan nincstelen volt, mint ők.
Látták, hogy amióta Németországba dolgozott, a családjának egyre jobban ment a sorsa és a család is szerette volna követni a példáját, és én sem voltam kivétel.
A fényképeimét én magam mentem el, amikor elkészültek. Lehangoltan léptem be az üzletbe,mert elszomorított minden, ami anyára emlékeztetett. A fényképész
kivette a tasakból a képeket, és szerette volna, ha vele együtt én is meg nézem őket. Csak egy pillantást vetettem rájuk, de így is láttam, hogy jól sikerültek, még én is szépnek láttam magam rajtuk. De elégé zavart, hogy a fényképésszel kettesben voltam az üzletében.
• Köszönöm szépen, majd később meg nézem őket,
• Mennyivel tartozok a képekért? -kérdeztem
• Semmivel, 
• felelte a fényképész-tőled nem fogadok el pénzt.
Kínosan érintett, hogy nem kell fizetnem a képekért. Ha egy férfi meg ajándékoz egy nőt, az annak a jele, hogy szerelmes belé.
Észre vettem, hogy tetszem neki, pedig akkor még csak tizenhárom sem voltam, ő meg már húsz is lehetett. Már így is túl sok férfi fordult meg utánam az utcán.
Ha apám meg látott volna minket kettesbe, annak súlyos következményei lettek volna rám nézve. Apám meg nősült csak meg ismerkedésünk első évében volt hozzám kedves. Mióta anya lett, már csak a saját gyerekeit szerette, engem nem.
Úgy viselkedett velem, mint a mesében a gonosz mostoha, és egyenesen a cselédjének tekintett. Édesanyám amikor látta, hogy élek havonta küldte nekem Németországból egy alufóliába csomagolt százdollárost ajánlott levélben. A borítékra rá volt írva, hogy azt kizárólag én vehettem át. De még így is szerencsém volt, hogy soha nem lopták el. Így apám nem adott egy árva fillért sem. A száz dollárból magamnak kellett állnom az iskolát.
Nagyon sokat gondoltam rá, hogy el jutok Németországba ami nagy nehezen sikerült is, és azóta anyukámmal élek boldogan és sok szeretetben.
Hasonló történetek
4419
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
3626
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: