Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Csodálatos éjszakán sok csoda történik.
Tényleg legyen végre vége aminek már eleve vége kéne, hogy legyen. Itt az utolsó fejezet,...
A hegy tetejéről már csak lefele vihet az út.
Mélyen lesújtott minket ez az orvtámadás ami másodszor érte nemzetünket az Amerikaiak részéről...
Vágytól vezérelt éjszaka.
Friss hozzászólások
vinzso: Köszi, beküldtem a második rés...
2020-08-08 21:42
aveon: Ötletes!
2020-08-08 15:04
aveon: Hiányzik belőle a történet.
2020-08-08 15:03
aveon: Jó volt.
2020-08-08 15:03
aveon: Nem rossz.
2020-08-08 15:03
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mostoha évek

Ez a történet arról szól, hogy a lány nem csinálhatott semmit ellenőrzés nélkül.
Az a kis maradék szabadságom is oda lett, ami volt. Egyedül nem engedtek el sehova. Nem mehettem be a faluba, nem sétálhattam a városban. 
Apám azelőtt mindig a buszállomásnál tett le most elvitt egészen az iskoláig, és meg várta, amíg be nem mentem. Tanítás után ismét el jött értem az iskolába.
A tanáraim szigorú utasításokat kaptak az apámtól. Ha meg látnak az iskola közelébe egy idegent téblábolni, akkor szólniuk kellett a rendőrségnek.
Kizárólag csak apám és a testvére jöhetett értem. Apám és a testvére nagyon sokat veszekedtek mert a nagy néném Németországba szeretet volna menni dolgozni. A kívánsággal nem volt egyedül. A környéken még sokan mások álmodoztak róla, hogy Németországban keresnek munkát. El képzelték, amint maguk mögött hagyják a falut. Azt hitték, hogyha Németországba érnek akkor egy csapásra meggazdagodnak. Legalább addig is boldogak voltak, amíg így álmodoztak.
Az embereknek nem volt munkája, sokan nagy szegénységben éltek, és csak az apám példáját látták maguk előtt, mert ugyan olyan nincstelen volt, mint ők.
Látták, hogy amióta Németországba dolgozott, a családjának egyre jobban ment a sorsa és a család is szerette volna követni a példáját, és én sem voltam kivétel.
A fényképeimét én magam mentem el, amikor elkészültek. Lehangoltan léptem be az üzletbe,mert elszomorított minden, ami anyára emlékeztetett. A fényképész
kivette a tasakból a képeket, és szerette volna, ha vele együtt én is meg nézem őket. Csak egy pillantást vetettem rájuk, de így is láttam, hogy jól sikerültek, még én is szépnek láttam magam rajtuk. De elégé zavart, hogy a fényképésszel kettesben voltam az üzletében.
• Köszönöm szépen, majd később meg nézem őket,
• Mennyivel tartozok a képekért? -kérdeztem
• Semmivel, 
• felelte a fényképész-tőled nem fogadok el pénzt.
Kínosan érintett, hogy nem kell fizetnem a képekért. Ha egy férfi meg ajándékoz egy nőt, az annak a jele, hogy szerelmes belé.
Észre vettem, hogy tetszem neki, pedig akkor még csak tizenhárom sem voltam, ő meg már húsz is lehetett. Már így is túl sok férfi fordult meg utánam az utcán.
Ha apám meg látott volna minket kettesbe, annak súlyos következményei lettek volna rám nézve. Apám meg nősült csak meg ismerkedésünk első évében volt hozzám kedves. Mióta anya lett, már csak a saját gyerekeit szerette, engem nem.
Úgy viselkedett velem, mint a mesében a gonosz mostoha, és egyenesen a cselédjének tekintett. Édesanyám amikor látta, hogy élek havonta küldte nekem Németországból egy alufóliába csomagolt százdollárost ajánlott levélben. A borítékra rá volt írva, hogy azt kizárólag én vehettem át. De még így is szerencsém volt, hogy soha nem lopták el. Így apám nem adott egy árva fillért sem. A száz dollárból magamnak kellett állnom az iskolát.
Nagyon sokat gondoltam rá, hogy el jutok Németországba ami nagy nehezen sikerült is, és azóta anyukámmal élek boldogan és sok szeretetben.
Hasonló történetek
3373
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
8884
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: