Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Modern technika

Helló! Engedd meg, hogy bemutatkozzak! A nevem Lee Anne és mindjárt átélheted a kivégzésemet. A modern technológia varázslata segítségével a gondolataimat és érzéseimet halálom pillanatáig rögzítették. A kivégzésem nem volt nyilvános, de közvetítették és filmre vették későbbi terjesztés céljából. Mindjárt láthatod és hallhatod a megszűnésemmel kapcsolatos eseményeket. Remélem, te is annyira élvezi majd, mint én élveztem.
Ha kívülálló lennél, adok némi kontextust az eseményekhez, amelyeknek tanúja leszel:
Nem vagyok bűnös. Ha nem állnak rendelkezésre súlyos bűncselekmények elkövetésében elítélt nők, akkor a szórakoztató érték és a bevétel miatt sorsolást rendeznek az alanyok kiválasztására. Minden héten két showt adnak, tehát évente száznégy kivégzést hajtanak végre. Kizárólag nőket választanak ki, mivel szinte senkit sem érdekelt annak a néhány férfinak a kivégzése, amelyeket kezdetben közvetítettek. Bevallom hogy sokat megnéztem közülük (mindig egyedül, mert kissé zavarban éreztem magam), és bár nem voltam mindig biztos benne, hogy az áldozat számára teljesen élvezetes, nekem nem okozott gondot a sok orgazmus. A testbeszédből és a képernyőn nedvesedő puncikból nyilvánvaló hogy az áldozat számára általában kellemes a dolog. A súlyos bűncselekmények miatt elítélt nőket nyilvánosan, gyakran egy stadionban végzik ki, de a lottó nyerteseit zárt körben. Én lottó nyertes vagyok.
A sorsoláson kiválasztott nők egyébként mind önkéntesek. Tizenhatodik életéved betöltése után bármikor feliratkozhatsz a sorsolásra. A regisztráció tíz évre szól. Ezt követően kikerülsz a listából, hacsak nem jelentkezel újra. A jogosultsági időszak alatt nem lehet lemorzsolódni. Miért regisztrálna valaki, kérdezheted? Nos, az első regisztrációkor 500 000 dollárt fizetnek és ha kiválasztanak kivégzésre akkor a legközelebbi hozzátartozó vagy kijelölt személy szintén félmillió dollárt kap. Ezek a számok minden újbóli regisztráció alkalmával megduplázódnak. Mivel körülbelül 250 000 nő jelentkezik egyszerre, az esélyek nem túl rosszak. Az én esetemben a veszély is ösztönző volt. Sőt, hogy őszinte legyek az egész egyre erotikusabbá vált, ahogy egyre több kivégzést néztem meg.
A tizenhatodik születésnapomon jelentkeztem. A családom egyhangúlag ellenezte, de a törvény értelmében jogom volt megtenni. Aki esetleg megszökik, az elveszti a legközelebbi hozzátartozóknak fizetett összeget. Ha elfogják egyszerűen privátban felakasztják anélkül, hogy az eseményt rögzítenék. Holttestét elhamvasztják és szétszórják, ahelyett hogy a családjuknak adnák vissza temetésre. Tulajdonképpen egyszerűen megszűnik létezni. Ezért a szökési kísérletek rendkívül ritkák.
Nemsokára jönnek értem, úgyhogy leírom magam. Tizennyolc éves vagyok, 173 centiméter magas vagyok, majdnem derékig érő hajam és mogyoróbarna szemem van. „Fontos” méreteim: kilencvenegy, hatvankilenc, kilencvenhat, „B” kosármérettel. Nem tökéletes, de soha sem panaszkodott senki. A hajam gesztenyebarna és a vonásaimat a barátaim és a szerelmeim „szokásosnak”, „klasszikusnak” és „madonnaszerűnek” írják le. Szeretek edzeni, így elég jó formában vagyok. Szerintem szép lábaim vannak, ezek a kedvenc testrészeim. A vádlim feszes és úgy néz ki, mintha magas sarkú cipőt hordanék, még akkor is, ha nem vagyok abban. A combjaim teltek és nőiesek. A bőrszínem egyenletes, kivéve a barnulási vonalaimat. Egyenletes, szabályos körmeim vannak; általában francia manikűrrel. Enyhén dús ajkaim, átlagos szempilláim, tiszta és ívelt szemöldököm van. Szeméremszőrzetem nem létezik. Részben azért mert ez a jelenlegi divat, de főleg azért, mert szeretem azt a sima, puha érzést amikor csúsztatom az ujjaimat a szeméremdombomon. Azt hiszem, meglehetősen átlagos fiatal lány vagyok, de nem átlagos halálra vagyok szánva. Tegnap este jót ettem (egyféle utolsó vacsora) és bizonyára tettek valamit az italba, mert izgatottságom ellenére jót aludtam.
Ma reggel forró fürdővel és sok-sok kellemes illatú fürdősóval és testápolóval vártak, amikből szabadon választhattam. Soha nem láttam még ilyen fényűző krémeket és mindet megszaglásztam mielőtt döntöttem volna. Megmostam a hajam, ami a levegős szárítástól behullámosodott. Sok éven át próbáltam kiegyenesíteni, de mindig laza hullámokba rendeződik, ha nem figyelek oda. A szeretőim mindig azt mondták, hogy tetszik nekik, de lehet hogy csak udvariasak voltak.
Babakék, hátul cipzáras vászonruhában vagyok. Felvettem egy nagyon-nagyon áttetsző fehér melltartót és egy áttetsző, derékig érő fehér harisnyanadrágot, valamint egy pár fekete cipőt. Ennyi az egész. Nincs bugyi, ékszer vagy bármi más. Úgy tűnik, ma a szűziesség a téma.
Nem tudom, mit tesznek majd velem. Ez a szabványos eljárás ezeknél a kivégzéseknél. A Végrehajtó Testület nagyon találékony. Azokban a műsorokban amiket láttam mindig sikerült valami legalább egy kicsit mást kitalálniuk mint az előző alkalommal, úgyhogy csak várnom kell. Nagyon izgatott vagyok! Kicsit féltem hogy esetleg kiborulok vagy ilyesmi, de még mindig nagyon várom az eseményt. Úgy érzem jól döntöttem amikor regisztráltam. Jól szórakoztam mások nézésével és most rajtam a sor. Persze a sok készpénz is jól jött. Megvehettem dolgokat amiket egyébként nem és olyan helyekre is eljuthattam, ahová egyébként nem.
Itt vannak! Épp most jönnek be. Az igazat megvallva egy kicsit félek. Érzem, hogy egy kis izzadság csorog a hónaljamból. Ma kettő van belőlük, egy férfi és egy nő. Mindketten fekete ruhát és maszkot viselnek. A ruha nem fedi el a nemi szerveiket. Önkéntelenül alaposan megbámulom a szőrtelenített privát részeiket. Azon tűnődök, hogy az adott területük miért csupasz. Talán a velem való szex a kivégzési forgatókönyv része. Volt már ilyen korábban is. 
A nő félbeszakítja a gondolataimat és megkérdezi hogy készen állok-e. Remélhetőleg nyugodtnak hallatszó hangon azt válaszolom hogy „igen”. Kivezetnek a szobából a folyosóra. Végigsétálunk a folyosón egy "SEXECUTIONS" feliratú helyiségbe. Ez az a hely, ahol megtörténik. A férfi kinyitja az ajtót, de hirtelen nem tudom megmozdítani a lábam. 
-Nem fog fájni! Bízz bennünk! -mormolta a nő.
Hangja kissé rekedtes és nagyon barátságos. Megnyugszom és emlékeztetem magam, hogy ez a saját ötletem volt. Viszonylag nyugodtan lépek be a szobába.
Odabent körülnézek. Világos rózsaszínűre van festve és a falakat a korábbi kivégzések művészi feldolgozásai borítják, amelyek közül néhányat felismerek. Ezek a kedvenceim közé tartoztak. Kíváncsi lennék hogyan választották ki, hogy melyiket rakják fel? A mennyezeten lágy fényű világítás található. Halk, instrumentális háttérzene szól de nem tudom azonosítani. Egyáltalán miért próbálom meg azonosítani a dallamot? 
Két tárgy van a szobában. Az egyik egy furcsa kinézetű párnázott asztal, talán két méter hosszú. Az egyik végén vastagabb a párnázás és a közepében egy mélyedés van kialakítva. Öt meglehetősen széles heveder lóg le a pad oldaláról. Négy a fekvő rész alatt van, egy pedig fent, a párnázás mélyedését tudja átfogni. Elsőre ennyit látok.
A hóhéraim -akik Jack és Jill néven mutatkoztak be- arra biztatnak, hogy nézzem meg alaposabban a padot. Úgy tűnik hogy puha barna bőr borítja. Ahogy közeledek, észreveszem hogy az alsó felében van egy hosszú rés. Belenézve két vibrátornak látszó dolgot látok egy csuklós eszközhöz rögzítve. Bár jelenleg jóval a pad felülete alatt vannak, nincs kétségem hová fognak menni. Az egyik mintha gumiból lenne, a másik üvegnek tűnik. A végbélnyílásom izmai akaratlanul is megfeszülnek. Sok minden volt már a hüvelyemben, a fenekem azonban még mindig érintetlen. De a jelek szerint ma este ez megváltozik. A pad fej részében van valamiféle vezérlőpult, több kapcsolóval és gombbal. Semmi olyan dolgot nem látok ami megölhetne. Kíváncsiságom felébred, mert láthatóan hamarosan újabb kreatív kivégzést fogok megtapasztalni.
A szobában a másik tárgy egy kerekes hordágy, amit a mentőkben használnak. Gondolom arra fognak utána fektetni. Megborzongok a gondolattól annak ellenére, hogy elég meleg van a szobában. Nem hagyhatták volna kint addig amíg vége nem lesz? 
Azután egy kicsit elpirulok, amikor rájövök hogy már a hordágy látványa is felizgatott. Reflexből összedörzsölöm a combjaimat annak tudatától, hogy élettelen testem ott fog feküdni. Érzem és hallom a nylon lágy susogását és tudom, hogy a puncim kezd nedvesedni. Mekkora perverz vagyok! Nem látok semmilyen kamerát, de azt hiszem a modern miniatürizálással nem is várhatom hogy észreveszek egyet.
Jill (vajon tényleg ez a neve?) halkan beszél és azt mondja, ideje elkezdeni. Mögém sétál és a ruhámon keresztül megsimogatja a vállaimat, a mellem felső részét és a mellbimbóimat. Azután a lényegre térve nagyon lassan lehúzza cipzáramat és lecsúsztatja a ruhámat a vállamról. A földre zuhan a bokáim köré. Jill a kezét a fenekemre és a combomra csúsztatja, mielőtt elengedne. Az érintés hatására egy kicsit megrándultam és arra számítottam hogy kioldja és eltávolítja a melltartómat, de semmi mást nem vett le. Vajon miért csak a ruhámat hámozta le? Furcsa. Bármilyen áttetsző is a melltartó és a harisnya, a fehérnemű továbbra is megakadályozza, hogy az intim részeimhez közvetlenül hozzáférjenek. Mégsem lesz szex? De akkor miért vannak vibrátorok? Nem hiszem el, hogy csak a show kedvéért tették őket oda! Talán a férfi fejezi be a vetkőztetésemet később. 
Jill ezután odamegy a padhoz és utasít hogy feküdjek le úgy, hogy a fejem a felső párna kivágásában legyen. Nagyon lassan haladok a pad felé. A melleim kicsit ringatóznak a melltartóban, amitől a mellbimbóim megmozdulnak. Az enyhe súrlódás izgató impulzust küld az ágyékomba. Hogy képes erre egy melltartó? Ilyen még nem fordult elő velem! Érzem hogy válaszul megfeszülnek a medencém izmai. A halálom által hordozott erotikus potenciál miatt kicsit megborzongok és a mellbimbóim megkeményednek. Újra összedörzsölöm a combjaimat. Tudom, hogy a kivégzésem a közönség nagy részét orgazmushoz juttatja vagy a saját kezük vagy barátaik gyengéd simogatása miatt. Büszkeség fog el. A fali rajzok hatására több olyan kivégzés villant át az agyamon, amiket láttam. Mindjárt engem is megölnek a nézők és remélhetőleg a magam örömére! Érzelmeim vadul himbálóznak:  félelemből izgalomba, vissza a félelembe, majd megint izgalomba. A végén győz az izgalom. Hogyan győzheti le az izgalom a félelmet? 
Megérkezek a padhoz és arra gondolok, hogy lerúgom a cipőmet… de inkább mégsem. Ha el akarják távolítani őket, biztos vagyok benne, hogy a megfelelő időpontban leveszik majd. Apránként és amennyire lehet erotikusan lesüllyedek a halálom platformjára. Négykézláb helyezkedek el rajta először és a hátamat a levegőbe lököm. Egy ideig ott tartom, hogy a nézőknek legyen ideje megnézni a jelenetet. A harisnya szorosan a szeméremajkaimhoz feszül miközben magával ragad az izgalom és egyik oldalról a másikra hozzádörzsölöm a melleimet a pad tetejéhez. Érzem hogy a mellbimbóim még jobban megkeményednek, puncimat pedig elönti a nedvesség. Alig kezdődött el, de már az elélvezés határán vagyok! Végül megfordulok és hanyatt fekve a fejemet a kivágásba helyezem, karjaimat az oldalam mellé fektetem. Lábaimat enyhén széttárva a nyílás két oldalára teszem. Azután várok. A kissé megemelt fejrésznek köszönhetően lelátok a testemre, egészen a cipőmig, ami elbűvölő kontrasztot alkot a harisnyanadrággal. Jack megmozdul és a pad lábához állva engem figyel. Biztosan szép látványnak talál, mert merevedni kezd a hímvesszője.
Nem kell sokáig várnom. Jill megérint egy gombot a vezérlőpulton. Egy pár U-alakú bilincs kiemelkedik a pad tetejéről, körülveszik az alkarjaimat és rögzítik őket. Elég puhák és engednek egy kis mozgást. A fejemnél a párnázás valamivel alacsonyabb, mint az arcom. Kicsit olyan érzés, mintha vízben feküdnék. Jill a padhoz rögzíti a testemet. Az első hevederek a vádlim köré mennek. Mindegyikre egy, amitől kicsit jobban széthúzódnak a lábaim. Ezután a combhevederek következnek, tovább szélesítve a lábaim közötti nyílást, ami ennek ellenére nem túl nagy és a legkevésbé sem érzem magam kényelmetlenül. A következő heveder a csípőmön megy át, a negyedik pedig közvetlenül a melleim alatt fog le. Kipróbálom a bezártságomat és rájövök hogy a hevederek kissé nyúlnak, ami lehetővé teszi egy kis mozgást, bár biztosan nem megyek sehova. A rabságnak az a hatása, hogy a puncim még tovább nedvesedik, mintha valami jóra számítana. Az utolsó heveder a homlokomra kerül és stabilan rögzíti a fejemet. Azután jön a meglepetés. Közvetlenül felettem, a mennyezetbe beépítve van néhány monitor, amik abban a pillanatban aktiválódnak. A középső monitoron azt látom, hogy lekötözve fekszem a hóhérpadon. A látvány még tovább fokozza szexuális lázam. Egy másik monitor közeli képet ad a nemi szervemről, a harmadik pedig az enyhén kipirosodott arcomra van közelítve. Látom, amit a nézők látnak. Ez az áldozat már egyértelműen élvezi az előadást. Ki ne gondolt volna arra, hogy tehetetlen legyen szexuális kapcsolat közben? 
Jill megint manipulál valamit a vezérlőpulton. Hallom egy motor halk zúgását és a fő monitor képe a lábaim közötti területre vált. Ó, a modern technológia…. nincs látható kamera, de az én helyem a legjobb a moziban. A kettős vibrátor nagyon lassan indul felfelé. Kíváncsian várom hogyan fognak belém hatolni, mert a harisnyanadrágom még mindig rajtam van és a hóhérok nem tesznek semmit, hogy elmozdítsák vagy levegyék. Egyre közelebb jönnek a feltételezett behatolóim. A szeméremajkamon és a harisnya lábszárán láthatóak a nedvességem jelei. A vágytól hajtva megpróbálom közelebb vinni a vibrátorokhoz a puncimat. Megfeszülök a kötelékeimben és enyhén megmozdulok, de nem tudom megtartani a pozíciót. Eszembe jut hogy közvetítenek és azon tűnődöm, hányan élvezhettek már el. Régebben meglepett, amikor azt láttam hogy egy áldozat láthatóan próbál segíteni a saját halálában. De most én is ugyanezt próbálom tenni. A vibrátorok csillognak a síkosítótól. Nem mintha szükség lenne rá. Az idő lelassulni látszik, ahogy egyre közelebb kúsznak. Végül finoman hozzáérnek a harisnyanadrágom felületéhez.
Újabb meglepetés következik. Ahogy a felső üvegvibrátor lassan belém préselődik, a nylon -vagy legalábbis amit nejlonnak hittem- simán nyúlni kezd és a vibrátorhoz igazodik. A puncimba hatoló vibrátor magával viszi a harisnyanadrágot is. Az üveg az anyagon keresztül hűti a hüvelyemet. A harisnya nem szakad el és még csak nem is érzem szorosabbnak. A szövet burkot képez a bennem. Végigsúrolja a hüvelyem falát, amire elképzelhetetlen érzésekkel reagálok. Úgy tűnik, hogy az anyag átengedi a kenőanyagokat: mind a vibrátorra kentet, mind az enyémet. Nincs szárazság. Érzem az élvezet ismerős görcseit. A hevederek rugalmassága lehetővé teszi, hogy egy kicsit felíveljek a padról. Még soha nem láttam magam orgazmus közben. Olyan szép!
A második vibrátor még nem hatolt be a hátsómba. Vagy csak nem vettem észre, ha mégis. Abban a pillanatban nem nagyon vettem észre semmit, csak azt a csodálatos élvezetet, ahogy az üveg és a nejlon a hüvelyem falán csúszik.
Hirtelen rájövök hogy miért nem vették le a harisnyanadrágomat. Az anyag nem vékony nejlon, vagy selyem, hanem egy SensiSkin-nek nevezett anyag. Hallottam róla pletykákat, csak az viselkedhet így. Minél nagyobb nyomást éri és minél jobban csúszik, annál jobban stimulálja a szexuális élvezetért felelős idegeket. Azt mondják, hogy az ebből az anyagból készült óvszerek csillagászati összegekbe kerülnek és kezdem megérteni hogy miért. És ebből a cuccból egy harisnyanadrágot és valószínűleg egy melltartót is készítettek, csak a kivégzésemre! Meglepődtem, hogy ilyen könnyen élveztem el. Általában szükségem van némi csiklóstimulációra, de a SensiSkin szükségtelenné tette. 
A puncimban lévő vibrátor addig nyomul előre amíg nem tud tovább menni anélkül, hogy be ne csúszna a méhembe. Ekkor leáll. Valahogy úgy programozhatták, hogy érzékelje a hüvelyem maximális mélységét. Gyors pillantást vetek a monitorra és zihálok egy kicsit. Még mindig elég sok vibrátor van a puncimon kívül. Ugye nem tervezik teljesen belém döfni ezt a dolgot? Már annak gondolata is majdnem újabb csúcspontot hoz, hogy behatol a méhembe.
Ebben a pillanatban a másik vibrátor is megkezdi kérlelhetetlen útját. A képernyőre nézve látom, hogy a külseje csillog a síkosítótól. Ahogy a nyomás fokozatosan növekszik a végbélnyílásomban, jelentősen csökken a félelmem attól hogy a hátsó behatolás fájdalmas lesz. Örülök hogy már elélveztem egyszer mert ez segít ellazulni. Igyekszem nem szorítani és elmerülten nézem, ahogy a végbélnyílásom lassan enged. Életemben először -és nyilvánvalóan utoljára- a tiltott zónába hatol a dildó. A harisnya anyaga ismét könnyen kitágul és végbelem falai -akárcsak a hüvelyem- teljesen új érzéseket nyújtanak számomra. A SensiSkin-nek és a síkosítónak köszönhetően nemcsak hogy nincs fájdalom, hanem ismét növekedni kezd az izgalmam. 
A vibrátor folytatja útját. Kicsit kihúzódik, majd ismét előrehalad ziháló, fekvő testemben. Most már szinte folyamatosan sóhajtozok és nyögök. Akkor sem hagynám abba, ha tehetném. A méhembe hatolás még hátra van, de ettől eltekintve úgy érzem, hogy a lehető legteljesebb mértékben tele vagyok. Még egy fél centi túl sok, fél centivel kevesebb pedig túl kevés. Újabb orgazmus küszöbén állok, amikor minden leáll. Szomorú felnyögést hallatok. Várok. Az idő telik, de egy darabig semmi sem történik tovább. A fő monitor képe az ágyékomon marad és látom, hogy a puncim elkezdett csöpögni. Azután nagyon-nagyon fokozatosan érzem a nyomás növekedését a méhem bejáratánál. „Megcsinálják!” – fut át az agyamon. Eleinte úgy tűnik, hogy a méhem megpróbálja megtagadni a belépést. Azután lassan… ó, milyen lassan… kinyílik a méhszájam. Az érzéstől az elmém túlterhelődik, az örömközpontom túlpörög. Foltok jelennek meg a szemem előtt. Szinte folyamatosan élvezek. Lassan, de biztosan mélyül a behatolás, mígnem érzem a méhem tetejével való érintkezést és a dildó mozgása leáll. Ránézek a monitorra és látom, hogy sikerült a teljes behatolás: a szeméremajkaim a vibrátor aljához tapadnak. Az anális vibrátor is a maximális mélységben van. Olyan tömve vagyok, mint még soha. Biztosan a helyemre vagyok rögzítve, mint egy gombostűre tűzött pillangó. Sem segíteni, sem akadályozni nem tudom az eseményeket. De nem számít. Már eddig is több szexuális élvezetben volt részem, mint egész előző életemben, pedig korán kezdtem.
Kapok néhány percet hogy levegőhöz jussak, majd Jill felém mozdul. Egy pillanatig azon tűnődöm, vajon halálra fognak-e dugni a gyilkos vibrátorok. Amilyen erős volt az orgazmusom, biztos vagyok benne hogy képesek lennének a feladatra. Jill gyengéden, lassan végigsimítja az egész testemet, miközben elégedetten sóhajtok. Lágyan megszorítja a melleimet és egy kicsit megigazítja a mellbimbóimat. Ahogy sejtettem: a melltartó is SensiSkin-ből készült. A vibrátorok elkezdenek ki-be mozogni. Kezdetben lassú, rövid lökésekkel, de fokozatosan egyre hosszabbak és hosszabbak lesznek, mígnem majdnem kilépnek a testemből. Néha szinkronban mozognak, néha pedig az egyik kihúzódik, míg a másik benyomódik. A SensiSkin végtelenül rugalmasnak tűnik és óvszerként a behatolókon marad. Félig hisztérikus vagyok az élvezettől és kezdek teljesen kimerülni. Nyögéseim egyre gyengébbek és a valóságérzékelésem szinte eltűnik. Csak érzésekből állok és szinte semmi gondolatom nincs. Nehezen emlékszem, hol vagyok. 
Jack most először mozdul el a pad végétől. A fejem fölé térdel és a pénisze közel kerül a számhoz. Egy üzenet jelenik meg a képernyőn: "Nincs harapás, rendben? Pislogj kétszer, hogy jelezd egyetértésedet!" 
Tehát tisztában vannak vele, hogy már nem vagyok képes koherens beszédre. Csak egy pillanatig tétovázok. Nem igazán értem hogy ugyan miért harapnék? Azután kétszer pislogok a kérés szerint. Ki akarom nyújtani a nyakam és el akarom nyelni a péniszt, de a fejem le van rögzítve, így minden kezdeményezést Jack-re hagyok. A tehetetlenség érzése kerít hatalmába és enyhén félek, de túl fáradt és izgatott vagyok ahhoz, hogy az érzés más legyen, mint múlandó.
Lenyúl és hímtagját az ajkamhoz mozgatja. Készségesen kinyitom a számat ő pedig és lassan elkezdi bedugni a szájüregembe. Azt hittem kifogytak a meglepetésekből, de ahogy a nyelvem megérinti a farka végét a vibrátorok újra életre kelnek. A mozgás mellett az üveg vibrátor hőmérséklete is változni kezd: hol hidegebb, hol melegebb. A hirtelen támadt élvezet teljesen magával ragad és szélesebbre nyitom a számat, hogy felnyögjek. Jack készen áll erre és csípőjével előrelendülve mélyen behatol a torkomba. Meg sem áll, amíg a golyói az államnak nem ütköznek. Néhány másodpercig a helyén tartja magát, majd sietve visszahúzódik, amíg az ajkaim meg nem érintik a makkjának alsó részét. Azután megint bemegy. Lassan, kitartóan, újra teljes mélységbe. Orális szexet végeztem már, de nem így. Nyilvánvalóan csak az ő játékszere vagyok. Jó, hogy le vagyok kötözve, különben nem tudnék eléggé helyben maradni. Orgazmus orgazmus után csap át rajtam. Nem tudom, meddig tart amíg a farka lüktetni kezd. Egy lökés közepén a számba élvez és egyenesen a gyomromba küldi magját. Nem mozdul tovább. Önkéntelenül nyelési mozdulatba kezdek amivel kifejem belőle az utolsó cseppeket. 
Körülbelül ugyanekkor veszem észre, hogy olyan mélyen a torkomban van, hogy már nem kapok levegőt. Hajlandóságom ellenére beindulnak a túlélési ösztöneim. Továbbra is nyelek és igyekszem oldalra mozdítani a fejemet, hogy megpróbáljak levegőhöz jutni, de hiába. Felnézve a képernyőkön látom, hogy a testemet izzadság borítja és egyértelmű, hogy az ajkaim el vannak zárva. Eszembe sem jut harapni. Az ajkaimat szorosabbra zárom a farka köré. Minden olyan intenzív. A gép teljesen dugó üzemmódban van. A vibrátorokat a testembe csúsztatja, kihúzza, becsúsztatja, kihúzza… Végül a látómezőm széle kezd elfeketedni. Mindig is szerettem a sperma ízét és ahogy elmúlok még mindig érzem a számban.
Lassan kinyitom a szemem. Egy pillanatra azon tűnődöm, hogy mindez csak egy hihetetlenül erotikus álom volt-e. De nem… még mindig le vagyok kötözve. Kimerültnek érzem magam és elborít a veríték. Észre sem veszem hogy Jill odajön, amíg fel nem mászik a padra és Jack helyére telepedve a puncijára cseréli a hímtagot. Bár soha nem voltam nővel, tudom mit kell tennem. A nyelvem kinyúlik és csapkodni kezdi a punciját. Széles mosollyal néz le rám és hátradől. A vibrátorok ostromolják túlterhelt bejárataimat én pedig mindent nyalok, amit érek. Egyre nedvesebbek vagyunk mindketten. Előbb én élvezek el újra, majd ő. Nem sokkal ezután egy új üzenet jelenik meg a monitoron: „Viszlát!”
Jill kissé előrecsúszik és bezárja az orromat és a számat a szeméremajkai közé. Még a szexuális ködön keresztül is megértem hogy ezúttal nem lesz felébredés. A szívem kalapálni kezd ahogy egy pillanatra újra elfog a félelem. Tudom, hogy a halálom már csak percekre van. Ez a tudás valahogy jobban felizgat, mint megijeszt és bármilyen félelem is van bennem, az nem elég ahhoz, hogy legyőzze mindazt, amit velem tesznek. Jill kissé előre-hátra csúszik. Megnedvesíti az orromat és az ajkamat a puncija nedvével majd szorosan lezár. Elkezdem szopni a kisajkait és a hüvelybemenetét, mintha onnan levegőhöz juthatnék. Az illata magával ragadó, de nincs levegő. A szopással annyit érek, hogy még szorosabban az arcomhoz szorítja a punciját és újabb orgazmust él át. A feketeség újra kezd megjelenni, de ezúttal különleges. Legutóbb szexuálisan olyan izgatott voltam, hogy alig tudtam gondolni. Ezúttal tudom, hogy itt a vég. Egyre jobban kalapál a szívem és még azt sem tudom eldönteni, hogy izgatott vagyok-e vagy félek. Kihasználom az utolsó akaraterőmet és ismét a szexemre koncentrálok. Működik! Még egy fantasztikus orgazmust ébresztek magamban, majd a testem fékezhetetlenül remegni kezd, a köd egyre jobban beborít. Fényfoltok kezdenek villanni előttem, majd minden elsötétül. Remélem élvezted a végemet! Én igen. Viszlát!
Hasonló történetek
5836
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
7226
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
Materdoloroza ·
Ez egy Fenotrin történet.Ő tudja, hogy itt megjelenik név nélkül?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: