Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mire Valók A Barátok?

Egyre gyakrabban kellett találkoznunk Balázzsal munka végett. Nem találtam ebben semmi különöset, gyakran előfordul, hogy valakivel rendszeresen beszélnem kell, hogy a teljes folyamat körvonalazódjon és minden részlet a helyére kerüljön a megfelelő végeredmény eléréséhez.
Egy idő után azonban rá kellett jönnöm, hogy a beszélgetéseink egyre hosszabbak, és egyre több olyan témánk van, ami nem teljesen kötődik a feladatunkhoz, vagy akár egyáltalán nem. Nem igazán vannak barátaim, egyetlen személy akit mégis barátomként tartok számon, egy nő. Ebből kifolyólag viszont ezt a kapcsolatot mindig is úgy könyveltem el, hogy valahol a háttérben megbújik egy csipetnyi, soha meg nem nyilvánuló szexuális vonzalom, ami kimondatlanul is erősíti az amúgy tényleg baráti kapcsolatunkat.
Szóval az említett munkapartnerrel, Balázzsal  való találkozások alkalmai után egyre gyakrabban gondoltam a beszélgetésekre utólag. Különös módon azokra a részeire, melyek nem is a munkáról szóltak. Felmerült sok dolog, hobbik, technika, párkapcsolatok, egyre hosszabban filozofálgattunk. Közben pedig minden alkalommal csak úgy repült az idő. Egyre többet tudtunk meg egymásról, és úgy éreztem nincsenek titkaim előtte. Erre nem is törekedtem, jól esett megnyílni neki mindenféle gát nélkül, a legtermészetesebb módon. Úgy festett, hogy egy kellemes barátság is alakulhat a kapcsolatunkból, ezt mindketten tudtuk, éreztük anélkül, hogy megbeszéltük volna. Ezt az egy témát valahogy mindketten kerültük, de nem is volt szükség rá, hogy kibeszéljük. Egyre inkább éreztem, miről mit gondol, és azt hiszem ez kölcsönös volt. Várni kezdtem beszélgetéseinket, találkozásainkat. Furcsa, kellemes érzés fogott el innentől, mikor újra együtt voltunk. 
Ez azonban egy idő után mégis zavarni kezdett, de nem azért mert bántam a dolgot, hanem mert nem érettem. Egy dolog a barátság, és egy dolog a...
-Jóságos ég... Mondtam magamban egyszer pár perccel érkezése előtt, mikor gondolatban ismét a kapcsolatunkat elemeztem. -Vonzódom hozzá... Egy másik férfihoz... Erre a felismerésre kalapálni kezdett a szívem, és ott egymagamban nagyon zavarba jöttem. Rögtön bevillant egy kép arról, ahogy szeretkezem vele...Izgalmam biztos jelét odalent is éreztem, és hirtelen oda pillantottam mert attól tartottam, ha mindjárt belép az ajtón akkor észre fog venni valamit, hiszen egyre látványosabb volt a dolog.
Megpróbáltam elterelni a gondolataimat, hiszen bármelyik pillanatban megérkezhetett. Gyorsan lecsillapodtam minden szempontból és biztosra vettem, ha belép az ajtón akkor minden újra „normális lesz”, hiszen mi egyszerűen barátok vagyunk. Hamarosan meg is szólalt a csengő, és én a legtermészetesebb módon beinvitáltam. 
- Helyezd magad kényelembe! Mondtam kedvesen, és rámosolyogtam. Ebben a pillanatban már tudtam... Innentől már nem tudok rá simán barátként tekinteni. A mosolyom elárulta számomra azt, aminek a gondolata ugyanúgy volt tiltandó számomra, mint izgalmas: tetszeni akarok neki...
Látszólag ebből a folyamatból semmit sem vett észre, elhelyezkedett a kanapémon a szokásos kényelmes testhelyzetében. Látszott rajta, hogy komfortosan, otthonosan érzi magát nálam. Így is volt, ez nem volt titok előttem, hiszen célzott már rá. Azt mondta, hogy a sok külvilági inger után jól esik neki kicsit félrevonulni, és bármiféle kötöttség vagy színjáték nélkül pihenni míg beszélgetünk.
-Igyunk egy jó kávét! -mondtam, biztosra véve, hogy egyet fog érteni. Karját a kanapé háttámláján kinyújtva, fejét enyhén hátra hajtva csukott szemmel válaszolt:
-Uhh köszönöm az most nagyon jól fog esni.
Nem látta, hogy megint elmosolyodtam, és szerencsére azt sem, hogy elpirultam. „-Jól fog esni...” Ismételtem gondolatban a szavait. „-És még mi esne jól?” -Tettem fel még mindig gondolatban a kérdést, miközben kimentem a konyhába. A kérdés mögött persze pajzán jelentés volt, ennek gondolatát már nem is próbáltam magam elől elhessegetni...
Igyekeztem gyorsan „lehűteni magam”, hiszen egyáltalán nem szerettem volna, hogy egyértelműen látszódjon rajtam, hogy min kezd járni az eszem. Ismét természetesre vettem a figurát, bementem a szobába az elkészült kávékkal, letettem a kanapé előtti dohányzóasztalra a tálcát, és én is leültem mellé. Ekkor láttam meg, hogy a szokásosnál szebben állítottam össze a dolgokat, csészealj, szalvéta, kis pohár víz, és egy darab csokoládés keksz is volt oda készítve. Újabb felismerés hasított belém. Kedveskedni akartam neki, de nem elhatározásból, hanem ösztönösen.
Észre is vette: -Ó micsoda kiszolgálás, ezt már szeretem -mondta. Mindketten belekortyoltunk a kávénkba, közben bevillant egy jelenet a fejemben, és ezt a jelenetet nem más inspirálta, mint a szó ami az imént hagyta el a száját: „kiszolgálás”. -Ha szeretnéd, máshogy is ki tudlak szolgálni -mondtam neki gondolatban.
Ekkor enyhén duzzadni kezdett a nadrágom, de mivel fel volt húzva a lábam, nem láthatta. Már eleve szándékosan így ültem le.
-És mi újság veled mostanában? Mesélj valamit! -mondtam neki, miközben elhatároztam, hogy el kell hessegetnem a vele kapcsolatos erotikus gondolataimat, hiszen nem fognak megvalósulni.
-Sokat gondolkodom mostanában arról, hogy mi hajt minket az életben. -mondta
-Úgy érted, mi az élet valódi célja? -Kérdeztem.
-Olyasmi -felelte- , majd hozzátette: kell, hogy a szokásos munka, egzisztencia, ilyesmiken túl legyen valami, hiszen ezek csak mesterségesen vannak előállítva, és nagyrészt társadalmi elvárások tartják fent az ilyen igényeket.
Megint rá kellett jönnöm valamire vele kapcsolatban. Ez pedig az volt, hogy kellemes a hangja. Ezért is kedveltem a társaságát, bár eddig nem fogalmaztam meg a dolgot még gondolatban sem. Kellemes volt, igen... És mivel már elismertem magamnak a vele kapcsolatos érlelődő vonzalmamat, így nyugodtan megállapíthattam a nyilvánvalót: felizgat a hangja.
-Igazad lehet -mondtam-, és magam is elkezdtem ezen gondolkodni. Ekkor félbeszakadtak a gondolataim, mert mielőtt válaszoltam volna felém fordult, és a szemembe nézve nekem szegezte a kérdést:
- Neked mi volt a legkülönlegesebb szexuális kalandod?
Hirtelen nem tudtam megszólalni, mert meglepett a kérdése. Helyette  elvörösödtem, amit egy enyhe, de nagyon is észrevehető mosollyal nyugtázott, mielőtt a további zavartól megmentve a maradék kávéjára pillantott, majd időt adva számomra a válaszra, elkortyolgatta azt.
Hirtelen arra gondoltam, hogy hazudni fogok valamit. De rájöttem, hogy a kapcsolatunk annál már sokkal őszintébb, hogy ezt megtehessem. Elvégre van mire emlékeznem, sok barátnőm volt, és nem az unalmas kategóriából.
-Hát -kezdtem bele kissé bizonytalanul- volt pár érdekes dologban részem. Egy alkalommal az akkori párommal egy moziban szeretkeztünk a minket leszámítva üres nézőtéren, miközben ment a film.
-Nem semmi! -Mondta mosolyogva.
-Aztán volt párszor, hogy autóban ülve kielégített a szájával. Olyan is volt, hogy mindez menet közben történt. Igen, -emlékeztem vissza- nagyon szerette csinálni. Egy alkalommal, mivel már sokszor fantáziáltunk ilyesmiről, félig-meddig szándékosan úgy alakítottam, hogy ő, a bátyám, és én hármasban maradtunk. Nem voltunk tétlenek, élvezettel néztem, ahogy a barátnőm egy másik férfit a szájába vesz, és kielégíti miután ő élvezésig nyalogatta a punciját. Szóval volt pár dolog, ami kellemes emlék számomra.
Ezzel a magam részéről eleget elmondtam -gondoltam. 
Persze volt még más is, de azt most nem akartam felfedni előtte. Arra számítottam, hogy ő is mesélni kezd az élményeiről, hiszen mivel vonzó férfi, biztosan neki is van sok emléke...
Meglepetésemre tovább érdeklődött, mintha tudta volna, hogy mást is hallhat tőlem. Nem akartam, hogy esetleg csalódjon bennem, bár ez egyre inkább képtelenségnek tűnt. 
-Volt valami ami még ezeknél is különlegesebb? -kérdezte.
-Miért, mire vagy még kíváncsi?
Erre a kérdésemre nem válaszolt, talán mert tudta, hogy van még mesélni valóm, és el is fogom mondani neki.
Fülig vörösödtem, de már nem zavart, hogy látja rajtam.
- Na jó, a legérdekesebb dolog körülbelül 18 éves koromban történt, de van előzménye. Még általános iskolában volt egy nagyon jó barátom, már kisgyerek korunk óta gyakran találkoztunk náluk, társasoztunk, legóztunk, később számítógépeztünk, és egyre nagyobb biciklis túrákat csináltunk.
Ő csak figyelmesen hallhatott engem a kanapé másik felén ülve, miközben az egyik lábát feltette az ülőfelületre. Egy férfinak nyilvánvaló okokból kényelmes széttárt lábbakkal elhelyezkednie.
-Mikor véget ért a suli -folytattam-, mindketten másik középiskolába kezdtünk járni, majd fokozatosan eltávolodtunk egymástól. Addig azonban néhányszor még találkoztunk. 
Egy alkalommal, körülbelül egy évvel az általános iskolai ballagás után, mikor a holmijaim közt keresgéltem, kezembe akadt a tablóképe, ami ballagás előtt készült. Mindketten adtunk a sajátunkból a másiknak. A képet nézegetve aztán rájöttem valamire: tetszik nekem. Nem volt kétségem az identitásom felől, odáig voltam minden lányért, és alig vártam, hogy egyikük végre elvegye a szüzességem. Mégis, rá kellett jönnöm, hogy a barátom tetszik nekem. Úgy...
Ekkor, mivel egyedül voltam otthon, jött egy merész, de hihetetlenül izgató gondolat: ki fogom elégíteni magam ezúttal úgy, hogy rá fogok gondolni, az ő képét fogom nézni közben. Nem volt a fantáziámban semmi pornográf jelenet, egyszerűen csak nézni akartam őt, míg csinálom. És akkor megtörtént. Eljutottam a csúcsra nagyon gyorsan, és hát nem tudom másképp mondani: teleélveztem egy papírzsebkendőt.
Mindezt úgy, hogy egy másik fiúra gondoltam közben, az ő arcképét néztem. A gondolat botrányos volt számomra utólag, de egyúttal ugyanolyan izgató is.
Akkoriban tizenöt évesek voltunk mindketten, ő pontosan két nappal idősebb nálam.
A kanapén ülve én is kicsit kényelmesebben helyezkedtem, oldott lettem, mert kellemes érzéssel töltött el, hogy ilyen nyíltan mesélhetek a mostani barátomnak.
Figyeltem a reakcióját. Arckifejezése arról tanúskodott, hogy nem csak hogy nem háborítja fel az amit hall, hanem kíváncsian várja a folytatást.
Én pedig örömmel folytattam a történetem életem eddig titkos részeiről.
-Egyszer a kertünkben voltunk, mikor szakadni kezdett az eső. -Ugorjunk be a kocsiba -mondtam-, majd odaszaladtunk apukám autójához, és beszálltunk előre. Ő nem volt otthon, sokáig dolgozott aznap. 
Néztük, ahogy a szélvédőn kopognak a hatalmas, záporozó esőcseppek. Volt egy különleges hangulata az egész jelenetnek. Bennem pedig felvillant a két nappal azelőtti emlék és az, hogy milyen kellemes érzés volt vele „csinálni” gondolatban. Egyre erősebb vágyat éreztem iránta, de persze nem volt bátorságom tudtára adni. Arról fantáziáltam, hogy ott a szakadó esőben, az üvegeken lezúduló víz diszkrét takarása mögött az ölébe hajolok, gyengéden lehúzom a nadrágját, és a számmal ott helyben kielégítem. Sajnos mindez gondolat maradt, arra kért menjünk be a házba. Ekkor befutottunk, és én már gondolni sem mertem az előbbiekhez hasonló dolgokra, nem is történt semmi. Szégyelltem volna beismerni előtte a vágyamat. Talán megérzett valamit, de nem volt partner benne. Igazán soha nem derült ki. Nem változott köztünk semmi, később is beszéltünk és találkoztunk ugyanúgy, bár egyre ritkábban.
Viszont gondolatban nem fogtam magam vissza, egyre konkrétabban fantáziáltam arról, hogy hogyan lennénk együtt, és mindannyiszor jól esett így kielégülni. 
-Érdekes történet -mondta Balázs, majd felhörpintette az utolsó korty kávéját. Az enyémből alig fogyott, mert addigra valami egész más dologra vágytam a számmal, mintsem csészéből italt iszogatni.
-És mi az az érdekes dolog, ami 18 éves korodban történt, és ezek voltak az előzményei?-kérdezte mosollyal az arcán.
Az, hogy kérdezte, és ahogy kérdezte... Izgató volt, nagyon-nagyon izgató. Szóval tetszik neki amit meséltem, és várja a folytatást. Lehet, hogy ő is vonzódik hozzám? Úgy tűnik igen, hiszen különben témát váltott volna. De nem tette, sőt... -gondoltam.
-Szóval akkor találkoztunk ismét. Megbeszéltük, hogy nála összefutunk, és elmeséljük egymásnak, kivel mi történt az utóbbi pár évben. Persze eszembe jutottak az akkori vele kapcsolatos gondolataim, de úgy tűnt nincs is jelentőségük. Találkoztunk, és beszélgetni kezdtünk körülbelül úgy, mint itt mi most. Bár kevésbé bizalmasan... - Mondtam Balázsnak egy kicsit mosolyogva, hogy lássa, így még senkinek sem tárulkoztam ki. 
Láttam a szemében, hogy ezt ő is pontosan tudja, és nagyon imponál neki a dolog.
Folytattam a történetet: -Ahogy beszélgettünk, észrevettem magamon, hogy már nem az a tizenöt éves, kissé félénk fiú vagyok. Sokat fejlődtem, lazább, bátrabb lettem. Így mikor érintőlegesen szóba került a szex, egyszerűen, hirtelen jött ötlettől vezérelve feltettem neki egy egyszerű kérdést: -Van hozzá kedved?
Csak nézett rám, mintha nem értené a kérdést. De mivel évekig közeli barátok voltunk tudtam, hogy pontosan tudja mire céloztam, csak időt akar nyerni mielőtt bármit válaszolna. Kérdésem jelentését azzal is nyilvánvalóvá tettem, hogy miközben feltettem azt, egyenesen a lába közé néztem.
Rövid szünet után enyhén elpirulva csak ennyit válaszolt: -Igen.
Miközben a fotelben ülve kimondta ezt a szót, combjait enyhén széttárta ezzel adva félreérthetetlen jelét annak, hogy pontosan ugyanarra gondolunk. Többet nem beszéltünk. Odamentem hozzá, és a lábai közé térdeltem. Egy szabadidőnadrág volt rajta. Megfogtam a derekánál, mire ő enyhén felemelkedett, ezzel jelezve, hogy készségesen segít abban, amire készülök. Ekkor az alsójával együtt lehúztam a nadrágját egészen a bokájáig. Ő visszaült kényelmesen, és várta a folytatást. Én egy rövid ideig gyönyörködve néztem szép, és addigra félig megmerevedett férfiasságát. Gyengéden megsimogattam, majd finoman a kezembe fogtam, és végeztem néhány kényeztető mozdulatot. Ekkor nem bírtam tovább, és a számba vettem amennyire csak tudtam. Ettől azonnal teljesen felkeményedett neki. Körbevettem őt az ajkaimmal és a nyelvemmel, majd elkezdtem mozogni fel-le. A hatás nem maradt el, hallottam a hangján, hogy nem fogja tudni sokáig visszatartani a dolgot. Ez nagyon felizgatott engem, és elkezdtem hevesebben csinálni. Azt mondta vigyázzak, mert mindjárt... Erre a csípőjét megfogva jeleztem neki, hogy szívesen végigcsinálom a dolgot.. Azonnal eljutott a csúcsra, és egyenesen a számba élvezett, hosszasan lüktetve kitöltötte nedvességgel. Ezután elővettem a zsebemből egy zsebkendőt, nem akartam lenyelni.
Mindez talán három percet vett igénybe, de annál tartósabb emlék számomra.
Nem beszéltünk a dologról sem akkor, sem később de azért tudtuk, hogy mindkettőnknek kellemes volt. De ennyi, utána nem ismételtük meg, és nem is emlegettük fel a történteket. Két fiatal fiú kalandozása volt, és ez így szép.
-Nem is gondoltam volna rólad, de mindenképpen érdekes. -Mondta Balázs. Ne érts félre, csak tudom, hogy a nők odavannak érted, mindössze emiatt lepődtem meg.
-Akkor nem vagy csalódott? -kérdeztem.
-Dehogy, egyáltalán nem -válaszolt. -Sőt...
Erre a szóra konkrétan a számra pillantott.
Ettől megint zavarba jöttem: Ezek szerint annyira tetszett neki a történetem, hogy szeretné, ha vele is megtörténne az, ami a gyerekkori barátommal? 
Mire megállapíthattam volna a választ közelebb hajolt, kivette a kezemből a kávéscsészét, és letette az asztalra amolyan: -Erre most nem lesz szükség- mozdulattal.
Finoman megfogta a pólóm alsó széleit két kézzel, és elkezdte felfelé húzni. Közben lassan a nyakamhoz bújt, majd gyengéden belecsókolt. Azt nem szerettem volna, hogy szájon csókoljon, de mintha ezt pontosan tudta volna, nem is tette. Az izgalomtól azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány. Bár ahogy hozzámért egyértelmű volt, hogy az utóbbi szerep az enyém. Mire a pólómat a nyakamig felhúzta, fülembe súgta: -Nagyon kívánlak!  Folytatta az apró csókjait lejjebb, a mellkasomon. Körbejárt a bal mellbimbóm körül, majd megcsókolta. Azt hittem felrobbanok a vágytól, ez annyira felizgatott. Közben úgy mozdult, hogy a lábammal érezhettem az ő izgalmát is. Hatalmas férfiassága forrón a lábamnak feszült miközben hátrébb dőlt, és maga után húzott. Keze a nyakam mögött volt, így téve egyértelművé, hogy mit kell tennem. És én boldogan engedelmeskedtem. Rövidnadrágja szárán majdnem kilátszott az, aminek megérintésére most annyira vágytam. Nem vesződtem a nadrággal, egyszerűen felhúztam a szárát annyira, hogy mindene szabaddá váljon amit csak kényeztetni fogok. Nem volt nehéz dolgom, nem volt rajta alsónemű. Uhh mintha pontosan erre készült volna...-gondoltam. Eszembe jutottak a régi emlékek a gyerekkori barátommal, miközben arra gondoltam, hogy most ezzel a férfival is meg szeretném ismételni az akkor történteket. De nem! Ezúttal komolyan kívántam a partneremet. Úgy ahogy van, őt magát, nem csak a férfiasságát. Vágytam rá, azt akartam, hogy szeretkezzen velem úgy, ahogyan egy nővel tenné. Később egyértelművé vált, hogy ő is pontosan így vágyik rám. Odahajoltam hát hozzá, majd ráeszméltem: óriási adottsággal rendelkezik. A kezembe vettem neki, és úgy még inkább azt éreztem, hogy igazi kihívást fog jelenteni, akár a számmal csinálom neki, akár ha belém szeretne majd hatolni. A másik kezemmel a mellkasát fogtam, majd csókolni kezdtem a hasát. 
- Tudod mindig is vágytam rá, hogy egy férfit magamévá tegyek, de fizikailag még nem sikerült. -mondta halkan
- Igen, látom, hogy miért -utaltam arra, hogy gyakorlatilag túlméretes férfiassága van.
Az volt, de nagyon szép, és összességében hihetetlenül izgató. Én már tudtam, hogy meg fogja kapni azt,  amire vágyik. Tizenéves korom óta, miután tudatosult bennem az ez iránti vágy, egyre életszerűbb, majd az életszerűnél is méretesebb eszközökkel kényeztetem magam hátulról. 
Ekkor megcsókoltam a mellkasán, majd a fülébe súgtam: -Szeretem a kihívásokat.
Ettől azonnal bele keményedett a kezembe, mellyel még mindig kényeztettem őt enyhe mozdulatokkal.
Erre olyat tettem, amire magam sem számítottam: adtam egy félig puszi-félig csókot a szájára, majd  elindultam lefelé, és meg sem álltam, míg a számmal finoman meg nem érintettem odalent. Nagyon élvezte. Nem mozdult, rám bízott mindent. Tudta jól, hogy meg fogok tenni mindent azért, hogy őt ott és akkor boldoggá tegyem. Az ajkaim egyszerűen megduzzadtak, éreztem, hogy lüktetnek. Ekkor a számba vettem, és közben a jobb kezemmel elkezdtem kényeztetni. Hihetetlenül élveztem a gondolatot, hogy ki fogom őt elégíteni a számmal. Miután elmeséltem neki a korábbi történetet ő is biztos lehetett abban, hogy nem bánom, ha a számban jut el a csúcsra. A kezemmel és az ajkaimmal, mintha az egy kívánatos punci lenne, egyre csak kényeztettem. Sok idő telt el, miközben elkezdett nedvesség áramlani a számba. Nagyon kellemes és izgató volt, tetszett az íze. Az idő előrehaladtával ez egyre intenzívebb lett, már éppen vártam, hogy mikor élvez el, mire megállított. Ekkor rengeteg folyadékot éreztem, de tudtam, hogy még nem jutott el a csúcsra. Nem akart még, későbbre tartogatta. Olyan volt, mintha újra meg újra belém ment volna... Ekkor kis szünetet tartva megszabadultam az összes ruhámtól, és visszahelyezkedni készültem az előbbi pozíciómba, de ekkor a fülemhez hajolt: -Menjünk át az ágyba! -Súgta. Így is tettünk, majd úgy tette rám a kezét, hogy tudjam, szeretné elérni a fenekemet miközben folytatom azt, amit eddig csináltam. Ismét a számba vettem, most már úgy, mintha ez a világon a legtermészetesebb dolog lenne.
Ekkor az ujját a számhoz emelte, és én benedvesítettem neki. Volt mivel... Alig vártam, hogy ismét érezzem, ezúttal valahol máshol. Nem kellett sokat várnom. Gyengéd mozdulatokkal körbe simogatott az ujjhegyével a legintimebb ponton, majd egyszer csak belém hatolt. Felnyögtem mint egy nő, és úgy éreztem, ha akarná az egész kezét be tudnám fogadni. Nem sok időbe telt, mire megérkezett a második, majd a harmadik ujja. Majdnem elájultam a gyönyörtől, ahogy egyre mélyebbre hatolt belém és ritmusos kézmozdulatokkal magáévá tette a fenekemet, miközben férfiasságával gyakorlatilag megdugta a számat.
Ekkor elérkezett a pillanat, már nem bírta tovább húzni. Egy másodpercre megállt mindennel, majd nagyot nyögve akkorát élvezett a számba, hogy olyanról addig álmodni sem mertem. Itt nem volt kérdés, hogy lenyelem-e, lüktetve jött a végtelennek tűnő utánpótlás, és én boldogan és élvezettel nyeltem le mindent az utolsó cseppig. Közben a keze sem volt tétlen, tényleg úgy éreztem, hogy menten belém csúszik az egész kézfeje. Nem tudom így történt-e, mert az izgató érzés minden fájdalmat elnyomott. Itt volt egy férfi, aki kérlelhetetlenül magáévá akart tenni a legkülönbözőbb módokon, és én nem is tehettem mást, mint hogy ennek teljesen alávessem magam.
Így is történt. Hatalmas orgazmusa magával vitt engem is, és én is elmentem vele együtt .
Még bennem maradt lent, ahogy én sem hagytam abba a számmal folytatott tevékenységet, csak már mindketten lassan csináltuk. Óvatosan, lassan kijött belőlem.
Ezután a hátamra fordított, felhúzta a térdeimet, elhelyezkedett a szétrakott lábaim közt, és rám feküdt. Hiába volt az imént orgazmusom, úgy éreztem a végtelenségig tudnék még vele szeretkezni.
Felváltva a szájába vette a mellbimbóimat, az ajkával csókolta őket, és a nyelvét sem felejtette el használni. Odalent éreztem, hogy ismét aktusra készül, ezúttal azonban nyilvánvalóan másképp. Most úgy, mint egy nővel. Néhány, a nyakamba adott csók után, melyeknél ezúttal már éreztem a nyelve hegyét is, a fülembe súgta: - Kívánlak. Benned akarok lenni.
Pontosan ez volt, amire én is vágytam. Először csak finoman feszült neki a fenekemnek, de úgy, hogy ha készen állok akkor habozás nélkül belém tudjon csúszni. Egyre inkább éreztem a fájdalmat, de ahelyett, hogy elhúzódtam volna, megpróbáltam a lehető legjobban ellazulni. Fenekét két kézzel magam felé húzva pedig bátorítottam őt. Több sem kellett, egyszer csak egy feszes ponton túl olyan hirtelen szabadult belém hatalmas szerszáma, hogy fájdalmas gyönyört érezve csak ettől majdnem orgazmusom volt. Nem állt meg, folyamatos, lassú de határozott mozdulattal jött egyre beljebb és beljebb. Tudtam, bármi történjék is, akár ha azt mondanám fáj, akár ha megpróbálnám eltolni magamtól, nem fog megállni. Ha kell megerőszakol, de most teljesen meg kell kapnia. Egy ponton már nagyon fájt, azt vártam, mikor ér be teljesen, de mint utóbb kiderült még bőven távol volt ettől. Megpróbáltam közénk tenni a kezeimet, de kétoldalt kihúzta őket erősen, hogy ne tarthassam vissza a folytatástól. Ekkor váratlanul csókolni kezdte a számat, és én nem tudtam megállni, hogy ne viszonozzam a csókját. Itt eldőlt minden, további mélységbe hatolt bennem, és én már egyáltalán nem ellenkeztem. Éreztem, hogy belülről a hasfalamnak feszül, és lenézve láttam is, amint az kidudorodik. Nem tudtam eddig, hogy ez lehetséges. Elért bennem egy olyan pontot, amitől az egyre enyhülő fájdalom mellett ismét orgazmusom volt. Több sem kellett neki, ezt látva egyértelművé vált számára, hogy mennyire élvezem a dolgot. Ekkor kicsit kijjebb csúszott, majd ismét vissza. Tövig bennem volt. Egyre hosszabb mozdulatokat csinált, én pedig az ájulás határán voltam. Utólag azt mondta, kéjesen nyögdécseltem, mint egy nő. Ez nem is csoda, hiszen nőt csinált belőlem az együttlétünk idejére.
Már nem volt óvatos, és nem is volt erre szükség. Egyre hevesebb mozdulatokkal tolta magát belém, a majdnem kihúzott helyzettől a tövig történő behatolásig ismételte a mozdulatokat. Mivel az előbb volt orgazmusa a számnak köszönhetően, ezúttal nagyon sokáig bírta. Életében először hatolt férfiba, és ezt az alkalmat emlékezetessé is tette mindkettőnk számára. Úgy éreztem használ engem, és ez a gondolat nagyon izgató volt. Még körülbelül fél órán keresztül töltötte bennem kedvét, miközben nekem több orgazmusom is volt. Hosszú, hullámzó, női orgazmusaim.
Eljött a pillanat, mikor ismét a csúcshoz közeledett. Utoljára teljesen belém feszült, és ismét vulkán-szerűen tört ki, ezúttal bennem, nagyon mélyen. Az érzés semmihez sem volt fogható, közvetlenül utána az jutott eszembe, hogy olyan, mintha szabályosan felcsinált volna.
Valami ilyesmi történt, lélekben legalábbis biztosan, mert innentől fogva mindig vágytam rá, hogy szeretkezzünk. Az aktus után azzal búcsúztunk el, hogy azt rendszeresen meg fogjuk ismételni függetlenül attól, hogy éppen párkapcsolatban vagyunk-e, vagy sem.
Így is történik, számtalan alkalommal voltunk már együtt. Időnként csak ír egy üzenetet, hogy ráérek-e. Mindketten tudjuk, ez azt jelenti, hogy átmegyek hozzá és ha más nem is történik minden alkalommal, de a számmal biztosan élvezésig fogom kényeztetni.
Így történt meg, hogy egy másik férfi szeretője lettem.
 
G.
 
Hozzászólások
kaliban ·
Tetszett!

Marthy ·
Tökéletes ritmusú, nagyon jól megírt történet! Köszi!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: