Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az összetartozó fejezetek, egyben. <br /> (Mihály Laci szerző)
Kapcsolat,- család, barátok
Még sose csináltam ilyet úgyhogy kérlek ne olyan erősen.<br /> A történet a szerelmi életemet...
A negyvenes évei elején járó, barna rövid hajú férfi, egy íróasztal mögött ült. Egy női magas...
Az emberek elfordultak tőle, mikor végig ment az utcán akkor hirtelen mindenkinek sürgős dolga...
Friss hozzászólások
alttpg: Ma, a folytatással együtt elol...
2023-01-27 14:02
alttpg: Várom az igazi feleség - megos...
2023-01-27 13:37
Arcady: Ez elment volna az egykori Gal...
2023-01-27 09:24
Arcady: Ez elment volna az egykori Gal...
2023-01-27 09:20
Stag&Vixen: Jó volt, várjuk a folytatást ;...
2023-01-27 08:39
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miniszterelnök úr

  A negyvenes évei elején járó, barna rövid hajú férfi, egy íróasztal mögött ült. Egy női magas sarkú cipő volt a kezében. Világoszöld zakót és fehér inget viselt. Felvette a mobiltelefont és a füléhez tartotta.
– Csoda, remélem, hogy ma este velem vacsorázol.
– Ez parancs volt? – kérdezte egy fiatal női hang.
Béla a miniszterelnök nevetve válaszolt.
– Igen, ez parancs volt.
Majd kikapcsolta a készüléket és megsimogatta a szexis női cipőt.
– Az ellenzék már megint követeli a lemondásom, jó, hogy elvégeztem a Buddhista főiskolát, így tudom, hogy mindenkinek igaza van, még az ellenzéknek is.
Béla felállt az íróasztaltól és belenézett a falon lévő tükörbe.
– Szép vagy, Béla. – mondta a tükör.
A parlament előtt a Kossuth téren tüntettek mivel az infláció nagy volt, és a csirke far‑hátból nehéz jó pörköltet főzni.
Csoda délután a zuhany alatt állt, modell alkatú testén folyt a habos víz fekete, rövid haján pedig csillogott a neon lámpák fénye.
– Miért van, hogy felnőttként nem tudunk örülni a csodáknak? – kérdezte és nézte ahogy az életre kelt plüsspók, is zuhanyzik és közben énekel.
Így folytatta: – Biztos, Béla rakott valamit az italomba azért hallucinálok, pedig józanon is teljesítem az összes kívánságát.
A fiatal nő kijött a zuhanyzóból és felrakott egy kávét, és bekapcsolta a konyha falán lévő tévét. Majd látta, hogy a miniszterelnök egy óvodás kislánytól megkérdezi, hogy ki a kedvenc énekese?
– Vikidál Gyula. – válaszolt a 6 éves kislány.
A kastélyában, az ízlésesen berendezett nappali faláról meztelen nőket ábrázoló festmények nézték a miniszterelnököt. Este 8 óra volt, a rádióban a híreket mondták.
– Egy párhuzamos valóságról tudósít a rádió. – mondta Béla és töltött magának egy rozé bort és várta a titkárnőjét. A féri egyszerű farmert és fehér színű pólót és kényelmes papucsot viselt. A szomszéd szobában a papagáj Tóth Gabi egyik slágerét énekelte, a férfi elmosolyodott és töltött még egy italt. Majd leült egy világosbarna színű kanapéra, az emlékek rögtön a felszínre törtek.
.- Sokszor kielégítettem Csodát ezen a kanapén, majd azon gondolkodtam, hogy miért magas az infláció.
Csoda természetesen nem késett, büszke volt rá, hogy mindenhova időben megérkezett, az órája mindig 10 percet sietett. Béla úriemberhez méltóan a kapuban fogadta a hölgyet.
– Szia Béla, illatosak a gerberák.
– Szia Csoda, örülök, hogy időben érkeztél.
– Ez dicséret volt vagy fenyegetés? – kérdezte Csoda. Az ifjú hölgy gyakran feltette ezt a kérdést a miniszterelnök úrnak és nem várt rá választ.
– A bejárónőm nem rég ment el, porszívózott a nappaliban.
– Értem.
Csoda, testhez simuló, mini piros színű koktélruhában volt.
– Kérsz egy welcome drinket? – kérdezte Béla, már a nappaliban.
– Meg akarsz mérgezni?
– Nem.
– Egy banánturmixot innék, de ne fáradj majd készítek magamnak, ismerem a járást.
– A konyhában a hűtőben találsz banánt, és a kedvenc zöldségedből sárgarépából is van bőven. Nyugodtan csinálj magadnak egy turmixot, én addig megkóstolom a fehér, száraz bort, amit az egyik államtitkár hölgytől kaptam.
– Újabb szeretőid vannak?
Béla leült a kanapéra és bekapcsolta a nagy méretű televíziókészüléket, majd a párpulthoz lépett és töltött magának egy pohárral a már említett borból. A lapos tévében egy nyugdíjas hölgyet kérdeztek arról, hogy melyik a kedvenc romantikus zenéje. – AC DC – től a touch too much , jött a válasz.
A férfi kikapcsolta a készüléket és visszaült a kanapéra, hallotta a turmixgép hangját.
Csoda megjelent és ő is leült a kanapéra.
– Töltesz egy pohár bort?  – kérdezte Csoda.
Béla felállt és a házi bárpulthoz lépett, kivett egy barna színű szekrényből egy megbontott üveg bort és egy pohárba töltött, majd mosolyogva visszamert a fiatal nőhöz.
– Ha kényelmetlen a 12 cm magas sarokkal felszerelt cipőd, akkor le is veheted.
– Aranyos vagy, hogy megengeded.
– El kellene menni színházba, mit szólsz hozzá?
– Akkor vennem kell estélyi ruhát, hogy én legyek a legszebb a színházban, tudom, hogy neked fontos, hogy lehessen reprezentálni egy nővel.
– Nem vagy túl jó véleménnyel rólam.
– Picit rontotta a megítélésed, hogy megfenyegetted a férjem.
– Csak mondtam neki, hogy nem érdemes lemezboltot nyitni, hiszen manapság szinte senki sem vesz fizikai hordozón zenét. Az emberek inkább letöltik, ráadásul gyakran ingyen. Ugyanakkor megértem, hogy valaki szereti a CD lemezeket és szeretne egy boltot létrehozni, de üzleti szempontból ez nem tűnik bölcs dolognak. Én is szeretem a női magas sarkú cipőket, mégsem nyitok az említett termékek árusítására alkalmas boltot.
– Mindig a lábaim bámulod, Béla.
– Finom a bor?
– Le akarsz itatni? A múltkor sikerült, nem emlékszem rá, hogy mit műveltél velem, múlt héten éjjel, de úgy rémlik, hogy be kellett öltöznöm hótehénkének,
– Szeretnél zenét hallgatni?
– Aha.
– Béla, bekapcsolta a rádiót és kellemes, dallamos rockzene csendült fel a nappaliban.
– Ugat a szomszéd kutyája. Béla, tulajdonképpen miért invitáltál ide engem, ma este? A férjemnek azt hazudtam, hogy üzleti vacsorára kísérlek el, láttam rajta, hogy nem hitte el, majd rosszul leplezte, hogy örül, hogy a szeretőjével tud lenni egész éjszaka, mivel én nem leszek otthon.
– Ti nyitott kapcsolatban éltek?
– Igen. Én nem is tehetek mást, mivel neked elvárásod, hogy le kell veled feküdnöm, ha nem akkor mehetek vissza pedagógusnak. Nem kell mondanom, hogy jóval kevesebb pénzért. Nyilván a pénz nem boldogít, de nem esik, rosszul, hogy nem kell nézzem az árakat, egy, egy bevásárlás alkalmával. Az évi kettő nyaralás luxushelyeken is vonzó tud lenni, mindezt a jövedelmem alapozza meg amit te intéztél nekem, annyi pénz viszek haza mint egy államtitkár, pedig csak titkárnő vagyok és a szeretőd.
– Jó lenne veled sétálni.
– Sétáljunk egyet, fiatal még az éjszaka.
Béla töltött magának még egy pohár bort és nézte Csoda lábait. A fiatal nő felvette a magas sarkú cipőket, vagyis komolyan gondolja a sétát.
Útjuk a Duna mentén vezetett, hamar megtalálta a kezük egymást, majd az ajkaik is összeértek. A vén folyó a Duna volt a tanúja, hogy Béla átölelte Csodát és mint a szerelmesek csókolóztak a lemenő nap fényében. A távolban egy sétahajó úszott, de a fiatalok csak egymásra figyeltek.
Csoda, előrefutott, Béla pedig utána.
– Fogócskázni akarsz? – kérdezte a férfi.
– Igen. – válaszolt Csoda és a hangjában nevetés bujkált. A 12 cm magas cipőben nem volt könnyű futni, de az ifjú hölgy rutinosan mozgott és csak egyszer esett el, és akkor is puhára esett ugyanis egy szénakazalra.
– Jó, hogy vannak itt szénakazlak. – mondta Béla és nem várt választ, futott Csoda után és a nő engedte, hogy megfogják.
– Jó előjáték a szexhez, a fogócska. – mondta Csoda kacéran.
Béla vásárolt egy dobozos sört, a sarki közértben, ahol autogramot is kértek tőle, az eladó a cicikre kérte a szignót.
Kézen fogva sétáltak Béla kastélyához, időközben feljött a Hold.
– Holnap telihold lesz. – mondta Csoda társalgási hangon.
Béla kibontotta a dobozos sört és megitta, majd egy kukába dobta üresen.
 
Hasonló történetek
3370
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
6142
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: