Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meztelen természet

A naturizmusban van valami természetellenesség. Neveltetésünk, környezetünk, a társadalom elvárt erkölcsi hálója idegenné tette a nyilvános meztelenkedést. Persze vannak akik ezt nem fogadják el, a többiek pedig vagy elítélik, vagy nem értik meg a pucérság miértjét esetleg gyávák és szégyenlősek hozzá. Nem tudom mely történelmi korban jött el az igény, hogy elsődleges nemi szerveinket rejtsük el a többi ember elől, de józan gondolkodással egyet tudok érteni a dologgal, valóban nem ildomos teljesen meztelenül élni az életünket még akkor sem ha a nyári meleg ezt lehetővé tenné is a számunkra.
 
Szeretek meztelenül lenni a szabadban. Nem akarom közhelyekkel indokolni a dolgot. Izgalmas levenni az összes ruhát és ezzel jogot szerezni arra, hogy megbámulhassam a többi nudistát. A férfiszex tovább erősítette bennem ezt az érzést így vetettem fel az ötletet, hogy menjünk el együtt nudizni. Ha ketten megyünk csak nem fognak magányos férfiak megpróbálkozni velünk.
 
A nudista élvezet egyben korrekt kis játék is, vajon kibírod-e merevedés nélkül? Egy tapasztalatlan naturistának gondot okoz szerszámának felügyelete, főleg ha figyelembe vesszük a napsütés vérpezsdítő hatását is. A kérdés már csak annyi volt, hogy nyilvános helyre menjünk vagy keressünk egy eldugott helyet, ahol nem nagyon zavarhatnak minket. A második esetben ott rejtőzött egy fellációcsata eshetősége is, míg az első esetben csak a mindent a szemnek játékot játszhatjuk. A második verzió mellett döntöttünk.
 
Előző este alaposan leborotváltam magam, teljesen csupasz ágyékom kellően megadta az alaphangot a másnapi remélt élvezetre. Elég sokat járunk erdőben, így nem esett nehezünkre kiválasztani, hogy merre is induljunk. Természetesen csak valami eldugott erdei tisztás jöhetett szóba; így esett a választás a Bakony egyik zegzugos környékére, mely turistautaktól és lakott részektől is kellő távolságra fekszik. Az időjárás nem nagyon fog akadályt gördíteni az újabb szopás elé; egész napra derült, napsütéses időt jósoltak.
 
Egy autóval mentünk, ő vezetett. Kicsit aggódtam, hogy ha hamar elélvezünk miként fog telni a nap további része, de azért nem törte le nagyon a kedvem. Mivel egyértelmű volt a kirandulás miértje, vállaltam a kényelmetlenséget és nem vettem fel alsót. 
 
A hűvös reggel éppen csak beköszöntött, mikor beszálltam az opelbe. Nem akartunk túl messzire menni és alig pár kilométer gyaloglásról volt szó, hiszen nem a kirándulás számított és bevallom egy izzadtságszagú ágyék nemhogy felajz inkább lelohaszt, de teljesen. Már az autóban nem hagytam, hogy befülledjen a nadrágom alatt egyre jobban mocorgó péniszem, így elég hamar kigomboltam és szabadjára engedtem. Hímvesszőm lágyan bukott elő a cippzár mögül, de rögtön merevedni kezdett.
 
-Mit csinálsz?-kérdezte inkább rémült mint vágyakozó hangon.
-Ugyan, csak vezess tovább-feleltem vigyorogva
 
Finoman izgattam magam, így nem csoda, ha nemsokára már teljesen kemény lettem.
 
-Kurva rég csináltuk már. És most direkt edzettem erre az alkalomra
-Mi az hogy edzettél?
-Jó ŕég nem vertem már ki. És sokszor gondolok arra, hogy nem pinát nyalok hanem a farkad tolul a számba.
 
Persze nem tudott teljesen rám figyelni, hiszen az életünk múlhatott rajta. De jól szórakoztam. Eszem ágában sem volt elélvezni, ezzel elég hamar defektesre tettem volna a napot, de a szexualitást elég intenzíven behoztam a kocsi szűk belsejébe. Láttam, hogy merevedni kezd a nadrágja alatt.
 
A körülöttünk elszáguldozó autók nem vették észre mi zajlik a mi kis szentélyünkben, de erre ügyeltem. Eleg kellemetlen lett volna ha röhögve videóznak le minket egy szomszédos járműből.
 
Mikor már makkom nedvesre izgult, kezem áttévedt az ágyékára és gyors mozdulatokkal próbáltam kihámozni vesszőjét a menedék mögül. Keménysége miatt ez eléggé nehézkesen sikerült annak ellenére, hogy ő is segített. De végre rákulcsoltam kezem és hirtelen mindenki megnyugodott. 
 
Éreztem lüktetését, melegségét, perverz idegenségét, amellyel már egész jól megismerkedtem. De azért ott maradt bennem a kétely, hogy mit is csinálok férfi létemre? Egy másik férfi hímvesszőjét markolászom olyan túlfűtött vággyal, amelynek csak nők irányába lenne szabad felbugyognia belőlem. És mégis.
 
Lassan izgatni kezdtem, amennyire a vezetés kényszerű kívánalmai megengedték. Nem vittem túlzásba, a kapkodás csak elrontja az egészet. Már ez is egy kicsit korán történt, hiszen még fél óra autózás állt előttünk.
 
Az út további része semleges beszélgetéssel telt el. Bevallom ez nehezebbnek bizonyult, mintha leszoptam volna. Kezem néha magamra kalandozott majd ismét őt vertem lágyan, de komolyabb akcióra nem került sor. Persze a külső nyugalom forrongó belsőt takart, hiszen ki bírna sokáig nyugton maradni ilyen körülmények között? Makkom izzadni kezdett,  mutatóujjammal szétmázoltam a nedveket , majd a szájába adtam. Lenyalta. Pár perccel később pedig saját előváladékát szopattam le vele az ujjaimról.
 
Közeledtünk a végállomáshoz így szükséges volt a lenyugvás, legfőképpen azért, hogy az ágaskodó rudak beférjenek a nadrágokba. Az izgalom első szakasza veget ért. Nemsokára megálltunk, felcuccoltunk és elindultunk a járatlan utakon. Meglepő módon, de lehiggadtam. 
 
A térkép alapján nem kellett messzire mennünk. A nap egyre magasabbra hágott az égen, az erdő zöld ruhája azonban enyheséget adott. Pár kanyar maradt hátra és oda is értünk, egy aprócska fákkal övezett tisztás feküdt az erdei földúttól néhány méterre. A füvet már lekaszálták, ki tudja ez előnyös vagy sem, hiszen a magasabb fű sokat takar. Reméltük hogy nem fog megzavarni senki minket.
 
Nem térdeltem azonnal elé. Lepakoltunk, kiterítettük a takarót és leültünk. Most hogy idértünk, mintha enyhe szégyenkezés leple borult volna ránk, csak néman ültünk és néztük az erdőt. Néha egy egy madár hangosan kiröhögött minket mintha már tudná mire készülünk. A csönd kellemesen fojtogatott minket.
 
Én vetkőztem le elsőnek. Pillanatok alatt kibújtam mindenemből és lefeküdtem a pokrócra. 
 
-Tényleg!Mi volt a jobb? Szopni vagy beleélvezni a számba? -kérdeztem
-Mindkettő jó volt, csak mindkettő másért.
 
Lassan ő is vetkőzni kezdett
 
-Még sohasem nudiztam-mondta
-Miért? Réka miatt?
-Nem. Mindig féltem, hogy fel fog állni a pöcsöm-vigyorgott.
 
Teljesen meztelenül feküdt le mellém. Egy darabig csak néztük az eget. 
 
-Réka ment volna veled nudizni?-csodálkoztam
-Igen. De sosem jutottunk el odáig.
 
Felkönyököltem és felé fordultam. Pénisze lagymatagon terpeszkedett combjai között, de biztosra vettem, hogy buzog benne a vágy. Be is bizonyosodott a sejtésem mert nemsokára ráhajolt az ölemre. Visszahanyatlottam a pokrócra és hagytam, tegyen amit szeretne.
 
Melegsége aktivizált, rudam a magasba szökött, szája fel-le lovagolt rajtam. Becsuktam a szemem, átadtam magam a nap melegének és az orális élvezetnek. Nem kerestem a kapcsolatot a péniszével, önző módon kizárólag magamra gondoltam hiszen tudtam nincs számára nagyobb élvezet most minthogy szopjon engem.
 
Egy hete már nem ürítettem magam, jó sok spermám összegyűlt, ajándékba tartogattam neki. A világ leszűkűlt arra az erdei tisztásra, nem számított hogy ő csinalja vagy más, az élvezet volt a fontos. És ő csinálta. Kicsit felemeltem a fejem, látni akartam ahogy péniszem eltűnik a szájában, ahogy nyeli a makkom, ahogy gurgulázva tolja minél mélyebbre magába az élvezetet. Leírhatatlan élmény volt melyre a természet tapintható közelsége is alaposan rásegített.
 
Hirtelen kiugrottam belőle.
 
-Nem élvezhetek el-mondtam szinte esdeklőn-hiszen akkor nem kapsz semmit.
 
Megértette, így most rám került a sor.
 
-Állj négykézláb!-utasítottam, majd hátulról bekúsztam alá és mohón a számba bújtattam duzzadt kemény makkját. Finoman nyalogatni kezdtem, végighúztam nyelvem hegyét a kis nyílásán, majd a makk alsó duzzadt részén végül simogatni kezdtem a nyelvemmel. Lassú szopásba kezdtem, amely a nyakamnak kicsit kényelmetlen volt de a számban duzzadó hímtag mellett ez apró csekélységnek hatott. 
 
Hosszú percekig csak kényeztettem lazán, majd egyre jobban magamba eresztettem nyálamtól teljesen sikossá váló péniszét. Végül már a torkomban lüktetett, orrom pedig a szeméremdombjanak préselődött. Már rég éreztem ezt.
 
-Dugd a szám-nyögtem
 
Lassan mozogni kezdett. A pumpa felpezsdített mindkettőnket.Egyre hevesebben lökdösött én pedig egyre mohóbban nyeltem. Tovább bírja mint én, ez már korábban kiderült, így nem féltem attól, hogy hamarosan elélvez. Perverz párosunk tovább folytatta izgalmas de nem szokványos ütemes mozgását.
 
Előváladékaival kevert nyálam enyhén sós íze egyre jobban megvadított, érezni akartam a spermáját az arcomon a nyelvemen és a számban. Reméltem, hogy ő is betartotta az egy hétig nem ürítünk szabályt. Ilyenkor már annyira vágyom a frenetikus beteljesülésre, hogy nehezen tudom tűrtőztetni magam. Pedig az a kedvenc játékom, húzni a végletekig és még azon is túl. Most is sikerült megállnom a csúcs előtt.
 
-Basszus ez kibaszott jó volt-nyögtem mikor kimásztam alóla. Csalódottságott láttam az arcán.
 
-Bocs de le kellett állnom.Egyszerűen még akarom ....sokáig ezt a... felhúzott állapotot- magyarázkodtam
 
A táskámból előszedtem a síkosítót.
 
- Feküdj a hátadra!
 
Miután elhelyezkedett a lába közé térdeltem és egy kis síkosítót nyomtam a herezacskójára. Finoman simogatni kezdtem, lassan szétkentem a zselés anyagot a bőrén majd becsúsztattam ujjaim a fenekéhez. A csupasz rektumhoz érve óvatos mozdulatokkal nyomultam beljebb és pár pillanattal később az egyik ujjam már becsusszant a szűk járatba. Sose csinaltam még ilyet.
 
-Húzd fel a lábaidat -mondtam pár percnyi síkosítás után.
 
Lassan ujjaztam. Elértem a prosztatáját és ingerelni kezdtem.  Időközben lekonyult péniszét néztem és az ellenállhatatlan vágy ismét a számba vezérelte. Most akartam befejezni, egy prosztatamasszázsos rásegítés vajon milyen erupciót fog eredményezni? Halkan nyögdécselt, valószínűleg élete első ilyen élményében fürdött ahogy én is. 
 
A kemény kis gumót erőteljesen csiklandoztam, míg számban nyelvem szambát járt ismet kőkeménnyé vált hímvesszőjével. Önző voltam, és mégse. Nem adtam oda magam neki, elzártam őt az izgalmas szopástól de cserébe olyan élménnyel próbáltam megjutalmazni, amit nem felejt el egyhamar. De mégiscsak minden úgy történt ahogy én akartam. Önző voltam.
 
A spermája hirtelen tört elő,  megtöltötte számat, és csak bugyogott tovább megállíthatatlanul. Kezem nem állt le, tovább izgattam de szokásomhoz híven a gecijének jó nagy adagját hagytam lefolyni a rúdján, amely tovább csordogált lefelé és végül a prosztatát izgató kezemre csöpögött majd onnan le a fűre. Orgazmusa majdnem egy percig tartott, sós mámor töltötte meg fejem, majdnem én is elélveztem. 
 
Kifulladva dőltem mellé a takaróra. Pénisze még most is remegve ugrált, de merevsége lassan alábbhagyott és percekkel később csatakosan hajtotta le makkos fejét az izzadt szeméremdombra. Nem tudom mennyi idő telhetett el az első érintés óta, időérzékemet teljesen eldeformálta ez a hihetetlen szexuális élmény.
Előző részek
Hozzászólások
kamilla10 ·
Bárki fel- vagy lepontozhat bármit. A tetszik/nem tetszik értékelés itt csak fogyatékosok játszótere, nem kell komolyan venni. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

eliksz13 ·
A terelek írását nem lehet leszavazni. Igazgyöngy minden elbeszélése és ami még fontosabb: IGAZ.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: