Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meggyilkoltak

Ez a történet olyan leányról szól aki nagyon szerelmes lett egy fiúba és ezért meg kellett halnia még alig töltötte be a 16. élet évet. 
 
A lány szülei külön lettek és ezért más idegen városba költöztek és ezt nehezen tudta elviselni. Míg ketten voltak az anyjával addig boldog volt igaz elég szegényen de akkor is boldog volt. De egy szer csak az életük része lett az édes anyja a mostani férje aminek ő nem örült amit nem is vetett a véka alá. Így is nagyon nehezen tudja elviselni, hogy a szülei külön lettek. Ráadásul még az új iskolát is meg kellett szokni az édes anyja a kórházban kapott állást éjjel nappal csak dolgozott, hogy jobb életet tudjon biztosítani a számukra. 
 
Ilyenkor a nevelő apja maradt vele és kellemetlenül érezte magát vele mert úgy érezte, hogy leselkedik utána. Volt egy naplója és titokban tartotta mindenki előtt csak a barátnője tudott róla senki más és minden egyes esetet le írt ami vele történt. Nem nagyon tetszett neki az iskola mert ott olyan lányok és fiúk jártak akik jó módúak voltak és ő köztük csak egy kis szürke egér volt mindig csúfolták ki nevették a kinézete miatt mert nem járt szép ruhákban mert sajnos nekik nem volt pénzük rá de őt ez nem zavarta. 
 
Rendesen járt az iskolába mert addig sem kell a nevelő apjával lenni. Volt egy fiú akivel össze barátkozott és nagy haverok lettek mert ő olyannak fogadta el amilyen. De közben szerelmes lett a lányba persze amit nem mondott el neki. De ő nem volt szerelmes a haverjába és nem is viszonozta az érzelmeit. Az iskola után sokat lógtak együtt. Jó formán mindig a barátnőjével töltötte az idejét és sokat aludt náluk. Ahogy telt az idő jobban és jobban meg szokta az iskolát és nem foglalkozott senkivel akár mit mondtak neki el engedte a füle mellett. 
 
Ekkor kezdődtek a bonyodalmak mert volt ott egy srác aki nagyon tetszett neki de soha nem mert közeledni hozzá mert barátnője volt és az osztály híressége. A fiú a kosárlabda játékosa és csapat kapitánya volt a barátnője meg a szurkolós lányok vezetője és sokan kedvelték. El mesélte a barátnőjének, hogy neki nagyon tetszik a fiú és szeretné ha ő lehet ne a barátnője de tudta, hogy nem lehet mert ő egy kis szürke egér és még észre se venné, hogy ott van. 
 
A barátnő 
Ne foglalkozz vele mert úgy sem hagyná el a barátnőjét miattad és már lég régóta együtt vannak. 
Oké-oké meg értem és tisztába vagyok vele de akkor is így érez a szívem, hogy nekem csak ő kell senki más mert ő az életem nagy szerelme. 
Barátnő 
Hidd el meg értelek de nem hozzád való ne érts félre nem a származásod és a ki nézeted miatt mondom de össze törné a szíved és a lelked. 
 
Haza ment és fel ment a szobájába elő vette a kis noteszt és bele írta azt amit érzett a szerelme iránt.
Mikor haza jött az édes anyja meg kérdezte 
Hogy ettél már kicsim? 
Azt felelte 
Hogy még nem téged vártalak. 
 
Az anyja érezte és fájt neki, hogy a szeretet leánya nem jönnek ki a férjével, hogy nem tudták el fogadni egymást ennyi év után sem de nem akarta erőltetni csak reménykedett, hogy egyszer csak meg kedvelik egymást de erre semmi remény ezt ő is tudta. Egyik reggel mikor el indult az iskolába az anya elő vett egy ékszer dobozt és kivett egy szép arany láncot. 
Azt mondta az édes anyja 
Kicsim azt szeretném ha mindig hordanád ezt a láncot sok szeretettel mert én is az anyukámtól kaptam és most én neked adom. 
Csak annyit tudott mondani 
Anya ez nagyon szép köszönöm a halálomig fogom hordani ezt a láncot amit sajnos be is tartott. 
 
Másnap nagyon boldogan ment az iskolába ahogy a szekrényéhez ért véletlen le ejtette a füzeteket és ekkor segített fel venni neki a srác aki után úgy sóvárgott a szíve. Nagyon zavarba jött és el vörösödött az orcája ahogy rá mosolygott a fiú ő azonnal olvadni kezdett mint a cukor. 
Csak annyit mondott leánynak a fiú, hogy tessék itt vannak a füzetekés rá kacsintott. 
Olyan zavarban volt, hogy csak annyit tudott mondani Köszönöm Olvadozni kezdett, hogy az élete szerelme segít neki össze szedni a könyveket. Ahogy haza ment egyből be írta a naplójába, hogy mi történt vele és egy szívet rajzolt az írás mellé. 
Reménykedve és boldogan indult más nap reggel az iskolába hátha le fogja szólítani a szeret pasija és meg fogja hívja egy randira. 
 
Ahogy az óra volt a haverja próbált grimaszokat vágni és udvarolgatni neki amin ő nevetett de egyszer 
csak egy galacsin papír eset az ölébe így azonnal ki csomagolta és látta, hogy a szíve tücske randit kér tőle. Rá nézet és mosolyogva rá bólintott. 
Ezt a haverja észre vette és szomorú lett mert érezte, hogy már semmi esélye nincs a leánynál mert akár milyen kedves is hozzá mindig el utasítja a közeledését. 
Amikor vége lett a tanításnak oda ment a szekrényhez és elmondta és meg mutatta a levelet a barátnőjének. 
 
A barátnője mikor meg látta a levelet csak ennyit mondott: 
Hogy hiszen barátnője van és soha nem fogja el hagyja érted és csak játszik veled.
 Erre ez volt a válasza 
Hogy szerintem nem játszik velem mert akkor nem hívott volna randira. 
A barátnő válasza 
Oké te tudod de nagyon vigyázz vele főleg a barátnőjével mert nagyon gonosz tud lenni. 
 
Nagyon boldogan ment haza és azonnal be írta a naplójába, hogy milyen szerencsés volt, hogy őt választotta a fiú a sok szép leány közül, hogy ő legyen a barátnője. 
Másnap reggel nagyon szerelmesen ment az iskolába és még a haverjával sem foglalkozott mintha csak ott se lenne csak a szerelmére tudott gondolni. Ahogy mentek haza kint várták az udvaron a barátnőt közben a haverja meg hívta pénteken egy kiállításra mire válaszolt volna a meg hívásra meg jelent az élete nagy szerelme és oda sietett hozzá. 
Ahogy oda ért hozzá akkor meg kérdezze a lánytól, hogy van e valami dolga péntekre mert akkor el mennének tó partra ki rándulni. 
 
Egyből rávágta 
Hogy nincs semmi dolgom és szívesen el megyek veled. 
A fiú mondta 
Őrülök neki de van egy kérésem ne szólj senkinek főleg a barátnőmnek ne mert szakítani akarok vele. 
A válasza az volt 
Ígérem nem szólók senkinek. 
 
A haverja meg hallotta, hogy mit beszélnek úgy meg sértődött, hogy ott is hagyta egyedül. 
De a leányt nem érdekelte senki és semmi mert úgy el vette a szerelem az eszét. El jött a péntek és nagyon készülődött a randira aminek az anyja is örült, hogy végre boldognak látja a pici lányát. 
A szerelmével el ment a tó partra és sétáltak kézen fogva beszélgettek este meg nézték a nap nyugtát csókolóztak, ölelkeztek nagyon jól érezték magukat. Ez többször is meg történt de már akkor minden alkalommal le is feküdtek egymással persze ez mind titokban. 
De mindent le jegyzett a noteszébe és úgy jelölte meg az eseményeket, hogy a csók x jelel volt jelölve és ha le feküdtek az meg körrel át húzva. Egyik nap az iskolába történt, hogy mosolyogva ment volna az életéhez amikor meg látta a barátnőjével ölelkezni ami nagyon rosszul esett neki. 
 
Be ment a mosdóba és sírt amikor be jött a fiú barátnője akkor úgy tett mintha csak mosakodna. 
Oda ment hozzá és fenyegetően így szólt a leányhoz 
Mit akarsz a barátomtól te nem kellesz neki csak egy trófea vagy a számára és ilyen kis szürke egeret nem is venne észre és nem is fogadnának szívesen a szülei, engem hívnak meg minden hova nem pedig téged. Azt sem tudják, hogy te létezel és ezzel ki ment a mosdóból. 
Nagyon rosszul esett a neki amit mondtak de azért még reménykedett hát ha ez nem így van vagy is ő saját magát akarta meg győzni erről. 
 
Elment a szokásos randira és a szívecskéje csak megint le akart vele feküdni. 
Megkérdezte 
Hogy csak ezért kellek neked, hogy csak le feküdjek veled? 
Hogy én is trófea legyek a számodra? 
Azt válaszolta a fiú
 Ne mondj ilyeneket hiszen tudod jól hogy szeretlek. 
Erre meg kérdezte a nagy szerelmét Mikor mondod el a barátnődnek, hogy engem szeretsz és nem őt és, hogy szakítani akarsz vele? 
A fiú ezt a felelte
 Azt nem olyan könnyű el mondani szerelmem hiszen tudod jól, hogy a szüleim őt szeretik de meg fogom oldani hidd el. 
 
Meg akarta csókolni de nem engedte és ki szált a kocsiból és be ment a házba. Nagyon szomorú volt mert érezte, hogy soha nem lesz az élete szerelme soha az övé de még magának sem vallotta be az igazságot. Az anyjának menni kellett dolgozni így be nézett a szobába és látta, hogy sír a kicsikéje.
 
Meg kérdezte az édes anyja 
Kicsim valami gond van?
 Így felelt az édes anyjának 
Nincs semmi gond anyukám majd meg oldom.
 Ekkor az anya mondta 
Hogy mindig számíthatsz rám tudod jól. 
Igen tudom drága anyukám szeretlek mondta és ezek voltak az utolsó szavak amit hallott a lányától. 
Az édes anyja is azt mondta 
Én is nagyon szeretlek és meg puszilta aztán el indult a munkába dolgozni. 
 
Meg nyugodott és le jött vacsorázni amikor végeztek az evéssel zenét hallgatott. 
Mondta a nevelő apja 
Mosogasd el az edényeket! 
Nem hallotta meg, hogy mit mondott a nevelő apja. 
Ezért a nevelő apja kiabálni kezdet 
Hogy emeld fel a feneked a székről és mosogass el mert én nem fogok helyetted mosogatni. 
A válasz erre úgy szólt 
Hogy nem vagy az apám, hogy dirigálj nekem. 
Erre meg fogta magát és felment a szobába. 
 
Fel hívta a haverját, hogy át tud e jönni hozzá egy kis zenét hallgatni és beszélgetni. 
A haverja mondta 
Hogy persze hogy át tudok menni hozzád mindjárt ott vagyok. 
Ott is termett nem sokára hallgatták a zenét beszélgettek és volt egy kis párna csata is. 
Mivel a nagyon bánatos volt azt sem tudta, hogy mit csinál és le feküdt a haverjával amit soha meg nem tett volna. 
De nem tudták, hogy a nevelő apa végig nézte őket ahogy szeretkeztek. 
Egyszer csak magához tért és mondta a haverjának, hogy késő van és menjen haza. 
A haverja mondta 
Igazad van és meg kérdezte 
Hogy találkozunk holnap is? 
Így válaszolt 
Dehogy is mit képzelsz ennek sem kellett volna meg történnie mert mi csak haverok vagyunk semmi más mert nem szeretlek én mást szeretek. 
A haverját úgy meg sértette, hogy mérgében ezt mondta oké soha ne hívj ha valami bajod van és soha ne is keres halott vagy a számomra semmimás és elment. 
 
Mivel már nem tudott maradni a házban el költözött a barátnőjéhez aki szívesen fogadta. Így oda költözött és mindent el mondott neki mert ő volt az egyetlen egy ember akiben meg bízott és oda adta a noteszét, hogy olvassa el nyugodtan és utána tegye el mert nála jó helyen van. A barátnőjének is volt barátja és sokat voltak együtt de amikor oda költözött soha nem tudtak úgy együtt lenni mint régen mindig a rossz időben jelent meg ami terhére volt a barátnőjének a barátjának. 
Már egy hónapja, hogy meg beszélték el mennek nyaralni és élik a kis életüket nyugodtan de a leány miatt nem jött össze. 
Azt mondta a barátnőjének milyen jó lenne ha ő is mehetne velük nyaralni. 
A barátnő barátja mondta 
Azt már nem mert mindig ott vagy ahol mi. 
A barátnője nem akarta, hogy rosszul érezze magát az ő barátnője így csak három napra ment el a barátjával és ezért szakítottak is mert közéjük állt. Meg mondta a barátnőjének, hogy azért akart hozzájuk költözni mert babát vár az élete szerelmétől. Meg kérte a barátnőt, hogy senkinek ne szóljon semmit. 
 
Annyira örült, hogy babát vár madarat lehetett vele fogatni. Örömében fel hívta a haverját és el újságolta neki, hogy babát vár. 
Erre meg kérdezte a haverja 
Hogy az én gyermekem? 
Mert akkor a nevemre veszem a babát és felneveljük ketten. 
Leány azt válaszolta
Nem a te babád, hogy gondoltad azt, hogy a tied? az életem szerelmétől várom a gyermeket szerelem gyümölcse nagyon boldog vagyok. 
 
Elhatározta, hogy szól a szerelmének, hogy babát vár tőle és meg akarja tartani. De a szerelme nem akarta a babát mert nem szerette csak ki használta és csak trófea volt 
számára. 
Meg nem akarta a barátnőjét elveszteni miatta és a szülei sem nézték volna jó szemmel. El jött a nyári szünet az iskolába és a szerelme dolgozott, hogy maga fizesse a további tanulmányait. 
A barátnőjénél volt és egyszer csak jött egy hívás a szerelmétől, hogy beszéljenek. 
Igent mondott 
Mert azt hitte, hogy a szerelme elfogadja a babát és őt de ebben nagyot tévedett. 
Nem gondolta, hogy ez lesz az utolsó napja az éltben meg írta a barátnőjének, hogy találkozik a szerelmével majd jön. 
 
Amikor meg jött a barátnője kereste mindenhol amikor meg találta az üzenetet, hogy hol van nem is idegeskedett tovább. De amikor nem jött haza este akkor már sejtette, hogy valami nincs rendbe és valami gond lehet mert ha késik akkor mindig szól neki de ez a mai nap nem történt meg. A barátnő meg kérdezte a leány édes anyját, hogy nincs e nála. 
Mivel nem volt be mentek a rendőrségre és be jelentették, hogy a kicsi lánya el tűnt és hogy nem találják sehol. A rendőr ki kérdezte a barátnőjét és amit tudott mindent el mondott csak a könyvről nem beszélt. Mivel nem volt jóba a nevelő apjával ő volt az egyik gyanúsított és azt is meg tudták, hogy mindig leskelődött a leány után. Be vallotta, hogy rosszba voltak és, hogy nem szerették egy mást soha. 
A haverját is ki hallgatták és ekkor tudta meg a rendőrség, hogy babát várt és még azt is meg tudták, hogy a szerelmétől várta a babát mert a haverja el mondta. Akkor újra ki hallgatták a barátnőjét elő vette a noteszt és azt mondta azért nem adta át mert meg ígérte, hogy vigyázz rá. 
Elmentek ki hallgatni a fiút is aki a lány szerelme volt de csak szülői felügyelet alatt lehetett ki hallgatni mert kis korú volt míg meg jött az édes anya addig beszélgettek nagyon aranyos és kedves tartották. 
Meg jött a fiú édes anyja és így ki tudták hallgatni tagadta, hogy viszonya volt csak barátkoztak és semmi más nem volt. 
Az igaz, hogy fel hívta a lányt, hogy szeretne vele beszélni de mivel nem jött el így vissza ment dolgozni. 
Erre meg szólalt a fiú édes anyja, hogy képzelik, hogy ők egy ilyen családdal foglalkoznának nem, hogy a barátnője legyen a fiának isten ments nagyon flegmán és le nézően mondta ezeket a szavakat. 
Utána jártak az alibinek és igaznak tűntek. Sajnos nem találtak senkit szem tanúkat és még holt testet sem így nem mondhatták, hogy bűntény történt. 
Így döglött akta lett belőle de nem hagyták abba a vizsgálatot mert a leány édesanyja nem hagyta annyiba és harcolt az igazságért. 
Jó pár év eltelt amikor egy tanú meg jelent, hogy ő tudja, hogy mi lett a lánnyal. 
A volt barátja gyilkolta meg mindenki csak lesett és meg kérdezték, hogy miért nem szólt hamarabb. 
Azt mondta 
Hogy a barátja volt és nem is érdekelte, hogy mi történt mert egy kis szürke egér volt semmi más és utálta is mert el akarta venni tőle a szerelmét akit szeretett és a vagyonát is mert azt őt illette volna meg a fele vagy is azt hitte. 
Amikor mentek nyaralni akkor mesélte el neki, hogy nem fog közéjük állni a leány soha mert meg ölte és eltemette a tó partján. 
Engem nem zavart mert úgy is utáltam nagyon de most azért mondom el mert el hagyott be csapott és meg vert így meg érdemli. hogy le tartoztassák ez az én bosszúm. 
 
Ki mentek a rendőrök és ki hallgatták újra a fiút és tagadott mindent de a rendőrök nem hittek most már neki kész tények elé állították és el mondták, hogy a volt barátnője jelentette fel és mindent el mondott. 
 
Le hajtotta a fejét és mesélni kezdet Igen fel hívott, hogy beszélni akar velem így randit adtam neki és akkor ki sétáltunk a tó partra és akkor azt mondta, hogy a mi gyerekünket várja. 
Erre én mondtam, hogy állom a költségeket csak vetesse el a gyereket de ő nem akarta és ekkor átöleltem hátulról és véletlen meg fojtottam nem tehetek róla ez egy baleset volt. 
A rendőrök csak néztek, hogy semmi meg bánás nincs benne és annyit mondott hogy el kellett volna vetetni a gyereket és akkor most is élhetne. 
Sajnos a lány olyan emberbe lett szerelmes aki el vette az életét és nem bánt meg semmit pedig még csak 16 éves volt. 
Azt senki nem értette meg hogy egy ilyen kedves 17 éves fiút mi vett rá, hogy öljön. 
A leánya maradványát meg kapta az édesanyja és végre tisztességbe el tudta temetni a meg nem születendő unokájával és azóta el vált a férjétől mert nem tudta neki meg bocsájtani, hogy a pici lánya után leskelődött. Magának sem bocsájtott meg soha mert nem vett észre semmit és mert a munkája fontosabb volt mint a leánya amit nagyon meg bánt de már késő
Hasonló történetek
3286
Az ülő pasasnak haslövése lehetett, mert azt szorongatta, és tele volt vérrel az öle. Megszenvedhetett, mire meghalt. Félig a feneke alatt egy stukker pihent. Ronda szerszám volt, gyanítom ez volt a véleménye a másik pasasnak is, mert neki a hátában volt egy luk. A haslövéses jól célozhatott, mert pontosan a gerincét találta el....
2943
Hideg, téli este volt ez. Olyan, amin az ember, legalábbis aki teheti, a családjával tölti az időt. Nem, nem a karácsonyról van szó, mert az még odébb van egy kicsit. Csak a közeledő karácsony szellemére akartam utalni, akire jobb, ha előre felkészül az ember. Kivéve persze Bill Garhem, F.B.I. ügynököt, aki még ilyenkor is keményen dolgozott. Kemény munkának ő azt nevezte, hogy a jó öreg Columbo-s stílusában felkeresi kiszemelt gyanúsítottját, és meglátogatja, hátha az, éppen jól érzi...
Hozzászólások
klárikanéni ·
az egyik legjobb story itt...nem viccelek

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

Titti26 ·
Lehet feltölteni ugyanazt többször is ide? Csak mert itt az „eredetije" is. :P https://tortenetek.hu/tortenet/meg-gyilkoltak/34146

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: