Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Medence party

George tudta hogy nem lett volna szabad kalandba bonyolódnia a cég egyik titkárnőjével, de Stephanie túl csinos és elszánt volt. Julia, a felesége már régen nem volt aktív az ágyban. Ez persze nem mentette fel. A bíró határozott volt és eljött a kihirdetett nap.
-Zuhanyozz le! Mindjárt itt az idő és szeretném ha tiszta lennél az eseményen! -mondta Julia.
Amikor a férfi a zuhanykabinba lépett, meghallotta a bejárati ajtó csengőjét. Negyed órával később már törölgette magát, amikor Julia visszatért és azt mondta:
-George édesem, többé nem lesz szükséged ruhákra. Ha végeztél, gyere a hálóba!
A hálószobában egy hosszú barna hajú, magas és méltóságteljesen vonzó nő fogadta:
-Örvendek George! Julia már sokat mesélt rólad. A nevem Michelle és én vagyok a kijelölt hóhérod. Látom hogy az ágyékomat nézed, de emlékeztetlek hogy az utolsó kívánságod egy szopás volt, úgyhogy kénytelen leszel a fantáziádra hagyatkozni. Tedd hátra a kezeidet, ideje kezdenünk.
Michelle látványától és bársonyosan izgató hangjától George-nak merevedése kezdett lenni. 
-Oh...úgy látom te is izgatottan várod… -mondta Michelle mosolyogva, majd megkerülte a férfit és masszív bilincsekkel egymáshoz erősítette annak csuklóit.
Ezután újra elé lépett, rákacsintott, majd a férfi fejére húzott egy fekete csuklyát. George semmit sem látott.
-Gyerünk nagyfiú! -mondta Michelle és a merev hímvesszőjénél fogva maga után húzta a férfit ki a hálószobából a hallon át a nappaliba.
-Fel leszek akasztva? -kíváncsiskodott George.
-Nem kedvesem. Medence party-t tartunk és te vagy a díszvendég. Vigyázz kint arra hogy hova lépsz! Nem szeretnénk ha máris a vízbe esnél. -felelte Julia.
Amikor kiértek a házból, George női csevejt és kacagásokat hallott. Érezte hogy az ugródeszkára vezetik. Michelle ezután levette a fejéről a csuklyát és a férfi döbbenten látta a tucatnyi női vendéget. Barátnők, szomszédasszonyok és munkatársnők...mindannyian bikiniben. A hóhéra bilincset kattintott a bokáira, a bilincs láncához pedig rövid kötéllel egy salakbeton kockát erősített, ami az ugródeszka végén feküdt. Julia az összegyűlteknek címezve azt mondta:
-George! Köszönjük ezt a csodás medencét, amit tavaly építtettél. Ma délután mindannyian belemerülünk majd. Hölgyeim! Azt hiszem elbúcsúzhatnánk szépen.
Julia levette a bikinijét. A korához képest még mindig jó alakja volt.
-Tegyetek ti is így, azután mondjatok George-nak búcsúüzenetet vagy adjatok neki búcsúcsókot! -folytatta.
-Nem kell félni! Garantálom hogy nem fog róla a barátaival beszélgetni, bármit is hall. -tette hozzá vidáman Michelle.
A vendégek összesúgtak, majd egymás után követték Julia példáját. George-nak be kellett ismernie, hogy élvezi a látványt és eltereli a figyelmét az elkövetkezőkről. Angie, a szomszédjuk pont olyan izgató volt mint képzelte. Carol, a munkahelyéről csupaszra borotválta a punciját. Sally keblei aprók, de hegyesek voltak. Anne hozzásétált, megcsókolta és közben megmarkolta hímvesszőjét.
-Julia mesélt róla hogy milyen nagy. Kár hogy nem próbáltam ki magam is. -mondta a nő.
George nagy meglepetésére ott volt Stephanie is. A lány odament hozzá és miközben a tenyerével a zacskóját simogatta, azt súgta a fülébe:
-Igaza volt a feleségednek: jó veled az ágyban. Kár hogy a viszonyunk így ér véget, de ha én nem vállalom, Julia talált volna mást. Remélem élvezted a rövid együttlétünket. Hiányozni fogsz!
Samantha a búcsúja közben a férfi hímvesszőjének végét a szeméremajkai közt mozgatta a világos szőrzetben, de nem csúsztatta be. George zihált a kéjes érzéstől.
Miután minden jelenlévő elbúcsúzott, Michelle lépett előtérbe.
-Hölgyeim! Azt javaslom hogy üljenek a medence ugródeszka felőli szélére hogy mindent jól láthassanak és a köreinkből hamarosan eltávozó is jól láthassa önöket.
A nők lábaikat a vízbe lógatva elhelyezkedtek, Michelle pedig hátratolta George-ot egészen a deszka széléig. 
-Kérem figyeljenek, mert nem hiszem hogy sokáig fog tartani! -mondta Michelle, majd nyalogatni kezdte a férfi mellbimbóját miközben masszírozta lüktető merev péniszét. A búcsúcsókoknak és -öleléseknek köszönhetően George már az elélvezés küszöbén állt. Most pedig mellek tucatjait látta maga körül, néhány nő pedig ujjazta is magát miközben figyelte. Michelle leült elő az ugródeszkára és szájába vette a férfi hímvesszőjét. A nyelvével az érzékeny makkot ingerelte miközben a tövét markolva folytatta a masszírozást. George-nak ez már sok volt. Amikor spermája előtört és rángatózni kezdett Julia azt mondta neki:
-Végy nagy levegőt! Ez lesz az utolsó.
Ezzel Julia és Michelle közösen a medencébe lökték. George a vízbe zuhant és érezte hogy a betonkocka a medence aljára húzza. A kilövellő  spermája érdekesen keveredett a vízzel. Tompán éljenzést és tapsolást hallott. Felnézett és látta hogy néhányan a medencébe ugranak. Furcsa volt látni maga fölött a meztelen kebleket és puncikat. Julia alábukott és a medence aljára hajtva magát szembe fordult férjével. Szigorú arckifejezéssel lenyúlt, megmarkolta a férfi herezacskóját és könyörtelenül összeszorította. A testét átjáró fájdalom miatt George önkéntelenül felkiáltott és kifújta minden levegőjét. A vég ezután gyorsan jött. Az egyik vendég rákérdezett hogy mi lesz a kikötve ernyedten lebegő testtel, de Julia megnyugtatta hogy a medencetisztító fiú késő délutánra van ütemezve és örömmel tesz rendet mielőtt ágyba bújnak egymással.
 
Hasonló történetek
7164
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
5801
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kamilla10 ·
Üdítő változatosság, hogy nem egy szegény lányt koncolnak fel. A régiek már tudják, de az új olvasóid figyelmét felhívnám arra, hogy ha a böngészőben töröljük a cookie-kat (sütiket), akkor annyiszor lehet szavazni ahányszor kedvünk van. Ebből kifolyólag persze sohasem lehet tudni hogy egy történet tényleg jó vagy csak az írója pontozta fel esetleg valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le.
dislike ·
flooder

tlalax ·
:cn: :flag_for_bermuda: 1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: