Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Woodgate: A feszültség és az érzelmi har...
2024-09-20 21:44
Orallover21: Én már nagyon várom a 3. részt...
2024-09-20 16:22
Orallover21: Én már nagyon várom a 3. részt...
2024-09-20 16:22
Rémpásztor: Bővebb infó: október 7.-én jel...
2024-09-20 14:27
Seeker: Köszönöm, jó olvasni, hogy örö...
2024-09-20 09:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Második rész: A dűnék

Második rész 
                                                   A dűnék


Kimentem segíteni Richárdnak megteríteni az asztalt ahogy kérte, s bár kissé kínos volt a történtek után egy légtérbe lenni vele, de sokat segített, hogy most mind a kettőnkön volt ruha. Én egy világoskék rövid ujjú pólóban voltam és egy tiszta, rózsaszín, ananászmintás fürdőgatyában. Ő pedig egy mellkasig kigombolt fehér inget viselt, begyűrve egy sötétkék térdig érő nadrágba, vastag sötétbarna övvel kiegészítőként. Nagyon férfias és elegáns volt, a tekintetem ott ragadt egy pillanatra a kigombolt ingjéből kiömlő dús mellkas szőrzetén, de gyors el is kaptam a fejem, nem volt szabad felizgulnom újra. Elterelve a gondolataim úgy éreztem 
kissé alulöltözött vagyok hozzá képest, de már nem tartottam jó ötletnek, hogy visszamenjek átöltözni, ne hogy azt higgye, hogy belézúgtam a történtek miatt.. Miért is hinné ezt? Ne legyek már ennyire hülye.. Ahh ,de lehet már így is sejti, hogy meleg vagyok.  Vajon ez zavarja őt? Remélem nem mond semmit apáméknak. 
Várjunk csak.. Az előbb említette apámat.. valami olyasmit, hogy nem lenne jó ha apám megtudná ami történt.. Mégis hogy értette ezt?! Hiszen csak egy szerencsétlen véletlen volt, és nem történt semmi. Talán meg kellene kérdeznem. Vagy inkább nem! Soha többet nem akarom felhozni a történteket. 


- Hahó! Föld hívja Olivért, vagy legalábbis ha nem is Föld, de valaki igen.. Csörög a telefonod, te kis Lökött. - Szólt rám hangosan, Richárd. 
- Ó tényleg, köszönöm, hogy szóltál, de ne hívj így kérlek! - válaszoltam kissé gorombán.. idegesített, hogy  kis Lököttnek hív. 


- Halló? -szóltam bele a telefonba
- Itt vagyunk fiam a kapuba, gyere ki és segíts kipakolni az autóból. 
- Megyek, apa!


- Apám hívott, visszaértek a piacról, kimegyek segíteni nekik bepakolni. -mondtam Richárdnak .
- Szuper, siessetek mert màr farkas éhes vagyok, és utána van egy kis dolgom is. 


Kimentem a kapuhoz, apámék rengeteg friss zöldsèget, gyümölcsöt, sültet és pékárut hoztak a piacról, miközben pakoltam én is megéheztem. 
Leültünk az asztalhoz, és neki is làttunk az évészetnek. A “felnőttek” beszélgettek, s engem szokás szerint ebbe kevésbé vontak bele, gyerekként tekintettek rám, hiába leszek 18 éves a héten.  Elfogyasztottuk a reggelit, majd Richárd felpattant az asztaltól és elköszönt. 


-Olivér, segíts a mosogatással, amíg anyáddal, elpakoljuk a maradékot. 
-Rendben, apa! 


Miközben mosogattam, hallottam ahogy apámék Richárdról beszélnek, úgy sejthették,hogy nem hallom őket, pedig minden szavukat tisztán értettem.
- Biztos megint a nudista strandra ment,szereti magát mutogatni a fiatal srácoknak, nem értem miért nem képes megkomolyodni és egy korban hozzáillő párt találnia. -mondja apám anyámnak. 
- Ugyan drágám, ezen ne morgolódj, az ő dolga.
- Mit szólnál, ha a mi fiúnknak is mutogatná magát, tudod milyen nagyot vitáztunk, mire belement, hogy legalább itt a nyaralóban a fiúnk előtt ne meztelenkedjen?! 
- A fiúnknak is van micsodája a lába között, biztos nem lepődne meg ha látna másikat is az övén kívül
- Először csak mutatná neki, aztán ki tudja mit csináltatna még vele a végén…
- Fejezd be! Richárd a barátunk. Nem bántalmazná a fiúnkat és nem kényszerítené semmire. Ha mégis akkor utána már nem lenne mit mutogatnia senkinek, abban biztos lehetsz. 
- Jó igazad van, a fiúnk amúgy se megy ilyen helyekre, nem fog találkozni Richárd farkával.
- Elég! Én most elmegyek a fodrászhoz, te pedig fejezd be ezt a őrületet.


Én közben a mosogatás végére értem, anyám adott egy puszit az arcomra és sietve elköszönt mondván, hogy el fog késni a fodrásztól. Apám utána szólt, hogy várja meg elviszi akkor inkább autóval, így mindketten távoztak. 
Kiültem a teraszra egy pohár limonádéval, és eltűnődtem az imént hallottakról.. Tehát ezért mondta Richárd, hogy apám nem örülne, ha megtudná ,hogy láttam a farkát, rögeszméje támadt róla, hogy szexuális dolgokra kényszerítene engem, ha olyan szituációba kerülnénk.. de várjunk! Ezek szerint akkor Richárd is meleg?! Nekem ez miért nem mondta eddig senki? Lehet ezt is apám tiltotta meg mindenkinek? Beszélnem kell Richárddal … 
Elindultam megkeresni őt a nudista strandon, már egy ideje sétáltam a sok meztelen bácsi és néni között, mikor arra lettem figyelmes, hogy már csak férfiak vannak a parton, meztelen férfiak, minden korosztályból.. Azt hiszem, ez nem csak egy egyszerű nudista strand, hanem egy meleg férfiaknak kialakított nudista strand. Igyekeztem senkit sem megbámulni, elég kellemetlenség ért már a mai napon, azonban ez több okból kifolyólag is nehéz volt. Az egyik oka az volt, hogy mindenhol szebbnél szebb faszt láthattam, a másik pedig, hogy mindenki engem bámult feltehetőleg a koromból és a gatyámból kiindulva, mivel csak rajtam volt fürdőruha. Úgy döntöttem bátor leszek és a kevesebb feltűnés érdekében leveszem magamról a fürdőgatyám, lehet hogy hiba volt, mert amint meztelen lettem elkezdett merevedni a péniszem. Felsétáltam a partról a dünékhez, hogy ne lássák az emberek, hogy erekcióm van, illetve úgy gondoltam magasabbról előbb megtalálom Richárdot is. Alig tettem meg pár lépést megpillantottam Richárdot, azonban nem volt egyedül. Egy fiatal, de nálam idősebb fiú térdelt előtte és szopta hatalmas dákóját. Gyors lehasaltam a földre, nehogy észrevegyen. Alig akartam hinni a szememnek. Tehát egy dologban már teljesen biztos voltam. Richárd meleg. Egyszerre találtam nagyon izgatónak a dolgot, és éreztem valamiféle félténységet is. Bármennyire is hihetetlen számomra, de féltékeny voltam arra a srácra, azt kívántam bárcsak én térdelhetnék ott előtte. 
Ekkor valaki hirtelen fölém guggolt, kezével befogta a szám, lábaival és felsőtestével pedig a földhöz szorított. Angolul szólalt meg, azt mondta, hogy másokat meglesni nem szép dolog, de ne aggódjak, most én is megkapom azt ami után sóvárogtam, majd érezni kezdtem a nagy lucskos farkát fel-le csusztatni a farpofáim között. Ijedtemben felkiáltottam egyet, ami bár nem volt túl hangos, mivel a férfi keze eltakarta a számat, de ahhoz elegendő volt, hogy Richárd észrevegyen minket. Azon nyomban habozás nélkül odafutott hozzánk, behúzott egyet a férfinak, lelökte rólam ,majd dühösen, már szinte acsarogva azt mondta neki “He is mine” (Ő az enyém). Az férfi megijedt és már amint felállt már el is tűnt.  Richárd felém nyújtotta a kezét, én megfogtam és felhúzott. Miközben álltam fel, már megint olyan közel került az arcom a farkához, mint a reggel. Annyi különbséggel, hogy most kőkemény volt, és fényes annak a srácnak a nyálától aki 1 percnek ezelőtt még őt kényeztette. Bár csak másodpercek teltek el miközben felsegített a földről, nekem ez mégis egy öröklétnek tűnt. Nem akartam, hogy vége legyen ennek a pillanatnak több okból sem. Az egyik oka az volt, hogy még órákig el tudtam volna nézni gyönyörű, ágaskodó hímvégtagját, egy nyelvnyújtásnyira volt tőlem ebben a pillanatban, ha elég bátor lennék, most megízlelhetném, azonban rettegek és ez a másik oka annak, hogy nem akarom, hogy véget érjen ez a pillanat. A következményektől. Hamarosan el kell neki magyaráznom miért vagyok itt, miért lestem őt meg, tudni fogja, hogy én is meleg vagyok és fülig belézúgtam, továbbá roppant kínos helyzetből mentett ki az előbb. No de hát az időt nem lehet megállítani így már ott álltam előtte, anyaszült meztelenül, a szégyentől lesütött szemekkel. 
- Bocsánat. - mondtam neki, már könnyes szemekkel. 
- Hé, miért kérsz bocsánatot, kis Lökött?! Jól vagy?
- Azért, hogy itt vagyok, és mert tönkretettem a randid.. 
- A randim? - nevetett fel.. 
- Ez aligha volt nevezhető annak..
- Akkor mi volt? -kérdeztem vissza érthetelenül
- Sport.. már amennyiben a cruising-ot annak vesszük- felelte továbbra is nevetve, de már kínjában
- Cruising? -kérdeztem vissza 
- Ó tényleg, honnan is tudhatnád… de még nincs is itt az ideje fiatalember..  Azt hiszem tudom mi állhat a háttérben, elvégre a radarom sohasem hagy cserben.. Azonban, te Miklósék fia vagy ráadásul még csak 17.. Így ezt most felejtsd is el… Felejtsd el! - bár ez a második fejeltsd el, mintha már inkább magának szólt volna- Megértettél? 
- Ühüm, igen. - Szipogtam. Tudom, hogy mostmár sok dologról kell úgy tennünk, mintha meg sem történt volna , de  tehetjük ezt is oda? 
- Nem egészen. - Válaszolta pajzán mosollyal az arcán. Mostmár jössz nekem eggyel ezekért.
- Igenis, válaszoltam neki habozás nélkül. Amitől valami furcsa fényt láttam megcsillanni a szemében
- Helyes. - válaszolta. Most menjünk. - mondta, majd rácsapott egyet a seggemre. Meglepődtem, de gondoltam ez is csak egy olyan Richárdos tréfa.
- Azta. -mondta meglepődve.
- Mi az ? - kérdeztem tőle értethetetlenül 
- Nagy szerencséd van komám, hogy észrevettelek, olyan  sok előnedvet kend már a fenekedre az a férfi, hogy a következő pillanatban, bár beléd is tolta volna a répáját. 
Erre nem tudtam mit mondani, felülkerekedett rajtam a szégyenérzet és lesütött szemekkel pityeregtem haladva mellette .
- Hé , idefigyelj. Amit mondtam annak az alaknak igaz volt. Te az enyém vagy és nem hagyom, hogy más bántson.
- Más?
- Rajtam kívül természetesen. -és újra nevetni kezdett.
- Ja akkor jó mondtam. -majd én is nevetni kezdtem, szerettem ezt a fajta humorát. 
- Viszont, most menj be a tengerbe, mosd le magadról ezt a disznót, én pedig előre megyek haza, nem lenne szerencsés ha apádék együtt látnának megérkezni minket. 
- Igen tudom.
- Tudod? Várjunk, te tudtad, hogy hol vagyok, igaz? 
- Igen, hallottam apámékat erről beszélni, már értem miért mondod ezt. 
- Pontosan miért is? 
- Azért, mert apámnak van ez az abszurd agymenése, hogy attól retteg, ha faszt látok, pontosabban meglátom a tiéd, akkor majd biztosan történnek bizonyos dolgok…
- Ó, tehát ezért… S látod.. nem is tévedett.. hisz milyen kalamajkába keveredtél most is….
- Azt igérted, hogy úgy teszünk, mintha ez megsem történt volna.
- Igazad van, akkor én most megyek, majd otthon találkozunk. Aztán tessék vigyázni magadra te kis Lökött!
- Ne szólíts így!!! 


Ezzel már hátat is fordított nekem és távolodni kezdett. Én megtisztítottam magam a tengerben, majd lassan megindultam haza és szembesítettem magam azzal a ténnyel, hogy reménytelenül és visszavonhatatlanul beleszerettem. 


- Második rész vége - 
Hamarosan folytatjuk, a következő fejezet címe: Az ajándék 


§Kérlek oszd meg hozzászólásban a véleményed! Sztorizzunk a fejezetek alatt egy jót :) § 

Előző részek
Hozzászólások
Orallover21 ·
Én már nagyon várom a 3. részt! Bejön Richárd! Egy részletes leírás sokat dobna rajta! :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: