Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Másnap reggel (Mónika, 2. nap)

Álmatagon kinyitottam a szemem, de az többször vissza is ragadt, míg lassan magamhoz tértem. A délelőtti fény megszűrten jött be a szoba függönyén át. Mónika ott feküdt a karjaimban. Mint mindig, csodás volt érezni szerelmem meztelen testének közelségét, csodás illatát és a szuszogását hallgatni, de azért ezt a kifliszerű pózt jócskán megszépítették a romantikus filmek. Az a kezem, amelyikkel nem párom hasát öleltem át, kegyetlenül elgémberedett és mikor megmozgattam, az izmok keservesen tiltakoztak a mozdulat ellen. A póz miatt természetesen be volt kötve a haja, de így is jópár hajszál belelógott az arcomba. A farkam kőkemény volt és hozzá súrlódott Móni derekához. Elkezdtek a tegnap este emlékei a fejembe tódulni. Mónival megvolt az első szeretkezés, bár elélveznünk nem sikerült és nehezen állt fel a péniszem, de ez az első alkalomnál nem csoda.
A hátamra feküdtem és megnéztem az órát:10:46. Ekkor Móni is elkezdett mocorogni, kinyitotta szemét és lassan ő is magához tért. Egymásra mosolyogtunk és szájon csókoltam.
-Hogy aludtál édes? - kérdeztem.
Móni felült és nyújtózott párat, amitől még jobban elkapott a vágy.
-Csodásan - felelte, majd levette a takarót és merev farkamra nézve elvigyorodott. - reggeli merevedés hmm?
-Persze, de te is jócskán tehetsz róla.
-Ennek örülök, majd visszafeküdt mellém, átkaroltuk egymást és csókolózni kezdtünk, kerek mellei a mellkasomhoz préselődtek, simiztem a hátát, aztán a combját, végül a fenekét és kezdtem elölről. Móni kis idő után feljebb emelkedett, lágyan csókolta a nyakam, majd a mellkasom, finoman megszívta a mellbimbóm, majd a hasam puszilta, aztán leért álló farkamhoz. A kezébe fogta, megmarkolta és lassan huzogatni kezdte a bőrt.
-Ez jó? - nézett rám.
-Csodás - feleltem- ohh várja, annyira ne húzd le!
-Oh, bocsi, akkor így.
Becsuktam a szemem és élveztem, ahogy a finom kezek kényeztetik merev hímtagom. Móni adott pár puszit a makkomra és megnyalta a hímvesszőm.
-Orált még nem tudom akarok-e, szerintem hagyjuk későbbre, mikor már felfedeztük a dolgokat - dünnyögte Móni.
-Rendben kicsim, mindent a maga idejében.
Egy kicsit még játszadozott a farkammal, aztán felültem és megcsókoltam a száját, majd a nyakát. Lefeküdt az ágyra, széttárta a lábait és bíztatóan rám mosolygott.
-Most sikerülni fog.
Elővettem a fiókból az óvszert, felraktam aztán párom fölé hajoltam. Megfogtam a farkam és betoltam Móniba, bár most se sikerült azonnal. 
-Benn van?Érzed? - kérdeztem gyorsan.
-Igen kicsim. Nagyon jó érzés.
Örültem, hogy már nem fáj neki, sőt élvezi. A farkam nagyon kemény volt és bizsergett, nem akartam gyorsan elmenni, így lassan tologattam ki-be Móni nedves puncijában, aki halkan nyögdécselni kezdett. Misszionárius pózba csináltuk, az ágynak támaszkodtam, közben Móni a derekamat, néha a hátam, vagy a kezem simogatta. Néha a szemembe nézve mosolygott, néha behunyta a szemét és ekkor nagyobb sóhajok hagyták el a száját. De akkor is meg kellett kérdeznem:
-Milyen kicsim?
-Nagyon jó, imádlak!
Ez felbátorított és kissé gyorsabban kezdtem mozgatni a csípőm, de ekkor éreztem, hogy az orgazmus megállíthatatlanul érkezik, mint mikor a heves folyó áradata készül átszakítani a gátat.
-Móni, nem bírom tovább, elélvezek.
-Jó, semmi baj kicsim.
És el is élveztem, az orgazmus végigfutott a farkamon, éreztem a bizsergető, csodás érzést, a végtagjaim megremegtek és hangosan sóhajtozni kezdtem, miközben a sperma az óvszerbe ürült. Utána az ágyra feküdtem.
-Bocsi - hebegtem.
-Ugyan, semmi baj . megsimizte az arcom és nyomott rá egy csókot - már megbeszéltük, nem az orgazmus a lényeg, hanem, hogy együtt vagyunk. Bólintottam, aztán kimentem a mosdóba, hogy levegyem a gumit és megmossam magam, aztán visszafeküdtem a szerelmem mellé, aki hozzám bújt és elkezdte cirógatni a mellkasom. Így feküdtünk még egy ideig, beszélgettünk, aztán eljött az ebédidő. Móni szülei hazaértek az utazásukról, amire a kollégáikkal mentek, így az ebédet már közösen költöttük el. Párom édesanyja cinkosan mosolyogva kérdezgetett minket az estéről, de a férje szintén enyhe mosollyal rászól:
-Hagyd már őket Edit, ne akarj mindent tudni!
Mónival kuncogva összenéztünk, mire a szülők is felnevettek. Délután hazamentem, holnap hétfő, tehát iskola. Nem jártunk egy iskolába párommal, csak egy évfolyamba. Sokat kellett tanulni és későn ért véget a suli, így hétközben nem voltunk olyan sokat egymással, csak kikísér minden nap az állomásra. Esténként szoktunk videochatelni, de én leginkább a következő hétvégét vártam, mikor újra találkozhatunk.
Előző részek
Hozzászólások
BURGONYA ·
TOLJÁTOK ÖCSÉM, TOLJÁTOK, NE HAGYD ABBA!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: