Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Takard el szemed, s lásd az időt a messze<br /> kipárolgó leheletet.
Teljesen odaadta magát és a dolog beválni látszott. Egy hímvessző megosztása egy másik nővel...
Csak azt akarta, hogy meglássa a napfényt.
Majd egyszer, elég erősnek érzitek magatokat, hogy bábutok megmérettessen, és patkolatlan...
Aki már járt Vácon tudja jól, hogy nagy kultusza van a Váci kívánságteljesítő halnak. A gyönyörű...
Friss hozzászólások
Pavlov: Nagyszerű paródia! Lehet, hogy...
2021-06-17 15:06
Pavlov: Igen
2021-06-14 20:48
danisenzavestito: Gyakrabban kéne jönnöm olvasga...
2021-06-14 16:54
BURGONYA: AMINEK EGYÉBKÉNT VAN VALAMI ÉR...
2021-06-14 01:24
Pavlov: Ez a helyesírás borzasztó, olv...
2021-06-13 18:58
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Live and love in abroad - Első fejezet

   Ádám vagyok, 21 éves, az egyik magyar egyetem angol-földrajz szakos tanárjelölt hallgatója. Tanulmányi eredményeimet elnézve, az egyik legjobb tanuló vagyok, ezáltal lehetőséget kaptam egy év külföldi tanulásra a festői Portugáliában.
   Július 26. Az utolsó estém itthon. A kollégium helyett az utolsó két éjszakámat szüleimmel töltöttem, segítettek a csomagolásban. El se tudtam képzelni, mi minden kerülhet egy bőröndbe: rövidnadrágok, hosszúnadrágok, farmerok, alsógatyák és megannyi dolog... na meg a tisztasági dolgok. 
   Elérkezett az indulás napja. Szüleim kíséretében megérkeztem a repülőtérre, ahol három másik hallgatótársammal illetve a projektvezetővel találkoztunk, és elindultunk Portugália felé. Öt órányi utazás után megérkeztünk Portoba. Az elkövetkezendő egy évet itt fogom tölteni. A reptéren nagy szeretettel fogadtak minket a befogadó családok. És ott volt Ő...
   
 
   Az első este nagyon jól telt az új családomnál. Lillian, akinél lakom, nagyon kedves lány. Sőt... A kedvesebbnél is kedvesebb. Szüleivel nyelvi akadályok miatt nem igazán beszélgetünk, de ez a kevesebb baj, inkább Lilliannal töltöm az időmet. 
   Vacsora után elmentünk felfedezni a várost. Életemben nem éreztem még ilyen jól magam. Minden annyira új volt, új élményeket szereztem, és... Vele voltam. Lilliannel. Furcsa ilyet mondani, de... Mintha első látásra szerelem lenne, de ezt korai elkiabálni.
   Mire minden olyan helyet, amit Lillian szeret, meglátogattunk, elindultunk hazafelé. Körülbelül este tíz óra lehet, kicsit bezavar az időzóna váltása.
 - Meg is érkeztünk. - szólalt meg fáradtan, ugyanakkor nagyon boldogan.
 - Nagyon szuper volt ez az első este. Köszönöm! - mosolygok, mire Ő átölel.
Nem kell mondanom, de magamban repestek az Örömtől.
 
   Miután bementünk a házba, a szülei már rég lefeküdtek aludni, már csak mi voltunk ketten ébren Lilliannal. Mivel még egyikőnk se volt annyira fáradt, kiültünk az emeleten lévő nagy teraszra, a részleteket megbeszélni az elkövetkezendő időszakról.
 - Gondolom, azt mondták Neked, hogy már a holnapi naptól kezdve együtt járunk egyetemre. - közli velem viccesen Lillian.
 - Igen, már nagyon várom. Lesz olyan óra, amire együtt fogunk járni? - kérdezem, és kicsit aggódom a nemleges válasz miatt. Tartok attól, hogy egész végig egyedül kell lennem.
 - Mivel én is tanárnak tanulók, és pont földrajz tanárnak, ezért szinte minden órára együtt fogunk menni.
 - Tényleg? - kérdezem meglepődve.
 - Igen! Minden nap kilencre kell mennünk, és legkésőbb délután háromkor végzünk is, tehát viszonylag sok szabadidőnk lesz együtt. - mosolyog, és kacsint egyet felém.
 - Szuper. Mit kell vinnem magammal?
 - Hát, néhány tancuccot, és ha gondolod, fürdőruhát.
Fürdőruhát? Furcsán nézek, de biccentek felé.
 - Rendben. Még valami ami fontos lenne? - kérdezem tőle.
 - Szerintem nincs más.
 - Szuper. Ömm.. Nem tudom, lenne kedved egyet filmezni? Nem vagyok annyira fáradt, gondoltam, tetszik az ötlet. - kérdezem Tőle bátortalanul, de lelkem mélyén reménykedem, hogy igent mond, hogy még több időt lehessek Vele.
 - Ezt komolyan gondolod? - kérdezi kuncogva.
 - Miért, baj lenne? Ha nem szeretnél, részemről nem okoz problémát.
 - Ugyan Adam, miért lenne baj?
 - Rendben. És, mit szeretnél nézni? - nem szeretnék Én dönteni, nem illik szerintem.
 - Oké. Mit szólsz mondjuk a ... Kellékfeleséghez?
 - Részemről oké. - bólintok beleegyezően.
Lillian elindítja a filmet, persze az elmaradhatatlan mozis kellékek is előkerültek. A film alatt sokszor nevetünk, és megtárgyaljuk a jeleneteket.
Egyszer csak arra eszmélek fel, hogy Lillian halkan szuszogva elaludt. Én is követem az Ő példáját, és halkan elvonulok a szobámba. 
 
 
/Folytatás következik.../
Hasonló történetek
4184
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
3529
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
kamilla10 ·
Lendületes és eseménydús mint egy Revenda történet. A régiek már tudják, de az új olvasóid figyelmét felhívnám arra, hogy ha a böngészőben töröljük a cookie-kat (sütiket), akkor annyiszor lehet szavazni ahányszor kedvünk van. Ebből kifolyólag persze sohasem lehet tudni hogy egy történet tényleg jó vagy csak az írója pontozta fel esetleg valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: