Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Légy az enyém - Robert harmadszor

-Szia szépfiú, rég láttalak!
Azonnal a férfihoz lép és futólag szájon csókolja. Ragyogó, széles vigyorával együtt belibben a lány az ajtó résén, maga után húzva kellemes illatát. Robert rögtön utána fordul, hogy végig nézzen rajta, az ajtót csak belöki, nem foglalkozik vele többet.
Jessica ezúttal elegáns magassarkú szandált húzott, szürke combközépig érő szoknyája tökéletesen passzol sötétvörös trikójához és festett vörös hajához. Robert agyát elöntik az emlékek és érzi hogy lüktetni kezd az alfele.
A lány megvárja míg Robert is a kanapé mellé ér és azonnal hozzá simul, kezei elkezdik feltérképezni partnere testét.
Robert kénytelen a csuklóira ráfogva leállítani a lányt, mielőtt nem bírna magával.
-Figyelj, Jess, most nem magam miatt hívtalak. 
-Miről besz... - kérdését a fürdőajtó nyílása szakítja félbe.
Mindketten a hang irányába fordulnak és tekintetük a fiatal szőke fiúra tapad. Zack azonnal zavarba jön és megtorpan.
-Ez meg mégis kicsoda? - fordul vissza Jessica Robert felé számonkérően. 
Meglepi a kérdés, de szemrebbenés nélkül válaszol rá. 
-Az unokaöcsém. Miatta hívtalak.
 
----------------O---------------
 
A kávé már rég kihűlt előtte az asztalon, mégsem nyúlt hozzá egyetlen ujjal sem. A lépcsőház ajtaját figyeli meredten, mint ahogy az elmúlt fél órában is, miközben fejében kavarognak az emlékek és a gondolatok.
 
Újra felidézi az előző nap azon jelenetét, amikor megtudta, hogy Zack a nők terén gyakorlatilag szűz. Szinte sokkolta az információ, és mivel ő tudta hogyan segíthet orvosolni a helyzetet, ezért kötelességének is érezte. Bár barátnőnek nem lehet nevezni azokat a hölgyeket akiket egy magányos éjszakán fel tud hívni, de akadt a tarsolyában pár telefonszám. 
-Te tényleg egy kurvát rendeltél az unokaöcsédnek? - kérte számon Jessica, mielőtt magukra hagyta őket.
-Ugyan, ne mondj ilyet. 
-Miért, mégis mit mondjak? Attól, hogy nem az út szélén szedsz fel engem, még az vagyok.
 
Próbált nem arra gondolni, hogy mégis mit csinálnak együtt, mit művel Jessica a titkos szeretőjével. Vannak sejtései, hisz kevés olyan póz vagy szituáció létezik, amit ne próbált volna már a lánnyal. Lényegében tekinthető úgy a helyzet, hogy mindkét személy az ő kurvája, akik jelenleg nem őt, hanem egymást szórakoztatják. Az ő akaratára. Akkor mégis miért forr a teste a féltékenységtől?
 
A saját fantáziája fordul ellene és idegesíti fel. Nem tudja nem elképzelni, ahogy Jessica hangosan nyögve a fiún lovagol, vagy azt, hogy Zack a lány mögé térdelve tövig merül az édes, nedves barlangban. Sőt, akár Jess fenekében is, hisz a lány imádja az extrémebb szitukat.
Erről eszébe jut a legutóbbi aktusuk a zuhanyzóban és rögtön érzi is a hatását: nadrágja már szűkül az asztal alatt.
Ő is fent akar lenni, de nem mindkettővel, sőt, még nem is Jessicával. Rájön, hogy ő Zacket akarja és az ő formás seggét. Újra tövig akar merülni benne, miközben a világ megszűnik körülöttük. 
 
Az órájára pillant, 43 percnél járnak. Mégis mi tarthat eddig?! 
Végül nyílik az ajtó és a várva várt vöröshajú lány kilép rajta. Megtorpan, körbe néz, Robertet keresi. Arcára értetlenség ül ki, de csak megrázza a fejét és elindul. A férfi számolja a másodperceket és 60-hoz érve feláll az asztaltól. 
Nyugalmat erőltetve magára felmegy a lakásához. A kilincsre fogva habozik egy pillanatra, lenéz dudorodó ágyékára, aztán belép.
 
Zack azonnal felpattan a kanapéról amikor meglátja a másikat. A feszes boxert leszámítva meztelen. Robert végig néz a fiún, ráfordítja a zárat az ajtóra, aztán elindul elvenni azt, amit akar.
-Épp az előbb ment e...
Zack elnémul ahogy Robert ajkai az övéire tapadnak. Szemei elkerekednek és megfeszül a teste. 
A férfi egyik keze Zack tarkóján, másik a derekán, úgy húzza magához. Lüktető ágyékát a fiú hasához nyomja, de semmi reakció. Zack nem csókol vissza, kezeit maga mellett lógatja. Egy végtelen hosszú pillanatig Robert megbánja ezt az egészet, de még mielőtt hátra léphetne, Zack megmozdul. 
Kezei Robert dereka köré fonódnak, ajkai szétnyílnak és nyelvével lassan végigsimít a férfi ajkain. Farka keményedni kezd, amit Robert érez a combjánál. Azonnal el tudna élvezni a megkönnyebbüléstől, de más tervei vannak. 
 
Csak annyira húzódik hátra, hogy rá tudjon fogni a fiú kezére és már indul is vele a hálóba. A hatalmas szobában szigorú rend uralkodik, ahogy a lakás többi helyiségében is. A dupla méretű franciaágy szépen bevetve, ágytakaróval leterítve vár rájuk. Az ágy mellett megállnak, Robert újra a srác ajkaira tapad. Csókolja, nyalja, szívja az ajkait, nem tud betelni vele, nyelvük táncot jár. Belenyög Zack szájába ahogy megérzi a kezeit a farkánál. Az öv hamar a földre kerül, aztán a nadrág és az alsó is gyorsan Robert bokáin landol.
Zack egy pillanatot sem késlekedik, azonnal letérdel és mélyen a szájába engedi az előtte ágaskodó faszt.
-Ahh ezaz - nyög hangosan Robert és kezével a fiú hajába túr. 
Ezúttal nem gondol senki másra, minden porcikájával Zackre figyel és élvezi ahogy a fiú forró ajkai és nedves nyelve meghódítják őt. 
 
Zack a torkára engedi a férfi farkát, orra majdnem a másik hasához ér. Élvezi szájában a lüktetést, amit még tetézni kezd nyelve simogatásával. Érzi megfeszülni hajában Robert kezét és a férfi újra nagyot sóhajt. Egyik kezével lenyúl a lábai közé és alsójába nyúlva saját farkát kezdi simogatni. Másik kezével felnyúl, hogy Robert golyóit is kényeztesse, amivel egy remegést vált ki a másikból. A férfi akaratosan a hajába markol és mozgatni kezdi csípőjét, amivel átveszi az irányítást a szája fölött. 
A szobát cuppogás és sóhajok zaja tölti ki, a levegő kezd fülledtté válni. Robert lassú, határozott mozgással kezdi dugni partnere száját. Elmosolyodik, tetszik neki, hogy Zack kapható erre és igyekszik a kedvében járni. Kinyitja a szemét és lenéz. Először Zack arcára fókuszál, figyeli ahogy a farka ki-be jár a fiú ajkai között. Nézi a nyál csillogását a saját farkán, majd észre veszi, hogy Zack keze a saját gatyájában van és lassan, de egyértelműen mozog. Aztán tekintetük találkozik, ahogy a fiú felnéz és Robert megáll. Csak a makkja van Zack szájában, és a srác először körbe nyalja nyelve hegyével, aztán nagyra nyitja a száját. Robert mindkét kezével Zack fejére fog és lassan elkezdi betolni a fiú szájába a farkát. Tartják a szemkontaktust miközben a férfi farka teljesen tövig csúszik és Zack orra az előtte lévő hasfalhoz nyomódik. A fiú rászorítja ajkait a faszra, nyelvét alulról hozzá nyomja. Másodpercek telnek el így, közben Robert igyekszik nem elélvezni. Végül elengedi a fiú fejét és Zack nyögve húzódik hátra és a sarkára ül lihegve, közben végig az előtte ágaskodó, nyáltól csillogó faszt bámulja. 
 
Nem hagy neki sok időt pihenni, Robert azonnal megfogja a karját és felhúzza a földről. Az ágyhoz irányítja és hasra fekteti a fiút úgy, hogy csak bokától lefelé lóg le. Nem szól hozzá, a fiú csendben vár. Robert először leveszi az inget magáról, aztán kilép a nadrágból és a boxerből és félre rúgja őket. A fiú mellé térdel és az ő boxerját is megragadja két oldalt, majd lehúzza róla és a többi ruha mellé dobja. Zack felnyög ahogy kemény farka hozzáér a hűvös, selyem hatású ágytakaróhoz. Aztán újabb nyögés tör fel belőle amikor Robert széthúzza fenekét és forró nyelvével végigszántja. Meglepi ez a fordulat, de nem tiltakozik. 
Robert szétnyitja a fiú lábait és közéjük helyezkedik, arcát a fenekébe temeti. Nyelve hegyével a segglyukát simogatja. Furcsa érzés számára, de tetszik neki, főleg a hanghatások, amiket Zacktől hall. Mindkét kezével a formás félgömböket gyúrja, közben nyelvévek köröz a nyíláson. A fiú megemeli és hátra tolja csípőjét, így Robert gyorsít a tempón és nyelvét benyomja a lyukba. Szűk, alig bírja betolni, és el tudna élvezni a gondolattól, hogy hamarosan az ő farka fog ide becsúszni. Zack nagyot nyög és mozgatni kezdi a csípőjét, egyik kezével maga alá nyúl és újra a farkára fog. Robert egyik kézével lejjebb nyúl és a fiú heréit kezdi simogatni, hogy fokozza az élvezetét. Zack hangosan nyög, liheg, arcát a takaróba nyomja. Csípőjét megállás nélkül mozgatja, így dugja a saját kezét, segge szívja magába Robert nyelvét.
A férfi élvezettel mozgatja a fiúban a nyelvét. Furcsa érzés számára, teljesen más, mint egy puncit nyalni. Feje együtt mozog Zack csípőjével, közben alig bír betelni a hangos nyögésekkel. Kegyetlenül izgatják a srácból feltörő hangok. Végtelen ideig tudná ezt csinálni vele, de közben érezni akarja minden porcikáját.
 
A fantáziálásból kizökkenti Zack megfeszülő teste és az a visítás amit igyekszik a takaróba fojtani. Újfajta remegés rázza testét, csípője többször, ütemesen mozdul előre, aztán nagyot sóhajt és lassan lenyugszik. Robert mögötte térdelve nézi végig a jelenetet, és kell pár pillanat neki mire rájön, hogy a fiú elélvezett.
Zack pihegve fordul hátra, arca kielégült, de tekintetében riadtság tükröződik.
-Ne haragudj, nem akartam az ágyra... - szava elakad a férfi fátyolos tekintetétől. 
Robert előre mozdul, ajkait Zack szájára tapasztja, nyelvét akaratosan előre tolja. Csók közben helyezkednek el a megfelelő pózba: Zack lábai összecsukva, Robert pedig terpeszben, két oldalt térdel fölötte. Kemény farkát a fiú fenekéhez irányítja és a két félgömb közé fekteti. Csak annyira szakad el Zack szájától, míg ujjával leszorítja lüktető farkát, két kezével pedig köré szorítja srác fenekét. Mozgatni kezdi csípőjét, előre-hátra csúszkál a fiú seggén. Újra előre hajol és megcsókolja Zacket, nyelve rögtön a másik szájába csúszik, vadul falják egymást.
Mindketten fel tudnának robbanni: Robert alig várja, hogy a srác seggében érezhesse farkát, Zack segge pedig lüktetve kíván egy kiadós dugást.
 
A férfi túl hosszan húzza hátra csípőjét, farka lejjebb csúszik és makkja megakad Zack segglyukában. Érzi, hogy ez az a pillanat. Elhúzódik a fiútól és felegyenesedik. Farka tövére markolva elkezdi betolni magát a szűk lyukba. Zack előre hajtott fejjel sóhajt egyet, csípőjét megemelve hátra tolja magát egyenesen a férfi kemény farkára.
Satuként szorítja a fiú segge, farka mégis könnyedén csúszik be. Robert egyetlen lassú mozdulattal tövig nyomja magát és nyögve előre dől. Fasza vadul lüktet a szűk lyukban, közbe óvatosan Zackre fekszik, könyökével mellette támaszkodik. Mozogni kezd rajta, de csak pár centire húzza ki farkát, újra nyomja is vissza tövig.
Minden mozdulatra felnyög a fiú alatta, tartja a seggét és élvezi magában a tövig merülő faszt. A férfi golyói is a seggéhez nyomódnak, érzi a keménységét.
Robert élvezettel hallgatja Zack kurvás kis nyögdécseléseit. Megállás nélkül dugja, ezek az apró mozdulatok az őrületbe kergetik. Jobban élvezi ezt a szexet mint eddig bármelyiket, érzi, hogy nem fogja sokáig bírni.
Fogalma sincs honnan jött neki az ötlet, de egy pillanatig sem hezitál. Egyik kezét becsúsztatja Zack és az ágytakaró közé, megkeresi a fiú farkát és ráfog. Meglepi, hogy kemény, nem gondolta volna, hogy máris újra felizgult. Érzi a nedvességet, amit az előbb Zack kiengedett magából. 
Ismerős érzés a kemény farok a kezében, hisz magának számtalanszor kiverte már, ez most mégis furcsa. Kisebb, és hiába kezdi mozgatni rajta a kezét, ő ezt nem érzi. Zack azonban egyértelműen tudtára adja, hogy élvezi a kényeztetést. Nem számított rá, hogy a férfi valaha is viszonozni fog neki bármit is, de esze ágában sincs tiltakozni. 
 
Robert erősen fog rá a srác kemény farkára, öklével az ágyra támaszkodik, hogy stabilan tartsa a kezét. Csípője mozgásán gyorsít, de továbbra sem húzza ki farkát pár centinél jobban. Zack feneke csattogni kezd ágyékán a heves dugástól. A fiú egész teste előre mozdul, ahogy keményen tövig nyomja belé magát, ettől a farka is előre mozdul a férfi markában. Ahogy Robert hátra mozdul, úgy Zack is hátrébb csúszik, aztán újra előre. Úgy dugja a férfi kezét, hogy közben semmit sem csinál, csak a benne járó fasz mozgása löki előre a testét. Spermájától nedves farka könnyedén csúszkál a szűk marokban, puha selymes bőre előre-hátra mozog kemény dákóján. 
A két test egymáshoz tapadva, izzadtan mozog együtt, Robert farka folyamatosan tövig csúszik Zackben.
-Légy az enyém - lihegi hirtelen Robert a fiú fülébe. 
Zack először fel sem fogja a másik szavait, aztán rájön, hogy nem is érti őket. 
-Teh... tessék? - fordítja oldalra a fejét lihegve.
Robert lassít csípője mozgásán, hogy normálisan tudjon beszélni. 
-Csak az enyém. Senki másé. Nem akarok senkivel osztozkodni. Tetőtől talpig magamnak akarlak.
 
Zack megszédül a férfi szavaitól, lassan jutnak el tudatáig. Érzi, hogy belsője megremeg, izgatottság lesz úrrá rajta. Elvigyorodik két sóhajtás között és bólint.
-Oké - nyögi ki nehezen.
Robert megkönnyebbülten lehajtja fejét és homlokát Zack fejének dönti.
-Élvezz velem - suttogja és azonnal visszavált hevesebb tempóra. 
Ágyéka és a fiú segge újra csattogni kezd, Zack farka mozdul a kezében. Még jobban ránehezedik a fiúra, kezdi érezni golyói ismerős feszülését. Együtt nyögnek, az ágytakaró egyre gyűröttebb alattuk a heves dugástól. Zack is érzi, hogy egyre közelebb a csúcs, de ő kevésbé tudja visszatartani magát. Teste újra megremeg, ezúttal a férfi alatt, farka vadul lüktet a másik kezében, nagyot visítva pumpálja ki magából a második adagot.
Robert érdeklődve a figyeli az alatta vonagló fiú élvezését, érzi ahogy a forró sperma elönti tenyerét, de nem áll le. Teste hullámzik a fiú fölött, ahogy állati tempóban dugja a seggét és már csak arra figyel, hogy minél hamarabb elélvezzen. Zack tovább nyög, ahogy érzékeny farka még mindig Robert kezében mozog, és sajgó segglyukát ostromolja a férfi hatalmas farka.
Pár mozdulat után Robert is elér a csúcsra, teste megfeszül és lüktető faszát tövig vágja a srácban, aki nagyot nyög alatta. Több hatalmas adagban engedi a fiú seggébe a gecijét, minden lövésnél előre mozdítja a csípőjét, mintha a tövignél még lenne beljebb. 
 
Rég volt ekkora orgazmusban része, nehezen is tud felocsúdni belőle. Nehéz lenne eldönteni, hogy az ő farka, vagy az azt körbeszorító segglyuk lüktet jobban. Lihegve emeli fel magát Zackről, hátra mozdul és farkát óvatosan húzza ki belőle, amitől egyszerre nyögnek fel. Hátra ül a sarkára és tekintetét az előtte tátongó lyukra szegezi. Látványosan lüktet és húzódik össze, de még épp látja megcsillanni benne a fehér gecijét. Elmosolyodik, úgy érzi, hogy ezzel megjelölte magának a fiút.
Oldalra gördül és nagyot sóhajtva Zack mellé dől.
A fiú még mindig hason fekszik, csak fejét fordítja Robert felé.
Figyeli a férfi csukott szemeit és kisimult arcát. Aztán tekintete lejjebb siklik az izmos vállakra, erős bicepszre és az ütemesen emelkedő formás mellizmokra. Elidőzik kicsit a látványon, végül lejjebb halad a kockás hasra, és megpillantja Robert farkát ahogy a hasára lóg. Meglepi, hogy még mindig keményen ágaskodik. Figyeli rajta a nedvek csillogását, felkuncog ahogy megvonaglik és fel-le himbálózik kicsit.
Robert kuncogást, majd susogást hallva kinyitja szemeit és oldalra néz a fiúra, de Zack már nincs mellette. Érzi, hogy befészkeli magát a lábai közé, lüktető, érzékeny farka köré egy kéz fonódik.
-Te mit keresel ott? - emeli fel a fejét és néz a farkát szorongató Zackre. 
A fiú elmosolyodik.
-Neked is jár egy második - közli, és már nyitja is a száját, hogy forró ajkai közé fogadja az imádott férfi farkát. 
Előző részek
Hozzászólások
91esfiu ·
Szia SunnyDay! Hát ez oltári jó volt, nagyon rég olvastam ilyen jót! Ahogy láttam, hogy megjelent az újabb rész, végig olvastam az egészet az elejéről, minden szavát, A-tól Z-ig. Perfekt sztori, tökéletes az írásmód és a fogalmazás, na és hát végig fél kézzel a gatyámban voltam amíg olvastam :P köszi az élményt, esetleg lesz még további folytatás is, vagy ennek a sztorinak sz a happy end-je? :)
SunnyDay ·
Kedves 91esfiu, köszönöm szépen a dicsérő szavakat, feldobtad a napomat! Ha egyedül csak neked tetszik, már akkor is megérte megírni ;) Még egy lezáró kis szösszenet készülőben van, hamarosan be is küldöm. De remélem az utána következő sztori is elnyeri tetszésedet :)

91esfiu ·
Nagyon örülnék annak is, ha lenne még ehhez is valami további irományod, kíváncsian várom :) de annak meg kifejezetten örülnék, ha ezen kívűl is írnál még, igazán kellemesen írsz! ;) biztos nem voltam egyedül az írást kedvelők között, de én úgy vagyok vele, hogy ha valami írás nagyon tetszik, akkor azt megírom, hátha ezzel is kedvet adok az illetőnek az írásra ^_^
SunnyDay ·
Jól teszed :) a negatív kritika is hasznos tud lenni. Jelenleg több a negatív értékelés ezen a harmadik részen mint pozitív, de sajnos az nem derül ki, hogy akinek nem tetszik annak miért nem. Így viszont nehéz fejlődni :D
91esfiu ·
Szerintem azzal ne foglalkozz, nagyon jól írsz! Ha valaki nem tetsziket nyom, gyanítom azért, mert maga a homo kategória nem jön be neki, vagy esetleg ez a téma, de ez meg megint csak ízlések és pofonok. Ne szegje kedved :)

Marthy ·
SunnyDay! Csatlakozom! Ez egy eszméletlen jóírás, minden részét imádtam! Heteró nőként. Nagyon nagyon izgi, és írásilag is szuper! Hála érte!
SunnyDay ·
Nagyon szépen köszönöm a dicséretet :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: