Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Közös fantázia

Az utolsó percben törölt találkozó miatt Claire a szokottnál hamarabb ért haza. A ház előtt egy autó parkolt. Eszébe jutott, a fia jelezte, hogy egy tanulótársa érkezhet az egyetemről. Amikor Claire belépett az ajtón, dübörgő zene fogadta. “Már nyilvánvalóan nem tanulnak”- mondta magában. Levette a cipőjét és a nappali felé indult. A fia a nappali kanapéján ült és egy fiatal lány térdelt előtte. A karfa és a támla eltakarta az eseményt, de a napnál is világosabb volt, hogy a lány éppen orálisan elégíti ki a fiút. Claire csendben hátralépett, hogy ne vegyék észre.
-Ez isteni volt. Te vagy a legjobb! - mondta a fia a lánynak.
A lány felállt és lehalkította a zenét. A lejátszónál állva észrevett az asztalon egy családi képet. Felkapta és megnézte.
-Kösz! Ez az anyukád? Szexi!
-Szerintem is.. - felelte a fiú a nadrágja felhúzása közben.
Claire szíve gyorsabban kezdett verni és kicsit szédült. A nagyszerűen induló délután kissé kezdett elfajulni. Először is majdnem rányitott a fiára, akit éppen kielégítettek a nappaliban, másrészt pár másodperccel később gyermeke egyetértett azzal az állítással, hogy ő “szexi”.
A lány folytatta:
-Lefogadom, hogy a munkatársainak állandó merevedése van miatta. Azt a vonzó háziasszony/doktornéni benyomást kelti, amire minden férfi beindul.
-Valószínűleg így van. Sajnálattal kell mondanom, de miközben csináltad, a képre néztem és azt képzeltem, hogy ő szop.
-Seggfej! - mondta vidáman a lány és játékosan a fiúhoz vágott egy párnát, majd folytatta - Igazából nem tudlak hibáztatni. Én is el tudnám képzelni, hogy előttem térdel és nyal.
-Az a fotó még hagyján. Látnod kellene milyen, amikor hivatalos eseményre vagy partira öltözik. 
-Úgy látszik Freud-nak igaza volt az ödipusz elmélettel.
-Vicces!
-Jó volt veled, de a szülőknek azt ígértem, hogy korán hazamegyek segíteni vacsorát készíteni.
Claire nem várt tovább, hogy lebukjon. Kicsit visszahúzta az ajtót, majd kitárva úgy tett mintha épp akkor érkezett volna haza. Belépett a szobába és a bent levők semmit nem gyanítottak.
-Ohhh...Jó napot! Ön bizonyára Tom édesanyja. Én Anne vagyok. - mutatkozott be udvariasan a lány.
A két nő mosolyogva kezet fogott.
-Én pedig Claire vagyok. Örülök, hogy találkozhattunk. Épp menni készült?
A lány bólintott.
-Igen, a szüleim várnak. Egyébként csodás háza van. És igazán jól áll önön ez a ruha!
-Köszönöm, ez nagyon kedves! - felelte büszkén Claire.
Az udvarias szavak ellenére a nő csak arra tudott gondolni, hogy Anne ajkai nemrég még a fia péniszére tapadtak és valószínűleg mindent lenyelt a végén. Persze, azt sem felejtette, hogy Anne “dögös”-nek nevezte és azt mondta, nem lenne ellenére ha kinyalná.


************


Miután Anne távozott, Claire és a fia a konyha felé indult egy italra. A nő egy kis furcsa feszültséget érzett a fiú bevallott gondolatai miatt.
-Tanulótárs, mi? A vak is látja, hogy beléd van esve. - mondta Claire mosolyogva.
-Nem randevúzunk, ha erre gondolsz. Ugyanabban a pszichológia csoportban vagyunk és az oktató párba tett bennünket egy prezentáció készítéséhez.
-Emlékszem, hogy utáltam prezentációkat előadni az egyetemen. Akkoriban szégyenlős és visszahúzódó voltam. De azok az előadások segítettek azzá válni aki ma vagyok. A szóbeli kifejezőkészség nagyon fontos. A ti előadásotok miről szól?
-A férfiak ezzel tisztában vannak. Ha nem szólalunk meg, sohasem kerülünk közel egy nőhöz sem. Ha pedig ennyire érdekel, a prezentáció egy Freud nevű fickóról szól.
-Tanultál valami érdekeset tőle?
A fiú hirtelen elfordította a tekintetét és visszafogottan válaszolt:
-Egy csomó dolgot, de ugye nem haragszol ha nem részletezem. Szeretnék letusolni!
-Semmi gond! Vacsoránál találkozunk.


***********


Claire  természetesen nagyjából ismerte Freud elméletét és meglepődve ismerte fel hogy mennyire igaz a saját fiára. Hallotta ahogy kijelenti hogy inkább rá gondolt orális szex közben és nem a csinos, korban hozzá illő évfolyamtársára. Egyrészt kicsit sokkolta hogy a fiúnak ilyen erkölcstelen gondolatai vannak, másrészt hízelgett neki hogy képes felkelteni egy ilyen fiatal férfi szexuális érdeklődését. Későre járt és fárasztó napja után nem igazán tudott koncentrálni. Lekapcsolta a villanyt és a paplanja alá bújt. Szinte azonnal elaludt.
-----ooooo-----ooooo-----
-Szóval mit csináltatok mielőtt hazaértem? -kérdezte a fiát.
Claire a nappaliban állt. Elegáns ruha volt rajta, haja pedig fel volt tűzve. Tom a szokott póló-nadrág kombinációjában volt.
-Már mondtam. Tanultunk.
A nő felvonta a szemöldökét és azt mondta:
-Láttam hogy mit csináltatok. És szeretném ha tudnád, hogy elítélem. Undorító és megalázó a nőkkel.
-Mondod te. De nem láttad mennyire élvezi? Én láttam. A lelked mélyén te is élveznéd, ha nem lenne ekkora elfojtás benned. Gyere, megmutatom…
-Jézusom...gondold már meg hogy mit mondasz! Nem lehet. Az anyád vagyok. Mi nem… -hebegte idegesen Claire.
-Senki nem fogja megtudni. Egyszerű az egész. Megtanítalak.
A fiúnak csak a vállára kellett tennie a kezét és a nő máris térdre esett. Tom kigombolta a nadrágját és felfedte az ifjú, egészséges erekcióját. Claire megfogta a fiú combjainak hátsó felét. A fiú a haját simogatta és nézték egymást.
-Tudom hogy szeretnéd anya. A lelked mélyén nagyon kíváncsi vagy.
Claire kinyitotta a száját és lassan előrehajolt….
-----ooooo-----ooooo-----
Claire szeme felpattant és azonnal teljesen ébren volt. A szíve vadul vert. A maga elé álmodott kép és érzések kínosan valódinak tűntek. A legrosszabb az volt hogy maga sem tudta megmondani hogy rémálom vagy inkább nedves képzelgés volt. A folt a bugyiján az utóbbira utalt.


**********


Másnap délelőtt Claire elment az orvosi centrumba. Pontosan 10 órára ért oda. Tudta hogy régi ismerőse ilyenkor tart egy kis teaszünetet. Vett magának egy csésze kávét és amikor meglátta Dr Fitzgerald-ot egyedül ülni odament hozzá üdvözölni. A férfi felállt és egy baráti öleléssel fogadta, majd hellyel kínálta.
-Örülök hogy újra látlak. Régen találkoztunk és ültünk így együtt. Minek köszönhetem a társaságodat? -kérdezte a férfi.
-Van valami amiről csak veled beszélhetek. Nem csak azért mert közeli barátom vagy, hanem azért is mert egyféle mentor és apafigura is vagy számomra.
-A közeli barátságnak örülök, de az apafigurától öregnek érzem magam. Miről van szó?
-Orálszex.
-Hmmm… határozottan érdekes fordulat a beszélgetésünkben. -mondta vidáman a férfi, majd folytatásra biztatta a nőt. Claire nagy levegőt vett.
-Tudod hogy a szüleim milyen maximalisták voltak. Már óvodáskoromban az egyetemen gondolkodtak, ahol majd tanulni fogok. A hajtás miatt kevés kapcsolatom volt fiúkkal, mondván hogy csak megzavarnának. Hogy rövidre fogjam...18 körül lehettem amikor az egyik szomszéd fiúval közelebbi viszonyba kerültem. Osztálytársam volt, ugyanannyi idős mint én. Egyszer sikerült magát kizárnia otthonról. Átjött és egyik dolog következett a másik után. Ő volt életem első orálszex élménye. Sajnos drága anyám váratlanul hazajött és a cselekedet kellős közepén talált bennünket.
-Még olyan idősen is rémesen megalázó élmény lehetett.
-Azt el sem tudod képzelni hogy mennyire. Maradjunk annyiban, hogy ezután még nehezebb volt baráti kapcsolatokat kiépítenem. Állandóan ki voltam oktatva hogy amit csináltam mennyire visszataszító és megalázó a nők részére.  Mellékesen apám is konzervatív volt a szex terén és nem mondott ellent anyámnak. És azóta is gondom van az orális kényeztetéssel.
-Nem szokatlan. Egy ifjúkori trauma gyakran kihat a felnőttkorra. Néha fóbiásan félünk valamitől vagy éppen ellenkezőleg: hajt minket a kíváncsiság. Van most partnered? Tanácsot szeretnél arra, hogyan tedd túl magad rajta?
-Bizonyos értelemben igen, de még nem mondtam el a lényeget.
-Mi lenne az?
-Olyan valakiről van szó, aki közel áll hozzám. Olyan valaki akiért aggódok ás akit feltétel nélkül elfogadok. Nem féltékenységről van szó, de láttam hogy szájjal kielégítik. Azután hallottam ahogy beismeri hogy közben rám gondolt. Másképpen mondva engem képzelt maga elé, noha egy csinos fiatal lánnyal volt. Szeretem, de soha, semmilyen körülmények közt nem bújhatok vele ágyba. Később, amikor elaludtam nedves álmom volt arról, hogy  szájjal kielégítem. Felébredtem és enyhén szólva is a frász jött rám.
A férfi telefonja bejövő üzenetet jelzett. Dr Fitzgerald elolvasta és azt mondta:
-Claire! Tudom hogy szörnyű ezt tenni egy beszélgetés közepén, de halaszthatatlan teendőm van. Folytathatjuk máskor?
-Persze. Elfoglalt orvos vagy és az én személyes drámám ráér.
A férfi felállt és a nő vállára téve a kezét azt mondta:
-Ha akarsz egy gyors tanácsot… Úgy vettem ki a szavaidból hogy a férfinak felesége van. Ha valóban ez a helyzet, akkor inkább hagyd! Ha viszont tévedek és nincs elkötelezve, akkor azt javaslom beszélj vele az érzéseidről és nézd meg hogyan érzel utána. Az álmaink gyakran a legérzékibb szükségleteinket és vágyainkat reprezentálják. A fénykorodat éled és sokáig elfojtással küszködtél. Különleges nő vagy és nem kétlem hogy kapcsolatotok milyenségétől függetlenül ő is nagyra becsül. Ketten biztosan találtok megoldást!
-Valószínűleg igazad van. Sohasem lesz vége ha nem ások a dolgok aljára. Köszönöm! Tudtam hogy a legjobbhoz jövök.
-Örülök hogy segíthettem!


******************


Este Claire a fia kedvenc ételét készítette vacsorára.
-Ez isteni! Remek szakácsnő vagy! -lelkesedett a fiú már negyedjére.
-Köszönöm!
-Akár taníthatnád is. A volt barátnőm megpróbált főzni, de inkább nem részletezem hogy milyen lett az eredmény.
-Ha már barátnő…. Anne és te tényleg csak tanulótársak vagytok? Ahogy egymásra mosolyogtatok az hagyományos csoporttársi kapcsolatnál többre utalt.
-Miért ne mosolyoghatna két ember egymásra egy fontos munka végeztével? Mi lesz a világból, ha még ennyi sem történhet meg?
-Nyugalom! Csak annyit akartam megjegyezni, hogy Anne egy bájos és csinos fiatal nő, te pedig jóképű fiatalember vagy.
-Tényleg csinos, de nem randevúzunk. Ahogy már mondtam: csak egy közös előadáson dolgozunk.
-Aha...emlékszem… Freud. Mit gondolsz róla?
-Hmmm….határozottam készülsz valamire. Először is itt ez a vacsora egy átlagos, elfoglalt hétköznapon. Azután az Anne-al való viszonyomról kérdezgetsz, majd a gondolataimról a pszichológiáról. 
-Csak anyádként feladatom érdeklődni a személyes életed iránt.
-Nagyra becsülöm ezt és kiváló anya vagy. De akkor is úgy tűnik hogy titkolsz valamit.
Claire sóhajtott és azt mondta:
-OK! Sajnálom hogy ez a vacsora kihallgatásba kezdett átmenni. Tényleg csak egy kellemes közös estét akartam. De van valami amiről fogalmam sincs hogy hogyan hozhatnám fel neked.
-Sejtem mi lesz az. A lehetséges kiköltözésemről van szó? Anya, ha nem szeretnél egyedül élni, akkor maradhatok még veled. 
-Erre gondolsz?
-Nem erről van szó?
-Nem volt rossz próbálkozás, de nem. Na jó...legegyszerűbb ha nyílt leszek… Tegnap délután láttam hogy mit csináltatok Anne-al. Azt is hallottam amit rólam mondtatok. Tudod… hogy a szádat használom rajtad...ő pedig szeretné, ha… kinyalnám.
A fiú megmerevedett, mintha kísértetet látott volna.
-Tom, itt vagy? Mondj valamit! -mondta Claire vidáman.
-Én...nem is tudom mit mondjak. Jézusom, ez életem legmegalázóbb pillanata.
Claire megpaskolta a fia kézfejét és azt mondta:
-Nem szeretném ha így éreznél! Nem vagyok dühös, de meg kell értened hogy egy kicsit sokkolt amit hallottam.
-Nyilvánvaló.
-Komolyan gondoltad amit mondtál?
A fiú az asztal lapját bámulva felelt:
-Azt hiszem nincs értelme tagadni...igen.
-Mi az ördög szállt meg hogy ilyesmire gondolsz? Én nem vagyok olyan nő és arról se feledkezz meg hogy az anyád vagyok. Én hoztalak világra és én neveltelek fel.
-Nem azt mondtad hogy nem vagy dühös?
-Nem vagyok. Csak továbbra sem tudom hogyan dolgozzam ezt fel. Meg tudnád magyarázni hogy jutott ez az eszedbe miközben Anne csinálta?
-Nem tudom… Esküszöm hogy sohasem fordult meg ilyesmi a fejemben pár hónappal ezelőttig, amikor újra úszni nem kezdtél a hátsó medencében. Tisztán láttalak a szobám ablakából...ekkor kezdődött.
Claire megdöbbent a fia őszinte szavaitól és attól, hogy enyhe bizsergést kezdett érezni a combjai között.
-Ohhh… Nem gondoltam hogy az úszás újrakezdése ide vezethet. Ha tudtam volna, maradtam volna a futásnál.
-Nem tehetek róla…
-Azt is említetted hogy hogyan nézek ki feltűzött hajjal, elegáns ruhában. Ez az érzés is csak azóta van mióta úszok?
-OK, most már csak a magad szórakoztatására gyötörsz ugye? Jézusom, soha nem szabadott volna Anne-nak ezt mondanom…
-Tudod mit? Ha ma este őszintén kibeszéljük a dolgot, akkor talán adok valami különlegeset lefekvés előtt. Senkinek nem kell róla tudnia és kizárólag a kíváncsiságomat szolgálja.
A fiú kétkedve nézett rá és azt kérdezte:
-Valami különlegeset? Honnan tudjam hogy nem csak egy gömb fagyit kapok, miután még jobban leégetem magam?
-Maradj itt! Rögtön jövök! -mondta mosolyogva Claire.


****************


Tom olyan türelmesen várt ahogy csak tudott. Hosszú percek után visszatért az édesanyja és megállt az asztal előtt. Az alkalmi esti viselet eltűnt. Claire-en csak egy hosszú selyemblúz volt.
-Itt vagyok! Remélem nem várattalak sokáig, de nehéz volt kiválasztanom hogy mit vegyek fel. Tájékoztatásul közlöm hogy a blúz alatt nem vagyok meztelen, ha erre gondolnál.
-Nem tudom mit gondoljak. Beavatnál abba hogy mit csinálsz?
-Előbb választ várok a kérdésre. Mióta tetszem amikor fontosabb eseményekre öltözök fel? Az előtt vagy az után, hogy a medencénél láttál?
A fiú nagyot nyelt és azt felelte:
-Utána. Mindig is gyönyörűnek tartottalak, de azután hogy láttalak úszni és láttam a tested, másképpen kezdtem rád nézni. Amikor felveszed valamelyik elegáns ruhádat, képtelenség másra nézni helyetted. 
Claire egy lépést hátralépett és feltette egyik lábát a székre. A lábfeje, a lábikrája és feszes combja tisztán látszott a szétnyíló blúz alatt, miközben teste többi része rejtve maradt.
-Fürdőruha van rajtam. Minél őszintébb vagy, annál többet láthatsz. -mondta könnyedén.
-Jézusom, nem hiszem hogy ez megtörténik…
-Én is pont azokat az őrült érzelmeket élem át mint te, de ez a leggyorsabb módja annak hogy kiszedjem belőled az igazat, úgyhogy miért ne szórakozzak? Szóval...hányszor gondoltál rám miközben Anne-nel voltál? Egyáltalán mióta vagytok együtt?
-Uhhh… nagyjából egy hónapja csinálunk ilyesmit, de csak akkor jutottál eszembe amikor a nappaliban tettük...ez pedig háromszor fordult elő.
Claire hüvelye hirtelen benedvesedett. 
-Akkor is gondoltál rám, amikor…. maszturbáltál? -kérdezte és a blúza másik felét is megemelte hogy mindkét lábát felfedje a fiú előtt.
-Uhhh… igen… Párszor elégítettem ki magam úgy hogy rád gondoltam...vagy néztelek a medencében.
Claire olyasmit érzett a  combjai közt amit már régen nem.
-És ez nem zavart? Én hoztalak világra. Én neveltelek fel. Én gondoztalak egész életedben.
-Sajnálom. -mondta Tom és fészkelődni kezdett a székében.
Claire teljesen szétnyitotta a blúzát és a fiú szemei elkerekedtek.
-Teljes választ akarok!
-Nos...az igazat megvallva először furcsa volt. De egy idő után nem zavart. Megértem hogy téged ez borzasztóan sokkol, de az ideális nő lettél számomra.
Claire összehúzta a blúzát és előrehajolva puszit adott a fiúnak.
-Látod? Nem is volt olyan nehéz! -mondta.


**********************


Lefekvéshez készülve Claire elgondolkodott. Minél többet megtudott, annál nagyobb zavarban volt és annál jobban felizgult. Úgy érezte hogy megtalálta a hanyagolt szexuális életének hiányzó kirakósdarabját, noha ezt nagyon nem szívesen vallotta be magának.
-----ooooo-----ooooo-----
-Van valami amit el kell mondanom. 
Együtt ebédeltek. Claire a legelegánsabb ruháját és legszebb ékszereit vette fel. A frizurája és a sminkje tökéletes volt.
-Mi lenne az? -kérdezte Tom könnyedén.
-Arról a napról lenne szó amikor Anne itt volt. Láttam hogy mit csináltatok és hallottam hogy miről beszéltek.
-Haragszol?
-Nem...csak...hogy az ördögbe juthatott eszedbe ilyesmi? Az édesanyád vagyok…
-Tudom...és éppen ettől olyan izgató. -mondta a fiú mosolyogva.
-Micsoda?
-Jól hallottad. Egyébként is a te hibád hogy úgy úsztál, amikor tudtad hogy láthatlak. Néztelek és maszturbálni kezdtem. Azóta rád gondolok. Amikor Anne szopott, azt képzeltem hogy te csinálod, mert te sokkal csinosabb vagy nála.
-Hogy mondhatsz ilyesmit? Sohasem…
A fiú felállt miközben Claire ülve maradt. Tom ágyéka az anyja arca közelében volt.
-Nem vagy kíváncsi? Tudom hogy erről álmodsz. Nagyon romlott vagy. Tudom hogy most is a szádba vennél. Csak rajta! Vedd elő! Senki nem fogja megtudni.
A nő remegő kézzel szabadította ki a fia hímtagját a nadrágból. Megragadta a kőkemény férfiasságot, előrehajolt és szopni kezdett.
-----ooooo-----ooooo-----
Claire szeme felpattant és azonnal teljesen ébren volt. A keze a bugyija alá csúszott és ujjazni kezdte magát. Minden mozdulattól és gondolattól csak még nedvesebb lett. Hagyta hogy képzeletében ennek a vérfertőző álomnak a képei keringjenek. Gondolatban mohón és vágyakozva szopta a fiát. Nem érdekelt hogy mennyire helytelen a dolog. Csak az érzései hajtották. Senki nem fog tudni a szennyes gondolatairól. Ez az ő kis mocskos titka. Pár perccel később megfeszült az orgazmustól.
Visszahúzta kezét és a besütő holdfényben nedvesen csillogó ujjait nézte.
“Mit tettem?”- gondolta.


**************************


Másnap délelőtt újra Dr Fitzgerald-hoz ment annak pihenőidejében.
-Határozottan elégedettnek tűnsz. Mintha mázsás súlyt emeltek volna le rólad. Talán megfogadtad a tanácsomat? -kérdezte a férfi.
-Így is lehet mondani. Beszéltem vele néhány magánjellegű dologról. Bevallotta hogy fantáziál rólam, én pedig cserébe egy kis show-t adtam. Az egyetlen hátulütő az volt, hogy este még a korábbinál is mocskosabb álmom volt róla.
-Hmmm… úgy tűnik mindkettőtök számára izgalmas élmény volt. De azt nem értem hogy ha a vallomásárt cserébe kis show-t tudtál neki adni, akkor miért nem mentetek ennél tovább?
-Pont ez a baj. Nem egészen fejettem ki neked hogy kicsoda is ő. Nincs felesége, nem munkatárs vagy valami hasonló...ő  a saját fiam.
-Ohhh...az egészen más. Most már minden világos.
-Hogy érted?
Dr Fitzgerald kis szünetet tartott hogy összeszedhesse a gondolatait, majd folytatta:
-Az emberek arra vágynak amit nem kaphatnak meg. Csak figyeld meg a pornográfia népszerű formáit: rasszok közt szex, fiatalabb idősebbel, visszafogottnak tűnő, de buja háziasszonyok és így tovább. Ide tartozik a családtaggal szexelés is. Csak azért nem tárgyalják ki széleskörűen, mert társadalmi gát kapcsolódik hozzá. Mindent összevetve azt mondanám hogy egy teljesen normális nő vagy olyan vágyakkal, mint bárki más.
-De nem találod furcsának ezt az egészet? Úgy értem...a fiam megkaphatná bármelyik egyetemista társnőjét, és mégis rólam fantáziál. És az isten szerelmére...nekem is nedves álmom volt róla előző este. Ezúttal viszont amikor felébredtem nem csak feküdtem ott és elemeztem magamban a dolgot, hanem tovább folytattam a gondolatot és befejeztem a munkát. A legjobb orgazmusom volt évek óta. Mi velem a baj?
-Semmi baj nincs veled. Nem sok ember képes átélni azt az igaz tiszteletet, szenvedélyt, figyelmet és szeretetet amin egy anya és fia osztozik. Az anyai ösztönöd közölni akar valamit.
-Úgy beszélsz mintha saját tapasztalatod lenne!
A férfi bólintott:
-Több évig tartott. Fiatal felnőttként romantikus kapcsolatom volt az édesanyámmal és ez életem legmeghatóbb élménye volt. Ő inspirált arra, hogy orvos legyek. Sokkal tartozom neki.
-Vicces, de Tom egyszer megjegyezte hogy én voltam az, aki miatt a szakját választotta.
-Az anyák fontosak az életünkben akár észreveszik ezt a férfiak, akár nem. Azt hiszem most már te is tudod hogy mit kell tenned. Holnap egy konferenciára utazom. Jövő pénteken jövök vissza és remélem hogy jó hírekkel fogadsz majd!
Claire kaján pillantást vetett rá és azt mondta:
-Tudom hogy mit kell tennem, mi? Mintha olyan egyszerű lenne. Egy kicsit hivatalosabb és szakértőibb tanácsot vártam annál, hogy feküdjek le a fiammal.
-Tudod mi a kíváncsiság legjobb gyógymódja? A tapasztalat. Ha ezt nem élitek át, akkor ő hátralevő életében minden barátnője helyébe téged fog képzelni, téged meg örökké rágni fog hogy milyen élmény lehetett volna az a bizonyos gusztustalan és megalázó dolog. Tudod hogy igazam van!
-Nehéz, de el kell ismernem hogy így van.
-Túl sokat dolgozol, túl feszült vagy. Hogy egyenesen fogalmazzak...egy jó dugás nem ártana neked. És ki lenne jobb választás a fiadnál? Együtt éltek, szeretitek egymást...és ami a legfontosabb: soha nem törné úgy össze a szíved mint egy másik férfi. Gondolkodj el ezen!
-Ez az orvos utasítása? -kérdezte Claire vidáman.
-Inkább egy barát tanácsa.


*****************


A hazaúton Dr Fitzgerald szavai jártak Claire fejében. Újra és újra lejátszotta magában a társalgásukat, de több kérdés maradt benne mint ahány választ kapott. A lelke mélyén tudta hogy a férfinak igaza van. Egész életében emésztené a kíváncsiság hogy milyen lenne átélni ezt a fantáziálást. És azt is tudta hogy a fia is hasonlóan érez.
Hazaérve a konyhában találta Tom-ot. Fájdalmasan nyilvánvaló volt hogy az előző esti incselkedés és izgalom érzete még mindig ott volt közöttük.
-Helló anya… Milyen volt a napod? -kérdezte a fiú esetlenül.
-Érdekes. Őszintén szólva nem tudtam másra gondolni, mint a múlt esti beszélgetésünkre.
-Én sem.
Claire elmosolyodott.
-Sohasem tudtad jól elrejteni az érzelmeidet. Eléggé ráutalóan mondtad ezt.
-Tényleg? És szerinted mire utaltam?
-Arra hogy maszturbáltál ahogy visszamentél a szobádba. Így volt?
Tom zavartan félrepillantott és azt felelte:
-Tudnál hibáztatni érte? Egy csodálatos show keretében megmutattad magad. Az édesanyám vagy, de így is meg kell mondanom hogy észvesztő alakod van.
-Akkor engem terhel a felelősség a cselekedetedért. -ismerte el Claire majd folytatta:
-De valahogy meg kellett tudnom az igazat és ezt tűnt a leggyorsabb módnak. És ha már szóba jött: nincs kedved egy újabb kérdéssorozathoz? Valamin egész nap töprengtem és meg kell kérdeznem.
-Ha az előző estihez hasonló, akkor nincs kifogásom.
-Tényleg csináljam ugyanazt?
-Miért ne? Mindketten élveztük, nem?
-De csak én végeztem minden munkát...na jó.. Várj a nappaliban! Öt perc és ott leszek!
Claire a hálószobájába ment, levetkőzött és munkához látott. Az öltözködőasztalánál kisminkelte magát. A terv többi része egyszerű volt: feltűzi a haját és felveszi kedvenc ujjatlan estélyijét. Miközben készült, Dr Fitzgerald szavaira gondolt. 
-Huhhh...istenien nézel ki! -dícsérte Tom amikor belépett a nappaliba.
-Köszönöm! Az Anne által preferált szexi háziasszony kinézetet céloztam meg. -mondta Claire, majd leült a fia mellé a kanapéra.
Úrinő pózt vett fel: egyenes derék, kezek összekulcsolva az ölben.
-Mi lenne a kérdésed? -érdeklődött Tom.
Claire nagy levegőt vett és azt mondta:
-Amikor rám gondolsz orális kényeztetés közben, hogy érzed magad? Ugyanaz mint nélkülem? Vagy jobb? Tudom hogy butaság a kérdés, de az elmúlt órákban sokat gondoltam erre.
-Tényleg?
-Igen.
-Hogy őszinte legyek….sokkal jobb érzés úgy, hogy téged képzellek oda. Nem tudom miért. Talán a dolog tiltottsága miatt. De ezt nem értheted.
-Lehet hogy mégis. Aznap amikor megláttalak benneteket, életem legfurább álmát láttam. Az álomban szembesítettelek azzal hogy megláttalak a barátnőddel, te pedig rávettél hogy a számmal elégítselek ki. Tegnap este hasonló álmom volt, de az előzőnél sokkal életszerűbb volt. Felébredtem és nem bírtam a vágyaimmal. Szégyen bevallani, de maszturbáltam és hatalmas orgazmusom volt.
-Akkor már ketten vagyunk. Én ugyanígy jártam amikor először láttalak. Eleinte zavaró volt, de később elfogadtam.
-Nekem azért nehezebb elfogadnom. A szüleim eléggé konzervatívak voltak ha szexről volt szó. Más környezetben nevelkedtem mint a te generációd. A veríték kivert annak puszta gondolattól hogy a fiammal csinálom.
-Nos...nem valószínű hogy átéljük a fantáziálásainkat. -mondta Tom szuggesztív vigyorral.
-Miért van az az érzésem, hogy valami piszkos gondolatod jár a fejedben?
A fiú megvonta a vállát és ártatlan pillantással azt felelte:
-Senki nem tudna róla, úgyhogy nem kellene szégyenkezned. A mi kis titkunk lenne.
Claire egy kis hallgatás után azt mondta:
-Beszéltem egy régi barátommal és mentorommal. Ő egy szokatlan megoldást javasolt a problémánkra.
-Nem tudom ki az, de látatlanban is kezd tetszeni a fickó.
-Nem csodálom hogy így érzel. Az édesanyjával volt intim viszonya és azt javasolta hogy mi is tegyünk így… tudod… szabaduljunk meg a bennünket emésztő kíváncsiságtól.
A szexuális feszültség szinte tapinthatóvá vált a szobában.
-Anya...te most...jól hallottam? 
-Jelen állapotomban elég őrült vagyok ahhoz hogy megtegyem. Az érvei erősek voltak és egész nap az ötlettel viaskodtam. Ez a beszélgetés billentette el a mérleg nyelvét. Mindketten kiélhetjük a titkos fantáziálásunkat. Mit szólsz hozzá?
-Azt mondod hogy szeretkezzünk?
Claire bólintott és azt mondta:
-A viszonyunk alapvetően változatlan maradna. Én továbbra is az anyád, ennek a háztartásnak a vezetője maradok. Az egyetlen különbség, hogy a megfelelő pillanatokban szexuálisan nyitottak leszünk egymással. Ha nem akarod hogy ez történjen, akkor most szólj és megpróbálunk majd úgy tenni mintha ez a beszélgetés sohasem történt volna meg. Ha pedig egyetértesz, akkor a pontos szabályokat kidolgozhatjuk később.
-Hát erre aztán tényleg nem számítottam! Olyan mint egy álom valóra válása. Ha nincs ellenedre, akkor megfogalmaznám az első szabályt.
-Mégpedig?
-Én döntök arról hogy mit csinálunk. Nyilvánvaló hogy egyféle szerepcserére vágysz. Az a nő vagy, aki a hétköznapokban irányít, de titokban szeretné átadni a vezetést a hálószobában.
Claire felvonta a szemöldökét és szigorú anyai pillantás kíséretében azt kérdezte:
-Szóval azt akarod, hogy legyek a szexuális alávetetted?
-Te nem ezt szeretnéd? Az álmaid vázlatos leírásából ezt vettem ki. Jól nevelt nők és lányok is szeretik ha néha leribancozzák őket az ágyban.
Claire kicsit közelebb húzódott a fiához a kanapén és elmosolyodva azt mondta:
-Lehet hogy van igazság abban amit mondasz, de hagyjuk a leribancozást. Az nem az én fantáziám. Úrinő vagyok és szeretném ha így is kezelnének. Ami az alávetettséget illeti...még sohasem csináltam ilyesmit. De meggyőzhető vagyok.
-Csókolj meg! Ez milyen kezdésnek?
A nő előrehajolt és lágyan megpuszilta a fiú ajkát. Olyan volt mint egy normál anyai puszi, amit a homlokra vagy az arcra adnak.
-Erre gondoltál?
-Erre, de ne úgy csókolj mintha a fiad lennék, hanem úgy mint egy nő, aki szeretkezés előtt áll.
Claire újra előrehajolt és a második csókja jóval határozottabb volt. A combjai közt melegséget kezdett érezni miközben nyelvét a fia szájába csúsztatta.
-Ez milyen volt? -kérdezte a szenvedélyes, nedves csók után.
-Közhelyes lenne ha azt mondanám hogy remekül csókolsz?
-Talán. Ezt már többen is mondták nekem.
-Azért, mert igaz. Kíváncsi lettem hogy mi másra lennél még képes a száddal.
Claire tudta hogy végre meg fog történni. Nagy levegőt vett és azt mondta:
-Csak ki kell mondanod és a fantázia valósággá válik. Mondd ki hogy mit akarsz!
A fia mélyen a szemébe nézett és azt felelte:
-Azt akarom hogy térdelj le és húzd le a nadrágom!
Claire továbbra is megőrizte úrinői tartását és a fia combjai közé térdelt. A háta egyenes volt, az állát magasra emelve tartotta. Az utasításnak megfelelően lehúzta a fiúról a nadrágot és az alsónadrágot.
-Szépen megnőttél. Az életemből bármelyik korábbbi férfival felveszed a versenyt, apádat is beleértve. -mondta a nő a fia hímvesszőjét nézve.
A fiú pénisze megmerevedett, Claire pedig két kézre fogta és maszírozni kezdte.
-Örülök hogy tetszik. Isteni a kezed érzete anya!
Claire felvonta a szemöldökét és kezeit tovább mozgatva azt mondta:
-Egy kicsit furcsa hogy anyának szólítasz miközben éppen kiverem neked.
-Tetszik?
-Még mindig csinálom, nem?
-Nagyszerű! Most pedig lássuk hogy a kezeid mellett mit használhatnál még. Hajolj előre és csókold meg a végét!
Claire hüvelye teljesen benedvesedett miközben ajkait a fia hímtagjára nyomta. Egyáltalán nem volt olyan megalázó mint korábban gondolta volna. Inkább izgatóbb volt.
-Ez az...most pedig a végétől a tövéig… -utasította a fiú.
Claire ajkai követték az előírt utat. Eleinte kicsit szégyellte magát, de magabiztossága egyre nőtt ahogy nyelve nedves nyomokat hagyott a merev péniszen.
-Eddig hogy érzed magad? -kérdezte Tom.
-Mmmm… Érdekes a merevségedet érezni az ajkammal…. a bőröd olyan lágy…. élvezem! -felelte a nő a csókok között.
-Vedd a szádba és kezd szopni! Csináld úgy, ahogy Anne csinálta!
Claire szíve hevesen vert és készen állt az újabb határvonal átlépésére. Nem hagyott időt magának a töprengésre, hanem előrevetette magát. Az egészet a szájába csúsztatta és szopni kezdte. Minden olyan volt mint álmában képzelte. Lassan fel-le kezdte mozgatni a fejét. Csak olaj volt a tűzre annak gondolata, hogy Anne-nal versenyez. Egy csinos egyetemista lánnyal, aki fele olyan idős mint ő. Egy vonzó fiatal lánnyal versenyez a fia szexuális figyelméért. 
Felnézett Tom szemébe miközben annak élete legjobb szopását nyújtotta, Látta hogy a fiú leesett állal, hitetlenkedő tekintettel nézi ahogy az anyja egyre mélyebbre veszi a szájába. Magát ugyan nem látta, de el tudta képzelni. Az elegáns, jól nevelt, tanult anya arca behorpad miközben szopja a fiát.
-Jézusom...komoly adagra készülj, ha nem hagyod abba… -zihálta Tom.
-Ezt szeretnéd? Vagy valami mást? -kérdezte Claire, miután szája nedves cuppanó hanggal elvált a fiú hímtagjától.
-Szeretnélek az ölembe venni! Sokszor fantáziáltam erről a pózról!
-Szóval meg fogsz dugni! -mondta Claire mosolyogva.
Felállt, felhúzta a ruhája alját és lovaglóülésben a fia ölébe ereszkedett. A lábait széttárta és ujjaival még jobban szétnyitotta a szeméremajkait hogy a fia lüktető férfiassága könnyedén betaláljon. Olyan közel voltak egymáshoz hogy érezték egymás lélegzetét. Claire lejjebb ereszkedett és a fiú teljesen belecsúszott.
-Ez az anya...most lassan mozgasd a csípődet előre-hátra!
A nő engedelmeskedett a fia szavainak. A kezeit Tom vállaira tette és lassú mozgásba kezdett. A hüvelyi izmait összeszorította hogy első közösülésük élményét még jobban fokozza. Szenvedélyesen szeretkeztek. A szobát hosszú perceken keresztül az ütemesen egymásnak csapódó combok és fenék zaja töltötte meg.
-Jézusom...elmegyek…
-Csinálhatod...bennem...ohhh- nyögte Claire.
Tom hirtelen megragadta a derekát és megállította.
-Várj! Van egy jobb ötletem! Térdelj le! -mondta a fiú.
A nő térdre ereszkedett, Tom pedig elé állt. Claire pontosan tudta hogy mit várnak tőle. A hüvelynedvektől csillogó hímvesszőt a kezébe fogta és masszírozni kezdte. Tom a haját simogatta miközben nézte.
-Egy kicsit lehetsz agresszívabb is. -mondta Claire vágytól tüzelő hangon.
Tom megfogadta a szavait és erősen megmarkolva a haját, előrenyomta az anyja fejét. Claire egyetlen ütem kihagyása nélkül a szájába vette a hímtagot és közben folytatta kezei fel-le mozgatását.
-Simogasd magad miközben szopsz! Látni akarom ahogy elélvezel! -mondta a fiú.
-Mmmmm….
Claire ujjai a puncijára csúsztak és azonnal nedvesek lettek. Vadul masszírozni kezdte a csiklóját. Az előző dugás és a mostani szopás tiltottsága miatt az orgazmus gyorsan jött. Hangosan felnyögött, de a péniszt nem engedte ki az ajkai közül. A teste remegett a kéjtől, de folytatta a szopást.
Tom is felnyögött. Nyilvánvalóan a saját elélvezése küszöbén állt és Claire anyai módon félredobta saját orgazmus-utáni érzéseit és csak rá koncentrált. A kezét gyorsabban kezdte mozgatni. A fia pedig elélvezett. Újabb és újabb forró sperma löketek lövelltek Claire szájába. A nő gyorsan volt kénytelen nyelni, hogy ne kezdjen fulladozni. Felnézett a fiúra és látta annak arcán a mennyei gyönyört. Nem hagyta abba a munkát, amíg minden cseppet ki nem szívott.
-Istenem...ez hihetetlen volt anya… Egyáltalán nem számítottam ilyen érzésre. -mondta Tom mielőtt a heverőre dőlt volna.
Claire felállt majd az ölébe ült. A tekintetük összekapcsolódott és a nő lenyalta ajkairól az utolsó cseppeket.
-Én sem gondoltam hogy ilyen lesz. -mondta elmosolyodva.
-Milyen érzés volt? Úgy értem az egész. Az orál, a szeretkezésünk...minden.
-Még nem igazán dolgoztam fel. Ami biztos, az az hogy a számon a spermád van, a hüvelyemet pedig kellemesen megdolgoztad. A többin még gondolkodnom kell.
Mindketten elnevették magukat.
-Én is valami hasonlóan érzek. A saját édesanyámmal csinálni nem hétköznapi dolog, de örülök hogy megtettük. Nem érdekel hogy más mit mond vagy gondol: te vagy számomra a tökéletes nő. -mondta Tom.
-Köszönöm! Őszintén szólva minden másodpercét élveztem. Sokkal intenzívebb élmény volt mint egy bugyinedvesítő álom. Össze sem lehet őket hasonlítani.
-Egyetértek. Sohasem éreztem ilyet korábban.
-Úgy érted hogy jobb voltam mint Anne? -kérdezte szemöldökét felvonva a nő.
-Egy kicsit féltékenynek tűnsz, de így van. Sokkal jobb voltál. Ösztönös profi vagy. Remélem tartod magad az ígért alávetettségedhez. Nem akarlak megijeszteni, de sokszor és alaposan szeretnélek kihasználni. Különösen a szádat.
-Furcsa ezt a fiamtól hallani, de köszönöm! Ami az alávetettségemet illeti...miért is ne? Az álmaink a legbelső vágyainkat jelenítik meg, nemde? Ki vagyok én hogy vitázzak azzal amire a szívem vágyik?
Ez olyasmi volt, amiben megint mindketten egyetértettek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi :hourglass: :minidisc: erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: