Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Koncert

Amikor a zenekar fülsiketítő metálzenéjének utolsó foszlányai is elhaltak és az izgatott sikoltozó lányok is elhallgattak a nézőtéren, Jared a ceremóniamester a színpad közepére lépett.

-Itt az idő! - kiáltotta miközben rámutatott az előzőleg alaposan átvilágított és gondosan kiválogatott közönségre.

-Itt az igazi show ideje!

Az ujjával végigmutatott az első néhány soron.

-Tudjátok hogy most mire lesz szükségünk. Egy önkéntesre!

A lányok fele -és néhány fiú is- kitörő lelkesedéssel kezdett integetni. Itt-ott néhányan megpróbálták lerángatni a jelentkező partnerük karját, de többnyire sikertelenül. Jared a közönséget fürkészte. Nem lesz könnyű döntés. Rengetegen voltak és nagyon sokan jó jelölt volt köztük. Folyamatosan pásztázott a kezével, nehogy valaki azt higgye, hogy kiválasztotta. Vizsgálta az arcokat és a testeket.

Végül megtalálta. Egy karcsú, sötét hajú, energikus kinézetű lány, aki fel le ugrált, karjaival élénken integetve. Rámutatott a lányra és maga felé intette. A lány szeme kitágult és hitetlenkedve magára mutatott. Jared mosolyogva bólintott. A lányt a mellette ülő fiatal férfi megpróbálta visszatartani, de a lány kirántotta magát a szorításból és a színpadhoz rohant. A közönség üdvrivalgásban tört ki, ahogy látták elmenni a biztonsági őrök mellett és fellépni a színpadra. Rövidnadrág, edzőcipő és egy vékony ing volt rajta. Karcsú volt mint egy őz.
Jared megfogta a lány kezét. Igen –gondolta. Ez lesz minden idők legjobbja.

-Üdvözöllek drágám! Hogy hívnak?

-Mandy. Mandy Lattimore- válaszolta a lány.

Hatalmas sötét szemei, kicsit szögletes arca, és telt ajkai voltak. Az arcát fényes, sötét haj keretezte, ami olyan hosszú volt, hogy a vállain is túlért.

-Hány éves vagy Mandy?

-Tizenkilenc.

-Tanulsz?

-Igen. Elsős egyetemista vagyok.

-Láttad már valamelyik speciális műsorunkat korábban?

Jared visszatartotta lélegzetét, remélve hogy a lány nem azt fogja mondani, hogy nem. Bár akkor sem küldené vissza a helyére.

-Igen, igen! A tavaszi showt Russellville-ben.

Jared megkönnyebbülten sóhajtott.

-Oh igen. Remek show volt, igaz? Az akkori önkéntesünk Tina volt. Nem mentél el túl korán ugye? Láttad azt a részt is?

A lány előre hátra hintázott. Jared lenézett a lábaira, amikből szinte semmit nem takart a rövid nadrág. Karcsú, tökéletes vonalú lábak. A lány szorosan összezárva tartotta combjait és kissé behajlította a térdét.

-Igen, láttam. Minden egyes másodpercét.

Csodálatos, gondolta magában Jared. A közönség felől hallatszó sóhaj jelezte hogy ők is így gondolják. Csodálatos. A lány tisztában van vele, hogy mi vár rá.

-Akkor készen állsz Mandy?

-Oh, igen!

Jared drámaian felemelte a kezét és a zenekar baljós dallamot kezdett játszani. A színpad bal oldaláról egy operatőr jött közelebb a pároshoz.

-Vetkőzz le Mandy! -utasította Jared

A lány elmosolyodott, elpirult. Lerúgta a cipőit és az ingéhez nyúlt. Gyorsan kigombolta és a vállán hátratolva hagyta a színpadra esni. A közönség elismerő morajt hallatott. A lány mellei gyönyörűek voltak. Feszesek, izgalomtól merev bimbókkal. Levette a nadrágját és kibújt a bugyijából. Szeméremajkai rózsaszínen kandikáltak ki a puha szőrzetből. Jared megfogta a kezét, felemelte és kétszer körbeforgatta. A közönség tombolt.

Amíg Jared a lányt forgatta, két színpadi segítő egy eszközt kezdett gurítani a színpad közepére. A páros nézte, ahogy közelednek. Az eszköz egy kerekeken guruló vízszintes lapra állított, fekete, öntöttvasból készült, 6 láb magas keret volt. A négy sarkában láncok lógtak a végükön párnázott bilincsekkel. A tetejéről középen szintén egy lánc lógott, ennek a végén egy fém nyakörv volt. A keret aljának közepén, a vízszintes lapon egy 18 hüvelykes fából készült doboz volt. A vízszintes lap szélein körben csatorna futott, ami a sarkokon elhelyezett üvegedényekbe vezetett.
Mandy mereven bámulta ahogy az eszköz a helyére kerül. Még mindig a kezét fogva, Jared közelebb hajolt hozzá és a fülébe súgta:

-Ha láttad a legutóbbi showt, tudod mit kell most tenned.

A lány ránézett.

-Szeretném… - mormolta tétován. Elvörösödött és lesütötte a szemét.

-Mit szeretnél?

-Szeretném ha Johnny kísérne a helyemre. Vagy Ned.

Jared elmosolyodott.

-Mindkettőt megkapod.

A zenekar felé fordult és a mikrofonjába szólt:

-Johnny, Ned! Mandy szeretné, ha ti ketten kísérnétek a helyére!

Az énekes és a gitáros hozzájuk jött.

-Oh, fiúk - zihálta Mandy - ti vagytok a legnagyobbak, a legnagyobbak!

-Nem Mandy. Te vagy az. - mondta az énekes és átvette a lány kezét Jaredtől.

A gitáros megfogta a másik kezét. Mandy úgy nézett ki, mint aki mindjárt elájul.

-Mindent megteszek, hogy megmutassam, hogyan érzek irántatok, a zenétek iránt…

-Tudjuk- vigyorodott el Ned.

Finoman meghúzta a lány karját, aki ellenállás nélkül követte. Az eszközhöz érve a két férfi elengedte a lányt és fellépett a vízszintes lapra. Azután megfordultak és a kezüket nyújtották a lánynak, aki elfogadta a segítséget és utánuk lépett a lapra. Minden utasítás vagy sürgetés nélkül a lány a keret közepéhez ment, szembefordult a közönséggel és fellépett a fa dobozra. Mosolyogva széttárta karjait. Színes fénnyalábok világították meg Mandy testét. Johhny a jobb oldali, Ned a bal oldali láncot fogta meg és szorosan rögzítették a lány kezeit. Johnny kihúzta a lány lába alól a dobozt. A lábujjak éppen csak hogy elérték a padlót. A férfiak letérdeltek és a lábikráknál fogva széthúzták a lány lábait és rögzítették az alsó láncokkal. Az érintésüket érezve Mandy hátravetette a fejét és felsóhajtott. Ezt mindenki hallotta, mert eddigre egy segítő irányított mikrofonnal vette célba a lányt. Végül Johnny Mandy nyakára tette a nyakörvet. A zenészek leléptek az eszközről és a lányt lógva hagyva visszatértek a társaikhoz.

-És most….egy különleges kiváltságban lesz részetek. Egy ritka kiváltságban. Egy olyan dalt hallhattok, amelyet sohasem fognak stúdióban rögzíteni. Hölgyeim és uraim! Hallgassák a Yellow Terror-t a Paingod és különleges vendégünk, Miss Mandy Lattimore előadásában!- kiáltotta Jared és levonult a színpadról.

Kezdésként Ned akkordokat játszott a gitárján és a következő pillanatban az egész zenekar bekapcsolódott. Kicsit később Johnny elkezdte a dalszöveget hörögni a mikrofonjába. Jó része érthetetlen volt, de a “fájdalom” szó mindig tisztán hallatszott és többször ismétlődött. Johnny mikrofonjával Mandy közelébe kezdett táncolni.

A lány a kötelékei ellenére térdét és könyökét kissé behajlítva próbált a ritmusra mozogni. Előtte táncolva Johnny végigfutatta kezét a meztelen testén: megsimogatta az arcát, megszorította melleit, kényeztette a mellbimbókat, figyelemre méltóan sok időt töltött el az ágyéknál, majd végigsimította a lábakat.
Ezután félretette mikrofonját és a zsebébe nyúlt. Előhúzott valamit, ami elsőre egy kis fadoboznak látszódott. Felemelte és két kézzel széthúzta. Előbukkant egy hosszú, keskeny csillogó acélpenge. Eldobta a tokot és a kést a közönség felé mutatta.
Azután a tehetetlen lány felé fordult.

-Készen állsz Mandy?

A közönség felől egy elfojtott, de érthető “nem” kiáltás hallatszott. Nyilvánvalóan a Mandyt visszatartani akaró fiatal férfitől. A lány azonban elragadtatottan bámult Johnnyra.

-Kész vagyok! Csináld!

A zene elhalkult. Johnny a kés hegyével megcélozta a lány csupasz hasát. Egy pillanatra mindketten megmerevedtek, mintha csendélet lenne. A dobos rácsapott hangszerére és ebben a pillanatban Johnny szúrt. A kés egy-két hüvelykkel a köldök alatt merült a lányba.
Vér kezdett ömleni. Mandy összerándult és remegni kezdett. A zenekar újra teljes hangerővel játszott. Johnny néhány centivel feljebb húzta a kést a hasban.

-Fájdalom! -üvöltötte a mikrofonjába.

Mandy hosszan sikoltozott. Johnny kirántotta kést és visszatáncolt a helyére. A közönség nézte, ahogy Mandy vonaglik és a sebéből kifolyó a vér összegyűlik az emelvény sarkain levő üvegedényekben. Az irányított mikrofont kezelő segítő profi munkát végzett. Minden nyögés tisztán hallatszódott a hangszórókban. Az operatőr a lányra zoomolt és a közönség a kivetítőn is láthatta a vérző testet és az eltorzult arcot.

Ned következett. Letette gitárját, átvette Johnnytól a kést és Mandy felé táncolt. A lány tágra nyílt szemekkel nézte, ahogy közeledik. A férfi megállt a lány előtt.

-Mutass egy igazit. Egy igazán jót. - mondta

- Úgy lesz…Csak adj rá okot - mondta a lány bizonytalan hangon.

Ned ugyanúgy végigsimogatta a testet, mint Johnny, de az énekesnél többet időzött a melleknél. Végül miután megcsókolta a bimbókat, beleszúrta a pengét a jobb mellbimbóba. Mandy arca eltorzult, fejét hátravetette, ahogy Ned egyre mélyebbre tolta pengét, egészen addig, amíg az a bordáknak nem ütközött. Ned egy kicsit visszahúzta a kést és lefelé kezdte húzni. Szétnyitotta a lány mellét. Amikor végzett, ugyanezt megismételte a másik oldalon. Mandy gyönyörűen visított és érzékien vonaglott. Ned Johnnyhoz hasonlóan visszavonult és otthagyta a most már három sebből vérző, nyöszörgő lányt.

Eddie, a billentyűs volt soron. Mandy lenézett rá, ahogy fellépett mellé. A férfi letérdelt és simogatni kezdte a lábakat a térdnél kezdve és egyre feljebb haladva. Az ágyéknál megállt. Felnézett a lány arcára. Tekintetük összekapcsolódott. Eddie a kés hegyét a finom szőrzetbe helyezte, éppen csak hogy a lány nemi szerve fölé. Másik kezével átnyúlt a combok közt és megfogta a fenekét. Újra megállt egy kicsit a lány szemébe nézve. Hagyta hogy Mandy és a közönség is ízlelgesse a pillanatot, azután bedöfte a kést. Mandy átható, gyönyörű sikolyt hallatott.

-Ez az baby! - kiáltotta Eddie.

Nem vágta tovább a lányt, mint az előző két tag, de megcsavarta a pengét újabb vért és vérfagyasztó sikolyt kicsalva a remegő lányból.

-Halljuk! Hadd halljunk Mandy! FÁJDALOM!

Jack a basszusgitáros félúton visszafelé találkozott vele és átvette tőle a kést. Ő is Mandyhez táncolt és ő is cirógatta egy kicsit a testét. Azután felnyitotta a lány jobb oldalát a bordáktól a csípőig. Mandy üvöltése és vonaglása közben a kés a doboshoz került, aki megismételte a műveletet a lány bal oldalával.
Mandy láthatóan gyengült. Ernyedten lógott kötelékein. Végtagjai remegtek, a fejét lehajtotta. Jared hozzáment, felemelte a fejét és a fájdalomtól elgyötört szemekbe nézett.

-Az utolsó versszak jön - mondta neki.

- Mmmm… kész vagyok.. - sóhajtott a lány.

Ahogy a zene őrült hangmagasságot ért el, Jared elfordított egy kis szelepet a kereten. Gyufát gyújtott és a kerethez tartotta. A zene és a tömeg ordítása elnyomta a belobbanó láng zaját. Kék láng futott körbe a keret belső felületén, minden lángnyelve egy hüvelykes lehetett.
Jared megcsókolta Mandyt.

-Hát ennyi. Légy olyan hangos, amilyen csak tudsz! -mondta neki.

A lány gyengén bólintott. A férfi hátralépett és teljesen kinyitotta a szelepet. A kék lángnyelvek óriásira nőttek. Nyaldosták a lány oldalait és felcsaptak a széttárt combjai közé. Mandy visított és rángatta a láncokat. Mindenki a lányt nézte. A nemi szőrzete lángra kapott és elégett. Még hangosabban visított és erősebben dobálta magát. Láthatóan szabadult volna kötelékeitől, amiket korábban önként elfogadott. Ahol a lángok érintették, a bőre vörösre majd feketére változott. Sűrű fekete füst szállt fel a bőréről. A kifolyó vére elpárolgott a hőtől. Néhány pillanat múlva gyengülni kezdett, a rángatózása egyre inkább visszafogottabb lett. A sikolyai halkultak. Ahogy a zene a csúcspontjához ért, Mandy jobb oldala és a hasa alsó része teljesen szétnyílt. A szemei tágra nyíltak, ahogy a belső szervei kifordultak a lángokba. A belei a lábai közé, a legforróbb helyre estek és azonnal szétrobbantak. Füst és gőz szállt fel a lány teste körül. Mandy még egyszer-kétszer erősen megvonaglott, furcsa gurgulázó hangot adott ki magából azután ernyedten lógott a lángokban. A dal véget ért. A közönség és a zenekar együtt nézte csendben, ahogy a teste tovább égett.
Hasonló történetek
7504
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
7106
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Príma.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: