Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kis házi orgiaparty 2

Rettenetesen éhes voltam, úgyhogy óvatosan feltápászkodtam vigyázva, hogy Katát ne ébresszem fel és kimentem a konyhába. Szerencsém volt, mert tele volt kajával, az este folyamán senki nem foglalkozott a kajával, nem a gyomrunk vágyait elégítettük ki, de én most még a penészes kenyeret is felfaltam volna, annyira éheztem. Találtam valami fura padlizsánkrémet a hütőben és töltöttem magamnak egy pohár ásványvizet, nem akartam már nagyon alkoholizálni. 
Megkentem két szelet kenyeret a padlizsánkrémmel, megettem, aztán kinéztem a fürdőbe, mert úgy éreztem, hogy jó lenne lezuhanyozni az este után, nem éreztem jól magamat izzadtan, csapzottan, bár váltóruhát nem hoztam, de muszáj volt beállnom a zuhany alá.
Körül se néztem, hogy ki van még ott, gyorsan bevágtattam a fürdőbe és bent kerestem egy törülközőt. Nem először aludtam Gábornál és tudtam, hogy a fürdőszobaszekrényben mindig találok nála tiszta törülközőt, úgyhogy most is kivettem egyet, aztán gyorsan megszabadultam mindentől és beálltam a zuhany alá. Nem foglalkoztam vele, hogy esetleg kihallatszik-e a vízcsobogás, mert egyszerűen le akartam fürdeni, tiszta akartam lenni és egyébként is már kora délután volt, aki addig magától nem kelt fel, az magára vessen.

Sokáig folyattam magamra a vizet, élveztem ahogy a meleg vízsugár masszírozza a testemet, ahogy végigfolyik rajtam… Rossz szokásomhoz híven több maréknyi tusfürdőt kentem magamra. - Van még hely? – kérdezte Kata, én meg majdnem kiugrottam a kádból ijedtemben… - Mi a francot képzelsz magadról? ? Muszáj így rámijeszteni? Tisztára megőrültél? Igen, van hely, gyere… - mordultam rá, de közben már rohadtul bántam, hogy ennyire hagytam, hogy úrrá legyen rajtam az ijedtség, mert eszméletlenül izgató volt, ahogy ott állt anyaszült meztelenül, a csupasz puncijával, hidegtől libabőrös testével, meredő mellbimbóival és esdeklő tekintetével, amiért tényleg nagyon rámijesztett a hangtalan bejövetelével.
Emlékszem, amikor megismerkedtünk az egyetemen, elsőévesek voltunk és épp egy különóráról rohantam a kedvenc tanárom előadására, amikor az előadóterem előtt megláttam, ahogy egy faliújságot böngész. Egy egyszínű, testre feszülő szoknya volt rajta, valami helyes kis blúzzal, én meg ahogy elnéztem a formás fenekét, azokat a szenzációs lábakat, éreztem, hogy jó lesz gyorsan beülni az előadásra, különben kénytelen leszek az összes könyvemet magam elé tartani, hogy ne lássák a dudorodó nadrágomat.  Velem ellentétben értelmiségi, jól szituált családba született, én meg egy felkapaszkodófélben lévő kis senki voltam, úgyhogy nemhogy esélyt nem láttam bármilyen közös jövőre, de még próbálkozni se jutott eszembe soha. Aztán az élet mégis úgy hozta, hogy ő lett az egyik legjobb barátom, pontosabban „barátnőm” az egyetemen. Kialakult egy hatfős társaság, aminek Kata és a mostani vendéglátónk, Gábor is oszlopos tagjai voltak.  Akkor kerültünk hirtelen szorosabb viszonyba, amikor már végzősökként ünnepeltük a záróvizsgáinkat és félrészegen, miközben egy asztalnál ültünk nyolcan, az asztal előtt elkezdtem fogdosni, ő pedig a legkevésbé sem tiltakozott, sőt, emlékszem, ahogy szinte irányította a kezem… mutatta, hogyan simogassam a combjait, emlékszem, ahogy megmutatta, hogy mennyire nedves a bugyija, amikor odahúzta a kezem és éreztem, hogy már szinte úszik. Aznap este eljött velem és óriásit szeretkeztünk. Nem lettünk egy pár, de rendszeresen lefeküdtünk egymással. A lelkem mélyén mindig reménykedtem, hogy egyszer nem csak az eleven vibrátort fogja látni bennem, de ezt persze semmi pénzért nem ismertem volna be, nem akartam fejjel menni a falnak, örültem a biztosnak.

Bemászott a kádba mellém, én pedig ráirányítottam a vízsugarat. Felém fordult és lehunyt szemmel élvezte, ahogy a víz átmelegíti a testét. – Uhh, ez nagyon jó – nyögte, én pedig éreztem, ahogy a farkam újra megtelik élettel. 
A kezembe vettem ugyanazt a tusfürdőt, amiből előtte magamra kentem egy tonnát és a kezemre nyomtam egy adagot, majd elkezdtem bekenni Vele, a nyakát, a vállait, a hátát, a hónalját, a melleit, az egész testén végigmentem, semmit nem hagytam ki…

Közben a farkam már úgy állt, ahogy csak kell, betonkeményen meredezett, szinte lüktetett, ahogy végignéztem Katán, ahogy a kezem a bőréhez ért, ahogy a kezeimmel simogattam, miközben mostam róla le a habot.
Miközben így egymásra hangolódtunk, hirtelen ajtónyitást hallottunk és még mielőtt bármit csinálhattunk volna, Pisti kéredzkedett be közénk, természetesen anyaszült meztelenül és már félig-meddig ágaskodó fasszal. 
Fogalmam sem volt, hogy Gábor hol szedte össze ezt a gyereket, de egy cseppet sem bántam, hogy ott volt, már régóta izgatott jó pár dolog és jólesett, hogy végre összejött egy olyan buli, ahol gátlások nélkül kipróbálhattam mindent, amihez csak kedvem támadt, Pisti pedig elég szimpatikus és megnyerő volt ahhoz, hogy azonnal a bizalmamba fogadjam.

Úgy szállt be, hogy először mögém került, megpuszilgatta a nyakamat, amitől kirázott a hideg, éreztem, hogy tiszta libabőrös leszek, főleg, amikor az álló farkát megéreztem a fenekem alatt…

Aztán legnagyobb bánatomra inkább Kata háta mögé állt be, de ahogy mindketten simogattuk, néha egymáshoz értünk, sőt, egyszer hirtelen megcsókoltuk egymást, majd Kata is közénk furakodott és  egyszerre hárman próbáltuk csókolni egymást...

Közben hol Kata fenekét, combját, punciját simogattam, hol Pisti farkát kaptam el, a kezembe vettem, simogattam, végighúztam a kezem a kemény rúdján, simogattam a makkját, szétkenegettem rajta a nedvét, ahogyan ki-kibuggyant belőle az izgalomtól, aztán elengedtem és Kata cicijét vettem a számba, a mellbimbója körül köröztem a nyelvemmel, közben a kezemmel a fenekét simogattam,  Pisti meg hirtelen elkapta a farkamat, finoman verni kezdte, miközben a másik kezével a fenekembe nyúlt és kihasználva a víz adta sikamlósságot finoman ujjazott, egyre jobban ellazított, szinte éreztem, ahogy egyre jobban tágulok.

Katával smároltam, őt simogattam, miközben Pisti egyre jobban belemerült a fenekem kényeztetésébe és a farkam simogatásába. Nem tudtam mi hiányzik még, amikor megjelent Gábor, kicsit gyűrött arccal, de annál csillogóbb szemekkel, amikor meglátta, hogy mit művelünk.
Csak úgy tépte magáról a ruháit és már ugrott is közénk, először Pistivel smárolt egy olyat, hogy csak lestem, aztán Katát is üdvözölte, ahogy kell.
Aztán én következtem és miközben hátulról Pisti most már a farkával közeledett az alaposan beizzított fenekemhez, Gábor életem legszürreálisabb élményében részesített azzal, hogy szinte a fülemen dugta ki a nyelvét, úgy lekapott.
Éreztem, ahogy a farkam teljesen megkeményedik… aztán megláttam Gábor gyönyörű, borotvált faszát, ahogy meredezett, a csupasz heréi fölött döfködte a hasamat és elvesztettem a fejem, hirtelen előrehajoltam és bekaptam. Éreztem, ahogy Pisti szétfeszíti a fenekemet, és a makkját az ánuszomhoz illeszti.  Gábor lüktető faszával a számban hátranyúltam és a farpofáimat széthúzva segítettem Pistinek, hogy még könnyebben tolja belém a tegnap fényesre szopott farkát… Már alig vártam, hogy magamban érezzem, hogy megismerjem, hogy milyen is, amikor szép duzzadt fasz tölti ki a fenekemet, amikor magamban érezhetem végre és életemben először megdugnak. 
Ahogy Pisti tolta belém a farkát, az izgalomtól már nem bírtam Gáborra koncentrálni, pedig neki se hiányozhatott sok, ahogy kicsúszott a számból a farka, hirtelen elszorította a farkát, hogy el ne süljön, egy pár másodpercig szinte lélegzetvisszafojtva, lemeredve állt, aztán elengedte a farkát, Kata pedig lehajolt hozzám, megcsókolt és közben kacérkodva Gábor orra alá dugta csöpögő punciját. Gábor egyből becsúsztatta neki a szerszámát és szinte felvéve Pisti ütemét, dugni kezdte, ahogy Pisti lökött egyet a fenekembe, úgy lökte Gábor is a farkát Kata puncijába. Mindig csak álmodoztam erről, fogalmam sem volt, hogy milyen érzés lehet, amikor kitölt egy merev fasz, amikor a fenekemben mozog valaki és ezerszer jobb volt, mint amire számítottam… A farkam úgy állt, mintha legalább két nő szopta volna egyszerre, pedig épp senki sem ingerelte, Pisti két keze a csípőmet fogta és úgy húzogatta bennem egyre duzzadtabb, lüktető faszát, én pedig csak nyögtem és úgy éreztem, hogy mindjárt elájulok olyan hihetetlen érzés volt.

Gábor még mindig nem élvezett el, pedig azt hittem, hogy kb. két húzás után telespricceli Kata punciját, de miután a szopás után visszatartotta az orgazmusát, meglepően jól bírta az iramot és még mindig kemény volt neki. Megcsókolta Katát, - Mit szólnál egy kis közös szopáshoz? – kérdezte remegő hangon. – Benne vagyok, szívesen kipróbálnám, főleg veletek – azt hittem, hogy félrehallottam Kata válaszát, de nem volt sok időm gondolkodni, mert már térdeltek is elém és a bal oldalamon Kata, jobb oldalamon Gábor kezdte csókolgatni a lankadatlanul meredező és egyre jobban nedvedző farkamat…  Gábor kapta be először rendesen, szinte teljesen befalta, azt hittem, hogy mindjárt öklendezni fog, olyan mélyen a szájába engedte, de vagy az én farkam túl rövid, vagy az ő szája túl nagy, mert egy pillanatnyi öklendezés sem volt, csak alaposan benyálazta és egyre érzékenyebbé tette, miközben Pisti farka már szinte „dobogott” bennem, éreztem, hogy nem sok kell neki és kirobban belőle a magja… Amikor láttam Kata szájába csúszni a Gábor nyálától csillogó farkamat, már majdnem elsültem, főleg, amikor bevillanat az a kép, amikor először megláttam az egyetemen, a faliújság előtt… Kivette a szájából, a kezével verte, aztán hirtelen ketten egyszerre hajoltak oda és kétoldalról nyalogatták.

Éreztem, hogy Pisti szabályosan belémmarkol és egyre gyorsabban és görcsösebben tolja belém a faszát, ami már remegett és a végletekig izgatott engem… először belőlem tört ki az első spricc telibekapva Kata haját, ahogy kettejük szája között eldurrant a farkam, aztán éreztem, ahogy Pisti elélvez, éreztem, ahogy még jobban megszorít, és ahogy a farka ütemesen, erősen lüktetni kezdett bennem, azt hittem, hogy elájulok, behunytam a szemem és csak nyögtem és remegtem a gyönyörtől, nem tudom, hogy én hányszor spricceltem még, hogy Katáék mit nyeltek belőle, amikor magamhoz tértem és kinyitottam a szemem Gáborral smároltak és mosolyogva fejezték be, én pedig éreztem, ahogy Pisti kihúzza belőlem a lankadt farkát.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
MD1994 ·
Fúúú ez igen :P Az első rész is tetszett de a második még jobban. Le a kalappal jó úton haladsz. ;)

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: