Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kezek és szájak

1
Sári volt az osztályban a legkönnyűvérűbb lány, de nem bántuk, mert nagyon dögös is: alacsony, fekete hajú, szép arcú formás, kerek idomokkal. Én nem igazán részesülhettem a kegyeiből, kissé duci voltam, nem túl jó pasi. Viszont érettségin jól jött a segítségem, így a vizsga után odajött hozzám a folyosón.
- Köszi a segítséget benn! Arra gondoltam, viszonozhatnám – megsimogatta a karom – nem szeretek adós maradni – a hangja nyájas volt, de eléggé meglepett.
- Úgy érted hogy….? – kérdeztem, mire bólogatott – ez valami tréfa?
- Dehogy! Tényleg. De csak egy szopás.
Nem akartam elszalasztani. Belementem, mire beinvitált a mosdóba és bezárkóztunk az egyik fülkébe.
- Vedd elő! – mondta mosolyogva.
- Nem lehetne, hogy levetkőzöl félmeztelenre? A biztonság kedvéért.
- Még mindig nem hiszed el? Na jó.
Levette az ingét és melltartóját. Azok a cicik! Csodás almák. Erre én is lehúztam a nadrágom, és Sári kuncogott mikor meglátta kicsi, lankadt farkam.
- De pici, kisebb mint amire a csajokkal tippeltünk.
- Hogy mi?!
- - Semmi, semmi, ülj le!
Zavartan, de leültem a vécére, Sári pedig elém térdelt. Két ujjával megfogta apró péniszem és elkezdte huzogatni a bőrt. Másik kezével megmarkolászta finoman a heréimet. Először érintette egy lány keze a farkam és eszméletlen jó érzés volt. Amikor elkezdett nőni a hímvesszőm, megsimizte azt és már egész tenyérrel megmarkolta és elkezdte verni. Lassan húzta rajta le-fel a bőrt, közben néha rám sandított. Én is néztem őt és élveztem, ahogy Sári ujjai rákulcsolódnak duzzadó farkamra. Amikor teljesen felállt, ütemesebben kezdte verni, éreztem, hogy lüktet a farkam, ahogy Sári ujjai fel-le mozognak merev péniszemen. Kis idő után finoman lehúzta a bőrt a farkam tetejéről és a makkom bevette a szájába. Felnyögtem, ahogy Sári lassan benyálazta a csupasz makkom, megnyalogatta és közepes tempóban elkezdte szopogatni. 3 ujjával továbbra is fogta a farkam tövét, miközben tempósan bólogatott vele a szájában. Rutinosan szopott, így kellemes volt, ahogy lüktető makkom súrolja enyhén összezárt ajkait. A feléig kapta be a szárszámom, de néha megállt megnyalogatni a tetejét, ilyenkor rámarkolt a rudamra vagy megsimizte a combom. Egyre ütemesebben szopott, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Sári már ténylegesen gyors tempóban cumizta a farkam, cuppogott is tőle. Azt is éreztem, hogy a szerszámom duzzad a szájában, szinte szét akart robbanni.
- Mindjárt elmegyek – szóltam neki, mire kivette a szájából és megint rámarkolt.
  Ismét elkezdte verni, jó gyorsan huzogatta. Hátradőltem, behunytam a szemem és vártam, hogy jöjjön az orgazmus. El is jött, a csodás érzéssel folyt is ki a nedv, én pedig nem tudtam vissza tartani a nyögéseket.
- Hmm, ezazz – vigyorgott Sári – szép nagyot élveztél. Nem rossz a kis kukacodtól. Hihi.
- Tőled se volt rossz.
A lábam még remegett, mikor Sári felöltözött és kiment.


2.
Réka a legszexibb lány. Sportos, nőies, szőke lány, kerek, kedves arccal, persze tudta is magáról és szerette hergelni a fiúkat. De emellett kedves volt és gondoskodó típus. Ez utóbbinak köszönhettem ezt az esetet, különben esélyem sincs nála. Az egyetemen segítettem neki pár dologban és ezért plusz meg is sajnálhatott, de egy nap bekopogott a kollégiumban a szobám ajtaján. Kinyitottam és meglepődtem, de örültem.
- Szia! Bejöhetek? – kérdezte mosolyogva.
- Szia! Persze.
Bejött, hellyel kínáltam. Leült az ágyamra, én megálltam az ajtóban.
- Szóval mit tehetek érted? – kérdeztem.
- Csüccs ide! – megpaskolta az ágyat maga mellett.
Kissé feszengve, de leültem mellé. Mindig ideges voltam szép lányok mellett.
- Olyan kedves voltál velem és meg se háláltam -kezdte – és láttam, hogy nincs barátnőd, szóval…gondoltam segíthetnék.
- Tessék? Hogyan?
- Semmi komolyra nem gondoltam, csak segíteni akarok. Mondjuk egy kézimunka – megsimizte a combom.
Jól hallottam? Réka felajánlotta, hogy kiveri nekem? Ez a valóság?
- Na mi az, elállt a szavad? – kérdezte mosolyogva – biztos akarod.
- Persze, hogy akarom.
Válasz helyett felállt és levetkőzött. Réka teljesen meztelenül állt előttem. Kisebb, de formás mellei, hamvas bőre és borotvált puncija volt, olyan csodás látvány, hogy majdnem leszédültem az ágyról.
- Na mire vársz, te jössz. – tárta szét a karját kaján mosollyal a száján.
Én is levettem a ruhám, de péniszem takarva ültem vissza az ágyra. Még apró volt és lankadt, nem akartam, hogy így lássa. Réka leült mellém, átkarolta a vállam. Meztelen bőrétől és pucér teste közelségétől egyre jobban izgultam, de nagyon kellemes is volt.
- Ugyan, ne legyél szégyenlős! – mutatóujjával végigsimította a mellkasom, majd a hasam és megfogta a péniszem takaró kezem. – nem kell félned.
Lassan elemeltem a kezem. Rátette a kezét a combomra és mosolygott.
- Nagyon cuki kis kukacod van. – finoman megsimította, csodás volt kezének érintése a farkamon.
- Gáznak tartod mi?
- Dehogy, nekem tetszik. Lássuk mit kezdhetek vele.
Hátradőltünk az ágytámlának. Réka egyik kezével végig átölelt, én is a derekát. Megsimogattam a combját, a hasát és a melleit, érezni akartam a kezeimen is őt. Az ujjaival megfogta még apró farkam és elkezdte rángatni lassan. Közben megsimizte, de nehezen keményedett.
- Ne legyél feszült édes! Csak lazíts! – megsimizte a mellkasom, megcsókolta a nyakam és megmarkolászta hímvesszőm és a herém.
Törődésére a farkam megmerevedett, amit Réka pajzán vigyorral nyugtázott. Megmarkolta kemény hímvesszőm, elégedett sóhajt csalt ki belőlem, ahogy rákulcsolta kezét a rudamra. Lassú tempóban huzogatta rajta a bőrt, finom, puha kezei nagyon jól estek a szerszámomnak. Közben ránéztem az arcára, olyankor rám mosolygott, sokszor néztem csodás melleit, néha meg is fogtam Réka bíztatására. Egy idő után gyorsabb tempóra váltott, ütemesen verte nekem, amitől egyre jobban bizsergett a farkam.
- Ahh Réka, olyan jó vagy.
- Ugye? Én is szeretem verni a kukid, olyan kis édes.
Réka ütemesen huzogatta farkamon a bőrt, éreztem, hogy szét fog durranni. Egyre jobban feszült a lány kezében. Megcsókoltam a nyakát, közben ő továbbra is a kemény farkam verte immár jó gyorsan.
- Uhh Réka, el fogok élvezni.
- Ahh igen, engedd ki kicsim, hadd jöjjön! – éreztem az orgazmus hullámát, már hangosan sóhajtoztam, a farkamból lőtt a nedv – ahh, ezazz édes, ügyes vagy.
Ráspricceltem Réka melleire és hasára, aki szélesen mosolygott utána és vállon veregetett, majd elindult zuhanyozni.
 

3.
Leila egy kedves, kissé naív lány volt és csodaszép. Hosszú, szőke haja volt és nagyon vékony alkata, de azért nem annyira, hogy ne legyen kívánatos. Enyhén szeplős, szabályos arca mindig jóindulatot sugárzott és szeretett segíteni másokon. Ami jó, mert én nem voltam szerencsés, kikosarazott a lány, aki tetszett és eléggé magam alatt voltam. Osztálykiránduláson inkább a szálláson maradtam depizni. Leilát megérintette, ha más szomorú és ott maradt velem, mai kedves volt tőle, bár nem tudtam vigasztalódni. Az ágyon feküdtem, ő meg mellettem ült.
- Ugyan, sok lány van még, ne szomorkodj! – simogatta meg a vállam.
- Aranyos vagy, de most inkább nem akarok beszélni.
- De nem megyek el, míg fel nem vidulsz. Mi lenne akkor, ha máshogy segítenék – ekkor keze a combomra vándorolt.
A hátamra fordultam és kérdőn meredtem rá:
- Hogy érted?
- Úgy, hogy szereznék neked egy kis örömet – a keze az ágyékomra vándorolt tovább és a farmeromon keresztül megsimizte a farkam, ami már eleve stimuláló volt, de értetlen is voltam.
- Te most tényleg felajánlod hogy….azt?
- Igen. Jó, nyílván nem a nagy dolgot ajánlom fel, de annyit megtehetek, hogy kiverem neked.
Ahogy Leila továbbra is az ágyon ülve masszírozta a szerszámom a nadrágon keresztül, az kezdett merevedni, így megadtam magam. Így csak lehajtottam a fejem és hagytam, hogy a lány kicsatolja az övem, lehúzza a zipzárt, hogy aztán finom kezeivel benyúljon az alsómba, megfogja a hímvesszőm és elővegye.
- Neked tetszik? – kérdeztem.
- Igen, kis édes kukid van.
- Ugye nem mondod el senkinek? Főleg nem…neki.
- Minden köztünk marad, nyugi.
- Amúgy nagyon finom a kezed.
- Hmm, látom a kisöregnek is tetszik. – mosolygott és valóban, Leila kis kezeiben kezdett keményedni a farkam.
Leila lassan simizte a farkam, amíg az teljesen fel nem állt, aztán rámarkolt és ütemesen, közepes tempóban verte nekem. Egész rutinosan csinálta, nem kulcsolta rá a kezét teljesen, gyengéden huzogatta rajta a bőrt, ami nagyon jól esett.
- Olyan jól csinálod Leila. – mondtam két sóhaj közt.
- Örülök, hogy tetszik és ezzel fel tudlak vidítani.
Éreztem, ahogy a farkam lüktet Leila kezében, aki immár gyors tempóban verte nekem, csodás érzés volt, ahogy lágy bőre súrolta a péniszem és ujjai finoman ráfonódnak a rudamra. Gyorsan huzogatta a farkam, közben sokszor rám mosolygott, én pedig éreztem, hogy el fogok menni.
- Már érzem, hogy mindjárt élvezek.
- Hadd jöjjön, ereszd ki!
És jött is. Leila két rántása között éreztem, hogy megindul az orgazmus, végigment a csodás érzés a farkamon és spriccelt ki a nedv. Leila kicsit hátrahőkölt, de nem hagyta abba, az élvezés alatt is végig verte nekem, én pedig sóhajtoztam.
- Ahh Leila, uhhh! Istenem, ez csodás volt.
- Örülök, hogy segíthettem. 
Adott még egy puszit a arcomra, megsimogatta a farkam és kiment zsepiért.
 
 
 
 
 
Hozzászólások
kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"
anonimguy ·
Amit találok rá módot, jelentelek és letiltatlak
kamilla10 ·
Zavar a tény? Te melyik vagy? A fel- vagy a lepontozó fajta?
anonimguy ·
Az a fajta, akit idegesítenek a kéretlen kommentek, amit fontoskodó, élettelen idióták hagynak, mert nincs jobb dolguk.

cartini ·
Rohadtul unalmas. Most végigmész a női keresztneveken? Mi lesz a következő? 1. Kinyitottam az ajtót Emőkének. Rám mosolygott és megkérdezte hogy szeretném-e ha cserébe leszopna. 2. Karina tüsszentett. Azt mondtam neki hogy egészségére, mire megköszönte és azt mondta hogy seggbe dughatom. Valóságnak hülyeség, fantáziának nulla.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: