Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Strongwomen: Csak így tovább,olvasni foglak...
2024-09-07 17:20
laci78: jól volt megírva, ügyes! :)
2024-09-06 20:17
Strongwomen: Undorítö,gyomorforgató!Beteg e...
2024-09-06 19:30
laci78: nem akarok türelmetlennek tűnn...
2024-09-06 10:42
Szakállas: Köszönöm szépen a hozzászóláso...
2024-09-06 06:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két lebukás története

Péter és Vivien két éve alkotnak egy párt.Boldogan élnek albérletben egy garzonlakásban kiskutyájukkal.Közösen tervezik a jövőjüket a nyárra már szervezik az esküvőjüket.Az életük idillinek mondható azt kivéve,hogy Vivien hat hónapja nem talál állást.A lánynak valahonnan mégis van pénze.Péter úgy sejti Vivien a szüleitől kér kölcsön.
Péter egy ideje unja a szexuális együttléteket de barátnőjével erről nem mer beszélni.Enélkül is van elég problémája párjának.Nem bír magával változatosságra vágyik hiába szereti barátnőjét.Először arra gondol egyik kolléganőjénél próbálkozik mivel tudja,hogy kölcsönös a vonzalom.Ezt az ötletet azonban hamar elveti.Megijed attól ha kiderül a viszonyuk akkor megválhat tőlük a munkahelyük ráadásul Vivient is elveszítheti.Eszébe jut a közös baráti társaságból is lennének lányok akikkel szívesen ágyba bújna.Ám végiggondolja és arra jut ez az előbbinél is borzalmasabb ötlet.Bedöbben neki mi lenne ha egy vadidegenhez fordulna segítségért.Régi vágya elmenni egy prostituálthoz de eddig nem volt hozzá elég bátorsága.Az interneten az egyik erre szakosodott oldalon kezdi el keresni alkalmi partnerét.A hirdetők között gyorsan talál egy neki szimpatikus hivatásost.Kiválasztottja alacsony,szoláriumbarna,fekete hajú lány aki arcát kitakarva hirdeti magát.A képek alapján a megszólalásig hasonlít Vivienre.Albérletükhöz közel a szomszéd kerületben fogadja vendégeit a lány.
Péter nem habozik felhívja a megadott telefonszámot amin a hirdető elérhető.Kellemes idősebb női hang veszi   fel a telefont.Közli a fiatalemberrel ő nem a hirdető hanem a kolléganője.A keresett lánynál éppen ügyfél van ezért vette fel a telefont.A nő megnyugtatja Pétert vele is mindent megtud beszélni.Megkérdezi mit szeretne a férfi aztán közli vele az árakat majd miután megállapodnak megadja a címüket.A nővel abban állapodnak meg két óra múlva fogadja a lány a megadott címen.


Péter izgatottan teszi le a telefont.Előkészül a találkozóra megborotválkozik,lezuhanyozik,friss új ruhákat vesz fel.Leendő szexpartnere pénzét borítékba teszi.Elindul a lányhoz útközben vásárol egy virágcsokrot utána pedig bemegy az édességboltba bonbonért.Jó benyomást szeretne kelteni.Elhatározza ha elégedett a szolgáltatással akkor visszajáró vendége lesz az örömlánynak.A megbeszélt időpontban odaér ahhoz a házhoz ahol a hölgyek dolgoznak.
Felcsenget,a kaputelefon lágy dallamot kezd el játszani.A kaputelefonba Vivienéhez kísértetiesen hasonló hang szól bele.Péter nem akar hinni a fülének.Nem,nem ez egészen biztosan nem az ő hangja.Csak hallucinál izgalmában nyugtatja magát a kurafi.Mély levegőt vesz rövid várakozás után összeszedi magát és beleszól a kaputelefonba.A prostituált beengedi a házba.Ahogy felér a harmadik emeletre lábai remegni kezdenek jobban izgul most mint érettségije előtt.Megáll a lakás ajtaja előtt egyik kezében a virágcsokorral a másikban a bonbonnal.Széles mosollyal becsenget.
Átlátszó fekete köntösben, szexis rózsaszín fehérneműben Vivien nyit neki ajtót.
-Te mit keresel itt?-kérdezi Péter meglepetten.
-Én itt dolgozom.Te mit keresel itt?Prostikhoz jársz?-kérdi felháborodottan Vivien.
-Mégis minek tűnik?Hozzád jöttem.
-Te mocskos disznó.Takarodj a szemem elől.Látni sem akarlak többé.Most azonnal költözz ki az albérletből.Mire hazaérek nem akarom meglátni a cuccaidat!-ordítja magából kikelve Vivien.
Hogy nyomatékot adjon követelésének a lány kitépi a virágcsokrot Péter kezéből és ütni kezdi vele a fejét.Péter a másik kezéből kiejti a bonbont.Menekülőre fogja Vivien haragja elől.Menekülés közben véletlenül rálép a bonbonra.Lélekszakadva szalad le a lépcsőkön nyomában a lánnyal.Üldözője a második emeletig követi ekkor az egyik ottlakó ajtót nyit a kiabálást és futkosást hallva.Idős nő dugja ki kócos fejét az ajtó mellett.Megdöbbenve nézi a jelenetet ahogy a fiatalembert a hiányos öltözetű lány kergeti.
-Holnap mindenképpen felhívom a közös képviselőt.Ez már több a sokknál.A végén még kuplerájt csinálnak a házból.-Mérgelődik a néni félig hangosan.
Vivien észreveszi a leskelődő öregasszonyt ezért megáll és csendben visszamegy a kéjlakba.
Péter az utcára kiérve igyekszik magát rendbe szedni.Virágszirmokkal a fején erősen csapzottan úgy néz ki mint aki frissen szökött a városi őrültekházából.
Legalább kiderült honnan volt pénze.Innen jött hozzám haza hónapok óta.Micsoda romlott nő.Kész agyrém.Szidja magában exbarátnőjét a hoppon maradt Péter.De nem sokáig ér rá bosszankodni.Ki kell találnia mit fog mondani szüleinek miért szakítottak és arra is megoldást kell találnia melyik barátjának szóljon,hogy segítsen neki visszaköltözni a szülői házhoz.

Hasonló történetek
5739
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4039
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
laci78 ·
Az alapötlet abszolúte nem rossz, a kivitelezésen még kell(ene) faragni. A "csavar" könnyen kitalálható volt, de mint mondtam, jobban megírva nagyságrendekkel sikeresebb lenne
Szakállas ·
Köszönöm szépen a hozzászólást.A visszajelzés sokat segített.
laci78 ·
ne hülyéskedj, igyekszik z ember építő kritikával illetni a megfelelő alkotókat, IYKWIM :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: