Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két idősebb testvéremmel

Éppen zuhanyozni készültem. A nagy fürdőszobai tükörben néztem magam. 


-Gyönyörű! - simítottam végig a frissen borotvált puncimon. Az érintesben beleremegtem, és elégedetten felsóhajtottam. Ekkor kopogást hallottam.


-Figyelj! Mielőtt lezuhanyoznál, gyere be a szobámba, mutatok valamit!- hallottam a bátyám hangját.


-Rendben!- mondtam, és felúhúztam a köntösömet. Amikor beértem Mark szobájába, hirtelem rájöttem hogy ez rossz ötlet volt. Az éjjeli szekrényen a vibrátorom volt, amit mindig a saját szobámban tartottam, és csak akkor használtam ha egyedül voltam otthon. Ekkor becsukódott mögöttem az ajtó. 


-Mit akarsz csinálni?- kérdeztem ijedten.


-Tudod te azt!- mondta, majd felkapott, és az ágyra fektetett. Levette rólam a köntöst, és kikötözött az ágyhoz. Végig csókolta a nyakamat, és éreztem rajta, hogy részeg. Amikor a melleimhez ért, halkan felsóhajtottam, és éreztem hogy benedvesedek. Aztán haladt tovább. Odaért a puncimhoz, beleszagolt, és gyöngéden belenyalt.


-Uhh....kérlek ne!- nyögtem fel. Mosolyogva rám nézett, és tovább nyalta a puncimat. A gyönyörtöl rázkódni kezdtem, és egyre hangosabban nyögtem. Éreztem hogy közeledik az orgazmusom. Ekkor viszont leállt, és elővette a vibrátort. Megfogta, és a csiklómhoz helyezte. Bekapcsolta, és a legerősebb fokozatra állította. 


-Ohh.....Isteneem!- nyögtem fel. A hátam ívbe görbült és egy hatalmasat élveztem. Sokáig mozgatta bennem a vibrátort. Aztán eltette, és a farkát odadörgölte a puncimhoz.


-Kérlek!.....ne tedd ezt!- mondtam zihálva. Nem szólt semmit, csak elkezdte benyomni a farkát.


-Basszus! Nagyon szűk!- nyögött fel. Ahogy nyomta befelé, én egyre hangosabban nyögtem. Körülbelül a fele volt bennem, amikor hirtelen az egészet benyomta.


-AHHHHH!....- sikítottam fel. Megállt, és csak hagyta hogy a puncim megszokja a vastag faszt. Aztán lassan elkezdett mozogni. Ki be mozgott, közben én csak nyögtem.


-Kérleeeek!....Neee!- mondtam sírva, mire elkezdett nagyon gyorsan baszni. Én csak sikoltoztam, de az volt a legijesztőbb, hogy nagyon élveztem. A tesóm kioldotta a kezem, és átállított kutya pózba. Éppen a fenekembe akarta berakni, amikor nyílt az ajtó, és a nővérem jött be.


-Leila! Segits!- mondtam sírva, mire Leila megindult, és félre lökte Markot. 


-Minden rendben?- jött oda hozzám.


-Nagyon fáj!- mondtam még mindig sírva, és megöleltem. 


-Mit szólnál, ha megletszkéztetnénk?- kérdezte halkan, hogy Mark ne halja. 


-Rendben!- szipogtam- de én most kimaradok az egészből!


-Oké! Rendben Mark! Feküdj az ágyra! Nem szabad megmozdulnod! Aliz, te menj! Zuhanyozz le! Aztán ha akarsz visszajöhetsz.


Elmentem lezuhanyozni, és mire visszaértem, Leila már Mark farkát szopta.


-Ohhh....Leilaa!- kiáltott fel, és a tesóm szájába élvezett. Leültem az egyik fotelba, és onnan néztem, hogy mi történik. Miután Mark elélvezett, Leila tovább szopta, mire a lelankadt farok újra keményen állt. Ekkor Leila megcsókolta Markot, és óvatosan ráereszkedett a farkára. Amikor körülbelül a fele volt bennt, megszólaltam.


-Leila! Ha nem akarod nem kell!-mondtam, mire a nővérem hatalmas erővel nyomta tovább magába Mark farkát. 


-Ohh.....Leila....Istenem!....Te is nagyon szűk vagy!.....-nyögte Mark.


-Tudom! Egész életemben neked tartogattam a szűk puncim!-mondta Leila, és lassan elkezdett mozogni Mark farkán. Aztán egyre gyorsabban lovagolt rajta, és a sóhajok nyögésekké, a nyögések sikítássá váltak.


-Mindjárt!.....Mindjárt!.....-nyögte Leila, és tudtam hogy közeledik az orgazmushoz. Mark elkezdte gyorsabban baszni, mire a nővérem megdermett, és egy hatalmas sikollyal elélvezett. Kimerülten feküdt Markon. Ekkor már nem bírtam tovább. Éreztem, ahogy a puncimból áradó lé lefolyik a combomon keresztül a padlóra.


- Gyere Aliz!- mondta Leila, és leszált Markról. Vonakodva feküdtem le az ágyra. Ekkor Leila elment a szobájába, és egy műfasszal tért vissza.


-Nyugi! Nem neked lesz!-nevetett, látva a rémült arcomat. Bekente a műfaszt síkosítóval, majd adott Marknak a hideg anyagból, mondván, kennye vele be a segglyukát. Mark ezt meg is tette, majd lassan elkezdte benyomni a műfaszt Leila seggébe.


-Ahh....nyomjad tovább!- mondta nyögve, mire Mark bejjebb nyomtam. Kesőbb az egész műfasz Leilában volt, és Mark elkezdte ke be húzogatni. Eközben Leila a puncimhoz hajolt, és elkezdte szívni, szopni a csiklómat.


-Ohh....csináld!....AHH...Csináld!- nyögtem, és a kezemmel odaszorítottam a fejét a puncimhoz. Ekkor Leila lenyúlt hogy a saját csiklóját izgassa. Mark azomban nem engedte, helyette a saját ujját dugta be, és elkezdte gyorsan ujjazni Leilát.


-Mark!....UNNHHH.....Elég!....ahhh....ez már fáj!-mondta, de Mark nem állt le. Kivette a műfaszt, és a sajátját rakta a nővérem seggéhez, ami jóvan vastagabb volt, mint a műfasz.


-Fogd le!-mondta nekem.


-Nem tehetem! Fájni fog neki!- mondtam a szemébe nézve.


-Élvezni akarod nem?- kérdezte, engem pedig elfogott a szégyen érzet. Szomorúan Leila szemébe néztem, aki segítség kérően nézett rám könnyes szemmel.


-Sajnálom!-mondtam neki. Letöröltem a könnyeit, és lefogtam. Elkezdett mozgolódni, mire Mark rácsapott a seggére. Leila meg se moccant.


-Jó kislány!-mondta, majd egy hatalmas lendülettel benyomta a farkát a nővérem seggébe.


-AHHHHH!-sikoltott föl Leila, én pedig sírva néztem, ahogy Mark egyre gyorsabban dugja őt. Amikor Leila legalább 3-szor elélvezett, Mark folytatni akarta, de én leállítottam. A nővérem alig volt magánál.


-Feküdj az ágyra!-mondtam Marknak. Amikor lefeküdt nyeltem egy nagyot, rámáztam, és óvatosan ráereszkedtem a farkára.


-Uhh....Bazdmeg Aliz!...Uhh...nagyon szűk vagy!


Tovább ereszkedtem. Amikor teljesen bennem volt, kicsit hagytam magam észhez térni, aztán elkezdtem lassan mozogni a farkán
Hozzászólások
ANONIMUSZ2 ·
NEM LENNE ROSSZ A KÉT IDŐSEBB TESTVÉREMMEL HA LENNE RENDES BEFEJEZÉS ÍGY SE ROSSZ, DE HIJÁNYOLOM A TÖRTÉNET VÉGÉT :kissing_closed_eyes: :kissing_closed_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: