Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, akit egy gyönyörű, fehér páva vett a szárnyai...
A fiú becsukta a szemét és fejét hátra hajtva felkészült az elélvezésre, de a lány nem adta...
Nooa Järvinen nem őrült meg. Erre akár mérget is venne, még ha a bátyja, a pszichiáter és...
Áldozat vagy hős?
Miután lecsillapodott a légzésem felkeltem az ágyról és körbenéztem a szobában. Lauren már...
Friss hozzászólások
MelegPista: Tényleg nem kívánok senkinek s...
2021-10-21 20:28
blackforrest: Ha ez egyszer bekövetkezne, ak...
2021-10-20 19:12
MelegPista: Igen, az elvárások már ismerős...
2021-10-20 04:05
blackforrest: A nagy többség:Adonisz és olya...
2021-10-19 13:20
MelegPista: Kár, mert egyrészt úgy nem len...
2021-10-18 16:24
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kedves Jézuska!

Kedves Jézuska!
 
Anyáék válása óta én ügyelek a húgomra. Legalábbis próbálok. Igazi bajkeverő lett. Most azzal a goth fickóval jár. Nem is próbálja rejtegetni mit csinálnak együtt. A vékony falon át hallom mi zajlik a szobájában. Gyakran szoktam maszturbálni az ágyrugói nyikorgásának zenéjére. Mélyen a hüvelyembe nyomom az ujjamat és a csiklómat simogatom.
Az igazat megvallva sokszor fantáziálok a végről. Mindig az a lány akartam lenni, akit egy James Bond filmben félidőnél elintéz a rosszfiú. Vagy a hősnő barátnője egy horrorfilmben, aki a focicsapat kapitányával dug, mielőtt a gyilkos megfojtja. 
 
A húgom persze inkább egy női algonosz lenne egy Bond filmben, vagy a gyilkos egy horrorban. Egyszer, amikor viccelődve ezt szóba hoztam, azt mondta hogy a film végi halál is megérné azt, hogy előtte lemészárolhatna egy csapat középiskolást.
 
A húgom tizenhét éves és úgy csinálják a barátjával mint a nyulak. Én két évvel vagyok nála idősebb és nem volt férfi a lábaim között már három éve. A szemeim túl kicsik, az orrom túl nagy. A melleim aprók, a csípőm túl széles. Nem vagyok igazán csinos és nem várok sokat az élettől. Vagy a húgom csinálja, vagy marad a társkereső hirdetés. Talán egy tébolyult pécéz ki magának… de jobban szeretném egy családtag kezétől.
 
Azt is kigondoltam, hogyan történhetne. Letépnék rólam a ruhát...talán pusztán ösztönből küzdenék velük. Lenne náluk kötél. Amíg a barátja lefog, a húgom hátrakötné a kezeimet. Kegyetlenül szorosra húzná a csomót, hogy fájjon. Teljesen tehetetlen lennék. Izgatnák a testemet. A mellbimbóimat dörzsölnék és a puncimat bökdösnék. Nevetve közölnék, hogy jobb ha élvezem, mert ami jön, azt nem fogom élvezni. Néznem kellene ahogy a húgom egy hosszú, vaskos kötélre hóhércsomót hurkol. Gyönyörű kötél a nyakamnak. 
 
Mivel a mennyezet nincs magasan, nem tudnának lógatva felakasztani. Helyette a kezeimet a bokáimhoz kötnék. Ettől kitárulna előttük a puncim is. Feltérdeltetnének egy konyhai székre, nyakamra tennék a hurkot, a kötél másik végét pedig a felmosókat tartó kampóhoz erősítenék a falon. A megkötözöttségtől és az izgatástól beindulnék. A puncim benedvesedne, a mellbimbóim megmerevednének. A húgom ujjazna. A barátja elővenné a férfiasságát, ami remélhetőleg kőkemény és hatalmas. Amikor nem bírnám tovább, belém merítené. Újra meg újra a falnak lökődnék ütemes dugásától.
Azután a húgom elhúzná a széket. Én pedig lógnék. A kötélcsomó elszorítaná a nyakamat. Összekötözött kezeim és lábaim a falnak nyomódnának, amitől térdeim szétnyílnának és elég hely lenne a barátjának a combjaim között. A hüvelyemben mozgó pénisz a szerelem különleges zenéje lenne bennem. A húgom talán előre hajolna és a szájába venné a mellbimbómat.
 
A fellógatás és dugás egyidejű ötlete máris felizgat. Írás közben is érzem hogy megfeszülnek az ágyékomban az izmok.
Elképzelem ahogy a mellkasom zihál, a hüvelyem pedig megszorítja a behatolót, miközben levegőt próbálok venni. Egyre inkább szédülni kezdenék. És egyre jobban pánikolnék. A látásom homályosodna. A kezeim és a talpaim a falnak nyomódnának, de csak azért hogy a dugásomat segítsék, nem azért hogy csökkentsék a súlyt a nyakamon. Csak élveznék és élveznék és élveznék….amíg el nem múlnék.
 
A húgom és barátja ott hagyna lógni egy darabig, hogy csodálhassák a testemet miközben a konyhaasztalon szeretkeznek. De lehet hogy egész éjszakára ott hagynak, hogy többször is dughassanak a konyhaasztalon. Talán a szellemem nézné őket.
 
Igen...a puncim nedves, mint ahogy vártam. Abbahagytam egy kicsit az írás és a szoknyám alá nyúlva simogattam magam. Ha végeztem, maszturbálni fogok erre az ötletre gondolva közben.
 
Kérlek Jézuska! Idén csak annyit kérek hogy ezt tegye meg velem a húgom és a barátja! 
Persze tudom, hogy csak kitalált alak vagy. De ha szerencsém van, akkor az orrát mindenbe beleütő húgom megtalálja ezt a papírt.
 
Hasonló történetek
6238
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
6194
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: