Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kalandpark

A kapu kinyílt és Stacy elindult az útján. Sok videót megnézett korábban és kiforrott terve volt. A kijárat pontosan a sok hektáros park túloldalán volt, de középen mocsaras terület helyezkedett el. Ez tele volt alligátorokkal és mindenkit akit látott arra próbálkozni elkaptak a masszív állkapcsok és a víz alá rántották. A déli rész a szavannás környezet volt. Néhányan erre indultak, de itt meg nem volt hová bújni. Ha egy oroszlán vagy a hiénacsapat gyomra korgott, akkor a síkságon nem volt menekvés. A lány északnak tartott, a dzsungel környezet felé abban bízva, hogy a sűrű növényzetben van esélye észrevétlenül átjutni a túloldalra.
Kamerák rögzítették minden lépését. Ezrek nézték online, ahogy behatolt a mesterséges dzsungelbe. Stacey mindig is imádta az állatokat. Az Adventure Zoo-val néhány évvel korábban találkozott az internet egyik eldugott sarkában. Először megdöbbent attól amit látott. Az Adventure Zoo olyanokat keresett, akik komoly pénzjutalomért cserébe hajlandóak voltak megkockáztatni hogy valamilyen ragadozó ebédje lesznek. A lány felháborodva és undorodva nézte végig az első live showt, ahol látta hogy egy korabeli lányra lecsap egy tigris, széttépi és elfogyasztja. Ugyanakkor valahogy le is nyűgözte amit látott. Ezután minden próbálkozót megnézett. A többségük szörnyű halált halt, de Stacey úgy érezte hogy egy napon ő is meg fogja próbálni.
Most pedig itt volt és próbált a lehető leghalkabban osonni a fák között. Az első veszélyt a kígyók jelentették. Az üzemeltetők egy csomó óriáskígyót telepítettek a dzsungel-területre. Stacey nem egy indulót látott eltűnni a feneketlen torkukban, de azt is tudta hogy a kígyók észrevehetők és elkerülhetők. Folyamatosan vizslatta az ágakat és indákat.
Már túl járt az út felén és egyre nőtt az önbizalma, amikor meghallotta. Egy ág roppant ketté valahol nem sokkal mögötte. Valami volt ott. A dzsungelben ez csak egyet jelenthetett: tigrist. A lány szíve zakatolni kezdett. Gyorsan az egyik fának vetette a hátát, tudva hogy a tigrisek hátulról szeretik megtámadni a prédájukat és biztonságosabb ha egy fatörzs van mögötte. Lassan kidugta a fejét és hátrakémlelt. Semmit nem látott, de ez nem sokat jelentett, mert a fenevad az aljnövényzetben rejtőzés mestere. Azután megtörtént. Az állat megkerülhette. Miközben kihajolt a fa mögül az egyik irányba, egy szőr- és izomrakéta vágódott elő a bozótból a másik irányból. Staceynek alig maradt ideje felkiáltani mielőtt a nehéz állat feldöntötte volna. A lány arccal felfelé feküdt és egyenesen az erős állkapcsot látta felnézve. “Hát ennyi…”-gondolta. Pár pillanat és azok a fogak kioltják az életét.
Felkészült az elkerülhetetlenre, de a fogsor nem vájt a nyakába. A tigris elmozdult, megragadta Stacey bokáját és elkezdte magával húzni a lányt a földön. Az egyenetlen, durva felszín, a gyökerek és az ágak meggyötörték a testét. Stacey egyszer sem látott korábban ilyen viselkedést az állattól és fogalma sem volt hogy mire számítson.
A tigris elhúzta a rejtekhelyéig és ott elengedte a lábát. Stacey egy kis időhöz jutott hogy visszanyerje lélegzetét. A pólója szétszakadt, a testét horzsolások és zúzódások borították, az egyik bokája véres csomó volt, de ezektől eltekintve nem volt komolyabb sérülése. Azután megértette hogy miért van ott. A tigrisnek kölyke volt. Majdnem felnőtt, de még nem teljesen. A lány tudta hogy ő lesz az, akin bemutatják neki hogy hogyan kell végezni egy emberrel.
A szétzúzódott bokájával esélye sem volt menekülésre. Ebben a sziklaüregben fog meghalni. Önmagát is meglepte, hogy ezek tudata ellenére mennyire nyugodt. A célja persze az volt hogy életben maradjon, de a fantáziálásait az fűtötte ahogy elképzelte a saját megevését. Alaposabban szemügyre vette az állatokat. Gyönyörű teremtmények voltak. A lány szinte örült hogy az egyik kedvenc állata kapja majd a húsát.
Azután elkezdődött a tanítás. Az anyatigrisnek már nagy gyakorlata volt az emberek elfogyasztásában. Tisztában volt vele hogy az embereket nem túl étvágygerjesztő ruha borítja, amitől érdemes megszabadulni. A karmok egyetlen gyors csapása elég volt ahhoz, hogy a lány pólója semmivé váljon. Azután a karmok megragadták a shortja szélét és szétszakították. Stacey felkiáltott amikor a bőrét is felkarcolták közben. Az anyaállat ezután állkapcsai közé vette a lány nyakát, de nem szorította össze a fogait. Egyszerűen megmutatta a kölykének hogyan kell végezni a prédával. Az anyatigris ezután elhagyta az üreget. Stacey nem tudta hogy miért. Egyedül maradt a kölyökkel, aki bizonytalannak látszott aziránt, hogy mit is tegyen. Stacey-t izgatta annak tudata, hogy ő lesz az állat első ölése. Elhatározta hogy segít a tanításában. A kölyök elé térdelt és nyakát kinyújtva felkínálta magát.
Ám legnagyobb meglepetésére az állat nem a nyakára mozdult. Ehelyett a mancsával megpaskolta a lány lelógó kebleit. Gyengéden meglökte őket majd lenyűgözve nézte a himbálózó mozgásukat. Stacey elnevette magát a váratlan játékosságtól. Néhány paskolás után a kölyök a mellek közé nyomta az orrát, majd végignyalta őket. A nyelve sokkal érdesebb volt mint egy emberé, de Stacey-t kéjes érzés öntötte el amikor áthaladt a mellbimbókon. Úgy tűnt hogy az állat élvezi a verejtékes test nyalogatását.
A tigriskölyök ezután megnyalta a lány arcát. Stacey megint elnevette magát és nyelvét kinyújtva visszanyalt. “Egy tigrissel csókolózok!” -gondolta magában izgatottan. A ragadozó ezután lejjebb indult felfedezőútra. Stacey izgalma egyre fokozódott ahogy a nyelv közeledett legintimebb részéhez. A kölyök megérezhette a combok közül áradó illatott, mert élénken nyalni kezdte a vágatot. Stacey úgy érezte hogy tűzben ég, miközben az érdes nyelv a csiklóján járt. Az izgalomtól már akkor benedvesedett a puncija, amikor belépett a dzsungel területére. Csak pár pillanat kellett hozzá, hogy a lábai közt felderítő kölyöktigris tevékenysége miatt zsibbasztó orgazmust éljen át. A kéjtől olyan hangosan kiáltott fel, hogy a kölyök megijedt és elhátrált. A lány észrevette, hogy most már látszódik az állat pénisze. A kibocsátott szex feromonjaiban lehetett valami, ami hatott a kölyökre. A lány kíváncsi volt arra, hogy a kölyök tudja-e mit kell tenni, ha felkínálja magát neki.
Négykézlábra állt és a popsiját mutatta az állat felé. A kölyök nem mozdult. A lány lassan körözni kezdett a csípőjével és közben próbálta magához csábítani az állatot:
-Gyerünk fiú… a tied vagyok!
A kölyök zavartnak tűnt. Láthatóan nem csinált még ilyet korábban, de a lány bízott benne hogy az ösztönök beindulnak. A kölyök lassan közeledett… azután két első mancsával feltámaszkodott Stacey hátára. Nem volt olyan nehéz mint az anyja, de a súlya még így is a könyökére nyomta le a lányt. Stacey érezte hogy a hímtag a puncijának nyomódik. Egyik kezével hátranyúlt és a nyílásba igazította. A kölyök egyetlen mozdulattal csúszott be teljesen a nedves hüvelybe. Csodás érzés volt. Nagy volt… az egyik legnagyobb hímtag amivel Stacey-nek dolga volt. Puha szőr borította, ezért a lány úgy érezte mintha egy bársonyborítású pénisz dugná.
A kölyök gyorsan rájött hogy mit kell tennie és energikusan kezdett ki-be mozogni a punciban. Stacey a mennyben érezte magát amikor mohó új szerelme megint orgazmushoz jutatta.
A kölyök tovább bírta mint a legtöbb ember-fiú az első alkalmakor, de Stacey nemsokára érezte hogy az állat megfeszül, majd forró sperma áradata önti el a hüvelyének még a legmélyebb pontját is. Azután morgás hallatszott. Az anyaállat visszatért és láthatóan nem volt ínyére hogy az ifjonc inkább játszik az ételével. A kölyök gyorsan kirántotta magát és anyja mogorva pillantásától kísérve, fülét-farkát behúzva az egyik sarokba húzódott. Stacey tudta hogy most meg fog halni. Vagy a kölyök végez vele, vagy az anya. Szerette volna ha a kölyök lesz. Megtiszteltetés lenne az első ölésének lenni. A lány az ujjával hívogatni kezdte gyengéd szeretőjét, majd lefeküdt a földre vele szemben. Hátrahajtotta a fejét és felkínálta védtelen nyakát. A kölyök lassan közelebb jött, miközben az anya továbbra is mogorván nézte őket. Stacey egy pillanatra megcsodálta a gyönyörű fogakat, amikről tudta hogy hamarosan a húsába vájnak. A kölyök lassan leengedte a fejét, amíg az állkapcsai közé nem került a vékony nyak. Azután csak fogta harapás nélkül. A lány érezte a vonakodását. Nem volt kedve megölni az új barátját és játékát, de az anyja figyelte, úgyhogy muszáj. Stacey gyengéden simogatni kezdte a nyakát tartó tigrisfej hátulját és azt suttogta:
-Semmi baj! Így kell lennie! Te ragadozó vagy és én a prédád.
Az állkapcsok záródni kezdtek. Először lassan, de amikor a fogak a húsba mélyedtek, a kölyök gyorsan összezárta őket. Egyetlen rántással kitépte a lány torkát. Stacey sikoltani akart, de már nem tudott mivel hangot kiadni. Még élt addig hogy megérezze a hasát felszakító második lecsapás fájdalmát. Haláltusája közben annak örömébe kapaszkodott, hogy átélhette fantáziálást és a dzsungel legszebb állatának eledele lehetett. 
Hasonló történetek
7111
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
7512
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - http://69sexual.site

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: