Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ismeretlen vágyak

Két és fél hét múlva ismét egyedül fogom tölteni a születésnapomat három év után, ami Lénának köszönhető. Bánatomat egy üveg, jéghideg whiskyvel próbáltam enyhíteni a Karolina Bárban, ahol egyedül ülve a sarokba helyezett asztalnál lógattam orromat. Három hete egyfolytában oda járok, amióta Léna szavai nem mennek ki fejemből, ráadásul a képzelőerőmnek köszönhetően a fejemben megjelennek azok a pózok, emberek, helyszínek, ahol Léna szétnyitotta lábait másoknak, ezzel megcsalva engem. Szívemet nyomó hatalmas súlyokat szavakba öntve tudom csökkenteni, amit Hektor füle hallgat már vagy másfél hete és kezdem sajnálni, hiszen minden este a problémáimat hallgatni elég unható dolog. Hektorral középsuli óta vagyunk barátok, főleg akkor mélyült el a kapcsolatunk, amikor kiderült: mindketten a saját nemünkhöz vonzódunk, bár Hektor többször is kipróbálta a szexet nőkkel, de mint ahogy látszik, nem győzte meg magát, és nem is tartja magát biszexuálisnak. Én még soha nem próbáltam ki férfivel és még sose gondolkodtam ezen, bár abban a helyzetben már mindenféle hülyeség megjelent a szemem előtt vagy a fejemben.
Éjfél után kezdtem azt érezni, ahogy a túlzott whisky bevitel elérte hatását és megjelentek rajtam azok a jelek, melyek sugallták Hektornak: vigyen haza, mert nem lesz jó vége. Magam ura voltam ugyan, viszont voltak pillanatok mikor megfeledkeztem magamról, ezért én is jobbnak tartottam, ha haza megyek, méghozzá kísérettel.
Az alatt az idő alatt - mit friss levegőn töltöttem - sikerült tisztább elmét varázsolni magamnak és mindenem nagyjából a rendes kerékvágásba állt, viszont van valami, ami nem tetszett. Hektor enyhén vékony, de erős karját fogva és rátámaszkodva sétáltam a járdán, miközben valami kavargott benne, ami azt éreztette velem, hogy minden gondom tova szállt, vagyis szívem s lelkem tisztára mosódott. Vajon ezt a barátomnak köszönhetem vagy annak a sok whiskynek? Mikor felpillantottam Hektor szép arcára, megjelent még egy-két érzés, melyeken el kellett gondolkodnom; erre pedig elegendőnek hittem azt az 1 órás hazautat... tévedtem. Ugyanis lassan jutottam dűlőre, hiszen minden szemmel látható- és láthatatlan porcikám megmozdult a férfi iránt, akiért eddig nem éreztem semmiféle vonzódást. Azt hittem - vagyis biztos voltam benne -, hogy heteroszexuális vágyak jelentek meg bennem, miközben azt kívántam, bárcsak egy nővel jutnék haza és ez bizonyítja azt, hogy azokban a percekben mennyire is zavarodott állapotban voltam.
A tömbház bejárati ajtaja előtti hat lépcsőfokon majdnem borultam egy nagyot, ámde Hektor gyors reflexe megmentett: csípőmet megragadva húzott magához és szorosan fogott, míg vihogásom elő nem tört. Eljött azaz időszak, amikor minden baklövésem vicces, ahogy az is, amint az ajtóba ütközve kerültem hátrébb Hektorhoz, aki jobban látta, ha ajtóig kísér. Annyi baj volt ezzel a tervvel, hogy a másodikon lakom és én már a földszinten lepihentem a lépcsőn, majd bealudtam. Arra riadtam fel, hogy Hektor lábával csukta be az ajtómat, ami rettentően nagyot csattant. Ezután gyorsan pislogtam ki a homályosságot szemeimből, mely után arra lettem figyelmes, hogy Hektor kezein tartva cipel engem hálószobám felé, viszont mielőtt odaértünk volna, megmozdítottam egyik lábamat és a lendület lehúzott a földre. Megijedtem, amint meztelen talpammal érintettem a padlót, majd Hektor felé fordultam, aki nyújtotta is a topánkáimat. Elmosolyodva és elpirulva vettem el tőle a lábbeliket, miközben mandula vágású, zöld szemeit bámultam, amik mindig is tetszettek rajta, ámde ez a fajta tetszés most újdonságnak bizonyult, mert a leírhatatlannak tűnő érzések, csakúgy kavarogtak bennem.
Teljesen összezavarta elmémet mindez, zsúfolttá tette fejemet a sok gondolat, melynek olyan hatása lett, amit még én sem tudok megmagyarázni, de szerintem senki sem. Szemeiben és édes mosolyában elmerülve éreztem késztetést egy soha meg nem tett dologra; bátortalanul léptem feléje, majd az ismeretlen helyzet úrrá akart lenni rajtam, amit "most vagy soha" alapon döntöttem el. Nyakába ugortam és vadul szájára tapasztottam csókra éhes ajkaimat, melyekkel olyan csodás, Hektorból áradó forróságot éreztem, amitől elolvadtam, és ennek köszönhetően sikerült elmélyülnöm a heves nyelvtangóba. Szex utáni vágyat ébresztett bennem ez a férfi, kinek lábaim úgy nyíltak volna, mint tavasszal a virágok. Ezt éreztem, mindazon tények ellenére, hogy még soha nem feküdtem le péniszt-viselő emberrel, de még a heteroszexhez sincs semmi közöm alapjáraton. Nem kevés kérdés vetül fel egy ilyen helyzet után, viszont azokban a pillanatokban a mennyben jártam, még ha csak néhány szempillantás erejéig is, mert Hektor erősen megragadott, majd eltolva magától törölte meg száját. A szívem - mit az izgalom, az ijedtség és a vágy mozgatott - olyan gyorsan és erősen dobogott, mintha kiakarna ugrani saját helyéről, miközben Hektor mély levegők közepette, gyilkosan nézett rám, majd megfordult, aztán becsukta maga mögött az ajtót.
 
Mit csináltam? Kérdeztem magamtól fejemet fogva.



***



A másnap teljesen máshogy indult, mint annak indulnia kellett volna, ugyanis reggel az enyhe fejfájásom mellett az előző nap óta fortyogó vágy lávája folyt egész lassan testemben. Jól tudtam: hülyeséget csináltam, ámde valamiért mégsem sajnálom, hogy megtörtént, mert az érzéseim erősödtek egy férfi felé. A forró ajkú Hektorhoz először a félrészeg énem kezdett vonzódni, aminek egy alvás kellett és megmaradt a józan agyamban is, melynek nem tudtam eldönteni örüljek-e vagy sem. Bár a vágy vitathatatlan részemről, fogalmam sincs mihez kezdjek akkor, ha ágyba kerülnék vele. Kérdéseim boncolgatása közepette vettem a sokszor említett gyakorló eszközöket: a banánt és a kígyó uborkát. Mielőtt megvettem volna őket, arra jutottam, a tapasztalatlanságom lehet a legnagyobb hátrányom, miközben a heteroszex gondolatától is féltem, bár az a déli harangszó után már nem volt jelen bennem. Hihetetlen volt számomra mily gyorsan voltam képes a 100%-s leszbikusságomról átállni az esetleges biszexualitásra, de az is lehet, ez csak egy egyszeri alkalom, semmi több. Aligha voltam biztos a dolgaimban, de hisz ki lenne az, amikor ilyen ismeretlen helyzetekben találja magát. Próbáltam átejteni magam bármiféle kétségen, annak érdekében, hogy sikerüljön elcsábítanom Hektort.
Úristen, hol élek? Komolyan egy meleg pasit akarok elcsábítani leszbikus létemre?
Estelőkor már biztos voltam benne: sárgaházban a helyem, nem vitás. Ezután a tény megállapítás után döntöttem el mindent a fejemben, ámde mielőtt véghez vihetném, el kell tüntetnem mindenféle bizonytalanságom, ügyetlenségem. Nehéz volt rá vennem magam, de végül rákerestem a legnagyobb felnőttfilmes oldalra, majd olyan videókat kerestem, amelyeken nők elégítenek ki férfiakat orálisan... és itt jön képbe a banán. Bevallom: kellemetlenül éreztem magam, miközben próbáltam utánozni a látottakat, viszont mikor odaképzeltem Hektor nemi szervét, azonnal jobban ment a dolog. Nagyon jó érzésnek tudnám csak leírni a hatást, viszont kicsit megijedtem, miután a banán felét leharaptam. Ismét elkapott a félelem, amit saját erőből már nem tudtam volna eltüntetni, ezért öntöttem magamnak egy pohár whiskyt, ami múltkor is segített.
Lassan ittam. Vártam a hatását, melyet csak a negyedik pohár után jött meg, aztán azonnal elővettem egy másik banánt. Nem hittem el, de nyolc percig gyakoroltam a szám hatékonyságát, mikor is a videó abba maradt és nem folytattam én sem. Megtaláltam a megoldást, az ellenszert az aggodalmaim és a félelmeim ellen... whisky. Az itallal képes vagyok elfeledtetni magam gondjait és csak is arra koncentrálni mi a jó nekem; ez esetben Hektor, akire visszafoghatatlan vágyat érzek, de miért is húznám hátra magam?
Körülbelül két nap telt el banánozással és uborkázással, mikor is megelégeltem a maszturbálást. Hektort akartam magamnak, ráadásul minél hamarabb, mert a testem, valamint lelkem érezte, ahogy a hőn áhított álmaim férfija, meglehetősen távolodik tőlem, bár mindenben biztos akartam lenni, ráadásul tudtam, hogy Hektor eljönne hozzám, ha olyan dologról lenne szó. Bár nem jutott eszembe semmi, csak egyetlen egy dolog, tehát magamhoz vettem a telefont, majd felhívva a barátomat megkértem egy normális, felnőtt beszélgetésre, melynek témája a néhány nappal ezelőtt történtek. Hallottam hosszú sóhajtását, közben ujjaimmal izgattam magam mély hangjára, amit nehezen tudtam csak abbahagyni, hiszen mutatnom kellett a megbánást. Végül beleegyezett, majd este feljött hozzám, de nem számított a hetero énemre.
Nyitva hagytam az ajtót, ami számomra kockázatosnak tűnt, mert Hektor nem igazán az a hülye személyiség, szóval gyaníthatja ebből a kis jelből: valami készül itt. A nappaliban vártam rá, majd egyszer csak végre kinyílt az ajtó és Hektor mély hangja hallatszódott a bejárat felől, ami már fel is izgatott, miközben minden kétségemet próbáltam eltüntetni magamból... nagy sikerrel. Belépett a szobába, melyben én is álltam, bár elrejtőzve; keresgélt, majd egy váratlan pillanatban megjelentem a fehér inggel, kék farmerrel takart teste elé... anya szült meztelenül. Nem az a reakció lett, amire számítottam. Hektor ahelyett, hogy felszívta volna a vizet, majd néhány szó után kiviharzott volna a lakásomból, inkább tátott szájjal és kikerekedett szemekkel tekintette végig pucér testem, melyekből én kivettem egyet s mást; először is lehetséges, Hektorban felébresztettem valami szexuális vágyat, másodszor pedig nagyon valószínű számomra, hogy Hektor is ugyanúgy kívánkozik irántam, mint én ő érte.
- Te meg mit csinálsz? - Lépett hátra egyet, mire én elmagyaráztam neki azokat a számomra is ismeretlen, érthetetlen vágyakat, melyeket ő felé érzek azon éjszaka óta. Eközben éreztem rajta azt a fajta sugárzást, ami szinte minden emberből árad, mikor énjét átöleli a kívánalom, mikor elkapja a kötél, mi magával rántja az embert, ki parancsolni nem tud már a testének. Sokszor éreztem már ezt az energiát, mivel ilyenkor egy kicsit furcsán viselkedik az ember, vagy a szeme eltekintget máshová; eme tapasztalat nagyon kézen fekvő volt, hiszen Hektorban kezdett gyorsan erőssé kifejlődni ez a "hatalom".  Ki akartam használni, szóval egy gyors mozdulattal simítottam kezeimet domborodó farmerjára, majd övénél fogva rántottam magamhoz.
Ajkaira éhes számat rátapasztva kezdtem kiszabadítani inge szorításából, majd meztelen felsőtestén végig simítottam ujjaim, s mindeközben lejátszottam fejemben az előző napok felnőttfilmjeinek mozdulatait. Nézni olyan egyszerű volt, de azokban a momentumokban érzések is jelen voltak bennem, melyeken uralkodni nagyon nehéznek bizonyult számomra, viszont mikor kezeit magam felé húzva ráhelyeztem fenekemre tenyereit, arra gondoltam: először követek el minden heteroszexuális dolgot, amitől a homoszexuális énem valósággal retteg. Ismét elkapott egy egyfajta félelem és ezt a folyamatot végképp nem értettem, hiszen addig a pillanatig voltam biztos benne: akarom Hektort. Viszont akkor a dolog elvesztette 100%-át, mert az agyam ekkor döbbent rá: amit befogadni készülök az nem zöldség vagy gyümölcs lesz, hanem élő, férfi szerv. Mindemellett nem csak a számba kerül majdan, hanem oda is, ahova eddigi életem során csak ujjak kerültek be, semmi más. Éreztem rajta, ahogyan próbál küzdeni a vágy ellen, mely megállíthatatlanul keríti hatalmába, miközben én magamban azt kezdtem érezni, hogy a whisky elstartolt szervezetemből és előjött a józan eszem. Ajkai melegsége áradt szét arcom felületén, majd egyre inkább lopózott be bőröm alá, mialatt fenekemet masszírozta puha, ámde erős ujjaival, amitől bennem megindult a felizgultság igazi szakasza. Nem tudom máshogyan leírni azt az érzetet, amit teste forrósága keltett bennem, viszont azt tudom/tudtam a kezeimmel én eltűntethetem Hektorból a kétséget és rávenni arra, hogy ténylegesen akarjon engem. Tehát kicsatoltam övét, aztán letoltam róla, de ekkor megragadta csuklóimat.
- Ezt nem lehet - érződött belőle, hogy nagyon el akarja temetni magában azokat a dolgokat, amik rajtam úrrá lettek.
- Ha vágysz rám, miért nem engeded el magad és adod át a tested nekem?
Torkán akadt a szó. Nem vártam meg míg szavak jönnek ki száján, így hát csókokat tapasztva testére süllyedtem térdemre, miközben lemeztelenítettem Hektort, kinek méretes férfiasságával szemeztem. Életemben először himbálódzott előttem e fajta testrész, és bár a látványától nem éreztem jobban felizgulva magam, valami mégis megmozdult bennem, főleg akkor, mikor számmal s nyelvemmel érintettem. Azt hittem, ha megízlelem az ismeretlent, akkor szertefoszlanak kétségeim, de egyáltalán nem így lett, hisz miközben utánoztam a mozdulatokat - melyeket több napig gyakoroltam - egyre csak a folyton feltevésre kerülő kérdésekre tudtam gondolni. Hektor sóhajtozott szám ügyességétől, még hajamba is beletúrva, néha csípőjét megmozdítva élvezte ajkaim érintését. Férfiasságának íze kedves volt számomra, viszont egy másik érzés gyakran szakított el tőle és munkáltatta csak kezeimet. Azaz érzés diktálta nekem a tempót, nem pedig a felnőttfilmből tanultak; ergo sikerült előhívnom a női ösztönöm, mellyel teljes örömöt tudtam okozni Hektornak és persze nekem. Nem tudom miért, de magamat éreztem fontosabbnak, pedig eddig minden nőt - akivel lefeküdtem - ki akartam elégíteni és nem érdekelt velem mi van, csak ő neki legyen jó. Most ennek az ellentéte bimbózik bennem, tehát ezért hagytam abba Hektor ágyékának izgatását, bár a kíváncsiság is vonzott; érdekelt hogyan használja nyelvét egy férfi. Magamban gondoltam, hogy biztosan nem jobban, mint egy nő, viszont az ellenkező nemnek nyelvében is kell lennie csodálmánynak. Hanyatt feküdtem, majd Hektor fejét lábam közé helyeztem, aztán behunyva szemem élveztem a kényeztetést. Széles nyelvével végignyalt, majd lassan izgatta a területeim, miközben kirázott a hideg minden érintésétől, ráadásul amikor a csiklóm alatti részt nyalta meg, lábam beleremegett, mindeközben nagy kezeivel masszírozta melleimet.
Ezalatt a fejemben egyre inkább próbáltam nőnek képzelni Hektort, de nem volt nagy sikerem, hiszen nyelvével ritkán remegtette meg lábaimat vagy okozott csodás érzést; egyedül a szexhiánytól tudtam érezni a kényeztetést, mert ha az nem lenne, akkor már eltoltam volna a fejét magamtól. Ekkor kapott el egy jó pillanatot a barátom, mikor is nyelvét a csiklómat és az azon alatti rész között mozgatta. A vágy irányította testem mozdulatait, köztük azt is, amikor felemelve Hektort irányítottam helyes útra férfiasságát, mely után lassan telített el mámorító méretével. Abban a pillanatban semmivé lett minden gondolatom, egyedül a kéj uralkodott énemben és mindenem felett. Olyan volt, mintha ágyéka kiteljesítene engem; lassú mozgásával szórta szét bennem a gyönyör magvait, miközben a fortyogó vágy folyt hideg véremben, ezzel felhevítve azt és mámorrá alakulva melegedett fel testem összes pontja, valamint nőiségemet forróbbá emelte. Ezalatt Hektor enyhítette éhségem, mivel szövetségbe került az ismeretlen, mely agyamban gyökerezte le a kéj hullámainak lábait. Ezt a fajta vágy s kéj kereszteződését még soha nem éreztem, főleg ennek küldöttjét: Hektor merevségét.
A következő pillanatban megfordított, majd négykézláb állva tömített el, mialatt fenekemmel ütközött izmos csípője. Az összes érintkezés - mi testével történt - plusz bűbájt terjesztett el bennem, mitől oly színessé vált a gyönyör sugara, mi átvágtatva rajtam utazott végig végtagjaimon, majd vissza szívembe, hasamba, aztán lábaim közé.
Hektor nem állt le, de hiába, hogy már átéltem az orgazmus kicsikét újabb fajtáját, magamban akartam tudni a méretes ágyékot, ami egyre gyorsabban mozgott bennem. Majdnem felakasztotta szemem a bódulat, mi megállíthatatlanul futott oda-vissza fentről lefelé testemben. Ekkor történt az a felejthetetlen pillanat, mikor Hektor mozgása hirtelen lelassult, eközben pedig megéreztem ahogyan férfiassága lüktetve lövi belém saját magvait.
Ledőlt az ágyra, míg én lábaimon ülve vártam, hogy a gravitáció kihozza belőlem a nem kívánt anyag nagy részét, remélve ezzel csökkenteni tudom a terhesség kialakulását. Ezután én is pihenésre helyeztem testem, lelkem, majd pár pillanattal később már szememre is jött az álom, miben újra átéltem a számomra bár nem mondhatni eszméletlennek, de fantasztikusnak igen, élményt, melynek köszönhetően heteroszexuális értelemben sem vagyok már szűz. Más tény: mikor reggel kinyitottam a szemeimet, lelkiismeretem támadt, miután úgy éreztem: kihasználtam Hektort, a legjobb barátomat. Megfordulva tárom fel az üres ágyrészt, min ő pihentette magát. Meglepődött arccal pillantok fel a párnára helyezett kis papírlapra, mellyel Hektor üzent:
 
"Tamina! A tegnap este meg sem történt! Sajnálom, de nem lehetünk együtt, ráadásul szeretném, ha többet nem találkoznánk! Bocsi!"
 
Én hülye vigasztaltam magam azzal, hogy nem tettem semmi rosszat vele, hiszen ő is élvezte az érzelem mentes szexet, erre meg! Ő tényleg kihasznált engem, hozzávetőlegesen még azt hiszi, én párkapcsolatba akarok lépni vele. Ami még fáj: ezt üzenetként adta tudtomra, nem pedig személyesen, és azt hiszem meg vannak most már annak az okai, hogy többet nem fekszem le érzelemmentesen senkivel, főleg nem egy péniszhordozóval!
Hozzászólások
brulant ·
Mik a vélemények? :relaxed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: