Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hipnózis

A feleségemet ismerve biztosra vettem volna, hogy visszautasítja a felvetést, de meglepetésemre belement az egy menetes üvegpörgetős játékba. Velem és Nancy-vel együtt összesen hatan ültünk körbe egy üres borosüveget Jensen-ék nappalijának padlóján. Meg Jensen és a párom barátnők voltak, rajtuk keresztül ismerkedtünk meg mi Steve-vel, mint férjek. A harmadik pár számunkra ismeretlen volt. Julie és Adam idősebbek voltak egy kicsit mint mi és Jensen-ék ismerőseiként lettek bemutatva.
Legalább egy tiltott csókra számíthattunk, mert megegyezésünk szerint a házaspárok ki voltak zárva. Ha valaki a párját pörgeti, akkor az helyettest jelöl ki maga helyett. Azon gondolkodtam, hogy Nancy kinek örülne. Steve ismert volt és nem jelentett fenyegetést számomra, de Adam, a  jóképű idősebb ismeretlen azóta bámulta a páromat, mióta megérkeztünk.
Két pörgetés után én és Nancy csók nélkül maradtunk, de most hozzá került az üveg. Rám nézett, de nem tudtam olvasni az arckifejezéséből. Az üveg pörgött a parkettán, lassulni kezdett, majd Meg felé mutatva megállt.
-Jajj… -mondta nevetve Meg és még mindig vörös volt az arca a Julie-val egy pillanattal korábban váltott csókja miatt.
-Úgy látszik a leszbikus oldalad ma ki van használva. -ugratta Steve.
Meg nem várt Nancy-ra, hanem térdelésbe emelkedett. A párom szintén feltérdelt és a két nő égővörös arccal, csukott szemmel megcsókolta egymást. A csók egyre intenzívebbé vált. Meg egyik keze Nancy ernyedten lógó karja alá csúszott. Egy pillanatra elképzeltem hogy Meg keze a feleségem ruhája alá csúszik és izgató útba kezd.
A lányok abbahagyták a csókot és én következtem. Nancy szemben ült velem és kipirulva próbálta visszanyerni lélegzetét. Lehet hogy tévedtem, de úgy tűnt mintha kis bűntudata lett volna a váratlan kellemes érzéstől. Megpörgettem az üveget, ami Julie felé nézve állt meg végül. Nem volt túl nagy kedvem megcsókolni, de rámosolyogtam és hozzá másztam. Ő is mosolygott és úgy fogadott mint egy simogatásra érkező kölyökkutyát. A szemében azonban éhség csillogott és arra gondoltam hogy végülis jó móka lesz. Magához húzott és elkezdtük. Ő nyitotta szét a számat nyelves csókhoz. Először az arcomat fogta én pedig a derekára tettem a kezem. Utána egyszer csak leejtette a kezeit, megfogta az enyéimet és a vörös blúzba bújtatott kebleihez húzta. Azt már mindannyian régen észrevettük hogy nem vett melltartót. A mellei tapintása olyan kellemes volt, mint amit a látvány korábban sejtetett. Megcirógattam az egyik bimbóját a ruháján keresztül, amitől lágyan a számba nyögött. Leejtettem a kezeimet és abbahagytam a csókot.
Adam volt az utolsó az egymenetes játékban. Eddig Julie-nak három, Meg-nek két csókban volt része. Nancy-nek csak egy alkalma volt Meg-gel. Adam pörgetése lassulni kezdett….és Nancy-t jelölte meg.
-Tudjátok, Adam rejtélyesen jó ebben. Ismerd be édesem hogy szándékosan csináltad! -mondta Julie.
-Mi, profi üvegpörgetők nem adjuk ki titkainkat. -felelte Adam.
Melegen a feleségemre mosolygott, Nancy pedig elpirulva fordította félre a tekintetét.
-Gyere ide! -mondta Adam könnyedén.
Nancy tétovázott és bennem feléledt a remény. Talán elege lett ebből a tinédzser játékból? Vagy megsértődött a férfi szemtelenségétől? Hiszen eddig mindig a pörgető ment a kipörgetetthez és nem magához hívta. De nem… Nancy Julie-ra nézett és azt mondta:
-Csak az átlag törvénye. Én voltam a soros.
Nancy nem foglalkozott velem és Adam felé nyújtotta arcát. Ő átölelte és fejét hátra kényszerítve csókolni kezdte. Nancy karjai eleinte csak lógtak, de hamarosan átölelte velük Adam-et és a csókjuk szenvedélyesebbé vált. Meg és Julie engem figyelt kíváncsian. Jókedvet színleltem, de éreztem hogy megfeszül az arcom. Hallgattam a csók hangjait és vártam hogy végük legyen. De nem értek véget. Sőt, még rosszabb lett. Adam lefejtette magáról Nancy egyik karját és ezzel utat nyitott a párom kebleihez. A jobb keze fejét Nancy mellkasának nyomta és megismételte a feleségén végzett ostoba mozdulatomat. Nancy tíz másodpercig tűrte az éppen csak érintést. Amikor Adam keze nem takarta, látszott hogy a mellbimbója megduzzadt és nekifeszült a blúzának. Azután Nancy eltolta a kezet, de nem hagyta abba a csókot. Adam keze visszatért… Nancy megint eltolta...azután megint visszatért, de ezúttal tenyérrel lefelé és komolyan munkához látott. A párom  Adam csuklója után nyúlt, de a keze remegett mint egy sebesült madár, majd lehullott. Adam csókolta és birtokolta a melleit. Végül a férfi benyúlt a blúz kivágásába a melltartó alá és egymás után megsimogatta mindkét mellet. Nancy csak ernyedten feküdt a karjaiban.
Fél perccel később Adam elengedte. Nancy megigazította a ruháját és kisimította a haját. Kipirulva, csillogó szemekkel nézett rám és nem tűnt bocsánatkérőnek, ami nem javított a hangulatomon.
-Kösz hogy legalább a bugyijába nem nyúltál! -jegyeztem meg keserűen.
Adam vidáman mosolyogva válaszolt:
-Az majd csak később lesz. Az első kör csak bemelegítés.
-Ohh...bemelegítés… értem. De sajnos ez csak egy körös menet volt.
-Úgy van! Nancy, neked sincs kedved második körhöz, ugye? -kérdezte Julie és minden szem az eltűnődő feleségem felé fordult.
Nem adtam neki esélyt és felálltam.
-Ez jó móka volt gyerekek, de mi most már megyünk. -mondtam és magabiztosabbnak hangzottam mint valójában éreztem magam-
-Úgy érted te mégy. -mondta Nancy.
Rövid, kemény pillantást vetett rám, majd elfordult, mintha valami érdekeset látott volna a szobában. Azután sóhajtott és kicsit teátrálisan kijelentette:
-Kíváncsi vagyok Adam későbbi menetére.
Láttam hogy dühös és tudtam hogy hol rontottam el. Nem kellett volna beavatkozva eldöntenem, hogy márpedig ő nem egy ribanc.
-Biztos? -kérdezte Julie.
-Ha mindenki játszik -persze Randy-t kivéve- akkor én is benne vagyok.
A nők elismeréssel fogadták sportszerűségét, Adam pedig vigyorogva kacsintott.
-Nem játszol tovább. -mondtam.
-Ezt ki mondja?
-Én!
-Nos...van egy szavazatod, mert házasok vagyunk, de ez Steve háza, úgyhogy neki is van, Adam pedig azért kap, mert ő a legidősebb… Nem tudom ők hogyan szavaznának.
Játszott velem!
-A férjé minden szavazat. Csak az övé számít. -sziszegtem.
-És ez szerinted tisztességes? És mi van az egy ember-egy szavazat elvvel? Én nem is szavazhatok? Ez nevetséges!
-Ez a vita a nevetséges! Hihetetlen hogy egyáltalán lefolytatjuk!
Nancy elgondolkodott. A többiek láthatóan élvezték a műsort.
-Dühös vagy, mert… mással csókolóztam.
-Több volt mint csók kedves párom!
Durcás arcot vágott és semmi sem volt aranyosabb mint ő amikor durcás arcot vágott.
-Szerintem a második körben még több történne… és az nagyon helytelen lesz, igaz?
-Mondhatjuk. -vigyorgott Julie.
Kezdtem elveszni. Nem hajlandó komoly lenni, hacsak a hibámra nem mutat éppen. Akkor szokott ilyen lenni, amikor vágyik valamire amiről ő is tudja hogy nem lenne szabad, ezért kivételt képez, mert nem tud ellenállni.
-Randy...esetleg lemehetnél az alagsori pihenőszobába. Nézhetnél TV-t! -javasolta Meg.
-Igen… miért is ne Randy? Majd feljöhetsz...ha a játék véget ért. -mondta kedvesen életem párja.
Kezdtem magam rosszul érezni. Bámultam rá és zakatolt az agyam. Mintha az eddigiek nem lettek volna elegek, Steve is megszólalt:
-Adam és én engedjük a feleségünket… te elrontod a szórakozást.
-Maradj ki ebből Steve!
-Mit gondoltál miről szól az üvegpörgetés? Kézfogásról?
-Csókolózásról, Steve! Csókkal kezdődik és végződik.
-Talán ötödik osztályos korig.
Ekkor láttam hogy tényleg elrontom a hangulatot. Kit akarok én átverni a felháborodásommal? Pár perccel korábban még felháborított Adam merevedésének látványa Nancy miatt. Most már valahogy akartam, hogy miatta legyen. És ki tudja? Talán nekem is tetszeni fog a második kör.
A második körben egyszer sem pörgettük meg az üveget. Adam közölte, hogy az első körben ő volt az utolsó, ezért megérdemli, hogy a másodikban az első legyen. Engem leszámítva a többiek egyetértettek vele. Újra körbe ültük az üveget és néztük ahogy Adam elfordította. Nem pörgette, hanem nyugodt mozdulattal nagyjából negyven fokkal jobbra fordította és elvette a kezét. Az üveg nyaka egyenesen a feleségem lábai közé mutatott.
-Nocsak, nocsak… -mondta Adam vigyorogva.
Steve és a nők nevettek.
-A rejtélyes Adam… Mondd, hogy csináltad? -mondtam fogcsikorgatva.
Ő nem foglalkozott velem, hanem magához intette Nancy-t. Én nem avatkoztam közbe. Valószínűleg le tudtam volna csapni, bár Steve és ő egyszerre már sok lett volna nekem. De ezt csak visszagondolva mondom. Abban a pillanatban nem gondoltam harcra, mert történt valami, ami harcképtelenné tett. Legalábbis olyan harcra. Merevedésem lett. A szívem gyorsan kezdett verni, a légzésem pedig szabálytalanná vált. A szemöldökömön a veríték jelezte hogy a testem is melegebb lett. Julie hozzám hajolt, egyik kezét a lábamra tette és azt suttogta a fülembe:
-Annyira bízok benne hogy szeretkezni fognak! Te nem reméled ezt, szerelmem?
-Tiszta szívből… -suttogtam vissza és tudatosult bennem hogy tényleg komolyan gondolhatom.
Adam átkarolta és megcsókolta Nancy-t, akinek minden minden tartózkodása elpárolgott. Adam keze gyorsan újra meglátogatta a párom kebleit, majd a lényegre tört. Julie és én egymáshoz bújva néztük ahogy Julie férjének keze eltűnik a feleségem ruhája alatt. Fél perccel később a kar mozgása azt jelezte hogy intenzív ujjazásba kezdett. Nancy édes “Ne...neeee….neeeeee….” sóhajai közölték velünk, hogy semmi sem fogja őket megállítani.
-Mmmmm...én is akarok valamit! -dorombolta Julie.
Lehúzta a zipzáromat és az ölembe hajtotta a fejét. Minden elismerésem Nancy technikájának, de Julie szája valami olyan volt, amit el sem tudtam addig képzelni. Egy percen belül elfeledkeztem arról, hogy Adam a feleségemmel szexel. Amikor legközelebb újra rájuk néztem, Adam a páromon feküdt. Nancy szoknyája egyféle sál lett a dereka és a mellei között. Nyoma sem volt a blúzának, a melltartójának és a bugyijának. Adam leszorította a kinyújtott kezeit a padlóra...a férfi hímvesszője irányba állt… és éppen láthattam ahogy belemerül Nancy hüvelyébe. Néztem ahogy dugja a feleségemet, miközben Julie feje fel-le járt a péniszemen. 
És akkor történt valami. Miközben arra gondoltam hogy életem legizgatóbb élményét élem át...eszembe jutott a borospohár. Vacsora után az asztalnál maradtunk kávé mellett beszélgetni. Az én borospoharam kiürült, de vendéglátóink nem töltötték újra. Ránéztem Julie poharára, ami félig tele volt. Úgy döntöttem hogy csendben várok még egy kicsit, hátha kérés nélkül is érkezik az újratöltés, de valamiért még egyszer Julie poharára pillantottam. Üres volt. Talán ha két másodperc telhetett el az első és a második pillantásom között. Nem dolgoztam fel hogy mit láttam, mert Meg megszólalt és hirtelen politikáról kezdtünk beszélni, A megmagyarázhatatlanul kiürülő pohár kiment a fejemből. De most visszatért. Miközben Adam a feleségemmel szexelt, Julie pedig engem szopott, hirtelen eszembe jutott. És tudtam hogy mi lehet a magyarázat.
-A rohadt életbe! -törtem ki.
Ellöktem magamtól Julie-t és Adam felé lódultam, de nem értem el. Steve megragadta a karomat és szorosan magához rántott. Mielőtt kiszabadulhattam volna, Meg már ott is volt egy fecskendővel. A tűt az ingemen keresztül a vállamba döfte és leszállt rám a világ legszebb felhője.
Nyugodtan hagytam hogy Steve és Meg megkötözzenek. Néztem ahogy Adam befejezi. Mosolyogva figyeltem ahogy Nancy a második vagy harmadik orgazmusát élvezi. Miután Adam lemászott róla, Meg az ő vállába is nyomott egy injekciót. Azután Adam, Julie, Steve és Meg csendesen várták hogy Nancy és én megszokjuk új helyzetünket. A gyönyörű felhő mindent körbelebegett a szobában.
-Szerintem készen állnak.
Nancy hozzám hasonlóan ült és kábának tűnt, de őt nem kötözték meg. A nők levették róla a szoknyát is, így most tökéletesen meztelen volt. Enyhe kíváncsiság fogott el aziránt, hogy vajon ebben a kiütött állapotomban is képes vagyok-e felizgulni. Julie azonban más irányba terelte az eseményeket.
-Nem tudom mennyit fogtok belőle fel, de elmondom mi a helyzet. A nagy sütő, amiről vacsora előtt meg is kérdezted, hogy miért ilyen nagy, téged vár Nancy. Meg fogunk sütni kedvesem.
Nancy előbb bólintott, majd megrázta a fejét és azt mondta:
-Nem akarom hogy megsüssetek. Azt hiszem. Miért akartok megsütni?
-Hármat találgathatsz. Az egész party rólad szólt. A megsütésedről. Arról, hogy holnap reggel finom reggeli legyél a barátainknak. Az injekció, amit Meg adott feldobja a hangulatodat. A tiedet is Randy. Csak szex után akartuk beadni, de te Randy kényszerítettél bennünket. Rossz fiú! Nem kaptam meg a részemet. De a lényeg: a drog boldogságban tart benneteket, bármi is történik. Egészen addig amíg nagyon nem kezd fájni a dolog. Bocsáss meg édesem… ezt át kell majd élned, de nem fog sokáig tartani. Egy kicsit visszább menve az időben: amikor a vacsora közben Adam elmesélte, hogy hobbija a hipnotizálás, be is mutatta rajtatok. Nem emlékeztek rá, mert azt mondta hogy ne emlékezzetek. Felébredtetek mintha semmi sem történt volna. A pár perc időkiesésnek valószínűleg tudatában sem voltatok. Randy viszont valamiért kijött a hipnózisból, miközben én jól éreztem magam rajta munkálkodva és rájött hogy Adam felfokozta a hajlandóságotokat a játszadozásra. Amikor Adam szóba hozta a hobbiját, elmondta amit ti is tudtatok: hipnózissal sem lehet valakit olyasmire rávenni, amit rossznak tart. Azt viszont nem említette, hogy valaki létező, elnyomott gyengeségeit, titkolt vágyait ki lehet használni. Fogta a vad és szexuális oldalatokat és még vadabbá és szexuálisabbá tette. Ezzel biztosítottuk hogy belemenjetek a játékba. Randy! Ha majd elmúlik a drog hatása, elmesélhetnéd hogy mitől kezdtél emlékezni, mialatt -szerénytelenség nélkül állíthatom- első osztályú szájjal kényeztetésben volt részed.
-Hozzászólhatok? -kérdezte Meg.
-Természetesen!
-Oké… Nancy! Most ugyan valószínűleg nem tudsz összeszedetten gondolkodni, de ha mégis képes vagy rá és az jár a fejedben hogy rettenetes barátnőd vagyok, akkor tudd hogy soha nem voltam a barátnőd. Ha ez könnyebbé teszi. Amikor először megláttalak, azonnal tudtam hogy meg kell kapjalak. Steve-vel mutatott barátságunk felétek csak azt szolgálta, hogy felkészítsünk erre édesem. Csak ennyit akartam mondani.
Julie visszavette a szót:
-Mindjárt éjfél van és egy körül már a sütőben kell lenned Nancy, ha azt akarjuk hogy időben elkészülj. Randy! Nézd meg jó, mert valószínűleg nem látod így többé. Be fogjuk tömni a száját. Mindig kipeckeljük a szájukat, mert nem szeretjük az állandó “miért?” kérdéseket.
-Nekem útban van a szájpecek. -mormogta Steve.
-Ja igen...Steve meg fog dugni. Ez lesz a következő. Steve minden nyílásban meg szokta dugni a lányokat, a torkukat is beleértve, szóval a szájpeceknek tényleg nem örül. Helyette inkább egy kis novocaint kapsz az álladba, hogy ne harapj. Ettől persze szopni sem tudsz majd, de Steve-et úgyis csak a torkod érdekli. Utána majd jöhet a szájpecek, amikor megtisztogatunk. Finom, meleg fürdő… Pontosabban először beöntés és csak azután jön a fürdő. Üde leszel mint egy virágszál. Utána Adam ki fog belezni. Egyáltalán nem fog fájni. Ki leszel belezve mint egy pulyka. Jézusom, már attól is beindulok hogy csak beszélek róla… Utána Adam tölteléket tesz beléd és összevarr. Egy nagy tepsin a hátadra fektetünk, felhúzzuk a térdeidet a mellkasodhoz és a csuklóidat a bokáidhoz kötjük. Mielőtt a sütőbe tolunk, a szájpeckedet egy almára cseréljük. A nagy gyönyörű szemeidre egy védő kontaktlencsét teszünk és mehetsz is befelé. 
Minden a vázolt terv szerint ment. Steve levetkőzött és Nancy-hez ment, aki figyelmesen hanyatt feküdt és széttárta neki a lábait, miközben mosolygott mint egy fogyatékos. Steve dugni kezdte, a többiek és én pedig néztük. Steve módszere leginkább egy párzó kutyáéhoz hasonlított. Egyszer-kétszer emlékeztettem magam hogy az alatta fekvő nő házastársa vagyok. Ez valamiért érdekes ténynek tűnt, de a rám telepedett ködben nem jöttem rá hogy miért, ezért más dolgokra kezdtem gondolni...például Julie-ra. Más dugásának nézése nem tudott lekötni hosszú ideig. Ha Steve használta is Nancy torkát, elszalasztottam.
Miután véget ért, Adam a konyha felé indult, a nők pedig a fürdőszobába kísérték Nancy-t. Steve velem maradt őrnek, mintha az összekötözött kezeimmel, bokáimmal és virtuális lobotómiámmal komoly veszélyt jelentettem volna. Több percet csendben töltöttünk, majd valamiért úgy éreztem hogy Steve verseket szeretne hallani. Elmondtam neki a Love Song-ot J. Alfred Prufrock-tól, ami már a címe miatt is a kedvencem volt, majd a középiskolában tanult stílusban elszavaltam Kipling Gunga Din-ját. Amikor rákezdtem volna a "How Are Things in Glocca Morra?" című dalra, a nők visszatértek. Nancy tényleg friss volt, mint egy virágszál. Már persze olyan, aminek hátrakötötték a kezét és kipeckelték a száját. Julie közelebb hozta hozzám és azt mondta:
-Elég zajos voltál Randy. Most köszönj el Nancy-től!
-Szia! -mondtam.
Ezután eltűntek a konyhában. Elálmosodtam. Nancy-t bizonyára olyan ingerek érték, amik ébren tartották, de engem nem. A drog utóhatásaként elaludtam.
Amikor felébredtem, napfény sütött be az ablakokon és olyan illat terjengett, ami ráébresztett hogy éhes vagyok. Tudtam hogy mi ez az illat. Felültem, szimatoltam és kellemesnek találtam. A karjaim fájtak. Megrángattam a kötelékeimet, de nem engedtek. Steve a kanapén aludt, a konyha felől pedig több, különböző hang szűrődött be.
-Jó reggelt!
Hátranéztem és valaki újat láttam. A harmincas nő kifejezetten csinos volt. Felálltam.
-Jó reggelt! Rázzunk kezet! -javasoltam.
A nő elnevette magát és azt mondta:
-Szeretném, de még nem lehet. De ezeket megrázhatom a kedvedért.
A laza felsőjének mély és széles kivágása megmutatta mire gondol. Megrázta a kebleit és újra nevetett, majd bemutatkozott:
-Rosa vagyok.
Tetőtől talpig végignézett rajtam, majd folytatta:
-Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan kezet rázhatunk. És mást is csinálhatunk, ha tetszek neked. Úgy tűnik szépen magadhoz tértél.
-Szépen magamhoz tértem?
-A múlt éjjel Adam alvás közben hipnotizált. A kapott drog fokozta az érzékenységedet. A drog hatása persze már elmúlt, de a hipnózis tovább hat. Valahol a lelked mélyén egy kis részed nem csak szörnyűnek találta ami Nancy-vel történt, de izgatónak is. Az alvás-hipnózis megtalálta ezt a kis részt és felnagyította...úgyhogy most itt vagy… egy közülünk. Ha működött, akkor tagja lehetsz a klubunknak és lefogadnám, hogy működött.
-Ho-hó… A feleségemet éppen sütitek, te pedig azt mondod hogy közétek tartozom?
-Igen...ha Adam kezelése bevált… és te is tudod hogy bevált, kár tettetned.
-Adj pár percet! -mondtam diplomatikus mosollyal.
-Rendben! -felelte és visszament a székéhez.
Hajnal kettő óta ügyelt rám. Ezt délután mondta el, miután visszamentünk hozzá  és az ágyában feküdtünk. Mielőtt szeretkeztünk, videókat mutatott a kedvenc sütéseiről. Utána megkértem hogy meséljen az előző estéről és ő megtette.
-Adam-nek nehéz estéje lehetett. Belezés, sütés, hipnotizálás… -mondtam a beszámolója végén.
-Nagyon keményen dolgozik!
-Aha… -feleltem.
Magamban azt gondoltam: “Nincs harag Adam! Még szívességet is tettél. Máris az a barna jár az eszemben a pénzügyről, hogy milyen jól mutatna egy vacsoraasztalon. De amikor beilleszkedtem közétek és a klán megbecsült tagja lettem, azért behúzok neked egyet.”
Hasonló történetek
6529
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
6411
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - http://69sexual.site

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: