Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hétköznapi vágyak

– Szia kislányom, a főnökasszonyom megérezte rajtam, hogy sört ittam a munkahelyen ezért kirúgott. – hallotta Évi a telefonban. A tizennégy éves kislány épen matekórán ült, mikor csörgött a készülék. Az anya talán mert tudta, hogy a lánya órán van, gyorsan elhadarta a híreket.
– Értem anyu. – válaszolt a kislány, majd nézte a matektanár nénit.
– Évi, ha befejezted a telefont akkor légy szíves figyelj, holnap dolgozatírás lesz. – mondta a szőke hosszú hajú pedagógus hölgy.
– Évi, a suli után gyalog ment haza, csak pár saroknyira lakott az általános iskolától, az intézmény egyébként Süsü a sárkány nevét viselte. Ha jó idő volt akkor a kislány biciklizett, mivel mindig Északi szél fújt a városban hazafelé hátszéllel tudott haladni, igazolva a tételt, hogy könnyebb az iskolából hazamenni, mint bemenni a suliba. Otthon az édesanyja sört ivott és nem tűnt bánatosnak az elbocsájtás miatt.
Másnap természetesen nem maradt el a dolgozatírás. Évi nézte a táblán a feladatokat, majd elővette a függvény táblázatot. Kint az osztályterem mellett lévő almafán egy kismadár ült, majd az ablakpárkányra repült. Melani a matektanárnő kinyitotta az ablakot és látta, hogy a kismadár berepül az osztályterembe és ékes magyarsággal megszólalt.
– Sziasztok gyerekek.
Melani vette észre, hogy a madár valójában egy drón.
Az osztály figyelme újra a dolgozatírás körül forgott. Laci a stréber már végzett, barna rövid haját megigazította és olyan arckifejezéssel nézte Melanit, ami biztosította a nőt, hogy Laci felnőtt korában a versenyszférában fog elhelyezkedni és jóval több pénz fog keresni mint a matektanárnők.
Gedeon, a félszeg fiú még nem végzett. – Tanár néni, felnőttként betanított munkás leszek, akkor minek nekem megtanulni a függvénytáblázatot? – kérdezte és megigazította a fekete színű rövid haját.
– Nem vagyok filozófus, nem tudok válaszolni. – mondta Melani és nézte a vele szemben ülő Orsit. A fiúk kedvence az osztályban, még pár év és politikusok,. államtitkárok, gazdag férfiak kedvence lesz – gondolta Melani. A szőke hosszú hajú nő megnézte a műkörmeit, majd megigazította a világoszöld színű blúzát és a szintén világoszöld színű miniszoknyát. - Még jó, hogy nem Zöldike a csúfnevem a hátam mögött. - mondta és nézte ahogy a gyerekek nem értik, hogy miért mondta.
Megszólalt a csengő, a nebulók kivitték a füzeteket az íróasztalra majd kifutottak a teremből.
– Senki se cigizzen az udvaron.- kiáltotta Melani , majd rágyújtott egy cigire még ott az osztályterembe. – Ki nem rúghatnak, kevés a pedagógus, majd kinyitom az ablakot és kimegy a füst. – mondta.
A cigifüst szállt az ablakon keresztül, Melani nézte a piros színű műkörmeit, mikor hallotta, hogy kinyílik az ajtó. Gedeon volt, a fiú világoskék színű pulóvert viselt és farmer nadrágot, rövid, fekete haját minden reggel gondosan megfésülte, amivel elnyerte az irodalom tanár néni tetszését.
– Mit szeretnél Gedeon?- kérdezte Melani és nagyot szívott a cigiből.
– A múltkor egyest kaptam, és szeretném kijavítani. – hadarta a fiú.
– Nyugi nem foglak matematikából megbuktatni, tudom, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. – válaszolt Melani olyan hangsúllyal, hogy részéről lezártnak tekinti a beszélgetést. A távolban egy kutya ugatott, Gedeon becsapta maga után az ajtót.
Melani rágyújtott egy újabb cigire, majd elindult a tanári szobába. István a rajztanár jött vele szemben, a férfi megnézte a nőt.
– Úgy nézz rám a kollégám, mintha a lóvásáron, én lennék a ló. – gondolta, majd ő is megnézte a férfit. Világoszöld zakót viselt és szintén világoszöld farmert, rövid fekete haját oldalra fésülte.
– Melani, már megint az iskolában bagózol, persze neked szabad mert lefeküdtél az igazgatóval. – mondta István.
– Veled pedig nem akarok. – válaszolt Melani hidegen.
– Pontosabban csak velem nem, mivel a fél tantestület már végig ment rajtad, te cafat.
– Ittál valamit? A múltkor az egyik gyerek panaszkodott, hogy a házi pálinka szaga miatt nem tudott tanulni a rajzórán, nagyobb baj, hogy szerintem a diplomád a piacon vetted, hiszen látni rajtad, hogy bugris vagy.
– Anyád! – válaszolt István, majd ott hagyta Melanit a folyosón.
– Nem is értem, hogy miért álltam szóba ezzel a szukával. – folytatta a férfi mikor kiment az udvarra. Látta, hogy füst száll hátul a fészer mögül.
– Laci a stréber már megint cigizik. – mondta és elővette a zakója belsőzsebéből a laposüveget és meghúzta.
Délután három órakor Melaninak letellett a munkanapja, de persze majd otthon még ki kell javítani a dolgozatokat.
– Majd átnézzem gyorsan, a tököm sem olvassa el alaposan. – mondta a nő és egy fekete színű kutyát látott sétálni.
A kutya gazdája is megjelent, egy jóképű férfi. Barna színű zakót viselt és farmernadrágot, a haja katonásan rövidre volt vágva.
– Szép a kutya. – indította el a beszélgetést Melani.
– Köszönöm a dicsérő szavakat, valóban szép a kutyus, egyébként kiherélt kankutya.
– Nem láttalak még erre felé, pedig kicsi ez a porfészek amiben lakunk, itt a Duna kanyarban.
– Bevándorló vagyok, már napja lakom itt, egyébként majd a Süsü a sárkánynevű általános iskolában fogok dolgozni, annak ellenére, hogy nem sok jót hallottam az intézményről. Állítólag sok a veszekedés a tantestületben, a matektanárnő pedig városszerte tart szeretőket.
- Nem mondod, hogy ott fogsz tanítani? Én is ott tanítok, én vagyok az általad említett matektanárnő és sajnos nem tartok városszerte szeretőket. - válaszolt Melani majd kiengedte a lófarokba kötött haját és elkezdte dobálni.
– Drága hölgy, kérlek ne haragudj rám, nem akartalak megsérteni, örülök, hogy együtt fogunk dolgozni.
– Spongyát rá.
– Este ha ráérsz meghívlak vacsorázni.
– Ráérek. – válaszolt Melani és arra gondolt, hogy a dolgozatokat extra gyorsan fogja átnézni.
– Ha elárulod a címed akkor küldök érted taxit.
A vacsora egy sétahajón volt. Melani testre feszülő piros színű mini koktélruhát viselt, 12 cm sarkú szexis szandállal, Béla pedig sötét zöld színű öltönyben volt, és farmernadrágban.
Az étteremben nem sokan voltak, a Duna vize fodrozódott.
Húslevest ettek, mikor Béla észrevette az idős cigányzenészt, rögtön jelzett a férfinak. A nagy tekintélyű, bajszos zenész Bélához lépett.
– Üdvözlöm, melyik nótát parancsolja az úr?
– Az akácos út a nótám.
A zene betöltötte az éttermet. Béla énekelt. -”Állj meg cigány tudod e hol lakik, a legszebb lány?” – énekelte a férfi. Majd picit változtatott a szövegen mert így folytatta. - „ Itt ül velem szemben.”
Már mindenki őket figyelte, Melani leveses tányérja összetört mikor
megcsókolták egymást, a cigányzenész pedig hegedült tovább.
– Most a Szerelem, szerelem, megszédít a szerelem című nótát játssza el.- mondta Béla és egy húsz ezrest dugott a hegedűbe, mert az úriember nem sajnálja a pénzt ha udvarol egy hölgynek.
Melani, mosolygott és hallgatta a zenét. Béla szépen énekelt. A nóta végén a férfi nagy tapsot kapott Melanitól és az étteremben tartózkodó többi vendégtől.
Karonfogva jöttek le a hajóról ami időközben kikötött.
– Finom volt a húsleves. – jegyezte meg a nő.
– Tudok egy jó panziót közelben. – válaszolt a férfi.
– Az jó mert az idióta férjem otthon vagy így hozzánk nem mehetünk, cicám. – válaszolt Melani.
Mikor a reggel a napsugarai megjelentek a vén folyó a Duna vizén, Melani már az iskolában volt, és még a gyerekek is észrevették, hogy sokat mosolyog, csak ők még nem tudták, hogy miért. Viszont a tantestület tagjai tudták, hogy Melani kielégült az éjjel, hiszen az arcára volt írva és kevesebb cigit szívott.
Béla első munkanapján bemutatkozott mindenkinek a tanári szobában. Özvegy Bánfi Rózsa kémiaszakos tanár néni, rosszallóan méregette a férfit. – Ez egy bugris, biztos, hogy a piacon vette a diplomáját.- mondta fennhangon.
– De legalább nem vagyok iszákos. – csípett vissza Béla és látta, hogy Özvegy Bánfi Rózsa próbálja eldugni a laposüveget a köpenye zsebében.
– Itt mindenki hülye?- kérdezte Béla már az iskola udvaron egy körte fa mellett.
– A gyerekek nem, – válaszolt Melani, majd hozzátette- Tudod, nagy harcok, kiközösítések vannak a tantestületben, már féléve itt dolgozom és még engem sem fogadtak be.
– Igaz, hogy lefeküdtél az igazgatóval?
– Igaz, de akkor még nem dolgoztam itt. Erről jut eszembe, hogy az igazgató beszélni szeretne veled. Tudod négy szem közt. Sok sikert cicám!
Béla belépett az igazgató irodájába, nem csodálkozott azon, hogy cigifüstöt érzett, a falon Ava Addams erotikus színésznő posztere volt, a hölgy egyébként ruhában volt. Az igazgató 50 év körüli, szőke rövid hajú férfi, nagy sörhassal rendelkezett és gyakran használta a „ kérlek szépen” szófordulatot.
Béla nyújtotta a kezét.
– Béla vagyok.
– Üdvözöllek, István a nevem. Ülj le, ne ácsorogj.
– Szép az iskola.
- Valóban szép. Kérlek szépen, térjünk rá a lényegre. Ne Akarj forradalma, ha belesimulsz a helyi szokásokban akkor nem lesz baj. Nyilván már tudom, hogy megdöntötted Melanit a matektanárnőt, mivel az éterem tulajdonosa a sógorom, elmondta , hogy izzott a levegő köztetek. Kérlek szépen, gratulálok a trófeához, még akkor is, ha tudjuk, hogy Melani könnyen szétrakja a lábait.
– Örülök, hogy nincs ebből probléma. Viszont a kémiaszakos tanárnő belém állt, megjegyezte, hogy szerinte a piacon vettem a diplomám.
– Vele nem kell foglalkozni, egy alkoholista nő. Azért nem rúgom ki mert nincs akit fel lehetne venni a helyébe, egyébként az órákon nem iszik csak a szünetekben. Visszatérve az eredeti gondolatmenethez, ne akarj változást elérni, ebben az iskolában minden úgy a jó ahogy van.
– Miért Süsü a sárkány az intézmény neve?
– Kérlek szépen, ezt az polgármesterünktől kérdezd meg, mivel ő találta ki ezt a nevet.
– Nem tudom, hogy ki a polgármester, bevándorló vagyok.
– Egy hülye liba.
– Hamarosan kezdődik az órám.
– Kérlek szépen, nem tartalak fel.
Béla az első órán bemutatkozott az osztálynak.
– Béla vagyok az új fizikatanár, remélem, hogy elnyerem az osztály bizalmát. A jelszavam, ami iránytű az életemben a következő: a fizikai törvények mindenkire hatással vannak.
Gedeon jelentkezett. – Apám szerint felnőttként betanított munkás leszek, így nem látom értelmét annak, hogy fizikát tanuljak. Apám szerint elég ha meg tudom számolni a fizetésem.
Béla készségesen válaszolt. – Ha jól látom Gedeon a neved, mert az iskolaköpenyre van hímezve mindenki neve. - Hidd el, hogy egy betanított munkás számára is fontos a fizika ismerete.
– Apám más elveket, vall, tudja, úgy érzem, hogy eltérő kulturális környezetből érkeztünk.
– Ne hidd, tudod én is a putrisoron nőttem fel, majd kitörtem onnan, mivel jól tanultam és hozzám vágtak egy ösztöndíjat amivel az USA – ban tudtam tanulni 4 évig, majd hazarepültem, mivel jó magyar lángost akartam enni, és már nem volt kedvem, illetve motivációm visszatérni az államokba. Néha még manapság is ellátogatok a putrisorra, hogy ne felejtsem el, hogy honnan jöttem, mert akinek nincs múltja, annak jelene sincs, De nagyon elkalandoztam.
Laci a stréber jelentkezett. – Tanár úr, érdekes, hogy nincs akcentusa, mivel ahogy előbb említette, az államokban élt 4 évig.
– Csodálatos és érdekes világban élünk. – válaszolt Béla
Évi jelentkezett. – Jobban örültem volna egy nőnek, nem komálom a férfi tanárokat.
– Évi megtudhatom az okát?
– Ne kérdezz vissza, köcsög!
Szünetben, Béla és Melani cigiztek a körtefa mellett.
– Aranyosak a gyerekek, úgy érzem, hogy befogadtak, nem lesz gond. Gedeon szerintem hátrányos helyzetű.
– El ne hidd neki, az apjának sikeres építőipari vállalkozása van, a bagolydombon él, ami a helyi viszonyokban a Rózsadombnak felel meg.
– Szép vagy, Melani.
– Köszi a bókot cicám. Jó lenne ha kapnék menstruációs szabadságot.
Béla levett egy körtét a fáról.
Melani otthon játszott a férjével.
– Képzeld viszonyom volt valakivel. – mondta a nő és nézte ahogy a férfi leissza magát, majd másnap megkérdezi, hogy ugye csak vicceltél? Melani a bölcs nő nem válaszolt, hiszen ha elárulja, hogy nem viccelt, akkor azt is el kell árulni, hogy kivel volt viszonya.
A férj szakállas, fekete, rövid hajú férfi, vékony testalkatú és magas, jól prosperáló könyvkiadója van, ez mellett munkamániás szinte mindig hajnali kettőig a laptop előtt ül és dolgozik. Melani a fiatalasszony pedig mivel szenvedélyre vágyik, férfiakkal ismerkedik.
Béla, egy garzont bérelt a külvárosban és egy hímzett házi áldást rakott ki a konyha falra, majd rágyújtott egy cigire és kinézett az ablakon, a közeli laktanyában épen lőgyakorlat volt, a falak megremegtek, és a csillár leesett, a férfi rögtön megértette, hogy miért volt olcsó a garzon. Miután összesöpörte a csillár darabajit, rágyújtott egy újabb cigire és bontott egy dobozos sört. A naptára nézett, szombat van, ami annyit jelent, hogy nem kell menni dolgozni. A fiókból elővette Melani telefonszámát, ami egy papírfecnire volt felírva. - A telefonba semmit nem írok be, mert ha elveszik akkor bizalmas adatokhoz juthat aki megtalálja. - gondolta a férfi és kirakott egy Ava Addams posztert a falra. Majd a hűtőben keresett májkrémet és kenyérrel megette.
– Régen a szigeten is májkrémet zabáltam, mivel minden drága volt. A pénzt inkább italra és nőkre költöttem el. – mondta majd így folytatta.
– Szerintem ma porszívózok és majd egyik este ide invitálom a szőke hajú szukát, nem akarok minden este fizetni a panziószobáért.
Másnap Gedeon nézte a körtefát és észrevette Bélát a fizikatanárt.
– Tanár úr, szeretnék felelni, apám megver ha egyest viszek haza.
– Gedeon, azt csiripelik a verebek, hogy te nagyon jómódú családban élsz és az apád szelíd mint egy őzsuta a rajzfilmekben.
– Tudom, hogy a tanár úrnak viszonya van a festett szőke hajú szukával, vagyis a matektanár nővel. Ugyanis felém is csiripeltek a verebek, amíg a légpuska után nem nyúltam.
– Miért utálod Melanit?
– A szuka egyest adott matekból, nem érti meg, hogy képtelen vagyok megérteni a függvénytáblázatot, pedig az apám befizetett egy magántanárhoz is, de ő sem tudta a fejembe verni. Szerintem gyárilag hülye vagyok, ezért nem értem, hogy minek kell nekem iskolába járni? Ha kimaradok akkor nem tanulok tovább, apám hozzám vág egy műszakvezető pozíciót a vállalkozásában és ennyi.
– Tudás nélkül semmit sem ér a kinevezésed, a munkások ki fognak röhögni, biztos vagyok benne, hogy az apád elvárja tőled, hogy végig járd a ranglétrát.
– Nekem büdös a munka.
Béla nagyot szívott a cigiből és ő is nézte a körtefát. Egy melltartót vett észre a fa tetején, az egyik faágon, majd látta, hogy Gedeon bemegy az iskolába.
– Gyerekként én sem tudtam, hogy mi akarok lenni és utáltam iskolába járni. Majd egyik nap az apám jól elvert, ennek hatására sem kezdtem el rendesen tanulni. 20 éves voltam mikor az első hamis diplomám megvettem. A versenyszférában helyezkedtem el, gyakran mint középvezető és gyárigazgató nők szeretője voltam, később miután anyagilag jól gyarapodtam mivel nyertem a lottón 800 millió forintot, vettem magamnak egy kastélyt, a szüleimnek pedig egy luxusházat a Balaton parton, a maradék pénzt pedig nőkre költöttem el.
Pár éve visszatértem a hamis diplomák világába egy ékszerüzletben dolgoztam, miután kirúgtak mivel el akartam lopni a színes tévét, sokáig nem ültem otthon tétlenül. Ugyanis láttam egy hirdetést az egyik újságban. Fizika tanárt kerestek egy általános iskolába. Nem haboztam, gyorsan telefonáltam, mivel volt kéznél hamis tanári diploma, és napjainkban élvezem, hogy megcsap a krétapor jellegzetes szaga. A kastélyt mivel drága volt a fenntartása már évekkel ezelőtt eladtam.
Szünetben Béla beszélgetett Melanival a tanári szobában.
– Alapvetően annyi a probléma, hogy rosszak a gyerekek és kevés a fizu. Pontosabban fogalmazva a gyerekek egy jelentős része otthon, illetve a szűkebb, tágabb környezetében rossz szociális mintákat lát és rögzít. A fizuról pedig annyit, hogy nem rég fölmondott Marika néni a biológia szakos 60 éves tanárnő, és elment pornószínésznőnek ezzel általános megrökönyödést, és néhány pedagógusból megvetést váltott ki a tantestületben. De inkább fókuszáljunk a jó dolgokra is, Laci tudod a stréber nem rég aranyérmet hozott az országos matekversenyről, miután az első helyezett leányzó lebukott, mert titkos adó- vevő készüléket dugott a hajcsatjába, és az instrukciókat az édesanyától kapta, aki szintén matektanár.
Béla rágyújtott egy cigire és válaszolt. – Majd az idő választ ad, mikor a mai gyerekek lesznek felnőttek. Majd így folytatta - Mennyünk ki a körtefához.
– Este feljöhetnél hozzám, tudod a külvárosban lakom a laktanya mellett.
- Lehet róla szó, cicám. Délután 5 órára van időpontom a fodrászhoz, aki kozmetikus is. Megszépülök és este 8 kor tali nálad.
– Természetesen küldök érted taxit.
– Aranyos vagy.
A taxiban a hölgy hátsóülésen ült.
– József, mielőtt elmondanád, hogy nem kell fizetnem, természetben is lehet törleszteni, közlöm veled, hogy köztünk mindennek vége. Kétszer a tiéd voltam érd be ennyivel.
József az 50 es éveiben járó fekete rövid hajú férfi az utat nézte és mosolygott. – A múltkor is ezt mondta. – gondolta.
József megállt egy parkolóba és elhúzta a függönyöket majd az anyós ülést hátradöntötte, 10 perc alatt végeztek. Melani rendbe szedte magát a parkolóban lévő presszó mosdójában és visszaült az autóba. 5 perc múlva már Béla háza előtt ált. Világoszöld színű, mini koktélruhában, hozzáillő szexis magas sarkú cipőben.
Béla kockás inget viselt és farmernadrágot, a konyha ablaka nyitva volt.
A férfi mosolygott a nőre, Melani viszonozta a gesztust.
– Nyikorog az ágy. – jegyezte meg Melani.
– Tudom. – válaszolt Béla
A testi örömök után dobozos sört ittak. Hajnalban a hölgy szó nélkül lelépet.
Hétfőn a férfi korán beért az iskolába.
Béla be kell menned az igazgatóhoz. – mondta Özvegy Bánfi Rózsa és gonoszul nevetett majd házi pálinkát vedelt. – Mit bámulsz, te barom. - mondta még.
– Béla kaptam egy fülest, hogy hamis a diplomád, szólnom kell a hatóságoknak. - mondta az igazgató szigorúan.
Béla egy vastag borítékot rakott az asztalra.
– Nem kell szólnom a hatóságoknak, de itt nem dolgozhatsz.
– Kérdezhetek valamit?
– Igen.
– Miért iszákos szinte az összes tanár az iskolában?
– Így kezelik a stresszt.
Melani látta, hogy Béla beült a musztángba az eső esett és a nő csak annyit mondott, hogy viszlát cowboy. Béla mosolygott és szó nélkül elhajtott. Fél óra múlva egy festett szőke hajú lotyót látott az út mellett ácsorogni.
– Cowboy, beviszel a városba? – kérdezte a lotyó.
– Ülj be hátra
Este a férfi telefonált.
– Nyugi nem háborúban vagyok, csak egy laktanya mellett húztam meg magam.
– Mi kellene cowboy? – kérdezte egy érzéki női hang
– Pszichológus diploma.
– Mocskos, szemét vagy Béla.
– Ne udvarolj hanem szállítsd az árut.
– Holnapra meglesz. Sok sikert az újabb karrierhez! Tudnod kell ha eljár a pofád kinyírlak.
– Én is pont ezt akartam mondani. Édesapád jól van? Egyik nap a kocsmában láttam.
– Jól van! Igaz, hogy újra iszik de jól van. Feléd minden rendben?
– Aha, képzeld a volt sógorom hazatelepült az USA ból és pártot akar alapítani.
– Hány éve váltál el?
– 20 éve, mivel fűvel, fával megcsalt az asszony. Bocs, leteszlek, puszi!
– Az áru a bérelt garzonlakásod postaládájában lesz, a lóvét pedig tudod, hogy hova kell utalni. Na szia! Puszi!
Másnap délután Béla búcsút intett a Duna parti poszfészeknek.
Az erdei úton megállt a musztáng.
Egy festett szőke hajú lotyó behajolt az ablakon.
– Beviszel a városba cowboy?
– Ülj be hátra.
– Te pszichológus vagy? Itt hever az ülésen egy pszichológus diploma.
– Igen, és nagyon drága a tarifa.
– Csak gazdag nőket fogadsz?
– Ja, és a pénzt amit elveszek tőlük a szegényeknek adom. – válaszolt a férfi és nagyot röhögött, majd rátaposott a gázpedálra a Musztáng motorja hangosan muzsikált.
A magánpraxis egy hét múlva fogadta a klienseket Nyíregyházán egy bérelt házban, frekventált helyen.
– Egy dekoratív negyvenes éveiben járó hölgy volt, az első vendég. Látszott rajta, hogy komoly pozícióban van, nem szégyenlősködött rögtön a lényegre tért.
– A férjem Nyugat-Európában van üzleti úton, én pedig magányos vagyok. – mondta majd elkezdte Béla nadrágját kigombolta.
– Szerintem ezt nevezik úgy, hogy élvezem amit csinálok és még pénzt is kapok érte. – mondta a férfi és nagyot röhögött.
Hasonló történetek
5557
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4670
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
BURGONYA ·
Te ezt tényleg mind leírtad? Nagyon király vagy.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: