Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Van olyan írása, ami tetszik....
2024-04-12 15:16
Rémpásztor: Facebook-ról ismerem az ipsét,...
2024-04-12 14:43
laci78: én történetet sem :(
2024-04-12 14:13
Materdoloroza: Erotika cimkével jelent meg, d...
2024-04-12 14:11
laci78: totálisan készek ezek a "törté...
2024-04-12 10:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármas kalandjaink Katicával - Kezdetek

Bevezetés:
 
Én is a feleségem már nagyon régóta együtt vagyunk. Mindketten a 30-as éveink közepén járunk, és az elmúlt 10 évünkben rengeteg mindent elértünk. Karriert és egzisztenciát építettünk, ami mellet a családalapításra is sikerült időt és energiát szánni. Születettek is gyerekeink és egy kényelmes kis vidéki házba költöztünk. Szóval tipikus kis idilli vidéki családi életet éltünk! 
 
A sexuális életünk sohasem volt unalmasnak mondható, rengeteg változatosság volt benne. Párom nagyon nyitott gondolkodású, mindig volt lehetőségem a pásztorórákat feldobni valamivel. Volt amikor csak egy kis játékszerrel, vagy egy vibrátorral, de gyakran megesett az is, hogy a BDSM világában kalandoztunk.
 
Szóval, ha szabad így mondani, miden passzolt!
 
Egy beszélgetésünk alkalmával a bakancslistámra terelődött a téma, amin bizony szerepelt egy még nem beteljesült sexuális vágy: a hármasozás.
 
Érdekes módon, párom korábban ettől elzárkózott, azonban most nem hogy nem ellenkezést váltott ki belőle, sokkal inkább kíváncsi lett. Kérdezgetett a témában, és nyitottnak bizonyult.
 
Teltek a hetek és az ágyban is egyre többször előfordult, hogy előkerült egy játékszer, ami a harmadik felet szimbolizálta. Egyre inkább érződött, hogy egyikünket sem hagyta hidegen a téma, és egyre jobban feldobta az együttléteket. Olyannyira, hogy eljutottuk arra a szintre, hogy megszületett az elhatározás, keresünk egy harmadik férfit. A témában semmilyen szinten nem volt titkunk. Pontosan tisztáztuk, hogy mit várunk mind a ketten ettől az egésztől és lefektettük az alapvető szabályainkat is, hogy "biztonságos" legyen a kalandozásunk a kapcsolatunkra nézve.

Meg is beszéltük, hogy nagyjából milyen tipusú fiú partnert tudnánk elképzelni. Hosszú hetekig kerestünk, még végül megtaláltuk a megfelelő partnert. Mindkettőnk számára szimpatikus volt, ezért nem volt más hátra, mint az első találkozás.
 
Az első alkalom:
 
Fülledt nyári este volt. Az a fajta, amikor az embernek jól esik sötétedés után az utcán lenni, amikor épp kezd egy kissé felfrissülni a levegő. 
 
Kinn a teraszon vártam feleségem, hogy elkészüljön és mehessünk a megbeszélt szórakozó helyre és végre személyesen is megismerjük Mátét. Épp elmerültem már a fantáziálásban, hogy mi mindent rejt az este mikor Katica megjelent az ajtóban. A kedvenc szandáljában, egy rövid fekete szoknyában, és egy csinos csipkés toppban. A top pántja mellet kilógott a melltartó pántja is, ahonnan egyből rájöttem, hogy a kedvenc vörös melltartó és bugyija van rajta.
 
Autóba pattantunk és elindultunk a megbeszélt helyre.
 
  - Látom ám, hogy a kedvenc vörös fehérnemű szetted van rajtad- törtem meg a csendet, remélve, hogy ezzel kissé megtöröm a feszültséget, ami érződött a levegőben.
  - Részben - Válaszolta Katica
 
Kellet néhány pillanat, ameddig ez az egy szó eljutott a tudatomig. Amikor végre leesett, ránéztem, és ő csak kaján mosollyal nézett rám vissza. Kezét a sebességváltón pihenő kezemre tette, majd megfogta, és lassan a combjára irányította. Izgalommal telve simítottam először a térde felé, majd fel, a szoknyája alá... Egyre feljebb, még el nem értem, a fazonírozott puncijáig. Kissé megdöbbenve konstatáltam, hogy bizony igazat mondott. Csak részben volt rajta a szett, hiszen nem volt rajta bugyi.
 
  - De most sicc innen, mára más terveink vannak! - mondta, és megfogta kezemet, majd kedvesen eltolta magától.
 
Megérkeztünk a kiszemelt szórakozóhelyre. Igyekeztünk olyan helyet választani, ami nem is igazán zsúfolt, de nem is akkora a pangás, hogy feltűnőek legyünk. Szerencsénkre ez pont olyan estének tűnt. 

Halk zene szólt a kerthelységben, ahol erősen félhomály volt. Találtunk is magunknak egy szimpatikus eldugott kis asztalkát kényelmes székekkel, ahol kényelmesen el tudtunk helyezkedni.

Nem sokkal később Máté is megérkezett. Mivel most találkoztunk először így személyesen is bemutatkoztunk, majd megkérdezte, hogy mit iszunk. Mindannyian egy pohár kellemesen hűvös vörös borra szavaztunk. Máté elrobogott és hozott is három pohárral.
 
Kissé nehezen indult a beszélgetés, mindenki eléggé feszéjezett volt. Szerencsére azonban erre egy nagyszerű orvosság volt a bor jótékony gátlásokat oldó hatása. Igaz én csak néhány kortyot ittam, hiszen tudtam még vezetek, de ettől függetlenül egyre inkább sikerült mindenkinek feloldódnia és egy kellemes beszélgetés alakult ki.

Egyszer csak megérzem párom kezét, ahogy a combomra teszi, majd megszorítja. Érzem a szorításából a vágyat és izgalmat is egyszerre. Érzem azt is, hogy számára szimpatikus Máté, hát nem habozok:
  - Nem ülsz át Katica mellé? - Kérdezem.
  - De, persze! - Csillan fel Máté szeme
 
Feláll és átül mellénk a padra. Kényelmesen elférünk, hiszen ez egy nagy asztal. Ebből az oldalból kényelmesen mindent és mindenkit szem előtt lehet tartani.
 
Folytatjuk a beszélgetést, azonban a témáink már jóval inkább pikánsak. Mesélünk egymásnak a sexuális kalandjainkról, kinek hol volt a legextrémebb hely ahol csinálta, vagy éppen kivel.

A pad és asztal között elég nagy volt a távolság, ezért nem kerülte el a figyelmemet, mikor Máté a boros pohár ide-oda tologatása helyett, inkább párom lábára tette a kezét. Először csak a térdére tette, várva valamilyen visszajelzésre. Kissé megfagyott a téma pár pillanatig, mert barátunk és én is "lélegzet visszafojtva" vártuk a reakciót. Próbáltuk mindketten az arcát figyelni, milyen jelet fog küldeni. 
 
  - Csak nyugodtan! Vannak arrafelé melegebb részek is! - Töri meg párom a csendet.
 
Ettől a mondattól bizony már én sem tudtam közömbös maradni, pillanatok alatt merevedésem lett tőle. Mátét sem kellet félteni, lassú mozdulatokkal simogatni kezdte Katica combját.
 
Én mivel izgalmi helyzetben gyakran beszélek többet a kelleténél, most is belekezdtem egy pikánsabb történet elmesélésébe. Miközben meséltem természetesen fél szemmel figyeltem az eseményeket, ami komolyan megnehezítette azt, hogy ne veszítsem el a fonalat a saját történetemnél. Egy pillanatra felnéztem, senki sem néz-e minket és mire visszanéztem, Máté keze már a szoknya alatt volt.
  
  - És aztán mi történt - Kérdezte Máté, mert a nagy meglepetésem hatására félbe hagytam a mondatot és a történetet is.
  - Ne zavartasd magad, folytasd csak! Mi elvagyunk! - Mondta feleségem.
 
Gyorsan megpróbáltam összeszedni a gondolataimat és folytatni a történetet, közben pedig gyönyörködni az eseményekben. Párom arca egyre jobban kipirosodott az élvezettől, és a vágytól. Lábait kissé szétnyitva jelezte barátunknak, hogy mire is vágyik, aki bizony vette a lapot.
 
Sajnos azt nem láttam, hogy a szoknya alatt mi történt, csak azt láttam, hogy Katica egyre inkább átszellemül. Az asztalra támaszkodva, egyre szaporábban vette a levegőt, arca egyre jobban kipirosodott, szemét egyre gyakrabban lecsukta. Kezével az én kezemet kereste, és megszorította, ami igencsak nehezített a történet mesélésemben, hiszen tudtam, mindig mikor szorít a kezemen, akkor az élvezetek hulláma csap fel.
 
Majd mint derült égből villámcsapás, egy sokkal erősebb szorítás következett. Szinte mintha áramütés érte volna testét, úgy rándult össze köztünk, és láthatóan igyekezni kellet neki, hogy a hangját visszafogja. Tudtam, hogy Máté ujjaival a csúcsra juttatta. Érződött rajta, hogy minden erejére szükség van, hogy ülve tudjon maradni köztünk. 
 
Sokáig pihegett miközben mi kellemesen folytattuk a társalgást. Később ő is újra becsatlakozott a beszélgetésbe, és megitták a maradék borukat.
 
Mikor elfogyott a szőlőnedű, felálltunk, és elköszöntünk. Párom hosszú ölelést és puszit váltott Mátéval, majd beszálltunk az autóba és elindultunk hazafelé. Ismét csak szótlanok voltunk, azonban az én nadrágomban a farkam szinte alig fért el a látottak miatt.
 
  - Húzódj le itt - Mondta egyszer csak Katica. 
  - Hova? - Kérdezem, mert nem értettem a kérést. 
 
De ebbe a pillanatban megéreztem párom kezét a nadrágomon. Mohón gombolta ki nadrágom és húzta le a sliccem, és egy mozdulattal került elő farkam az alsómból! Eközben én a szántóföldek mellett sikeresen megálltam, ami igazán nehéz volt, nagyon kellet koncentrálnom a történtek mellett!
 
Mikor megálltunk és leállítottam az autót, Katica egyből kikapcsolta az övét, feltérdelt az anyós ülésre, és egyből rácuppant szájával a farkamra. Olyan lendülettel kezdett bele, olyan vehemenciával járt fel-le a farkamon édes ajka, hogy szinte levegőt venni is elfelejtettem. Élveztem ahogy nyelvével körbe-körbe simítja a makkom, és imádtam mikor szájából kivéve végig nyalta férfiasságom egészen a herémig.
 
  - Ennyire tetszett amit Máté csinált - Kérdeztem
  - Ühhhüm - Nyögdécselte, mert nem akarta megszakítani a szopást a válasz miatt.
 
Folytatta a kényeztetésem ami érzésemre egyre intenzívebb és vadabb volt, amit nem is tudtam, hogy lehetséges. Sokszor estünk már egymásnak, de ez valahogy más volt. Sokkal erőteljesebb, vággyal fűtöttebb. Nem is igazán bírtam már tovább, éreztem, közel a kielégülés.
 
  - Ezt nem bírom már, mindjárt elélvezek... - Suttogtam, mert nem sok erőm volt beszélni az élvezetek mellett.
  - Máris? Kár, hogy már nincs itt Máté, jó lenne őt is leszopni!
 
Katica kijelentése az utolsó csepp volt a pohárban, egyből éreztem az ismerős jóleső érzést. Ahogy minden izmom megfeszül, ahogy párom ilyenkor egyből még jobban elkezdi szívni a farkam, ahogy az élvezet eláraszt. Hangos nyögések közepette a feleségem szájába élvezek, amit egyből le is nyel, hiszen mindig is sok spermám volt, nem férne el a szájába mind. Pláne nem, egy ennyire felizgatott állapotba!
 
Miután az utolsó csepp is kiürül belőlem, még néhányszor végig nyalja nyelvével a farkam, majd visszaül a helyére, és azt mondja:
  - Remélem Máté is ilyen finom lesz!
 
Folytatás következik....
 
Hozzászólások
Stag&Vixen ·
Jó volt, várjuk a folytatást ;)

alttpg ·
Várom az igazi feleség - megosztás élményét! Remélem jól megbasszák az asszonykát!

AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: