Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Harmadik rész: Az Ajándék

 Harmadik rész 
                                                             Az ajándék


Hazafele menet megálltam egy hullámtörőnél, kisétáltam a végére és leültem merengeni egy picit. Borzasztóan idegesített, ez a frusztráló nyomás a mellkasomban, ez a hatalmas szégyenérzet, és hogy ilyen cikin viselkedem amikor a szexualitásom, vagy a meztelenség került képbe..  Ez csak egy test! -mondtam ki hangosan, mindenkinek van, nem értettem miért kell takargatni vagy szégyenkezni miatta. A születésnapom előtti esténként mindig elhatározom magam, hogy miben fogom magam fejleszteni a következő évben. Ez most nem is volt számomra kérdés, hogy mi lesz. A tizennyolcadik születésnapom lesz holnap, hivatalosan is nagykorúvá válok. Ebben az évben a szexualitásomban fogom fejleszteni magam. Ahogy megfogalmazódott ez bennem, máris jobban éreztem magam. Elindultam haza, közben felidéztem a parton történt dolgokat, és már az sem zavart, hogy sátrat vert gatyával haladok tovább. Azon fantáziáltam, hogy mi lett volna, ha én is csatlakoztam volna a sráchoz aki Richárd farkát szopta, vagy milyen érzés lett volna, ha Richárd nem állítja meg azt az erőszakos pasast, és most már nem szűzként térnék haza. Lehet nem is bántam volna annyira, mint akkor ott helyben hittem a teljes sokk alatt. Már a sarokhoz értem, így egy percre megálltam, megvártam, míg a farkam lelankadt, szerencsére ez gyorsan meg is történt. 


Beértem a házba, apámék és Richárd már megterítettek vacsorához, engem vártak. 
-Hol csavarogtál te kölyök?- kérdezte apám.
-Kisétáltam a közeli hullámtörőre és csak bámultam a hullámokat, elszaladt az idő, bocsánat. 
-Jól van. - felelte
-Holnap születésnapod van, kicsim. A kedvenced sütöm ebédre. -szólalt meg anyám.
-Ó az holnap van?! - Kérdezte meglepődve Richárd
-Igen. - feleltem.
-Hány éves is leszel? 
-18
-18? Akkor már hivatalosan is felnőtt leszel, ezt jól meg kell ünnepelni. Elmegyek bevásárolni. 
-Csak papíron lesz felnőtt, Richárd! - szólt goromba hangom apám. 
-Drágám, ne kezd!- csitította anyám


Befejeztük a vacsorát, én önszántamból felajánlottam, hogy rendet teszek, hisz várni kellett rám, így legalább előbb pihenni térhetnek. A szüleim így is tettek, elvonultak a saját szobájukba aludni, Richárd pedig elment a városközpontba vásárolni. Kíváncsi voltam, hogy miért rohant így el, vajon tényleg vásárolni szeretett volna valamit, talán ajándékot keresett? Vagy csak egy ürügy volt, hogy lelépjen és ennyi kínos történés után, ne kelljen már látnia? Sóhajtottam egy nagyot, majd elmentem a fürdőszobába lezuhanyozni. A szennyes kosár tetején Richárd fürdőgatyája volt, ezt viselte ma miután elváltunk a parton. Kíváncsi voltam, hogy érződik-e rajta férfiasságának illata, így az arcomhoz emeltem. Isteni kanszag áradt belőle, s jobban megvizsgálva észrevettem, hogy a belseje tele van sűrű fehér gecivel. Nem tudtam megállni és egy határozott mozdulattal, kinyaltam belőle ami még nem száradt bele. Felülmúlt minden elképzelésemet, azt hiszem függő lettem. Gyors vissza tettem oda ahol volt, majd letusoltam. Kiléptem a zuhanyzóból egy törülközőt a derekamra kötöttem, majd elmentem a szobámba. 


Befeküdtem az ágyamba, azonban nem tudtam még elaludni, annyira fel voltam dobva tőle, hogy tényleg megízlelhettem a gecijét, hogy másra sem tudtam gondolni, mint hogy ha így félig beleszáradva a nadrágjába is ilyen mennyei volt, akkor milyen lehet frissen és forrón egyenesen abból az óriási monstrumból amit a lába között hordoz. - nem túlzok, legalább 20-22 cm hosszú és jó vastag szerszáma van, vágatlan, sötét hús színű makkja is nagy és formás, hatalmas heréi kilógnak bozontos sötét göndör fanszőrzete közül- Lehet csak a rózsaszín köd beszél belőlem, de ő talpig a férfiasság megteremtője, s itt nem is kimondottan csak a méretei miatt mondom ezt, hanem a szőrzete, izmai, férfias illata, valószínüleg bárkit megkaphat magának. Talán apám is ezért félt tőle, lehet sejti hogy meleg vagyok, s ha valakinek akkor Richárdnak nehéz ellenállni. Ismét áll a farkam mint a cövek. Már épp kezdtem volna magamhoz nyúlni, mikor meghallottam Richard autojának hangját, visszaért a városból. Gyors bebújtam a takaró alá , egy pillantást vetettem a telefonomra, éppen éjfélt ütött az óra. Alvást szimuláló pozíciót vettem fel, hátha benyit Richard, ne megint azt lássa hogy a farkam verem. Hallottam ahogy belép a bejárati ajtón, majd a csomagokat lehelyezi az ebédlőasztalra. Ezután a fürdőszobába vette az irányt, hangos csobogó hang hallatszott ki, majd egy megkönnyebbülő nyögésre lettem figyelmes, ezután lehúzta a wc-t. Hugyoznia kellett. Ez megmosolyogtatott, és egyben fel is izgatott, amin meglepődtem, mert eddig semmi vonzót nem találtam ebben, de hát úgy tűnik Richárd ezt váltja ki belőlem. Most pedig egy arrogáns felnevetés hallatszott ki. Nem értetettem a dolgot. Kijött a fürdőszobából, picit csörgött a bevásárló zacskókkal majd a szobám ajtaja fele vette az irányt. Megállt, majd óvatosan kinyitotta az ajtót. Belépett, én egy gyors pillanatra kinyitottam a szemem, nem vette észre mivel, épp megfordult, hogy becsukja az ajtót. Abban a fürdőnadrágban volt, amiből az imént kinyaltam a gecijét. Azt hiszem rájöttem, min nevetett fel az előbb. Egyre közelebb jött. Az ágyam alá tett egy bevásárló szatyrot, amit most hozott a városból, biztos ajándékot hozott. Azt hittem, csak ennyit akart és kimegy, de nem így lett. Feljött az ágyamba, felém térdelt, majd megszólalt.
- Tudom, hogy ébren vagy, te kis Lökött!
- Hát lebuk—tam. - csuklott meg a hangom, ugyanis kinyitva a szemem a hatalmas lomposa himbálózott előttem. Nyeltem egy nagyot.
- Nos ahogy látom szépen kitakarítottad a nadrágom, ez a kedvencem. Örülök, hogy így még egy napot hordhatom. Köszönetképp, immár hogy nagykorú vagy, megengedem, hogy leszopj, a friss forró gecim lesz az első amit felnőttként megízlelsz, ez az első ajándékod tőlem. 
Nem tudtam megszólalni, csak nyeltem még egyet.
- Ugyan ne szégyenlősködj, ha ízlett kihűlve, frissen biztos imádni fogod, de nem fogok könyörögni. 
- Nem is kell. -mondtam, majd kinyitottam a szám, és elkezdtem szopni.
Először csak a a bőrt húztam hátra a számmal a makkján, majd nyelvemmel körkörösen nyalogatni kezdtem
- Ha nem tudnám, hogy még teljesen szűz vagy, azt hinném, hogy már gyakoroltál. Mégis hol tanultad ezt? kérdezte
- Ezek szerint jól csinálom?
- Az elismerésemre vágysz? Helyes!  Tetszik amit csinálsz fiú! -mondta, majd egy határozott mozdulattal a torkomig hatolt a farkával és rászorította fejem, mindaddig, míg öklendezni kezdtem.
- Ezt még gyakorolnunk kell! Rövid ideig bírod. - mondta
- Szóval máskor is megismételjük? -kérdeztem
- Ha jól viselkedsz Fiú, akkor sokat leszünk még hasonló helyzetben.- válaszolta
- Miért hívsz most fiúnak?
- Mér’ tán nem az vagy? Nevetett fel egy pillanatra, majd folytatta. 
- Ezt jobb, ha már most leszögezzük, én nem szeretkezem, hanem baszok, de azt keményen. Miközben baszunk, Te Fiú az alárendeltem vagy én pedig az Urad. Megértettel? 
-  Hmh, igen.
- Igen ki?!
- Igen Uram!
- Helyes..
- Akkor most meg is fogsz baszni?- kérdeztem
Nem felelt. Csak nézett szigorúan. 
- Uram! - fejeztem be a mondatot.
- Ma még nem állsz rá készen fiú! - mondta, majd megragadta a fejem, a farkára rántotta párszor és teleömlesztette a szám a  sűrű fehér gecijével.
- Boldog születésnapot, Fiú!
- Köszönöm Uram! - mondtam mosolyogva
Leszállt rólam, felhúzta a gatyáját és kiment a szobából. Én pedig nem értettem semmit, csak azt, hogy felnőtt lettem és eddig imádom minden… cseppjét. 



-Harmadik rész vége- Folytatjuk a következő fejezettel, melynek címe : A lista. 


Várom hozzászólásban a véleményed, hogyan tetszett ez a fejezet, várod már, hogy elolvasd a  következőt?


 

Előző részek
Hozzászólások
91esfiu ·
Egész jó kis sorozat, szépen felépített, jól indult és szépen van fogalmazva! Ne hagyd abba, várjuk a folytatást!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: