Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hangok

Meleg délutáni nap volt. A nap sütött, a madarak csicseregtek, és a szellő lágyan ringatta a fákat, hogy azok álomba merülhessenek a közelgő éjre.
Jane-t azonban nem érdekelte a kinti világ, a nyár, a buli, vagy a virágok. Inkább felvonult, és bezárkózott csendes magányába.
Ahogy besötétedett, a fáradtságtól elméje furcsa hangokat alkotott benne, s tekintete megtelt félelemmel. Tudta jól, hogy ez csak démonjainak ócska játéka, mely nem hagyja aludni, hogy sose pihenhesse ki magát. És minden éjjel újra és újra kezdődik, mert a démonok sosem unják meg a munkájukat.
Az ajtaján egy koponya volt, amit ő rajzolt. Hirtelen úgy tűnt, mintha kidomborodna, s egy halhatatlan halott csillogott a szemében. Önmagát látta benne. Hiszen a lelkét már rég megölték, de akárhogy próbált elmenekülni az élet elől, sosem sikerült neki. És a zúgás újra felhangzott...
Kora reggel volt. Már képtelen volt felkelni. A kimerültséggel küzdött, s ebben a harcban, lelki erők már nem segíthettek neki. Elmúlt benne minden érzés, kivéve a félelem. Az egész testét, s elméjét ez töltötte be. Azt nem mondhatjuk, hogy ezért élt, inkább ez ellen maradt még életben, hogy befejezhesse a küzdelmet, s örök nyugovóra térjen. A lelkét akarta vissza kapni, és az értelmet, amiért érdemes élni, vagy meghalni. Az ébresztő óra sikítása keltette ki az ágyból.

Az úton fekete bőrűek egy fehér kisfiút rugdostak, és egy kóbor kutya szeretetért könyörgött. Jane nem tehetett semmit. Megsimogatta a kutyát, rosszallóan nézett a feketékre, és tovább sétált. A háta mögül morgást hallott és gyereksírást...
Az iskola előtti korláton ült, és várt. Maga sem tudta mire, de úgy érezte, várnia kell. 3 fiú jelent meg körülötte, és egy másikról kérdezgettek. A lány nem válaszolt nekik. Leültek hát mellé, és ők is vártak. Csend volt, mint vihar előtt. Egy nagy felhő érkezett, és az esőcseppek agyonverték. A felhő a földön feküdt, a 3 fiú (esőcseppek) pedig nevetve elment. Jane is sarkon fordult, s lépteit egy fájdalmas hang kísérte...
Ismét este volt. Ő suttogást hallott, és búgott a feje. Kezdett beleőrülni. Már minden mozgott, és mindennek szeme volt. A sötétség hideg karjaival védte őt, és halk zokogása elűzte a démonokat.

Reggel megint az úton volt. Nem járt az utcán senki. Hirtelen egy autó bukkant föl a semmiből. Elütötte. A fék csikorgástól sípolni kezdett a füle, s közben a földre zuhant. Egy férfi szállt ki a kocsiból.
- Mit csináljak most? - suttogta, és lágyan átölelte a lányt.
Jane fájdalmat érzett, félelme megszűnt, s a nap forró sugara örök nyugvásba ringatta.
Ha hangokat hallunk, az mindig jelent valamit. Ha sikolyt hallunk, segítenünk kell, mert ha mi nem segítünk másokon, rajtunk már csak a halál fog segíteni.
Hasonló történetek
4120
Jelenleg 13 éves vagyok.
5393
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Magma ·
Miért pont a négerek verték a fehér gyereket? Ez antiszemita megnyilvánulás! Persze, egyből a szinesbőrü torkának kell ugrani! :P Meghogy csak a négerek ilyenek! Hát, szép!
különben, ha hangokat hallunk akkor irány a szanatórium! :) Mert ha nem akkor vagy ölünk vagy minket ölnek meg! Amugymeg, ha nem tud aludni, akkor zabáljon altatót, vagy sportoljon, hogy elfáradjon nagyon és akkor megy az alvás! Nah, csucsu! :angry: :smiley:

keco ·
A történet lényege nem az volt hogy ha nem segítünk meghalunk. A lány nem azért halt meg hanem azért, hogy újra érezzen. És tudta mindig hogy segítenie kéne, de mivel nem érzett semmit, ezért bűntudata sem volt... Nem arról szól hogy segítsünk mindenkinek, hanem az üresség érzéséről. A hangok pedig az érzést követik. Ha nincs bennünk semmi akkoris hallunk valamit, és ha teljes a csönd akkor az apró morgások felerősödnek és beleőrülünk. Azért hallott hangokat mert már annyira egyedül volt...

De a végén összegezve hosszabbra kellett volna írnom és érthetőbbre, szal a kritika jogos...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: