Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Halloween-parti 2010

Történet 1.
Cím: Ki volt az akkor?

Sziasztok, én egy 13 éves lány vagyok. Egyik hétvégére a szüleim elutaztak, és egyedül hagytak otthon, mert már elég nagy vagyok ahhoz, hogy otthon maradjak. Anyu megfőzött, és hát nagyon örültem egy kicsit, hogy egyedül lehetek, enyém lehet az egész lakás, anyunak vannak nagyon szép ruhái, gondoltam majd azokat próbálgatom, meg még arra gondoltam, áthívom egyik barátnőmet, és ő is próbálgatja, tök jó lesz, A barátnőm Kati sajnos nem tudott jönni pénteken, csak szombati napra ígérte magát, hogy jön. Van egy kiskutyám, így nem igazán éreztem magamat egyedül, nagyon jó házőrző, igaz bár csivava, de nagyon édes, Priszci a neve, fehér színű, két éves, nagyon harcias, kicsi a bors, de erős. Már régóta szerettünk volna egyet, mindenki örült, mikor hozzánk került. Eddig azért nem volt kutya, mert a szüleim azt mondták, hogy ha majd nagyobb leszek, és már tudok róla gondoskodni, akkor kaphatok. Péntek este rendeltem egy gombás pizzát öntettel, és elaludtam a tévé előtt, mert elég unalmas volt a műsor, pedig elég sok csatornát fogunk. Hajnali egy óra 5 perc volt (Hello Kittys órám van), mikor arra ébredtem, hogy valaki nyalogatja a kezemet, gondoltam is, hogy na Priszcike az, felkapcsoltam az éjjeli lámpát, de nem láttam sehol.
Hirtelen furcsa hangot hallottam a konyhából. Kiértem a szobámból, és furcsa szagot éreztem. Mikor kiértem a konyhába, akkor láttam, hogy Prisztcy fel van darabolva a konyhaasztalon. Úristen, de ki volt akkor, aki megnyalogatta a kezemet, mert a lakásban nem volt senki, gyors körbenéztem (80 m2).


Történet 2.
Cím: A családi pokol

Még gyerek volt, amikor megismerkedett vele, már nem is emlékszik, hol milyen körűlmények között.(lényegtelen) Otthon nem voltak rendben a dolgok, szerinte legalábbis... vagy csak nem figyeltek rá megfelelően, nem óvták még a széltől is! Tőle meg főleg nem óvták meg! Igazszág szerint nem is lehetett volna, hisz konokúl ment a saját feje után! Csalódott és tartozni akart Valakihez, ezt használta ki a férfi. kedveskedett , hízelgett a tőle sokkal fiatalabb , érzékeny és naív lánynak! Neki fontos volt a lány, hisz uralkodhatott rajta, de ezt a lány nem tudhatta, csak azt érezte, Valakitől szeretett , megértést és figyelmet kap. Valaki Vele akar lenni , az Ő kedvében akar járni kedvességével!
A naívság nem vetette észre vele, hogy besétált a csapdába, egy olyan érett férfi jól kitervelt csapdájába akinek az egyetlen célja a mások felett való uralkodás. Eleinte titokban találkozgattak, Séta, Vacsorák, mozi, színház..... amit persze előbb utóbb a testiség is követett. Érezte a lány, hogy ez nem úgy müködik ahogy kellene nincs meg a gyengédség, de hagyta magát sodródni az árral , amit a Férfi hozott az életébe!
Pár hét elteltével természetesen előjöttek a gondok , a férfi uralkodni akart rajta, a szülei ellen fordította, erőszakos és dúrva volt.Elcsattantak az első pofonok! A lány félt tőle, nem szerette sosem csak épp mellécsapódott!
A férfi már eljegyzésről összeköltözésről beszélt,neki ez volt az érdeke, a saját korosztályú nőket nem tudta a hazugságaival megbolondítani, de ezt a tapasztalatlan kislányt nem volt nehéz! Majd eljött a nap amikor már a lány egyre jobban rettegett tőle! Kiderűlt kivel szűrte össze a levet. Akinek híre volt ,senki sem jó emberként ismerte! Féltek tőle, és féltették a lányt is! De a tiltott gyümölcs...
A lány végett akart vetni a "kapcsolatnak". De addigra elkövette azt a hibát, hogy elfogadta tőle a jegygyűrűt, mert NEM mert nemet mondani! Tudta a szakítással az életét kockáztatja s nincs aki megvédje! a szülei is hasonlóan féltek tőle. Talán a botránytól még inkább! Nem támogatták a lányt!

A sors iróniájaként terhes lett a kislány! Az édesanyja egy kiadós nagy verés után választás elé állitotta. Vagy elveteti a magzatott, vagy eltakarodik oda a gyerek apjával ahová tud! Mert Ő azt a szégyent nem éli túl, hogy a lánya lányanyaként hazahoz egy kölyköt! A lány sem ragaszkodott a gyerekhez, el akart tünni a férfi életéből és nem összeköltözni vele! Szerette volna megszűlni úgy a babát, hogy otthon marad, de erről a változatról a szülők hallani sem akartak

A férfi választás elé állitotta, vagy megszüli a gyereket vagy saját kezüleg folytja meg! Rettegésre kell számítania az életben , tudta ezt a lány is amikor azt mondta az édesanyjának, hogy úgy döntött megszüli! Akkor naívan azt remélte rövid időn belűl megtud szabadúlni a férfitól! Tévedett. Az öszeköltözés perce a Pokol kezdete volt!
A buta és naív kislányból, egy rettegő asszony lett! A 7 hónap alatt amíg várta a gyereket , többször ostromolta a szüleit, hagy költözzön haza. De őket csak azérdekelte, mit fognak szólni hozzá az emberek! Évek múlva persze bánták, mivel az emberek azt látták , hogy ebbe döntésbe roppant bele a lány teljesen

Megszületett a kisfiú, s eljött az igazi borzalom kezdete. Az addig is minden napos terror és pofonok után meg mutatta a férfi, hogy tud ő rosszabbat is! A 6 hetes kontroll után amikor is már hivatalosan is lehet házaséletet folytatni, erőszakolta meg előszőr, ami később rendszeressé vált! Az amúgy is rossz szexuális élet borzalommá vált .Pofonok és ökölcsapások jellemezték a heti többszöri erőszakoskodását. A lány terhes lett , nem akarta a gyereket, gondolta nem szól! De egy ilyen ember előtt ezt nem lehet eltitkolni! Rákérdezett , a lány tagadott. A korházban tért magához, mert " le esett a lépcsőn" a férfi belevigyorgott a szemébe és közölte: " igazad van tényleg nem vagy terhes!!! " Lány haza ment és megtervezte a szökését! Rájuk talált, követlkező verés, másik albérlet! Egyre lejjebb csúsztak egzisztenciálisan is mivel a férfi munkanélküli lett !
Pár év múlva született egy kislány is. aki után nem akart többet szűlni! Igyekezett minnél távolabb tartani magátol a férfit!
Aki egyre erőszakoabb lett, a fogamzásgátlásról hallani sem akart! Gondoskodott róla, a nőnél sose legyen annyi pénz hogy kitudjon váltani gyógyszert . mindig minden fillérről bekellett számolnia! Addigra a szülők is belátták amit bekellett! A lány kért annyi pénzt az anyjától hogy méhenbelüli fogamzásgátlót tetessen fel magának! Amikor megszülett a kislány ,egy szoba-konyhás lakásban laktak , ahol ki be jártak az apuka csavargó ismerősei! Apuka több pénzt vert a játékgépbe mint amit a boltban hagytak! Az aberrált szexualitása leírhatatlan mocsoksággá fajúlt. Egy este amikor a nő kategorikusan el lökte magától arra hivatkozva, hogy meg van a havi baja. éjjel arra lett figyelmes, hogy a férfi a köztük alvó 4 éves kisfiú alsónadrágjában matat! Oltári nagy veszekedés jött ez után. A férfi a nőt hibáztatta mert az nem engedte megához közel és neki szüksége volt arra, hogy valakit simogasson! Valószinűleg nem ez volt az első eset!!

Másnap reggel fogta a gyerekeit a nő , és elment feljelenteni a férfit a rendőrségen! Amint az várható volt ezen lépését apuka ujjabb veréssel és erőszakolással jutalmazta! Pár hónap múlva a rendőrség vádemelés nélkűl lezárta az ügyet bizonyíték hiányában , és megállapítottoták , anyuka így akar szabadúlni a férfitől! S az csak apai gyengédség és szeretet volt!!

Innentől kezvde a férfi számon tartotta a nő menszeszét, s 1-2 napos késésnél már rázárta az ajtót. nehogy eltudjon menni elvetetni az esetleges gyereket! A nő nyugodt volt hurok mellett nem lesz terhes! De ! Az lett!!! A 12 .ik hétig sehová sem mehett egyedűl a nő! Ha a férfi elment otthonról akkor rájuk zárta az ajtót! Nem érdekelte az aa tény hogy a gyerekek esetleg kimennének az udvarra játszani! Önző és brutális vadállatként viselkedett mindig és mindenhol. a nő tudta , senkinek sem beszélhet az életéről , mert a verés elmaradhatatlan.Ha az utcán nem úgy viselkedett ahogyan azt a férfi elvárta akkor otthon megkapta a magáét! Ezért megtanult úgy tenni mintha ők egy normális boldog pár volnának, Most viszont minden alkalmat megragadott egy kiadós verés eléréséhez! Meg is kapta de arra ügyelvén nehogy elvetéljen! Pedig a cél ez lett volna!
Így lett meg a harmadik gyerek aki fiú lett! az anya nem tudta szeretni, de mivel a gyerek nem tehet semmiről, győzött az anyai ösztön!

Párhónapos volt a kicsi amikor kilakoltatták őket! Az apa a várostól egy jó távol eső 20 négyzetméters faházat szemelt ki a családjának mint albérlet! Ahol a víz és a Wc is kint volt .Viszont az alig 20 négyméteres faházban voltak ők öten , tűzhely is odabent volt, szellőztetés csak az ajtón ! A nő ekkor költözött el egy anyaothonba, ahol a fönök asszony túl jóba volt apukával így a szerződés (3honap) után kikellett költöznie a gyerekekkel , mert van hova menniük így nem indokolt a hosszabítás! Persze apuka előadta magát mint tökéletes családfő!
Kimentek ők is a kertbe. a nagyobbak akkor voltak 3 és 6 évesek a kicsi 1 éves. Hamar megtanulták rettegni az apjukat! A legkisebbik első születésnapján az apa kizavarta a gyerekeket a hidegbe játszani.! Amikor közelitése nem hozott eredményt akkor ököllel úgy verte képen anyukát , hogy az már nem tudott tiltakozni! Ekkor lett terhes a legkisebbel, akivel végigcsinálták az első 3 honapot ugyanúgy mint a harmadik gyerekkel!

Még 2 évig éltek ott, amikor is anyuka egy gyámhatósági tárgyaláson apuka ellen vallott! Tudta nem mehet haza , ha még másnap is élni akar! Fogta mind a 4 gyerekét és egy másik megye anyaotthonába menekűlt! Ekkor már azédesanyja is segített neki! Mert az ismerősök azért szólták meg amiért hagyta így élni a lányát és az unokáit! Más levetett megunt ruháiban, a levegőtlen háztól dohosan büdösen . Ahogyan éltek az nyomor volt a küszöbön!
5 év telt el, de apuka még mindig probálja pokollá tenni az életüket
Ma már tisztán frissen élnek, a gyerekek és anyjuk is nyugodt , nem kell pszichologushoz járniuk.
Apukát bűnösnek találták 4 rendbeli kiskorú veszélyeztetésében és többrendbeli könnyű testi sértésben. Pénz bírság és felfüggesztett börtönnel megúszta azt , hogy tönkre tette azok életét akiket a legjbban kellett volna becsűlnie szeretnie! .
Apuka együtt él 1 nővel, a gyerekekkel nem foglalkozik, Anyukának azóta sem sikerűl egézséges kapcsolatot kialakítani, amiben nem csak a gyerekek léte hanem, sokkal inkább a lelki sérűlés az ami szerepet játszik! Azóta is mindennapos a kérdés , miért szűlt 4 gyeeket ennek az embernek! A Valóságot nagyon kevesen tudják................eddig!!

Hasonló történetek
5308
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
7163
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Charles M. Deer ·
:yum: :smiley: :rage: :rage: :angry:

BURGONYA ·
"Ahogyan éltek az nyomor volt a küszöbön!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: