Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Takard el szemed, s lásd az időt a messze<br /> kipárolgó leheletet.
Teljesen odaadta magát és a dolog beválni látszott. Egy hímvessző megosztása egy másik nővel...
Csak azt akarta, hogy meglássa a napfényt.
Majd egyszer, elég erősnek érzitek magatokat, hogy bábutok megmérettessen, és patkolatlan...
Aki már járt Vácon tudja jól, hogy nagy kultusza van a Váci kívánságteljesítő halnak. A gyönyörű...
Friss hozzászólások
Pavlov: Igen
2021-06-14 20:48
danisenzavestito: Gyakrabban kéne jönnöm olvasga...
2021-06-14 16:54
BURGONYA: AMINEK EGYÉBKÉNT VAN VALAMI ÉR...
2021-06-14 01:24
Pavlov: Ez a helyesírás borzasztó, olv...
2021-06-13 18:58
eliksz13: Semmi felesleges szó, mondat:...
2021-06-12 23:14
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hableány

Eljött a pillanat amire régen várt. Sellő volt. Technikailag persze továbbra is egy emberi lány volt, de a saját gondolataiban hableányként szerepelt. A combjáig érő sellő jelmez összefogta a lábait, de a popsiját és punciját szabadon hagyta a vendégek kedvéért. A ruha fényesen csillogó és vörös színű volt. A lány haját szintén vörösre festették. A feladata annyi volt, hogy csinos és szexi Vörös Sellő legyen, amíg ki nem választják és egy másik Vörös Sellő nem lép a helyére.
 
A lány az Aquarium nevű étterem fő attrakciójának számító hatalmas tartályban úszkált öt másik hableánnyal: Kékkel, Sárgával, Naranccsal, Zölddel és Lilával. A lányok az első vendégek érkezésekor a vízbe merültek és elkezdték a műsorukat. A mozdulataik egy részét korábban elgyakorolták, de a többségük a lányok kreativitására és képzelőerejére volt bízva. Vörös éppen a tartály alján úszott, amikor magára vonta Zöld figyelmét. Egymás felé úsztak, majd amikor találkoztak, a felszín felé indultak olyan közel egymáshoz hogy a mellbimbóik összeértek. A levegőre emelkedve gyors csókot váltottak mielőtt újra lemerültek volna. A gyakorlás meglátszott mozdulataik kecsességén. 
 
Vörös fel-le, oda-vissza úszkált és közben szívét öröm töltötte el. Forgott, bukfencelt és táncolt. Néha egyedül volt, néha más lányokkal együtt alakzatban. A vendégek pedig élvezték a végtelenül izgató látványt. A medence közepén egy nagy lapos szikla volt, amit a lányok pihenőhelynek használhattak. Ha egyikük kifeküdt a kőre, ritkán maradt egyedül. Amikor Vörös elfeküdt, Zöld -akivel korábban csókot váltott- gyorsan csatlakozott hozzá. A ruhájuk okozta nehézség ellenére könnyedén 69-es pózba fordultak. Az ujjak és nyelvek játéka hamar orgazmust hozott mindkét lány számára. Egy újabb csók után szétváltak és újra a vízbe vetették magukat.
 
A vízben mozogva a lányok úgy érezték mintha megállt volna az idő, de előbb-utóbb mindegyikük számára eljött a vég. Vörös számára most jött el. A vendégek szavazása véget ért és a jelek szerint rá szavaztak a legtöbben. A hírt a medence felett felgyulladó vörös színű lámpa hozta a lányoknak. Vörös furcsa keverékét érezte a félelemnek és a büszkeségnek. Egyrészt tetszett neki hogy őt választották a legtöbben, másrészt ez a véget is jelentette. Tudta hogy mit várnak tőle. Arcán mosollyal és ágyékában izgalommal lemerült. A másik öt hableány körbevette és cirógatni, csókolgatni és ujjazni kezdte. A lány élvezte a puncijában mozgó ujjakat és a mellbimbóit gyengéden megcsavaró kezeket. Egy idő után azonban beindult életösztöne és megpróbált a felszín felé emelkedni. Természetesen nem volt esélye. A többiek közül  váltva kettő mindig a felszínre tudott emelkedni levegőt venni, a másik három pedig könnyedén a víz alatt tudta tartani Vöröst. 
 
A társnői éppen vízbe fojtották, de a lány nem haragudott rájuk. Ő is hasonlóan tett volna ha másik színű lámpa villant volna fel. Ezenkívül szeretettel telve és vágyakozva tették amit tettek. Az oxigénhiány és a többiek simogatása gyorsan vad orgazmust hozott, majd Vörös arcán mosollyal elernyedt. Megtette amit lehetett és tudta hogy testének darabjai hamarosan a város egyik legjobb éttermének tányérjain fognak díszelegni.
Hasonló történetek
4995
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
5481
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyuri0926 ·
Örültség ez a rengeteg gyilkosság , ez már beteges

tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Érdekes ötlet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: