Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Adam keze gyorsan újra meglátogatta a párom kebleit, majd a lényegre tört. Julie és én egymáshoz...
Múlt század eleji történet, romantikus kisnovella. Szeressétek:Mihály Laci Pásztó
A döbbenetes hipertéri üzenet...
Bonyodalmak a várépitésnél...
A bujáki vár épitésekor , történtek nagy dolgok...
Friss hozzászólások
sonny grosso: Elmegy.
2021-01-23 14:56
sonny grosso: Nem rossz.
2021-01-23 14:56
sonny grosso: Tetszett.
2021-01-23 14:56
sonny grosso: Nem rossz.
2021-01-23 14:56
sonny grosso: Jó.
2021-01-23 14:56
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hableány

Eljött a pillanat amire régen várt. Sellő volt. Technikailag persze továbbra is egy emberi lány volt, de a saját gondolataiban hableányként szerepelt. A combjáig érő sellő jelmez összefogta a lábait, de a popsiját és punciját szabadon hagyta a vendégek kedvéért. A ruha fényesen csillogó és vörös színű volt. A lány haját szintén vörösre festették. A feladata annyi volt, hogy csinos és szexi Vörös Sellő legyen, amíg ki nem választják és egy másik Vörös Sellő nem lép a helyére.
 
A lány az Aquarium nevű étterem fő attrakciójának számító hatalmas tartályban úszkált öt másik hableánnyal: Kékkel, Sárgával, Naranccsal, Zölddel és Lilával. A lányok az első vendégek érkezésekor a vízbe merültek és elkezdték a műsorukat. A mozdulataik egy részét korábban elgyakorolták, de a többségük a lányok kreativitására és képzelőerejére volt bízva. Vörös éppen a tartály alján úszott, amikor magára vonta Zöld figyelmét. Egymás felé úsztak, majd amikor találkoztak, a felszín felé indultak olyan közel egymáshoz hogy a mellbimbóik összeértek. A levegőre emelkedve gyors csókot váltottak mielőtt újra lemerültek volna. A gyakorlás meglátszott mozdulataik kecsességén. 
 
Vörös fel-le, oda-vissza úszkált és közben szívét öröm töltötte el. Forgott, bukfencelt és táncolt. Néha egyedül volt, néha más lányokkal együtt alakzatban. A vendégek pedig élvezték a végtelenül izgató látványt. A medence közepén egy nagy lapos szikla volt, amit a lányok pihenőhelynek használhattak. Ha egyikük kifeküdt a kőre, ritkán maradt egyedül. Amikor Vörös elfeküdt, Zöld -akivel korábban csókot váltott- gyorsan csatlakozott hozzá. A ruhájuk okozta nehézség ellenére könnyedén 69-es pózba fordultak. Az ujjak és nyelvek játéka hamar orgazmust hozott mindkét lány számára. Egy újabb csók után szétváltak és újra a vízbe vetették magukat.
 
A vízben mozogva a lányok úgy érezték mintha megállt volna az idő, de előbb-utóbb mindegyikük számára eljött a vég. Vörös számára most jött el. A vendégek szavazása véget ért és a jelek szerint rá szavaztak a legtöbben. A hírt a medence felett felgyulladó vörös színű lámpa hozta a lányoknak. Vörös furcsa keverékét érezte a félelemnek és a büszkeségnek. Egyrészt tetszett neki hogy őt választották a legtöbben, másrészt ez a véget is jelentette. Tudta hogy mit várnak tőle. Arcán mosollyal és ágyékában izgalommal lemerült. A másik öt hableány körbevette és cirógatni, csókolgatni és ujjazni kezdte. A lány élvezte a puncijában mozgó ujjakat és a mellbimbóit gyengéden megcsavaró kezeket. Egy idő után azonban beindult életösztöne és megpróbált a felszín felé emelkedni. Természetesen nem volt esélye. A többiek közül  váltva kettő mindig a felszínre tudott emelkedni levegőt venni, a másik három pedig könnyedén a víz alatt tudta tartani Vöröst. 
 
A társnői éppen vízbe fojtották, de a lány nem haragudott rájuk. Ő is hasonlóan tett volna ha másik színű lámpa villant volna fel. Ezenkívül szeretettel telve és vágyakozva tették amit tettek. Az oxigénhiány és a többiek simogatása gyorsan vad orgazmust hozott, majd Vörös arcán mosollyal elernyedt. Megtette amit lehetett és tudta hogy testének darabjai hamarosan a város egyik legjobb éttermének tányérjain fognak díszelegni.
Hasonló történetek
11368
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
5099
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyuri0926 ·
Örültség ez a rengeteg gyilkosság , ez már beteges

tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Érdekes ötlet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: