Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete VII. rész - Rejtély 5. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 16.
 
*********************************************************************


 
Kristannának nem kellett kétszer mondani. Azonnal előre lendült és Devon fölé kerekedett, hogy ajkai egy forró, nyelves csókban forrjanak össze a másik lányéival. Pislogás nélkül figyeltem, ahogy Devon válaszképp átkarolja norvég barátnőnk derekát és magához öleli érzéki testét, hogy aztán egyik kezét a másik nő formás fenekére csúsztassa. Az én testem is remegni kezdett a vágytól, ahogy figyeltem a két hölgy között tomboló szenvedélyt.
Akár örökké is el tudtam volna ott ücsörögni és figyelni, ahogy a két nő vadul csókolózik egymással. Ezt is terveztem, egészen addig, amíg meg nem éreztem a vékony ujjak érintését a térdemen. Visszatérve pillanatnyi révületemből, lepillantottam és észrevettem, hogy Kristanna masszírozza a térdemet bal kezével. Bár még mindig Devonnal csókolózott, amikor észrevette, hogy felfigyeltem mozdulatára, felemelte a kezét és mutatóujja hívogató mozdulataival jelezte, hogy csatlakozzak hozzájuk.
Felültem és oldalra hajoltam, hogy gyengéden simogatni kezdjem Kristanna vállait, majd a nyakát és a hátát. A másik kezemmel végigsimítottam selymes szőke tincsein és játékosan közéjük túrtam, felfedve tarkóját, hogy aztán arra egy hosszú és érzéki csókot nyomjak.
Devon a jobb kezével gyengéden megmarkolta Kristanna gömbölyded melleit, amikor pedig a másik lány válaszképp felnyögött, Devon másik keze is akcióba lendült.
- Tetszik neked, Drága? – vigyorgott. – Mert nekem nagyon jó érzés.
Kristanna helyeslően bólintott, szikrázó tekintete pedig szinte lukat égetett Devon szemébe a vágyakozástól.
- Nékem is tétszenek te melleid – dorombolta, végigfuttatva kezeit Devon rózsaszín blúzán. – Olyán nágyok!
- Nekem úgy tetszik a tested, ahogy van – mondta a szenvedélytől fátyolos hangon Devon, gyengéden Kristanna orrára koppintva a mutatóujja hegyével. – Olyan érzéki és szexi! Milyen magas is vagy, Krissy?
- 180 centi.
Devon kuncogni kezdett.
- Egy igazi amazon. Én csak 160 vagyok. – Végigfuttatta ujjait Kristanna oldalán, hogy aztán a másik lány combjára simítsa a tenyerét. – Azzal, hogy ilyen magas vagy, jó hosszú lábaid is vannak. Mmm… ezek a lábak tökéletesek! És olyan selymes a bőröd!
Kristanna mindkét kezét Devon arcára tette és gyengéden megsimogatta.
- Szérintem meg té vágy imádni váló, Devvy. Talán Lindsay lépett elő Trish legvádább fantáziáiból, de mondhatnám én is eztet rólad. Há tudnám én mégteremteni á tökéletes nőt, áz lenne olyán, mint te.
- Ó! – sóhajtott fel Devon, szélesen elmosolyodva. Kristanna egyértelműen megfogadta az előző esti tanácsomat, hogy legyen egyenes és őszinte Devonnal. Úgy szórta a bókokat, mint egy kifogyhatatlan géppuska. Előző este a kukkoló szobában azt mondtam neki, hogy Devon, úgy tűnik, nem csak hogy azt értékeli, ha az ember teljesen nyitott és egyenes vele, de sok pozitív dologra bátorítja is.Azt tanácsoltam Kristannának, hogy ne fogja vissza magát és ne köntörfalazzon, amikor Devonnal beszél. Egyértelmű volt, hogy megfogadta a tanácsomat. Egyszerűen elárasztotta Devont minden lehetséges bókjával.
- Miré vársz, Jeremy? – fordította hirtelen felém a tekintetét Kristanna és kinyújtotta egyik karját. – Égy szájba rágott méghívást? Gyére és csátlákozz!
Meg se várta a reakciómat, rögtön az ölembe pattant és egyik karjával átölelte a derekamat. Devon pedig négykézlábra emelkedett és kuncogva közelebb húzódott hozzánk, hogy ajkait azonnal Kristannáéihoz nyomja. A farkam sziklaszilárdra merevedett, ahogy figyeltem ezt a két észveszejtő szépséget, amint nyelvcsatát vívnak egymással, kezeim pedig közben bebarangolták Kristanna testének minden porcikáját. Olyan gyönyörű volt…
Egy szívdobbanásnyi idővel később a szemeim elkerekedtek, amikor Devon rávetette magát Kristannára, szinte szabályosan kilökve őt az ölemből. A két angyal a törölközőn landolt és azonnal vadul falni kezdték egymás száját.
- Ó, egek! – nyögtem fel hangosan, ahogy figyeltem Devont, miközben ő a kezeivel sebesen bebarangolta Kristanna egész testét, időközben teljes belátást engedve nekem a saját bájaiba is. Az a csodás fenék tökéletesen láthatóvá vált a ráfeszülő falatnyi sort alatt. Hirtelen az eszembe villant, hogy talán ezt szánták a lányok az én piknikes elemózsiámnak, nem az elcsomagolt szendvicseket.
Farkam vadul lüktetett, ahogy végig mértem Devon tökéletes fenekét és karcsú combjait, miközben ő szenvedélyesen csókolózott Kristannával. Egyértelmű volt, hogy a két lány élvezi az együttlétet. Szinte tapintható volt köztük a szikrázó vonzalom.
Devon hamarosan pózt váltott és Kristanna mellkasa fölé helyezkedett, kihívó tekintettel lepillantva a másik nőre. Norvég barátnőnk viszonozta a pillantását, miközben mindkét kezével továbbra is a pennsylvaniai szépség melleit gyúrogatta. Nincsenek szavak, amik leírhatnák, mennyire felizgatott a látvány. Már attól is a hetedik mennyországban éreztem magam, de tudtam, hogy ezek a hölgyek sokkal többet várnak tőlem.
Amikor Kristanna elkapta a tekintetemet, rá mosolyogtam és nyílt felhívásnak vettem pillantását. A térdeimre emelkedtem és Devon mögé helyezkedtem, végig csókolva a lány érzéki nyakát és vállait. Devon hangosan felnyögött és válaszképp félrebillentette a fejét, helyet biztosítva nekem. Közben a jobb kezem Kristannaéra helyeztem és vele együtt kezdtem gyúrogatni az amerikai szőkeség melleit.
Egy pillanattal később úgy döntöttem, ideje megszabadulni Devon rózsaszín blúzától. Mitagadás, észveszejtően nézett ki benne, de azt is tudtam, hogy alatta a látvány csak még vadítóbb lesz. Sebes mozdulatokkal gomboltam ki, hogy ismét tekintetem elé táruljon fehér melltartójának távoli emlékezetembe vésődött képe.
Devon egy kacér pillantást küldött felém, mielőtt ismét Kristannára fókuszálta volna a figyelmét. Amikor lenyúlt, hogy kezeibe fogja a földön fekvő lány melleit, én akcióba lendültem. Devon hátához simultam és átkaroltam őt, kezeimet a melleire csúsztatva, behintve minden porcikáját csókokkal, amit csak elértem. Devon pedig eközben előre hajolt és ismét szájon csókolta Kristannát. Hamarosan kibújt a sortjából és a tangájából is, a félredobott blúzára hajítva a feleslegessé vált ruhadarabokat.
Hátra dőltem, hogy élvezzem egy pillanatig a látványt. Devon, aki most ismét négykézláb állva falta norvég barátnőnk ajkait, most, ha lehet, még vadítóbb látványt nyújtott, meztelen fenekét tolva az arcomba. Ami pedig még jobb, ezúttal csupasz ágyékára is tökéletes bepillantást kaptam. Ez lehet aztán csak az igazi ebéd…
Végül már eleget láttam. Nem bírtam tovább. Miután megszabadultam a sortomtól és alsónadrágomtól, megragadtam a farkamat és húzogatni kezdtem. Tekintetem azonban közben egy pillanatra sem szakadt el Devon puncijától, ami szinte már ellenállhatatlanul hívogatott engem.
A két nő továbbra is vadul csókolózott, átkarolva egymást. Tökéletes párosnak tűntek. A testem megborzongott a látványtól, miközben Devon mögé helyezkedtem, kutya pózt felvéve.
A pennsylvaniai szépség annyira elmerült a Kristannával való csókolózásban, hogy észre sem vette, mire készülök. Ez azonban egy csapásra megváltozott, amikor meredező férfiasságomat mélyen belé merítettem. Azonnal megszakította a csókot és hangosan felnyögött, mielőtt hátra fordult volna, hogy tekintetében lángoló szenvedéllyel rám nézzen. Egyértelmű volt, hogy nem számított erre. Devon válla felett láttam, hogy Kristanna is engem figyel, levakarhatatlan, pajkos mosollyal az arcán. Négy évvel ezelőtt ez a mosoly volt az, ami megvadította az érzékeimet. Kristanna pontosan tudta, hogyan vegyen le a lábamról. Viszonoztam a mosolyát és megragadtam Devon csípőjét, hogy szorosan tartva őt ki-be kezdjek mozogni. Az amerikai szépség válaszképp hátra vetette a fejét. Szőke haja glóriaként lebegett feje körül. Már most hevesen zihált. Kristanna mindkét kezével Devon arcát simogatta, mielőtt mohón megcsókolta volna őt. Természetesen a látvány, ahogy ez a két vadító szépség ismét nyelvcsatába kezd, csak még jobban felizgatott engem… már ha ez egyáltalán lehetséges.
Hirtelen, minden figyelmeztetés nélkül, olyan mélyen Devonba merítettem hímtagomat, amennyire az csak lehetséges volt, mire ő megszakította a csókot Kristannával, hogy hangosan és elégedetten felsikkantson. Az egész világ megszűnt számomra létezni. Csak Devon barlangjának szorítása létezett a farkamon és a kezeim, ahogy masszírozták tökéletes fenekét.
- Éz áz! Csiná’d! Né hágyd ábbá! – bíztatott Kristanna.
Devon teste vadul remegett alattam, mint még soha ezelőtt. Nyögései pedig szinte zeneként hatottak a fülemnek. Kristanna jelenléte pedig csak még újabb afrodiziákumként hatott rám. Minden izmom megfeszült, ahogy ki-be mozgattam hímtagomat Devonban, de mindent bevetettem, hogy kellő ideig kinyújtsam az élvezetet. Sajnos azonban végül ez nem sikerült.
Amikor éreztem, hogy már nagyon közel járok a csúcshoz, még egyszer Devonba löktem magam, mielőtt a farkam túlhevült vulkánként kitört volna. Egy pillanat múlva őrült hevülettel nyögtem fel. A világ körülöttem elhomályosodott és az erőm a nedveimmel együtt távozott a testemből. Fülemet közben Devon hangos nyögései töltötték be, amik egy pillanat alatt folytott zihálássá tompultak, amikor Kristanna betapasztotta a száját a sajátjával.
Annyira fel voltam izgulva, hogy úgy éreztem, a testem bármelyik pillanatban szétrobbanhat. Ez természetesen nem történt meg, a szívem azonban gyorsabban vert a mellkasomban, mint valaha. Minden lelassulni látszott. Ahogy a zihálásom üteme lassan csökkent, erőt vett rajtam a kimerültség. Ahogy kihúztam petyhüdő farkamat Devon testéből, leroskadtam melléjük a törölközőre. Lehunytam a szemeimet és eltakartam őket kezeimmel egy pillanatra, hogy engedjem a rám törő gyönyört kitölteni az egész testemet. Susogó zajt hallottam, de nem szenteltem neki figyelmet, míg végül a légzésem és a szívverésem vissza nem tért normális üteméhez. Lassan kinyitottam a szemem és egy pillanat múlva szerszámom ismét teljes hosszában meredezett az elém táruló látványtól. Kristanna Devon combjai közé fúrta az arcát, vadul nyalogatva ki nedveimet a másik lány barlangjából.
- Ó, egek! – nyögtem fel hangosan és kimeredt szemekkel figyeltem a norvég szépség munkáját. Kinyújtottam jobb kezemet és gyengéden simogatni kezdtem a fenekét, amit még mindig fekete sortja takart. Remélhetőleg hamarosan attól is megszabadulunk. Addig is azonban bal kezemmel tovább simogattam barátnőm haját és hátát. Kristanna annyira gyönyörű volt! Tökéletes teste minden porcikája vadítóan hatott rám. Amikor megérezte érintésemet, ő is hátra nyúlt és megmarkolta a térdemet. Elmosolyodtam, de közben egy pillanatra se felejtettem el, hogy Kristannát jelen pillanatban, szemmel láthatóan, Devon sokkal jobban érdekelte, mint én. Nem is tudtam hibáztatni érte. Ki tudná? Eközben a másik keze ujjaival széttárta Devon lüktető nyílását és mélyen belé hatolt nyelvével. A másik lány természetesen minden egyes mozdulatát élvezte. A saját melleit gyúrogatta, miközben előre-hátra mozgatta csípőjét.
Kristanna izgatottan felnyögött, majd felemelte arcát Devon combjai közül, hogy ajkait ismét barátnőjéire tapassza. Pár pillanatig figyeltem, ahogy ismét mohón falják egymás ajkait, míg végül Kristanna hátra fordult és tekintete megállapodott friss erekciómon. Sokat mondóan rám mosolygott, majd szó nélkül kinyíló szájára mutatott. Nem is kellett többet mondania. Térdeimre emelkedtem és megmarkoltam farkamat, hogy barátnőm arcához irányítsam. Ő kényelmesen elhelyezkedett és egy pillanat múlva férfiasságom már el is tűnt ajkai között.
- Ez a sziget a legjobb dolog, ami valaha történt velem – morogta Devon ellazulva, miközben átkarolta Kristannát és a melleit kezdte gyúrogatni. – Most már kétség sem férhet hozzá. Ez a sziget maga a mennyország.
Az én tekintetem közben Kristannára szegeződött, aki sebesen mozgott fel-le férfiasságomon. Elmosolyodtam a látványtól és kinyújtottam az egyik kezem, hogy végig simítsak barátnőm haján. Valamilyen oknál fogva Kristanna imádta, amikor a hajával játszok. Én pedig mindent megtettem, hogy boldoggá tegyem őt. Miközben jobb kezével a farkam tövét markolta, a norvég szépség feje fel-le mozgott árbócomon. Tovább simogattam őt, testem azonban közben megfeszült és hangosan felnyögtem. Ez azonban nem akadályozta meg Kristannát, hogy tovább hajszoljon az újabb gyönyör felé. Amikor nagy szemeivel felpillantott rám, teljesen elveszítettem az irányítást. Hangosan felnyögtem és szerszámomban minden gát átszakadt Kristanna ajkainak ölelésében. Devon közben mindentudóan mosolygott ránk.
- Hihetetlenek vagytok. Mindketten. Olyan szerencsés vagyok.
Rám mosolygott, majd Kristannára pillantott.
- Nem tudom, te hogy vagy vele, Krissy, de szerintem itt valami nagyon nincs rendben. Én teljesen meztelen vagyok, Jeremy-n is csak egy póló van, te viszont, Drágám… te teljesen fel vagy öltözve. Mit szólnál hozzá, ha orvosolnánk ezt a problémát?
- Széretnéd, há lennék meztelen?
- Már tegnap is azt szerettem volna, ha meztelen lennél – válaszolta Devon. – Most pedig le azokkal a ruhákkal, mielőtt én tépem le rólad!
Kristanna kuncogni kezdett.
- Ó… huncut Devvy! Ázt hiszi, nágy kislány és elérhet mindént, ámit csák ákár.
Devon játékosan ingatta a mutatóujját Kristanna orra előtt.
- Ne akard megtudni, milyen az, amikor én magkapom, amit akarok! Ne akard megismerni a dühömet!
Kristanna hangosan felnevetett.
- Á dühődét? – nevetett tovább és vidáman összecsapta a kezeit. – Nézd csák, Jeremy! Á dühős kis Devvy még á végén teper le.
- Én a helyedben nem kockáztatnék – nevettem én is.
- Éz nágyon cuki! – vigyorgott Kristanna, miközben Devon a hátára lökte őt és lerángatta róla a ruháit. Végül norvég barátnőnk is beszállt a játékba és végül a melltartójától már maga szabadult meg, hogy Devon nedves ajkait keményen meredező mellbimbója köré fonhassa.
- Ná ez áz igázi élet! – nyögött fel Kristanna, miközben a másik lány tovább szopogatta mellbimbóját. Aztán rám nézett és elmosolyodott, dobva felém egy csókot Devon feje felett.
Hamarosan mindhárman elterültünk a törölközőn és ismét csak élveztük a napsütést és egymás társaságát.
Kristanna boldogan morgott és hangosan felsóhajtott:
- Jeg vil tilbringe resten av livet mitt meg begge dere to![1]
Devon összevonta a szemöldökét és a másik lányra bólintott.
- Hogyan?
- Norvégul van – magyaráztam neki.
- És mit jelent?
Kristanna szélesen elmosolyodott és úgy dorombolt, mint egy kiscica:
- Még fogod tudni, há jön el áz ideje, Devvy. Bízz bénnem! Még fogod tudni…




Folytatása következik!
 
Vége a VII. résznek!
 
 
 
 
[1] „Az életem hátralevő részét veletek, kettőtökkel, fogom tölteni.”
Előző részek
2907
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
3049
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
3034
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
3639
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Hasonló történetek
4603
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
4382
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: