Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyilkosság a mocsárból

Ez a történet arról szól, hogy valójában hogy élt a család. Mert senki nem tudta, hogy a falak között mi történik.
 
Valahol egy kis faluban élt egy család és az emberek csak úgy ismerték őket, hogy nagyon szép és jó életük van még sokan irigykedtek is rájuk. A családfő vagy is az apa nagyon szigorúan bánt a feleségével és a gyerekeivel. Ha nem tettek a családfő kedvére akkor mindig meg verte őket A szülőknek öt gyermekük volt akiket nagyon szigorúan neveltek Az idősebb lány tizennyolc évet be töltötte és sikeresen tette le az iskolát.
 
Az apjának, volt egy autó szerelő műhelye. Mivel a lányát nem engedte el sehova és dolgozni sem így munkát adott neki a műhelyükbe és így szemmel tudta tartani. Volt még egy munkása aki nála dolgozott húszon két éves fiatal ember és nős is volt.  Azt gondolta a férfi mivel nős a kollégája így nem fogja meg környékezni a lányát. De mindig szemmel tartotta a lányát, hogy ne kerülhessen közelebb a fiúhoz. Nem is volt probléma egy jó darabig mert a fiatal ember és a lány nem kerültek egymáshoz közel, igaz nem is tudtak volna mert mindig figyelte őket. De az egyik alkalommal egyedül maradtak, mert az apjának más dolga adódott így közelebb kerültek egymáshoz és beszélgetni kezdtek.
 
A lány meg kérdezte a fiút: hogy tényleg nős ember vagy? Igen az vagyok de sajnos nem valami jó a házasságunk és így válni készülünk. Komolyan? nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Ne sajnáld így mind a kettőnknek jobb lesz. Gyerek van? Nincs így legalább nem sínyli meg a válást a gyermek De te nekem nagyon tetszel már régóta figyellek csak apád miatt nem tudtam meg mondani, mert mindig figyel bennünket. Te is tetszel nekem és szimpatikus vagy nekem. 
Igen sajnos apám mindig less mert nem akarja, hogy másé legyek azt szeretné ha mindig itt maradnék és velük éljem le az életem, de ez nem fog neki menni mert szeretnék férjhez menni és gyerekeket is szeretnék persze csak akkor ha itt lesz az ideje. 
 
De abba kelet hagyni a beszélgetésüket mert meg jött a lány apja. Nagyon gyanúsan nézet mind kettőjükre mert gondolta, hogy addig még oda volt biztos beszélgettek egymással. Nem szólt semmit meg kérdezte a lányt, hogy minden rendbe van.
 
Kicsim minden rendbe van? Igen apukám minden rendbe van. Amikor haza mentek a műhelyből nem tudta meg állni, hogy ne kérdezze meg a lányát, hogy mi történt míg oda volt a dolgát intézni. Lányom nem beszélgettél a fiúval míg oda voltam? Csak annyit amennyit kellet többet nem. Az apja nem hitt neki és kiabálni kezdet vele. 
Ne hazudj nekem láttam,hogy nagyon közel voltatok egymáshoz nem hazudok csak annyit beszéltünk egymással amit meg engedtél többet nem nem bízol bennem. 
Nem mert hazudsz nekem.
Elő vette a nadrág szíjat és azzal meg verte az anyja közbe és így őt is meg verte. Ugyan is senki nem tudta, hogy veri a gyerekeit és a feleségét. Mindig jó embernek mutatta magát és a család sem mondott semmit mert szégyeni való lett volna, hogy így bánik a családdal.
 A lány fel ment a szobájába sírva és zavarta, hogy már felnőtt nő és még is meg verik.
Az anyja utána ment és vigasztalni kezdte: Ne sírj kicsim tudom, hogy fáj neked hogy így bánik az apád veled. Tudom, hogy legszívesebben el mennél innen csak miattam nem mész mert beteg vagyok és ezt köszönöm neked
Anya én nagyon szeretlek és nem hagylak cserbe de már kéne valamit tenni, hogy vegye észre apám, hogy nem vagyunk a tulajdona. Kicsim komolyan nem beszélgettél a fiúval? Anya neked el mondom beszélgettünk egymással és ki derült hogy mind a a kettőnknek tetszünk egymásnak, Nekem nagyon szimpatikus és remélem hogy udvarolni fog nekem. Értem kicsim és igazat adok neked, hogy boldog szeretnél lenni. Anya ezt ne mond apának. dehogy mondom nem akarok neked bajt és mind a kettőnket meg verne ezért ez a mi titkunk. Köszi anyukám nagyon imádlak. Én is kicsim, de most pihenj egy kicsit. Meg csókolta a lányát és egyedül hagyta a szobába.
El jött a másnap és mintha mi sem történt volna így szólt az apa a lányának na akkor induljunk dolgozni. Telefonáltak így megint el kelet mennie az öregnek, aminek örültek a fiatalok. Jó formán el sem ment az öreg ők megint közel kerültek egymáshoz és beszélgetni kezdtek.
 
A fiú egyszer csak azt mondta: nagyon tetszel nekem és szeretnék neked udvarolni. Csodálatos nő vagy szépek a szemeid és úgy érzem, hogy jó feleségem lennél. A lány így felel: akkor udvarolj nekem én meg engedem és örülnék neki mert te is tetszel nekem és gondolom, hogy te is jó férj lennél. Ahogy nézték egymást nagy szeretettel egyszer csak össze ért a szájuk és csókolózni kezdtek hevesen ölelték és simogatni kezdték egymást. Annyira bele merültek, hogy észre sem vették, hogy meg érkezett az öreg. A kiabálásra lettek figyelmesek: hát ti mit csináltok? az én kislányomhoz egy ujjal sem érhet egy férfi sem. 
A lány erre azt mondta.: Szeretjük egymást és senki nem mondhatja meg, hogy kinek adjam magam oda. Az apa haza ráncigálta a lányát és a fiút meg ki dobta a munka helyről. Az anya elő jött a nagy kiabálásra és meg kérdezte: Mi történt? 
Mi ez a nagy kiabálás A lányunk csókolózott a kollégámmal hiszen még kislány fel jelentem a bitang embert, hogy meg gyalázta lányom. Erre az asszony a lány védésére állt: Mit akarsz hiszen már nem kislány el múlt tizennyolc éves és szerelmes lett mi van ebben nem tört össze a világ.
Még be sem fejezte jó formán az asszony úgy pofon ütötte, hogy a száján is jött a vér Lány oda szólt: Ne bántsd anyukámat nem vagyunk a tulajdonod és nincs jogodban bántani bennünket Erre a szavakra úgy meg lepődött, hogy nyomban abba hagyta a verést 
Másnap az apa azt mondta a lányának: Gyere kicsim vettem egy kocsit neked próbáld ki. A lány meg lepődött az apján de azt monda: oké mehetünk El is mentek de az apja a lány nélkül érkezett vissza. Az anyja meg kérdezte hol hagytad a lányom? hova lett? A válasza annyi volt, hogy el ment a barátjával és majd jön. Gyanús volt a nőnek a válasza mert tudta, hogy nem engedné el a lányát semmi pénzért a férfi. 
Várt estig de még mindig nem jött haza a lánya és így elment a rendőrségre be jelenteni, hogy a lánya eltűnt. Ki jött a rendőrség és ki hallgatta a családtagokat.
Senki nem tudott semmit csak annyit mondtak, hogy az apjával ment el de az apjuk egyedül tért haza. Ki hallgatták a férfit is, hogy mit tud mondani. Azt állította igaz, hogy együtt mentek el a lányával, de jött a kollégája és vele ment el. El mentek a mondott barátjához és őt is ki hallgatták. Nagyon meglepődött a dolgon mert nem is hallotta, hogy a lány eltűnt. Nem értette, hogy keveredett bele amikor el tiltotta az öreg a lánytól és nem is láthatta.
 El mondta a rendőröknek, hogy milyen ember is volt az öreg verte a családtagjait ha nem azt csinálták amit kellet. A rendőrök nyomozni és keresni kezdték a lányt mert gondolták, hogy itt gyilkosság történhetett.
Egy pár sétált az erdőben amikor meg láttak valamit közelebb mentek és akkor látták meg hogy egy halott lány az. Szóltak a rendőröknek azok kimentek helyszínelést végezni és meg állapították, hogy az el 
veszett lány. El mentek a szülőkhöz és el mondták, hogy meg találták a lányt meg gyilkolták három lövést kapott. Az anya térdre esett és azt ki abálta a férjének: Meg ölted most boldog vagy? az én kislányom nem engedted, hogy boldog legyen nálad aljasabb férfit még nem láttam.
A férfi: Én én nem voltam nem bántanám a lányom biztos a barátja volt. Az asszony: Ne fogd rá a gyerekre mert én igen is, hogy tudom te voltál a gyerekek szerették egymást de te szét szakítottad őket mert nem akartad, hogy boldogok legyenek. Asszony ne mondj ilyeneket mert még el hiszik igen is, hogy te ölted meg a lányom.
A rendőrök fel vették a magnóra a beszédet és be hívták újra ki hallgatásra. De még mindig nem ismerte be hogy ő volt a gyilkos így tovább faggatták a történtekről de mindig és mindig mást mondott a vallomásba míg egyszer csak meg tört és el mondott mindent. 
Igen én öltem meg de nem akartam csak nem fogadott szót nekem és mérges lettem. Mondtam neki hogy nem lehet neki barátja csak mi lehetünk és senki más. De ő azt mondta, hogy szereti a fiút és hozzá akar menni amit nem engedhettem meg neki. Kiabált velem és ezt nem engedhetem meg így háromszor rá lőttem meg érdemelte a sorsát mert rossz lány volt.
A rendőrök le tartóztatták és a gyereket elvették tőlük amit az anya nehezen viselt. Az egész falú meg volt rökönyödve mert mindenki úgy tudta, hogy milyen jó ember. Senki nem tudta, hogy a négy fal között mi történik és nem gondolták volna, hogy a gyerekeit és a feleségét üti veri. A bíróságon ártatlannak vallotta magát. Mert ő csak jót akart a családjának de ők ellene fordultak amit nem lett volna szabad ezt mondta a bírónak. A bíró meg rökönyödött a vallomáson. Életfogytiglanra bűntette meg a bíróság és nem kerülhet soha szabadlábra. Semmi meg bánást nem mutatott, hogy a lányának tizennyolc éves korára meg kelet halnia azért mert szerelmes lett és boldog szeretet volna lenni.
Hasonló történetek
4551
A rablás simán ment. Kiiktatta a riasztót, végig ment az előtérig, kinyitotta az automata hátulját, kivett nyolcvanezer forintot, aztán mindent újra bezárt, majd bekapcsolta a riasztót. A hiányt csak akkor vették észre, amikor a bizonylatok alapján, még pénznek kellett volna lennie a gépben. Így ment minden hónapban...
2711
Abból a lakásból, ahol most ön tartózkodik, ma reggel meglőttek egy fiatal férfit. Nem ártana, ha bejönne a rendőrségre, hogy megsegítse a nyomozást. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor gyilkosság vádjával letartóztatom...
Hozzászólások
klárikanéni ·
gyönyörű..ezt olvasva örök tavasz költözik a lelkembe... írásaidat olvasva mindig április elsejét mutat a naptár

klárikanéni ·
ja még annyit, hogy a cím is zseniális

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: