Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Rövid történet egy kapcsolat végetéréséről.
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Friss hozzászólások
Vincami Nor: Köszönöm az értékelésed. Örülö...
2024-07-26 22:24
laci78: sem
2024-07-26 14:22
Materdoloroza: Judit miért csupa kisbetű? Ros...
2024-07-26 10:06
laci78: aranyos, kedves, tetszett! :)
2024-07-25 15:05
laci78: és ez még csak a cím! Talán cs...
2024-07-25 08:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyermeki kötelesség

Viktor lenéz a karjaiban szunyókáló fiatal lányra és elmosolyodik. Ujjai a pizsama felsője alatt cirógatják Laura finom bőrét. A lány felsóhajt és fészkelődik kicsit, feneke szorosabban a férfi ágyékához simul. Viktor is felsóhajt, érzi, hiába próbál a filmre figyelni, keményedni kezd. Talán mégsem kellett volna az a két pohár bor... 
 
Több, mint testőr. Laura választotta ezt a filmet, hisz az egyik kedvence, mégis ő az, aki szinte az egészet végig alussza. Azonban Viktornak eszében sincs felkelteni őt, egész este és éjszaka tudna gyönyörködni a lányában. Keze feljebb csúszik a derekáról, ujja vége épphogy nekinyomódik Laura mellének aljához. Mozdulatlanul vár, de semmi reakció nem érkezik. Ujja arrébb csúszik, a puha bőr érzése teljesen elbűvöli a férfit. Laura újra mocorog, mire Viktor elkapja kezét, még a lány felsője alól is kihúzza.
 
Nem, ezt már nem szabad! Túl messzire mentél, idióta! - szidja saját magát gondolatban. Ösztöneinek mégsem tud megálljt parancsolni. Érzi, hogy egyre keményebb lesz ott lent, pénisze szép lassan a lány fenekének vágatába illeszkedik, a boxeralsó és pizsamanadrág nem szabnak gátat. Ismerősen kellemes érzés, hisz nem először fekszenek így, ilyen következményekkel. 
 
Az első alkalom alig pár hete történt meg velük. Viktor a hálójában aludt, mikor a matracának mozgására ébredt fel. Szokatlan érzés volt, hisz felesége, Laura anyja balesetben meghalt a kislány hét éves korában és azóta csak ők voltak egymásnak, apa és lánya.
Laura közeledett felé négykézláb, közben nagyokat szipogott. Apai ösztönei bekapcsoltak, rögtön ugrott, hogy zokogó kislányát vigasztalja. 
Mit kislányt?! Hisz már majdnem tizenhét éves volt! 
Laura a barátjának, élete szerelmének - ahogy ő gondolta akkor - szalagavató bálján volt jelen kísérőként, onnan érkezett haza sietősen. Két szipogás és hüppögés között elmesélte, hogy az az átkozott Bence csupán a szexre hajtott, és a fogadás tárgyának ő volt az áldozata: legkésőbb a bál estéjén meg kellett volna döntenie őt.
Viktor azt sem tudta, hogyan vigasztalja lányát. Ismerős volt neki a szituáció, csak a másik oldalról. Végzős gimisként ő is hatalmas faszfej volt és a haverokkal a szűz lányokra hajtottak. Akkor este mégis meg tudta volna fojtani Bencét, amiért az ő kislányát merte bántani. Végül Laura nagy nehezen megnyugodott és szorosan apjához bújva sikerült elaludnia.
 
Másnap este a szokásos műsorokat nézték a tévében vacsora után, de valami megváltozott közöttük. Viktor már félálomban feküdt a kanapén, még nem érzett magában energiát a tusoláshoz, mikor Laura egy pléddel a kezében mellé kucorodott. Összebújva feküdtek, és Viktor nem igazán tudta, hogy mit reagáljon erre. 
-Köszönöm a tegnap estét - hangzott el Laura szájából, aztán újra csend telepedett közéjük. 
Apja válaszul átölelte lányát a derekánál és adott a fejére egy puszit. 
Végül így aludtak el. 
 
Ezek az egymáshoz bújós esték egyre gyakrabbá és intimebbé váltak köztük. A nyárnak köszönhetően a ruhák is kevesebbek és kisebbek lettek rajtuk. Laura egyre rutinosabban fészkelte be magát apja karjai közé apró kis pizsamájában, csinos fenekét a férfi ágyékához nyomva. Élvezte apja önkéntelen keményedő reakcióját, az erős férfi kezek védelmező simogatását.
Viktornak tetszett a lányával kialakuló szorosabb kapcsolat. Nehéz volt egyedüli szülőként egy tini lánnyal, és úgy érezte, végre vége a harcoknak. Csupán azzal nem számolt, hogy a kislánya lassan nővé cseperedik, és ez tudat alatt hatással lesz rá. Erekciója már-már szokássá vált az esték során, de úgy tűnt, hogy Laurát nem zavarja, így ő sem foglalkozott vele. Keze időnként utat talált magának a lánya felsője alatt és simogatta derekát, csípőjét, amit Laura macskaszerű dorombolással és óvatos fészkelődéssel hálált meg. De ennél több nem történt köztük. 
 
Egészen mostanáig.
Viktor magára sem ismer, nem hiszi el, hogy egyre inkább csak a nőt látja Laurában. Szereznie kéne egy felnőttet magának, egy párt, akivel ki tudja elégíteni vágyait. De nem olyan egyszerű ez, már megtapasztalta az évek során.
Figyelmét próbálja a filmre terelni, de lüktető farkához tapadó puha fenék nem engedi. Ma este sokkal intenzívebben, fájdalmasabban pulzál és nem tud megálljt parancsolni magának. Kezével ráfog a lány csípőjére és előrébb tolja magát. Egy nyögés szakad fel torkából, ahogy beljebb csúszik Laura farpofái közé és alsójában megmozdul a farka. Megáll, orrán keresztül veszi a levegőt és próbálja nyugtatni magát. A lányt figyeli, hallgatózik, de nincs reakció. Hátra mozdítja csípőjét, aztán újra előre. Lassan kezd mozogni, nehogy felébressze Laurát. Józan esze a háttérbe szorul vágyával szemben, becsukja szemeit és a péniszét érintő kellemes érzésre koncentrál. Tudja, hogy óvatosnak kéne lennie, visszafogja nyögéseit, a mozgást azonban nem. 
 
Ahogy hátra húzza magát csak makkja nyomódik a lány fenekéhez és szinte hiányérzetet kelt benne. Nem kínozza magát, újra előre lendül, a makk beljebb csúszik utat törve magának, és Viktor egész farka a lányhoz nyomódik. Csukott szemmel, nagyokat sóhajtva élvezi az enyhe nyomást. A hirtelen jövő mocorgás azonban újra megijeszti és elhúzódik. Ezúttal azonban Laura a hátára fordul és egyenesen apjára néz. Álmos tekintete melegséget sugároz, telt ajkai szélén enyhe mosoly játszik.
 
Percek óta ébren volt már, de félt megszakítani ezt a bensőséges pillanatot. Mégsem bírta ki, hogy ne lássa apja arcát, ahogy hozzá nyomulva élvezkedik, esetleg ne nyújtson számára segítő kezet. A benne felgyülemlett izgalomról - a kemény férfiasság érzésének hatására - már nem is beszélve. 
-Folytassam? - hangzik el a halk kérdés. 
Válasz nem érkezik, hisz Viktor enyhe sokkal küzd lánya reakciója miatt. Összerezzen, ahogy egy óvatos kéz érintését érzi meg egyenesen kemény péniszénél. Reflexből a lány csuklójára fog, de nem tolja el. 
-Lara, te mit... - elcsuklik a hangja ahogy enyhe szorítást érez. - Ne csináld ezt... - suttogja. 
-De hát te is szeretnéd, nem?
Laura ártatlan, már-már bálványozó tekintettel néz apjára, mint aki bármire hajlandó lenne. 
És ez így is van.
Az utóbbi pár hónapban kezdte úgy érezni, hogy az ő dolga lenne pótolnia anyja hiányát az apja számára. Ráadásul nem is lenne ellenére, Viktor rövid, göndör, barna haja és sötét szemei már gyerekként is elbűvölték. A rendszeres futástól sportosan izmos teste csak még vonzóbbá teszi a férfit, szinte teljesen érthetetlen, hogy mégis hogyan lehet szingli.
Ujjait összébb szorítja a tenyere alatt lüktető merevedésen, mire egy elfojtott sóhajt kap válaszul.
 
Viktor feje zsong az alkohol és az izgatottság miatt. Lánya szavai visszhangoznak a füleiben.
'te is szeretnéd' - te is?! De Lara mióta...? - fut át az agyán. Végül becsukja szemeit, aprót bólint és elengedi lánya csuklóját. Rögtön meg is érzi az apró kéz mozdulatát.
Laura a boxeralsón kersztül markolja meg apja férfiasságának közepét. Lassan kezdi el mozgatni előre, majd hátra, élvezi a keze alatt lüktető testrészt. Szívverése felgyorsul és ajkait résnyire nyitva kezd el lihegni. Szeretne apja alsójába is benyúlni és a meztelen valóságot kezében érezni, de fél, hogy az már túl sok lenne. Helyette inkább felnéz és Viktor arcát figyelve próbálja kitalálni, hogyan tudja a férfinak a legnagyobb örömet szerezni. 
 
Viktor próbálja kizárni a valóságot, bármi másra szívesebben gondolna, mint arra, hogy a saját lánya veri a farkát. Mégsem tud mást a helyére képzelni, ágyába teljesen beférkőzött Laura lángvörös haja, ragyogó zöld szemei és izgató telt ajkai.
A szokatlanul kis kéz bátortalan mozgása még jobban feltüzeli, de nem akar még elélvezni. Kételyei egyre messzebb szállnak, a vágy ledönti maradék gátlásait is. 
Akarja ezt a lányt, minden porcikáját. Csak egy pillanatra nyitja ki szemeit, tekintete azonnal találkozik a lányéval. Nem lát benne sem kétséget, sem félelmet, és ennyi elég is neki ahhoz, hogy cselekedjen.
 
Ajkaival lecsap Laura szájára, mire a lány aprót felnyög. Azonnal viszonozza is, nyelve hamar megtalálja a másikét. Keze felbátorodik, Viktor érzi, ahogy lejjebb siklik és heréit veszi kezelésbe. Lassan simogatja, markolja őket, hangos nyögést csalva ki apjából.
Laura egyre jobban érzi a lüktetést lábai között. Apja csókja egy újfajta izgalmat mutat meg számára. Gyomra kellemes görcsbe rándul tőle, és még többet akar belőle.
Engedélykérés nélkül cselekszik, kezét feljebb csúsztatja a férfi hasára, aztán ujjaival utat tör magának a boxeralsó alá. Lassan csúsztatja lejjebb kezét a tenyerébe simuló péniszre. Rámarkol, ismerkedik vele. Izgalmát felkorbácsolja a puha bőr alatt érezhető keménység és apja elfojtott nyögése.
 
-Lara... - sóhajtja Viktor két csók között.
Nem akar a lány adósa maradni, és el kell terelnie a figyelmét, mivel kezdi érezni az orgazmus közeledését.
Ő is mozdul, sietősen feljebb húzza a lány felsőjét és csinos, kerek mellére markol. Érzi tenyere alatt a kemény mellbimbót, ujjai közé fogja és finoman összeszorítja. Laura apja szájába nyög, csípőjét előrébb tolja és rászorítja ágyékát a férfi combjára. 
Viktor érti a célzást és az izgató melleket ott hagyva végigsimít lánya testén, becézgezve az érzékeny bőrt, pár apró rándulást kicsalva belőle. Ő nem óvatoskodik, a falatnyi nadrág alá benyúlva meglepődik, hogy bugyiba nem ütközik a keze, de aztán rutinosan simít végig a fiatal puncin.
-Óh, jézusom - sóhajt fel ahogy ujja utat tör a kisajkak között és megérzi a forró nedvességet. 
Az érintésre Laura hangosan felnyüszít, megremeg és erősebben szorítja meg a kezében lévő péniszt.
Viktor ujja alaposan feltérképezi lánya legintimebb részét, aztán kitapogatja azt a bizonyos kis pöcköt. Óvatosan körözni kezd rajta, mire Laura elszakad a szájától és fejét hátra hajtva nyögdécselni kezd. Keze megáll apja farkán, csak fogja, szorítja, de nem tud másra figyelni, csak a lábai között történő eseményre. Az orgazmus váratlanul tör rá, aminek hatására felsikolt és remegve szorítja össze lábait jelezve apjának, hogy álljon le. Az érzés csillapodása közben teste ellazul, ő pedig mosolyogva pillant fel újra a férfira. Tekintete ragyog, hisz az élvezet egy újabb szintjét ismerte meg neki köszönhetően, hisz nem gondolta volna, hogy a gyors és erős izgatást leszámítva máshogy is el lehet érni az orgazmust.
 
Viktor megkönnyebbülten mosolyog vissza lányára. Pár pillanatig aggódott, hogy fájdalmat okozott neki, sajnos már elszokott a női orgazmus hevességétől.
-Ez csodálatos volt - szólal meg hálával teli hangon Lara. 
-Te vagy csodálatos - kontráz rá Viktor, és újra megcsókolja a lányt. 
Nem bír betelni vele, ha egész éjszaka csak csókolhatná, neki az is elég lenne. Azonban Laurának nem elég ennyi, nyelvét rögtön apja szájába nyomja, közben felkarjára ráfogva maga felé húzza a férfit. Viktor rögtön érti a célzást, és bár tudatának egy bizonyos része még aktívan tiltakozik a szituáció ellen, ő mégis mozdul és lánya fölé támaszkodik. Egyik lábát Lara lábai közé tolja, közben a lány is fészkelődik, kihúzza apja alól másik lábát, így Viktor farka pontosan lánya ágyékához kerül. Tartja magát, nem nehezedik rá az alatta fekvő törékeny testre, de csípőjét határozottan lenyomja. Egyszerre nyögnek fel, Viktor ösztönösen azonnal mozogni kezd. Képes lenne az alsójába élvezni, de két kis kéz matatása megállítja. Lenéz kettejük között és figyeli, ahogy Laura kihalássza kemény farkát az alsójából, aztán saját kis nadrágját félre húzva a puncijához vezeti. Viktor meglepődve néz fel lánya arcára, aki ragyogó szemekkel néz vissza rá. Nem kellenek szavak közéjük, egy óvatos húzás elég a férfinak, hogy megint előre mozduljon és farka vége be is csússzon a hüvelybe.
 
A lány már annyira nedves, hogy apja farka akadály nélkül hatol belé. Lábaival átkarolja a férfi derekát és hagyja, hogy a másik irányítson. Az érzés mindkettejük számára hihetetlen. Laura édes kis puncija szívja magába a hatalmas péniszt, Viktor pedig örömmel merül el a forrón szorító barlangban. Mindketten mozogni kezdenek, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne amit csinálnak. Élvezik a másik közelségét, a markoló és feszítő érzést. 
Viktor kinyújtott karokkal támaszkodik lánya mellett két oldalt, csípőjével hevesebb mozgásba kezd. Minden lökéssel egyre beljebb nyomul, már-már tövig merül lánya puncijában. Hangosan nyög az élvezettől, teljesen elveszíti az eszét. Lepillant az alatta fekvő apró testre, figyeli melleinek mozgását és az élvezettől eltorzuló arcot. A látvány teljesen letaglózza, és érzi, hogy nem fogja sokáig bírni. Mintha megértené a ki nem mondott szavakat, Laura lenyúl kettejük közé és ujjával izgatni kezdi csiklóját. Apja farka hangosan cuppog szűk hüvelyében, annál már csak a nyögéseik hangosabbak.
Viktor leengedi felső testét, lánya alá nyúlva szorosan magához öleli. Laura kezét maguk közé szorítva mozgatja tovább csípőjét, megállás nélkül nyomja tövig farkát a lányban. 
 
Lara megfeszül a férfi karjaiban, csiklója szinte felrobban az ujja alatt, hüvelye satuként szorítja az őt kitöltő péniszt. Hangosan és hosszan nyüszít fel az élvezettől, teste többször is összerándul az orgazmus hatádára.
Apja sem bírja tovább, hátát begörbítve, mély, állatias nyögések törnek fel belőle, ahogy az élvezés eluralkodik rajta. Farka megfeszül a lányban és folyamatosan pumpálva lövi belé a sperma adagokat.
Viktor erőt vesz magán, hogy ne nyomja össze lányát, és Larát magához ölelve a hátára fordul. Farka még mindig a lányban, mindketten lüktetnek alul, és ez is csodálatos érzés. 
Laura apja mellkasára fekve piheg, és élvezi, hogy a még mindig kemény farok feszíti punciját.
-Szerinted... - kezdi bizonytalanul. - holnapra jelenthetünk mindketten beteget?
Mielőtt apja megkérdezhetné a kérdése miértjét hüvelyét megfeszítve a férfi farkára szorít. Viktor felnyög az érzéstől és mosolyogva lenéz a lányra. 
-Szerintem egy napot mindenki kibír nélkülünk.
Laura rá vigyorog és óvatosan feltápászkodik, hogy a férfi farka továbbra is benne maradjon, aztán apja ölébe ülve lenéz rá és csípőjét lassan mozgatni kezdi... 
Hozzászólások
alttpg ·
Nagyon szép apa - lánya szex! Élvezet volt elolvasni.
SunnyDay ·
Köszönöm, örülök, hogy tetszett :)

kaliban ·
Nem nagy kedvencem a családon belüli szex témája, de ez tényleg nagyon szépen, erotikusan, érzelmesen és izlésesen lett megírva. Nagyon tetszett, gratulálok!
SunnyDay ·
Köszönöm szépen! Az az igazi, amikor olyan dicséri, aki nem is kedveli a témát :)

Rémpásztor ·
Nagyon népszerű téma. Valóban ekkora igény van romantizált vérfertőzésre és liliomtiprásra, vagy ennyien szeretnek erről fantáziálni? Érdekelne a szerző motivációja. Igyekszem ítélkezés nélkül hozzáállni. Írástechnikailag amúgy valóban igényes.
SunnyDay ·
Írástechnikailag köszönöm a pozitív szavakat. Amennyiben szeretnél beszélgetni a motivációról, szívesen írok emailt. :)
Rémpásztor ·
Okés, patrikiskal157@gmail.com címen várom. :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: