Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gondolatok jönnek, mennek,

A Kelet Európai szubkultúrák egymáshoz való viszonyát döntően befolyásolja az adott korszak intézményesített oktatási rendszere. A  nemzet államok szuveneritása kiemelkedően fontos tényezője az öntudatos társadalom megszilárdulásának. Az öntudatos persona döntést felvállalva eldönti,hogy melyik közéleti csatornából szerzi be az információkat. Lényeges kiemelni , hogy az információkat az egyén megszűri ezáltal a saját képére formálja egy mikró környezetet hoz létre maga körül ami hatással van a makró környezetre is.  A mesterséges intelligenciák által írt cikkek egy tükröt mutatnak az egyén számára mert a robotok tudják, hogy az egyénnek mi a kedvenc témája.  A pornó mint műfaj az emberiséggel egy idős és napjainkban is él, virágzik. Az önálló ember, az öntudatos ember el tudja dönteni,  hogy nézni akar e pornót? Viszont társadalmi szinten döntően a kulturális sokszínűségből adódóan a nyelvi akadályok mentén sok embert megszólít egy, egy külföldi csatorna amin keresztül beáramlik az országba valami ami társadalmi szinten fejti ki a hatását.  A leszbikus pornó nagyon népszerű a nők és a férfiak körében. Nyilván az ilyen jellegű pornó alkotásokban nők szerepelnek.  Nem térek ki a naturális részletekre.
Az állam szerepe felmerül gyakran sok témában. De mi az állam? Ha kimegyünk a természetbe akkor nem láttunk államot. Vagyis ez egy mesterséges képződmény. Az állatok is csoportokban élnek de ők nem a demokráciát akarják egymás közt megvalósítani a szavannán. Nehéz is lenne az oroszlánok és zebrák közt.
- Judit mondta, h utálsz engem.
- Szeretlek Tünde!
- Csókolj!
- Imádlak Éva!
Látjuk, hogy sok nő szereti egymást olykor szerelmi háromszöget alkotva.  Ebből kiindulva látjuk, h nem egyszerű az élet. Sok szerelmi, szellemi, lelki hullámvasúton kell ülni. Ügyes, eszes, művelt és olykor szemét ember tud érvényesülni. Farkasok közt nem lehetünk birkák! Lehetünk de akkor nem tudunk kiteljesedni. Megváltást a kocsma ígéri.
Miért szeretek részeg lenni?
Az írásom elsősorban nem az alkoholról szól hanem az öröm kereséséről. Az ember ez a két lábon járó lény arra vágyik, hogy boldogságot, örömet éljen át. Sőt nyugodtan lehet úgy fogalmazni, hogy a lelkünk alaptermészete az öröm a jókedv. Semmit sem adnak ingyen mindenért dolgozni kell a csodaváró linkek, oldalak gyors, egyszerű hozzáférést ígérnek az örömhöz és az alkohol is ezt ígéri. Megiszol pár üveggel és boldog vagy. Elolvasod a csodaváró linket és boldog vagy mert gyönyörű, vonzó dolgokat írnak neked. Ezeket a dolgokat nevezzük instant, pénzért vett boldogságnak. Vizsgáljuk meg, hogy ez mennyire jó? A részeg ember miután kijózanodik látja, hogy semmi sem változott ugyan olyanok a körülményei, a csodaváró linkek szövege után sem változik meg a világ körülöttünk. Természetesen a szemléletünk változhat és akkor a világ is változik körülöttünk, de milyen szemlélet vezet el az alkoholhoz és a csodaváró linkekhez? A gyors meggazdagodás a gyorsan elért boldogság amiért semmi sem kell tenni csak levesszük a polcról az alkoholt vagy megnyitjuk a kedvenc csodaváró linket.  Hova vezetnek el a fent leírt dolgok? Alkoholból egyre több kell végül az egyén meghal ha nem áll le az ivással vagy ha nem mérsékli. Mit ér a pénzen vett boldogság ha közben rosszul érzi magát egy iszákos éjjel után? A választ szerintem mindenki tudja: Semmit.
A csodaváró linkek nem rombolják az ember testét csak a szellemét ami – valljuk be. - borzasztó dolog. Egy hamis délibábot kerget aki hisz a csodaváró linkeknek és értelemszerűen soha sem éri el a délibábot vagy a szivárványt. Mert ezeknek a jelenségnek a természete , h nem lehet elérni őket. Mi lesz aki még is kergeti? Elfárad, egyre inkább csalódott lesz mert nem éri el a gyümölcseit, semmi haszna nincs az egészből csak fut valami után. Megoldás van meg kell állni és rá kell jönni, hogy soha sem érjük el a délibábos ábrándokat. Ezután a személyiségünkön kell dolgozni és az érett személyiségen keresztül biztos, hogy meg fogjuk találni a valódi boldogságot. Ennek örömére ihatunk pár üveg alkoholt.
 
Hasonló történetek
2555
Neked hagyom itt ezt emlékbe, amíg feledésbe nem merül, de mint tudjuk, mindketten, ezeket a dolgokat ugyanúgy hordozzuk magunkban. )
3176
SirXD-nek
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - www.sexy-at-its.best

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: