Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Giling - galang

Még csak május közepe volt, de bekopogtatott az első hőségriasztás. Tikkasztó meleg péntek délután, meló után, nincs is jobb dolog, mint otthon a hűvös szobában pihenni. Mielőtt még haza indultam volna, a KFC-ben betoltam egy jó adag pipi húst, itthon mindjárt küldtem utána két jó hideg sört, majd egy alapos zuhanyt vettem. Sokáig álltam az erős vízsugár alatt, s miközben testem megtisztult, agyamból is kimosott minden melóval kapcsolatos gondolatot. Meg sem törölköztem, csak egy boxert kaptam magamra és leheveredtem. Jóllakottan, megtisztulva pihentem és már csak egy kis szex hiányzott a teljes idillhez.
 
Gondolataim már a holnap esti buli körül jártak.  A múlt heti partyn találkoztam Andrissal, egy nagyon helyes, szőke sráccal. Egy közös ismerős mutatta be és invitálta, hogy csatlakozzon a társaságunkhoz. Gyorsan megtaláltuk a közös hullámhosszt, nagyon jót beszélgettünk, iszogattunk, s ahogy az már lenni szokott, mindenki rástartolt egy-egy csajra. Én Vikit fűztem ezerrel. Tánc közben, egyre többször tévedt a kezem “illetlenebb” helyekre, de ő nem tiltakozott, sőt egyre hevesebb csókokkal viszonozta közeledésem. Közben véletlenül tekintetem Andrisra tévedt, ő nem a csajokat strölte, hanem engem bámult. Csillogó kék szemében megláttam a szikrát, azt a felvillanó vágyat, ahogy csak egy szexre éhes férfi tud nézni a kiválasztott prédájára. Egy bátorító kacsintással viszonoztam vizslató tekintetét. A buli végén, búcsúzáskor csak annyit mondtam neki - a Jövő héten találkozunk. Természetesen Viki nem haza akart menni, az ágyamban kötöttünk ki  és irtózatosan jót szexeltünk. 
 
Másnap eszembe jutott Andris, beindult a fantáziám, a következő buliban ő lesz a célpont, becserkészem és remélem, hogy ő is az ágyamban végzi. 
 
Hamarosan 40 leszek, de igazi tartós kapcsolatom sohasem volt, talán azért, mert sosem bírtam a farkammal. Ahogy mondani szokták: A legyet is röptében. Már kora ifjú koromban ráeszméltem, hogy bizony én két kapura szeretek játszani.  Volt sok csajom, hosszabb – rövidebb ideig, imádom a ciciket, puncikat, de egy erős izmos férfi test és egy szép farok, szintén nagyon lázba tud hozni. Egy ízben – egy spanyolországi nyaralás során –  szerencsém volt kipróbálni egy shemale (csajjal?) is. Az volt a tuti! Ránézésre egy nagyon bombázó csaj volt, szép nagy mellekkel, de mikor a szoknyája alá nyúltam, egy szép nagy anakondát találtam. Nagyon megdugtam, de ő is alaposan elmélyedt a fenekemben.  Fiú szeretőim is voltak szép számban, a férfi szerelemben is kipróbáltam mindent, amit lehetett, magamat ezért biszex - uni kategóriába sorolnám. Megnyerő modorommal, vidám életszemlélettel, 184 cm magas 74 kilós izmos szálkás testemmel és 19 / 4,5 cm-es férfiasságommal eddig mindkét nemnél jelentős sikereket értem el.
 
Gondolataim egyre csak a szőke hercegem körül jártak, elképzeltem az érintését, csókját, csillogó kék szemét, ölelését. Nagyon vártam már a holnapi bulit. Meglóduló fantáziámban már Andrissal folytatott vad szeretkezésünk képei villództak.  Gondolataim hatására, már úgy állt a farkam, mint a cövek. Levettem a boxert és finom, lassú mozdulatokkal nekiálltam maszturbálni.  Elképzeltem, amint a szájába vesz és szop, mint egy kisborjú, elképzeltem szűk, forró ánuszát, ahogy keményen dugom, majd fordítunk és Ő tesz magáévá engem. Markom fel-le szánkázott a dákómon. Vágytam a kielégülésre.  Hogy még jobban felpörögjek, bekapcsoltam a TV-t és beléptem a PornHUB-ra.  Kikerestem kedvenc gay duóm Callum &amp; Cole egyik videóját és elindítottam.  Imádom, ahogy a két fiatal skót egymást kényezteti hatalmas farkával.  Nagyon tetszik, hogy nem azt a megrendezett gépies dugást művelik, mint más pornó filmeken, hanem a két egymást imádó fiú teljes szeretettel  és figyelemmel valóban SZERETKEZIK. 
 
Tovább folytattam a kézimunkát, de már éreztem a popómban eluralkodó vágyat is.  Gyorsan előkaptam legújabb szerzeményemet egy  22/5 cm-es dildót és a síkosítót.  Borsónyi gélt nyomtam a kezemre és elkezdtem a popsim izgatását. Egy ujj, két ujj, három ujj. Lassan, fokozatosan tágítottam magam miközben a videón Cole éppen a Callum seggét nyalta és nyelvezte.  Peregtek a képkockák, Cole már a behatolásra készült, megnyálazta szép hosszú farkát és Callum fenekéhez illesztette.  Én is alaposan bekentem szilikon szeretőm a síkosítóval és a popsimhoz igazítottam. Ahogy Cole nyomta be a farkát Callum-nak én ugyan úgy toltam magamba a dildót. Ő is megállt és kitartott amíg partnere kitágult és én is.  Éreztem, hogy feszíti a záró gyűrűt a szép vastag műfasz. Nem fájt,  annál már rutinosabb vagyok, de nekem is szoknom kellett az új „partnert”. Egyszerre kezdtünk el mozogni.  A két skót egyre nagyobb sebességgel kefélt, miközben én is egyre gyorsabban mozgattam a hátsómat kitöltő dákót. Gyorsan közeledtünk a végkifejlethez.  Másik kezemmel visszatértem a farkam izgatásához, egyre gyorsuló mozdulatokkal veretem.  Már csak pár perc kellett volna a végjátékig, de ekkor csengettek. 
 
Ki a faszom, lehet az ilyenkor? – szakadt ki belőlem, miközben abbahagytam  tevékenységemet, gyorsan kikapcsoltam a TV-t és ki kiabáltam a résnyire leeresztett redőnyön.
- Ki az, mit akar?  - kérdeztem ingerülten.
- Kaszálni jöttem! – kiáltott vissza a bebocsátást kérő.
- Óh! Egy pillanat, rögtön megyek! – mondtam és gyorsan magamra rántottam a farmerem és egy pólót. 
 
Teljesen elfelejtettem, hogy ma délutánra ígérték, hogy küldenek valakit kaszálni.  Egy régi, szép nagy családi házban élek.  Az első és hátsó udvart én tartom rendben, de a hatalmas kert kaszálása már túl sok volna. Ezért megkértem a polgármestert, hogy küldjön valakit, aki elvállalná a munkát. Szívesen megfizetem, csak ne nekem kelljen vele foglalkozni. A kielégületlenségtől kissé morcosan elindultam kaput nyitni. 
 
Amint kinyitottam a kaput, megállt bennem az ütő, az állam leesett. A várakozó fiú – talán ha 20 éves lehet – már első látásra olyan gyönyörű és izgató volt, hogy a szűk farmerben megmoccant a farkam.
Majd két méter magas, izmos, széles vállú, keskeny csípőjű, rövid fekete hajú, kissé kreol bőrű, megnyerő arcú fiatalember állt a kapuban. Ha Michelangelo meglátta volna, tuti, hogy a nyeszlett kis Dávid-ot hagyta volna a fenébe. Egy zöld kantáros munkásnadrág és egy pink ujjatlan laza póló volt rajta. Jobb fülében megcsillant egy apró diszkrét fülbevaló. Arcán huncut mosollyal, csillogó mély barna szemével állta vizslató tekintetemet. A kaszálógépet a bal vállán fogta, szépen kidolgozott bicepsze csak úgy dagadt.  Másik vállán, lazán hátra dobva egy kis hátizsák lógott, gondolom a munkához szükséges egyéb dolgokkal.  
 
- Szia, Péter vagyok, gyere beljebb – invitáltam – majd kezet fogtunk. Jó erős, férfias kézfogása volt. Már ettől az első érintéstől is szikrák lobbantak bennem. 
- Jó napot kívánok, István vagyok, engem küldött a polgi. Azt mondta, hogy lenne egy kis kaszálni való. 
- Valóban, így van – helyeseltem - de ha lehet, akkor inkább tegeződjünk – mondtam.
- Köszönöm, részemről a megtiszteltetés. Hát akkor, szia - mondta illemtudóan, miközben belépett.
- Gyere, megmutatom, hogy mit kellene csinálni - mondtam, s közben elindultunk a kert felé.
 
Udvariasan előre engedtem, hogy hátulról is meggusztáljam.  A bő melós nadrág, sajnos nem sok mindent engedett látni, de nagyjából felmértem kis fokhagymagerezd ülepét. Tetszett.  Hmmm… Mit tudnék én ott művelni?   Közben átértünk a hátsó udvarra, ahol büszkeségem a 6 * 4 méteres feszített víztükrű medence terült el a zöld pázsit közepén. Mellette zuhanyzó, öltöző fülke, körülötte napozóágyak, napernyők és egy kis szabadtéri filagória mely egy bárpultot rejtett.  Sok – sok pénzbe került, de soha nem bántam meg. Aki csak látta, mindenki elájult tőle és ki akarta próbálni.   Sok – sok hódításom kiindulópontja volt eme fürdőkomplexum. Reméltem, hogy most is így lesz. Agyam dübörgött, farkam mocorgott, annyira megkívántam ezt a fiatal bikát. Akartam.  
 
István is lecövekelt a medence láttán.
- Azta, ez kurva jó!  Belépőt is szedsz a strandolóktól? – fordult felém vigyorogva.
- Nem!  Ez szigorúan csak a VIP vendégeknek van fenntartva  - válaszoltam neki, miközben előröl is végig stíröltem a nadrágját.  Sokatígérően domborodott az ágyékánál. 
- Kár, pedig azt hittem csobbanhatok majd egyet – mondta kissé elkámpicsorodva.
- Megnézem milyen munkát végzel, aztán majd meglátjuk – mondtam neki, mire felcsillantak a szemei.
- OK. Mutasd, mi a feladat 
A filagória mögött egy kis kapu vezetett a kertbe. A pedáns medencés udvar után, a „kert” borzalmas volt. Térdig érő fű, gaz, csalán. Erre már koránt sem lehettem büszke. Ráadásul nem is volt kicsi, hisz annak idején minden házhoz nagy kert dukált. 
- Hát, ez szép meló lesz – mondta homlokát ráncolva.
- De elvállalod?  - kérdeztem. 
- Hm…  kb. 15* 60 m ,  plusz az üzemanyag, kb. 3 óra  Hm….  15-ért elvállalom – monda. 
- Oké - csaptam bele a tenyerébe – kezdheted is.
István, neki állt.  Megtankolta majd beindította gépét. Levette pólóját, felvette az álarcot, majd munkához látott.  Nem kapkodott. Módszeresen, alaposan, sorról – sorra haladva szépen vágta a dzsindzsást.  Majd el csöppent a nyálam, miközben hátán és karján megfeszülő izmait bámultam. Öröm volt nézni, ezt a szép férfi példányt. Akarom, dübörgött az agyamban.
 
Nemsokára ott hagytam, hadd dolgozzon.  Visszatértem a medence partjára, elterültem az egyik napozó ágyon és azon járt az agyam, hogyan csábíthatnám el Istvánt.  A délutáni sörök, a félbe maradt maszti, a fülledt meleg és a folyamatosan duruzsoló kasza hatására egy kicsit elbóbiskoltam.
 
Még mindig dolgozott, mikor felébredtem. Az órámra néztem, már több mint két órája nyírja, jól bírja a kölyök. Lenéztem a kertbe, már csak az alsó negyede volt vissza. Még ilyen messziről is láttam, hogy az izzadságtól csillog a teste. Biztos jól esne neki egy sör. Gyorsan visszafordultam a bárpulthoz, a hűtőből kivettem két jéghideg sört majd elindultam utána.  
 
Nem settenkedtem, de gép zajától nem hallotta, meg hogy jövök. Na most megviccelem a fiút. A jeges sörös dobozt a hátához nyomtam, a lapockái közé.  Felsikoltott.  A hideg és váratlan érintéstől tényleg majdnem rosszul lett.
- A kurva életbe, majdnem infarktust kaptam – mondta felháborodva, miközben leállította a gépet.
- Elnézést, nem akartam rosszat – válaszoltam szégyenkezve – tényleg nagyon sajnálom.
Mélyen a szemébe néztem és a vállára tettem a kezem.
- Pihenj egyet – nyújtottam felé a sört – miközben letelepedtem a frissen nyírt fűbe. Ő is leült mellém. Lassan megnyugodott. 
- Tényleg ne, haragudj, nem akartam rosszat, hülye ötlet volt – mondtam, miközben lassan megsimogattam az arcát és tekintetem az övébe fúródott. Állta a simogatást és a szemkontaktust is. 
- Na jól van, meg van bocsátva, de most már tényleg jössz egy medencézéssel nekem – mondta – miközben elvigyorodott.
- Oké – fejezd be a munkát, utána jöhet a pancsolás, és hogy kiengeszteljelek, kapsz vacsit is. Carbonara spagetti megfelel?  – kérdeztem.
- Deal! – csapott a kezembe. - Még egy jó fél óra és kész leszek – mondta, majd felkelt és újra neki kezdett a nyírásnak.
 
Gyorsan feltápászkodtam és vissza loholtam a házba.  Nem vagyok egy nagy szakácsművész, de egy Carbonarat bármikor össze dobok fél óra alatt.  Mikor kész lett a kaja, a medence melletti bárban szervíroztam fel a vacsorát.  
Ő is végzett.  Becsukta a kiskaput, letette a gépet és a cuccait majd célba  vette velem szemben az egyik bárszéket. Bőrén, még mindig csillogott a veríték. Mellizmai lágyan megfeszültek miközben, elhelyezkedett.
- Köszi a munkát, nagyon szépen dolgoztál, megérdemled a vacsorát – mondtam. 
- Nagyon köszönöm a meghívást, már nagyon megéheztem.
- Előtte aperitifnek egy Unicum?
- Nem nagyon szoktam töményet inni, de egye fene.
Töltöttem mindkettőnek, koccintottunk, húzóra leküldtük a jeges itókát, majd nekikezdtünk a vacsorának.
- Te Péter, ez isteni finom, nem is gondoltam, hogy ilyen jól főzöl - mondta.
- Köszi a dicséretet. Tudod egy egyedülálló  férfinak elég sokoldalúnak kell lennie - válaszoltam, majd tovább falatoztunk.
Került még néhány sör is a vacsora mellé és kaja közben jól eldumáltunk. Talán az elfogyasztott ital, talán a felé forduló őszinte érdeklődésem miatt, teljesen kitárulkozott. 
 
Elmesélte, hogy apai ágon roma családból származik, ezért sok hátrány érte az iskolában, de családja támogatásával sikeresen elvégezte az erdészeti szakközépiskolát. Főiskolára szeretne menni, de csak költségtérítéses szakra vették fel. Emiatt halasztást kért, már két éve dolgozik keményen, hogy összespórolja a főiskola költségeit. Minden nap reggel 4-től 12-ig a Nagybani piacon gürcöl, cipeli - rakodja a ládákat. Őszintén megsajnáltam ezt a szép emberpalántát. Megérdemelné, hogy jobb élete legyen.
 
- Hát a mostani munkád alapján, nálam havonta egyszer biztos állásod lesz – mondtam neki biztatóan – ezzel én is támogatom a továbbtanulásod.
- Nagyon köszönöm a bizalmat – mondta szemlesütve és szinte elpirult.
- Nincs mit, és ahogy ígértem, most már jöhet a fürdés – bele boxoltam a vállába és a medence irányába mutattam.
- Én nem gondoltam komolyan – válaszolta – és különben sincs nálam fürdőgatya – mondta zavartan. 
- Ez nem probléma. Az udvar zárt, nem lát be senki, én pedig már láttam faszt, sőt ha hiszed, ha nem, nekem is van egy – válaszoltam vidáman. 
- Máskor is szoktam meztelenül fürdeni. Na, ne szégyenlősködj, le a gatyát és irány a medence – adtam ki az utasítást. 
- Előtte lezuhanyoznék, ha lehet - kérte.
- Persze, szolgáld ki magad. A zuhany melletti szekrényben találsz tusfürdőt és törölközőt is,  addig én eltakarítom a vacsora romjait.
- Köszi - válaszolta István - majd elindult a zuhany felé. 
 
Eddig megvagyunk, de a vad becserkészése még vissza van- gondoltam magamban -  miközben távolodó alakját figyeltem. 
A zuhanynál lerúgta a cipőjét, majd egy gyors mozdulattal ledobta a munkás nacit. Nem volt rajta alsógatya. Tényleg formás kis feneke volt, lábai, vádlija pedig feszes izmos. Nagyot nyeltem, miközben tovább folytattam a pakolást. 
 
Még mindig nekem háttal, beállt a víz alá, egy jó adag tusfürdőt nyomott a kezére , majd módszeresen elkezdte sikálni a testét, miközben lassan megfordult. 
Most láttam meg a testét teljes egészében. Ilyen tökéletes alakot, nem lehet a GYM-ben össze lapátolni, ehhez bizony kellenek a zöldséges ládák -gondoltam. Nagyon tetszett,  majd elolvadtam.  Nagy domború mellizmain két csöppnyi, szinte kisfiús sötét barna mellbimbó. Szőrtelen, formás, lapos hasán nyolc kocka. 
A köldökétől lefutó keskeny fekete szőrcsík  csak a szeméremdombján szélesedett ki. 
A bal oldalon a csípőcsontja és  fanszőrzete közötti területet egy tetkó borította.  Egy tekergő kígyó, mely hegyes fogait kivillantva, mintha épp a péniszét készült volna megmarni. Nagyon dögös volt.  
És a végül,de nem utolsó sorban a fekete göndör szőrrel körülölelt formás pénisze. Mit pénisz, egy igazi fasz!  Akkora dorong lógott a lába között, mely párját ritkítja. Majdnem a térdéig leért. Láttam már egy két falloszt életemben, de ekkorával még nem volt szerencsém személyesen összefutni. Összefutott a nyál a számban. Így lankadtan is több lehetett, mint 22-23 cm és a vastagságát is legalább 5 cm-re saccoltam, hosszan lelógó zacsijában pedig két szilva méretű golyó lengett.  Mekkora lehet ez harcra kész állapotban? – gondoltam. 
 
Semmitől nem zavartatva, minden részletre kiterjedően sikálta végig izmos formás testét. A farkát különös  alapossággal tisztogatta meg, élvezettel simogatta, majdhogynem maszturbált.   Bár a habtól egyre kevesebb minden látszott belőle, megigézve bámultam miközben elvégeztem a pakolást.
 
Agyamban dübörgött a vágy, hogy birtokba vegyem ezt a gyönyörű csődőrt. Érezni akartam izmos farkát. A hűtőből kivettem az Unicumot, két poharat, és néhány  újabb sört, majd letettem a medence szélére. Ezután én is ledobtam a ruháimat és már csobbantam is vízbe.
 
Miután végzett a zuhannyal, István is a medencéhez lépett.
- Hát, ez óriási – csúszott ki a számon, miközben a felettem álló fiúra néztem. 
- Jó mi? - kérdezte huncut mosollyal - miközben meglengette a farkát a fejem fölött.
- A suliban minden srác irigyelt miatta - közölte és egy fejessel ő is a medencébe csobbant.  
- Hát, ami azt illeti engem is megesz a sárga irigység. Mindenem odaadnám, és még ráadásként a fél karomat is, ha nekem ekkora farkam lehetne, mint neked - válaszoltam neki miután prüszkölve felbukkant. 
 
Vigyorogva merült ismét a víz alá, és egy tüdővel három hosszt leúszott.  Fujtatva jött fel a felszínre mellettem majd letelepedett mellém a víz alatti padra.
- Azért te sem panaszkodhatsz, meglestelek a víz alatt -  vágott vissza kajánul. 
- Akkor erre igyunk - nyújtottam felé az újabb adag unicumot.
Agyamban száguldoztak, a gondolatok, hogyan cserkésszem be, ezt a  nemes vadat. Beindult a vadászösztön.
 
- Hogy állsz a csajokkal, van barátnőd?
- Á  - legyintett - komoly kapcsolatom sajnos még nem volt, csak futó kalandok.
Majd mesélni kezdett. A középiskolában ahová járt, csak kevés lány volt.  Akadt ugyan egy-két futó kapcsolata, de semmi komoly. Suli után pedig a munkába vette magát, hogy mihamarabb meglegyen a pénz a továbbtanulásra. Délelőtt a  piac, délután pedig alkalmi munkákat vállalt - így kötött ki  nálam is.
- Hát, akkor nem lehet valami kielégítő a szexuális életed - konstatáltam.
- Sajnos nem nagyon - mondta elpirulva - pedig jó oktatóm volt.
- Micsoda? Hogy is volt ez?  Mesélj barátom!
 
Folytatta történetét.  A középsuliban, egy - két lányt sikerült meghódítania, de egy-egy  gyors dugás, nem igazán volt jó neki sem és a csajoknak sem. (Ha ekkora farokkal nekiesett a kiscsajoknak, akkor nem csodálom).  Mivel  a koleszben csak fiúk voltak és messze volt a város, bizony csak az önkiszolgálás maradt. Aztán az érettségi banketten jött a meglepetés. Ági néni. A magyar-történelem szakos tanárnő.  A harmincas évei közepén járó - István elmondása alapján - nagyon dögös istennő, megkívánta és elcsábította a fiút. (Jó szeme lehetett a tanár néninek). A teljes nyári szünetet végig kefélték, megtanította a srácot a szex minden fortélyára.  Sajnos az új tanévet már Egerben kezdte Ági néni,  többé  nem találkoztak. Miközben mesélt, megláttam, hogy  pénisze merevedni kezd, ahogy képzeletben újra átélte az eseményeket.  
 
Most érkezett el az én időm.  Éreztem, hogy nem érdemes köntörfalazni, ezért bele vágtam.
 
- És férfival volt más szexuális kapcsolatod? - kérdeztem, miközben a kezem a combjára tettem.
- Péter, Te buzi vagy? - hőkölt hátra.
- A környéken a legnagyobb, szoknyapecér hírében állsz, Te pedig a fiúkat szereted? - kérdezte.
- Állj-Állj-Állj  - állítottam le. 
- Nem vagyok meleg! Szeretem a nőket, imádom a szaftos,  szoros puncikat,  jó hírem nem véletlen. 
Nézetem szerint, a nők, a természet által adott lehetőségeik alapján sajnos csak befogadók tudnak lenni. Teljes odaadással fogadják be adományunkat, de adni azonban sajnos nem tudnak. Én viszont, önző módon nem csak adni, hanem kapni is szeretek. Emiatt bizony vannak olyan dolgok melyet csak egy másik férfi  tud megadni nekem.    
- Az anál szexre gondolsz? - kérdezett vissza István.
- Végül is igen, de két férfi közti szex sem csak az análról szól. Mikor megláttalak a kapuban már akkor nagyon megtetszettél, de most mikor megláttam, hogy mit hordozol a lábad között, egyszerűen nem bírok magammal. Kívánlak.
- Szeretnéd hogy seggbe ba…- kezdett bele, de nem engedtem neki végigmondani. Az ujjamat az ajkára tettem, majd így válaszoltam. 
- Nem baszni, hanem szeretkezni szeretnék veled. Szeretném, hogy  kapitális farkaddal olyan anális örömökben részesít, mely mindkettőnknek gyönyört okoz.
 
Nagyot nyelt miközben arcán látszott, hogy megfeszítetten jár az agya.
Ismét a combjára tettem a kezemet. Most nem húzódott el.  Közelebb hajoltam és lágyan megcsókoltam. Először nem viszonozta, csak passzívan tűrte csókolom. Pár pillanat múlva ajka  szétnyílt és nyelvét áttolta  a számba. Hosszan csókolóztunk miközben kezem a combján egyre feljebb csúszott és már a farka tövét markolásztam.
- Akkor ezt most vehetem egy igennek? - kérdeztem rá.
Kissé  elpirult, aprót bólintott és halkan azt válaszolta.
- Az az igazság, hogy nem vagyok teljesen kezdő. A középiskolában az egyik barátommal már próbálkoztunk, de a közös masztizásnál  és a kölcsönös szopásnál nem mertünk továbblépni,  féltünk a lebukástól. Az anális szexet már régóta ki szerettem volna próbálni, de eddig még nem találtam hozzá partnert. Egyetlen csaj, de sajnos még csak Ági néni sem engedte. 
- Bár a pornó trendeket nézve egyre népszerűbb a lányok körében, de igazából nagyon kevés lány van  aki szereti és élvezi is a popsi szexet. Nekik nem nyújt akkora élvezetet, mint nekünk, mert nekünk van valamink, ami nekik nincs.  A prosztata. Egy eldugott kis mirigy  a végbél fala mellett mely, ha megfelelő inger éri, akkor hatalmas extázist tud okozni. Majdnem úgy,  mint a nőknél a G-pont, azt pedig már ismered. 
 
Tátott szájjal itta szavaimat, miközben az Ő keze is felfedező útra indult és óvatosan bebarangolta lágyékom.  Madarat lehetett volna fogatni velem. Most már sínen vagyunk. Megsimogattam markáns arcát, gyors csókot adtam neki, majd mélyen a szemébe nézve bele kezdtem. 
- Barátom! Ha te is igazán szeretnéd, akkor részemről semmi akadálya, vágjunk bele, megismertetlek a férfi szex rejtelmeivel.  Ismét megcsókoltam, most már azonnal viszonozta.  - Ne itt a medence parton csináljuk, adjuk meg a módját - búgtam a fülébe. 
Gyorsan kimásztunk a medencéből, meg törölköztünk, összekaptuk cuccainkat, majd, úgy ahogy voltunk,  egy szál faszban elindultunk a ház felé. 
 
A hálószobámba érve ismét leesett az álla ifjú barátomnak.  A minimalista eleganciával berendezett hálóban a 4*4 m-es magasított franciaágyon kívül csak  két kis éjjeliszekrény, az ággyal szemben a falon egy 65”-os TV valamint az ágy felett a mennyezeten egy hatalmas tükör kapott helyet.
- Azta, ez kurva jól néz ki -  mondta - miközben hanyatt vágta magát az ágyon és elragadtatással bámulta magát a tükörben.
- Jó, ha az ember a dolgok háta mögé is lát - mondtam neki vigyorogva.
Én is felmásztam az ágyra és elfeküdtem mellette. 
- Tudod, a férfi szerelem sem túl komplikált. Annyi a titok, hogy csak azt csináld  a partnerednek, amit szeretnél hogy ő is megtegyen neked - kezdtem az okítását. 
 
Ha nem gond, akkor kedvcsinálónak beteszek egy kis oktató videót - mondtam.
- Remélem az is meleg lesz - válaszolta vigyorogva.
- De az ám, forró - vágtam rá és elindítottam a délután már elkezdett Callum&amp;Cole produkciót.
 
Hosszan, érzékien smároltunk, nyelvünk csatát vívott, miközben lágyan simogattuk egymást ahol csak értük. Nyak, mell, hónalj, has, comb, köldök, fül, láb  mindenfelé kalandoztunk. Izgatottan simogatta, a hátam, majd egyre lejjebb-lejjebb haladva már a fenekemnél járt.
- Azzal még várjunk egy kicsit - intettem türelemre.
- Előbb meg szeretnék ismerkedni a rám váró feladattal - mondtam miközben hátrébb húzódtam és behasaltam a lábai közé. 
Most szemtől szembe kerültem, várható gyönyöröm tárgyával.  István egy nagy párnát tett a feje alá, kezét a tarkóján összekulcsolva, izgatottan várta a továbbiakat. Fél szemmel a TV-ben buzgólkodó skót fiúkat, fél szemmel pedig az én ténykedésem figyelte és eddig lankadt férfiasságába lassan élet költözött.
 
Így közelről, még nagyobbnak tűnt a pénisze. A farka is kreol volt és olyan bársonyosan sima, amilyen csak egy fiatal srácé lehet. Mindkét markommal ráfogtam a dákójára és elkezdtem rajta húzogatni a bőrt. A két markom felett, még egy maroknyi szabadon maradt belőle, ez több mint 25 centi - saccolgattam. A fityma alól előbújó halvány rózsaszínű makkja az össz méretéhez képest nem volt nagy, cirka 4  cm átmérőjűre saccoltam, ellenben szép hegyes alakja volt. A makkja alatt aztán elkezdett fokozatosan vastagodni, középtájon legalább 6 cm-re becsültem. Szép nagy kezem van, de kb. csak háromnegyedig tudtam körbefogni. A tövénél kissé elvékonyodott, de még itt is lehetett vagy 5 centi.  Már remegtem az izgalomtól, mekkora feladat lesz számomra, hogy befogadjam ezt a szép jószágot.
 
Tovább izgattam a  kezemmel, majd lassan a számba vettem. Először csak a makkját szopogattam,  nyalogattam. Nyelvem időnként betéved a hugycsövébe, mely nagyon tetszett neki, majd fokozatosan egyre mélyebben bólogatni kezdtem a szerszámán. Ajkammal szorítottam, nyelvemmel pedig folyamatosan  simogattam a farkát. Kezelésem elnyerte a tetszését, mert egy kicsit megemelte a csípőjét miközben egy mély sóhaj hagyta el a száját. Bármilyen ügyes is vagyok a szopásban, de a felénél többet nem tudtam a számba erőltetni. Nem is a hosszával volt a probléma - elég mély torkom van - hanem a vastagsággal. Egyszerűen nem tudtam akkorára kinyitni a számat, hogy beférjen, ezért aztán a  külső ápolással folytattam.  Le - fel nyalogattam a dákóját, időnként a herékig lecsúszva szép szilváit nyaltam, szívtam, szopogattam. Ilyenkor halk morgást hallatott. 
 
Vad ötletem támadt.  Az ölébe, a tetoválásra fektettem a fejem, úgy hogy szám a dákója felé nézzen.
- Sssszzz……  kezdtem sziszegni.
- Ssszzzzz…… mosssszt….megmarom  a  fassszzod - játszottam a kígyót.
- Ssszzenvedni  fogszzzz -folytattam, majd  mondandómat tett is követte.  Nagyon finoman, lassan elkezdtem a farkát harapdálni.  A tövétől a makkjáig, óvatosan végigfogaztam a farkát. Igen tetszett neki.  Hatalmasakat sóhajtott.  
Azután ismét a számba vettem, és folytattam a szopást.
Néha felült, magához vont, megcsókolt, majd a folytatás érdekében visszanyomta buksimat a lábai közé miközben tarkómat simogatta. Mikor már teljesen elfáradt a szám javasoltam, hogy fordítsunk és ő mutassa meg, mit tud. 
Helyet cseréltünk.
Vagy sokat gyakorolt a suliban a barátjával, vagy isten adta tehetség volt, de fenomenálisan szopott. Neki nem okozott problémát a méretem,  olyan mélytorkost kaptam tőle, hogy csak pislogtam. 
Amikor úgy éreztem. hogy farkunk már eléggé készen áll a játékra, megfordultam, feltérdeltem és pucsítva, két farpofámat széthúzva felkínáltam az ánuszom. 
- Most nyalj ki - utasítottam.  Láttam, hogy elbizonytalanodott.
- Ne izgulj, ez ugyanolyan, mint amikor a puncit nyalsz - biztattam.
Lassan óvatosan belenyalt a popsimba. 
- Péter, te mit csináltál? Édes a popsid és csuda jó illata van! Mi ez? - kérdezte elragadtatva.
- Délután,  mikor megjöttél, éppen egy dildóval játszottam a popsimban - válaszoltam - és a síkosító édes ízét és Ylang-Ylang illatát érezheted - válaszoltam.
- Nagyon finom vagy! Utólag is elnézést kérek, hogy megzavartalak -  mondta  - és újra munkálkodni kezdett  szerelem nyílásomnál.  
 
Ági néni biztosan jól kiképezte a fiút, mert a nyalásban is kiemelkedően teljesített. Először lassan körözött a bejárat körül, bő nyállal  nedvesített, majd aprókat szúrva a nyelvével többször kicsit behatolt.  Ezután ismét körözés, majd nyelvét hegyesre csücsörítve mélyen bedugta a popómba. Aztán kézimunkázásba kezdett. Egy ujj - két ujj - három ujj, a délutáni előjátéknak köszönhetően, gyorsan ment a tágítás. Lehet, hogy a négy ujjig is eljutottunk, de nem láttam mit művel. Időnként nagyot köpött a nyílásomba és tovább ujjazott.  
 
Felnyögtem a hirtelen rám törő kéjtől.  Hosszú percekig élveztem munkáját. Lassan készen álltunk az akcióra.  
Mostanra már teljes pompájában meredezett gyönyörű férfiassága. Istvánt hanyatt fektettem az ágyon, egy kis orál kényeztetéssel még rá erősítettem, majd elő kotortam a fiókból a síkosítót.  Megláttam a fiókban az óvszert is.  Eltöprengtem. Kizárt dolog, hogy felmenjen neki, hagyjuk a fenébe, ma szőrén üljük meg a lovat.  
 
A síkosítóval jó mélyen megkentem a popsim és a rám váró szörnyeteget, majd fölé guggoltam.  István egy gyors mozdulattal megsimogatta a makkját, megszaglászta a kezét, majd meg is nyalta. 
-  Imádom a  Gilnig-Galangot közölte - miközben én elkezdtem magamba vezetni kemény dákóját.
 
A hegyes makk könnyen utat talált magának, de aztán jött a neheze.  Lassan centiről - centire ereszkedtem tovább. Összekulcsolt kézzel támaszkodtam István kinyújtott kezébe. Erre vágytam, ezt akartam, de most úgy éreztem, hogy duzzadó farka szétszakít.  Végbelem tiltakozott a nem várt betolakodó ellen. Hangosan nyöszörögve, fenekemen időnként aprókat emelve gyűrtem magam egyre lejjebb. Izmos, vastag farka annyira feszített, hogy azt hittem meghalok. Szakadt rólam a víz,  de nem akartam feladni. Fogamat összeszorítva, milliméterről - milliméterre erőltettem magamba ezt az óriási faszt. Egy örökkévalóságnak tűnt, de lassan tágulni kezdett tiltakozó belsőm és egyre gyorsuló  tempóban nyársaltam fel magam. Még egy nyomás és megéreztem, amint golyóim István lágyékához érnek. A sas leszállt.  Mozdulni sem mertem, csak tartottam magam és éreztem azt a mindent kitöltő hatalmasságot melyet szeretőm nyújtott nekem. Péniszem természetesen, az átélt trauma miatt teljesen lelombozódott. 
 
Még mindig markoltam erős kezeit. Hatalmasat sóhajtottam, miközben kinyitottam a szemem.  István kutató tekintetében, az aggódás, a félelem és a kibontakozó kéj elegye tükröződött.
-  Nagyon fájt? - kérdezte félénken - miközben végigsimította mellkasom. 
-  Szólni még nem tudtam, számat beharapva bólintottam.
-  Nem akartam neked fájdalmat okozni - mondta.
Ráborultam, és teljes hálával csókoltam meg ifjú szeretőm. Nem akartam mozdulni, nem akartam szólni, csak ölelését és csókjait érezni. A zsigereimben tomboló fájdalom lassan tompulni kezdett.
- Az élvezetekért meg kell szenvedni - mondtam halkan  - hatalmas vagy és ez még nekem is nagy falat volt. De most már, minden rendben lesz.
-  Te pedig iszonyúan szoros vagy, egy szűk tini punci sem szorít annyira, mint Te - válaszolta.
Óvatosan, lassan felemelkedtem az izzó dárdájáról. Ismét egy jó adag síkosítót kentem meggyötört popsimba és gyönyörű falloszára, majd újra ráereszkedtem.  Most már könnyebben ment.  A fájdalom múlt, az egyre jobban elhatalmasodó kéj pedig jött.  Mostanra csak a tökéletes teljesség mámorító érzése maradt. A teljesség, mellyel a duzzadt izmos fallosz kitöltötte hátsómat.  Mámorító érzés volt.  
 
Lassan  kezdtem mozogni. István nem mozdult hagyta, hogy úgy használjam nemes szervét, ahogyan csak kívánom.  Le - fel csúszkáltam a teljes hosszán. Felemelkedetem, hogy csupán a makkja maradjon bennem, majd le tövig. Olyan mélységekben járt bennem, mint még soha, senki. Ütemesen, hol gyorsabban, hol egészen lelassítva lovagoltam meg fiatal csődöröm.  
Egyre jobban élveztük a játékot. István teljes áhítattal  bámulta, ahogy hosszú, izmos  farka  teljesen eltűnik bennem.  Leálltam a mozgással és élveztem, ahogy tövig bennem van. Popsimmal egy két körzést tettem, majd hátra dőltem. 
Kezemmel benyomtam az alhasam és megéreztem a dudort. Ezután István kezét is oda nyomtam. Szeme kikerekedett, szája tátva maradt.
- Ez Én vagyok? - kérdezte ámuldozva.
- Bizony TE!  - válaszoltam vigyorogva. 
 
- Most folytassuk doggy stílusban - javasoltam.
- Azt imádom – válaszolta.
Feltérdeltem az  ágyon és pucsítva vártam nagy farkú vitézem.
- Egy pillanat, előtte még kellene egy kis Giling-Galang - és már nyúlt is flakonért.
Mindkettőnket megkent, mögém térdelt és lágyan belémhatolt. Most már könnyedén fogadtam magamba. Először tövig nyomta a farkát, majd vissza húzta kb. félig és ütemesen baszni kezdett.
Hol gyorsan, hol lassabban, néha tövig, néha csak félig nyomta. Változatosan diktálta az ütemet. Közben minden porcikámat, amit elért, simogatott és csókolgatott. Mikor meg-megállt néha, akkor én ringattam magam előre-hátra és csúszkáltam pompás rúdján. 
- Kúrd szét a te kis tüzelő szukádat - mondtam neki kéjesen. Vette a lapot. A trágár beszólás még tovább fokozta vágyát.
 - Rongyosra baszom a forró segged, te köcsög - kontrázott miközben egy gyors vágtával döngette hátsóm. Lihegtünk, nyöszörögtünk a kéjtől, melyhez egymásnak csapódó  testünk csattogása szolgált kísérőzenéül.
 
Mikor kényelmetlen volt már a könyöklés,  felemelkedtem. Ilyenkor mindig szorosan átölelt és csókjával izgatta, nyalta, szívogatta a nyakam, majd elkezdte verni a farkam. Szerencsére az én fegyverem is kezdett észhez térni, már peckesen meredezett.   Azt gondoltam, ifjú szeretőm nem fogja sokáig bírni és hamar elszáll, de eddig rendíthetetlenül bírta a gyűrődést. 
 
A TV-n még mindig a skót fiúk szexeltek. Éppen Greasy Spoon-ba (Kanál)  helyezkedtek és Cole hátulról döngette kedvesét.
- Peti, ez tetszik, próbáljuk meg mi is! - kezdeményezett István. 
Oldal fekvésbe helyezkedtem, felső lábam feljebb húztam és kissé megemeltem utat engedve a behatolónak. István mögém feküdt, és hátulról tolta belém vastag falloszát. Teljesen egymáshoz simulva szeretkeztünk tovább. István kényelmes tempóban pumpált. Karjára támaszkodva feljebb emelkedett én pedig szembefordultam vele.  Előbb a tekintetünk, aztán az ajkunk találkozott. Nyelvünk birkózott, csókoltuk, faltuk egymást,  miközben folyamatosan járt bennem kéjrúdja. 
Még mindig bírta a gyűrődést. Popsim már kezdte sokallni a jót, de prosztatám még mindig kussolt odabent. Valószínűleg a hatalmas farok okozta folyamatos nyomás miatt, hallgatott, pedig már  nagyon vártam az orgazmus.
 
Most István fáradt el, kérte váltsunk pozíciót.
Az ágy szélére húzódtam, a fejem alá párnát tettem, majd combjaimat átkarolva megemeltem. Istvánnak intettem, hogy álljon elém. Már ugrott is.  Duzzadt, kemény dorongja kackiásan állt, makkja most már bíbor vörösben játszott.  Dákója nem lógott, nem meredezett az ég felé. Olyan gyönyörű derékszögben, egyenesen előre meredt, hogy azt mértan órán oktatni lehetne. Ekkor mutatkozott meg a magasított ágy előnye. Ő állva, én az ágyon kitárulkozva, közel azonos szintbe kerültünk. Mivel bikám szép magas legény volt és nem akartam, hogy rogyasztott térdekkel legyen kénytelen gyömöszölni, hátra nyúltam egy párnáért és a popsim alá gyűrtem. Most már tökéletes volt a szintezés. 
 
- Giling - galang - mondtam vigyorogva.  Már ugrott is a flakonért. Alaposan megkente tüzes lukamat és kackiásan álló falloszát, majd az ágy széléhez lépett.  Vállára tette lábaimat   és anélkül hogy megfogta volna a farkát, lassan előre dőlt és könnyedén belém engedte a dákót.  Isteni érzés volt, ahogy ismét kitöltött  hatalmas szeretetével. 
Lassan tolta befelé. Minden érzékemmel arra figyeltem, mikor érzem meg a prosztatámat érő nyomást. Mikor elérte, a hasára tettem kezemet és megállítottam.  Igaz, hogy dákója közel fele még kint volt, de kandúrom megértette mit akarok. Kicsiket mozogva, lassan, majd egyre gyorsuló tempóban lökött. Lassított majd újra gyorsított, de nem hatolt beljebb. Nagyon eltalálta vágyam. Én a mellkasát és bimbóit simiztem, izgattam, ő a combomat csókolgatta, csípőmet simogatta. 
Hosszú percekig szeretkeztünk. Prosztatám felébredt és minden egyes lökésénél egyre jobban emelkedett élvezetem. Istvánra tekintve láttam, hogy ő is közelít a végponthoz, nyakán az erek már dagadtak, izmos mellkasán csillogott a veríték.  Teljes összhangban egyre hangosabban szuszogtunk, nyögtünk, tornáztuk magunkat mind feljebb az élvezet lépcsőin. 
Én értem előbb a csúcsra, a prosztatából kiinduló görcsös kéj egyre jobban elöntötte belsőmet, zsigereim remegtek és egy hangos kiáltás közben elélveztem. Nem volt hatalmas kitörés, de mint a Niagara úgy ömlött kifelé magom. Hosszan vonyítottam a kéjtől, miközben rángatózó farkamból folyamatosan áradt a nedű. Élvezésem látványa lehetett az utolsó csepp a pohárban, a fiúban is elindult valami.  Egyre mélyebb hörgések törtek fel belőle, egy pillanatra megmerevedett, majd olyan ritmusra váltott, melyet még sohasem tapasztaltam. Mintha görcs rázta volna, csupán millimétereket mozdulva szinte remegett. Mintha egy vibrátort kapcsoltak volna be, úgy rezgett fallosza a belemben. 
Ekkor olyan történt, melyet még álmodni sem mertem volna. Lassan csillapodó orgazmusom új erőre kapott és még a korábbinál is magasabb szintre törve, ordítva élveztem el újra. Az orgazmust most olyan robbanás kísérte, hogy kitörésem majd a plafonig fröccsent. Ekkor érte el Istvánt is a végzet. Mélyen tövig nyomta farkát bennem, kettőt - hármat még lökött és  felsikoltott miközben belém élvezett. Éreztem az üregemet betöltő forró áradatot. Legalább 5 - 6 töltetett robbantott belém, majd rám borult és hosszan megcsókolt. 
 
Percekig nem szóltunk, nem mozdultunk. Élveztük az egymásnak okozott kéj mámorát. Öleltük, csókoltuk egymást. Csatakos izzadt testünk lihegve forrt össze. Mellemen éreztem szapora szívverését.  Gyönyörű, mámorító percek voltak.  István törte meg a csendet.
- Életemben nem élveztem még ekkorát, te nagyon tudsz valamit - suttogta a fülembe. Arcomon, nyakamon éreztem forró leheletét.  Megcsókoltam.
- Koromnál fogva, nekem sokkal nagyobb tapasztalatom van a szex terén mit neked,  de ha hiszed, ha nem, ekkora élvezetet még soha nem éltem át még én sem. Nagyon köszönöm neked - válaszoltam. Köszönöm, hogy csodálatos  dárdádon én lehettem az első trófea. 
 
Gyermeki  rajongással, hálásan ölelt és csókolt. Ekkorra lohad le annyira, hogy kicsusszant belőlem. Bőséges áradattal folyt, csorgott ki belőlem a sok geci, amit belém pumpált.  Még egy hosszú nyelvpárbajt vívtunk, majd elindultunk a fürdőbe, hogy eltávolítsuk gyönyörünk mocskát.
 
Egymás ölelve, simogatva, csókolgatva együtt álltunk a zuhany alatt, csutakoltuk, mosdattuk egymást. Mennyei pillanatok volt, ahogy a közös gyönyört átélt, két izmos erős férfi test összefonódva ázott a lágyan záporozó víz alatt. Azt akartam, hogy örökké tartson. 
 
Miután megszárítkoztunk, én a konyha felé vettem az irányt, Istvánt pedig megkértem, hogy próbálja kicsit rendbe hozni a hálószobát, tiszta ágyneműt talál a gardróbban.
 
Szeretkezés után mindig megéhezem. Feldaraboltam néhány almát és egy jókora darab sajtot, dobtam mellé egy jó maréknyi diót és pár szelet pármai sonkát. Kell a fehérje és a vitamin utánpótlás ilyen komoly “edzés” után. 
Már a gusztusos elrendezéssel bíbelődtem, mikor megéreztem, hogy valami hozzácsapódik a fenekemhez.  Ez a piszok fráter halkan mögém lopózott és pompás farkával rácsapott a popsimra.  
- Kölcsön kenyér, visszajár! - mondta kajánul majd hátulról teljesen hozzám simult. 
Farkát a két farpofám közé fektette és lágyan elkezdte mozgatni, közben szorosan átölelt és apró csókokat lehelt a tarkómra.  Lassan ismét merevedni kezdett. Vettem a lapot és elkezdtem a popsim mozgatni. Le - fel, majd néhány körzés.  Egy jó mély sóhaj volt a reakciója, miközben az én farkincámba is új élet kezdett költözni. Nagyon izgató helyzet volt, de megtörtem az idillt. Lassan megfordultam és jó mélyen megcsókoltam.
- Nocsak!  A kis kakasnak még nem volt elég? - kérdezetem, közben az járt a fejemben, hogy még egy ilyen menetet nem bír ki a seggem.
Nem válaszolt azonnal. Ismét szorosan magához ölelt, hosszan lesmárolt majd fejét a vállamra hajtotta.
 
- Szeretném én is kipróbálni a másik oldalt - suttogta a fülembe.
Szemeim elkerekedtek, már a gondolattól is megugrott a farkam.
- Azt szeretnéd, hogy megdug... - kezdtem bele, de most ő nem engedte befejezni a mondatot, nyelvét mélyen a számba dugva izgatottan megcsókolt.
- Azt szeretném, hogy vedd el a szüzességem, add meg nekem azt a gyönyört, amelyet az imént Te élhettél át.  Kívánlak. Kívánom, hogy szép farkad belém hatoljon és felavassa érintetlen,  szűk seggem.
 
Köpni-nyelni nem tudtam, erre nem számítottam. Két kezem közé vettem az arcát és mélyen a szemébe néztem. Ragyogó dióbarna szemeiben  a vágy, a félelem, az izgalom és a szeretet  elegye tükröződött.  Nem válaszoltam, lágy csókot leheltem izgatott ajkára, megfogtam izmos farkát és az ormányánál fogva vezettem a hálószoba felé a kis elefántot.  Szerencsére még nem cserélte le az ágyneműt.
 
Elhelyezkedett az ágyon úgy, mint az előbb én. Széttárt lábakkal ajánlotta felém popsiját, várta a behatolást.
- Visszább az agarakkal édesem - intettem türelemre.
- Ahhoz, hogy neked is jó  legyen, és ne fájjon nagyon, alaposan fel kell készíteni a hátsód.
- Először is, most alaposan le foglak szopni, hogy annyira felpörgesselek, amennyire csak lehet.
Ígéretemet betartva, olyan orál kényeztetésben részesítettem, hogy már a lepedőt markolászta.
- Most áttérünk a popsira. Kulcsold át a lábadat és húzd a mellkasodhoz - utasítottam.
Megszemléltem szép rózsaszín segglyukát, majd lassú körkörös nyelvcsapásokkal nekiálltam nyalni. Fokoztam a tempót, bő nyállal nyaltam nyelveztem, le-fe, körbe-körbe. Mikor a nyelvemmel belé hatoltam, halkat sikkantott. Jó ideig nyelveztem popsija bejáratát, mely már tátogatva várta a behatolást. 
-  Akkor most te is kapsz egy kis Ginling - galangot - és kezdjük a tágítást. 
 
Kissé megemeltem a popsiját és a flakonból, jó adagot nyomtam közvetlen a lyukába.  Ujjaimat is bekentem, majd lassú finom mozdulattal bedugtam a mutató ujjam. Csupán egy kis ellenállást éreztem, jól vette az első akadályt. Lassan mozgattam benne az ujjamat. Lassan be - lassan ki. Majd egyre gyorsabban. Fokozódó zihálásából tudtam, hogy jó úton járunk.  Azután jött a kettő - majd a három ujj  és fokoztam a tempót is.  Ekkor már néha-néha kis nyöszörgést is hallatott.  
Mivel nem akartam semmit a véletlenre bízni, ezért egy pillanatra ott hagytam a fiút és gyorsan előkerestem a fiók mélyéről a régi, kezdő análdildómat. A szép hegyes, 3,5 cm-es PVC dákó jó lesz bemelegítésnek. Alaposan bekencéztem a rudat, majd finoman elkezdtem betolni a fenekébe. Mivel folyamatosan látta, hogy mi történik, felkészült. 
Mikor a záró izomhoz értem, mély levegőt vett és hősiesen befogadta a rudat. 
Néhány percig hagytam, hadd szokja, hadd táguljon a végbele. Közben csókot nyomtam a most a hasán fekvő, ernyedt farkincájára majd végig simogattam a hasát, mellkasát. Vissza tértem a műfaszhoz. Elkezdtem mozgatni.  Előbb nagyon-nagyon lassan, azután egyre fokozódó tempóban basztam a hátsóját a dildóval. István már teljesen ellazult, alfelével lassan körözött, miközben egyre lazábban siklott ki-be a játékszer. 
- Szerintem most már készen állsz - közöltem vele, miközben kihúztam belőle a dugót.
- Most viszont, nekem kellene egy kis ápolás, hogy jól megdughassalak - mondtam, miközben a félárbocon lévő dákómra mutattam.  Tudta mit kell tenni. Rövid idő alatt úgy felszopott, hogy olyan merev lettem, mint a beton.  
Vissza helyezkedett az ágyon a megfelelő pozícióba, én elé álltam.  Kissé ég felé mutató farkam kissé lenyomva irányba igazítottam, és nagyon lassan elkezdtem behatolni a  titkok kamrájába.  
A külső gyűrű lazán beengedett, de a belső még tartott. Folyamatosan az arcát figyelve, nem mentem tovább csak tartottam.  Semmiképp nem akartam fájdalmat okozni neki, nem akartam, hogy fájó emléke legyen az első aktusáról.  Fölé hajoltam, megcsókoltam, lágyan végig simogattam minden porcikáját, amit elértem. 
 
Szemét lehunyta, ajkait összeszorította miközben a  pocakom és a csípőm simogatta.
- Vegyél egy nagy levegőt és nyomj egyet a popsiddal, mintha kakilnál - adtam meg az instrukciót.   A belső és külső nyomás egyesült melynek hatására engedett a záróizom és duzzad makkom áthaladt az akadályon. Csak egy pillanatra feszültek meg arcizmai, majd az elégedettség ült ki az arcára. A nehezén túl vagyunk. Még nem akartam mozdulni, de ő nem várt tovább, tombolt benne beteljesülés vágya. Megmarkolta a csípőmet és egyre jobban  húzott magába. Nem engedtem kapkodni. Lassan, fokozatosan hatoltam  egyre beljebb. 
 
Az elmúlt pillanatnyi fájdalom helyét lassan felváltotta benne a kéj. Tovább toltam farkam befelé, miközben folyamatosan szemmel tartottam Istvánt.  Egyszer csak felpattantak szemei és egy kis sikoly jött ki a száján. Óh, megvan a prosztatája! 
Daliás farka eddig lelohadva feküdt a hasán, így felhúzott lábbakkal egészen a melléig ért. Egy kis erőlködéssel, simán le tudná magát szopni - gondoltam. Tovább toltam bele a műszert, amíg heréim a fenekének nem csapódtak. Megálltam. Tűzforró, szűk férfi puncija szorosan ölelte át lüktető farkam.  Nem gondoltam volna, hogy ma még ezt is megkapom. Mindketten zihálva vártuk a folytatást. 
- Na milyen érzés, így teljesen felnyársalva? - kérdeztem. 
- Isteni, mámorító, a teljes kitöltöttség hihetetlen érzése. Ezt el sem tudtam képzelni. Most már értem miért szeretik a nők, amikor bennük vagyunk.  De most már tényleg bassz meg keményen, hadd legyek a te szűz kurvád.
 
Szót fogadtam neki.  Sokáig, sok - sok pozíciót kipróbálva, hosszan szeretkeztünk, és ami az alfája és omegája a popószexnek, sokszor előkerült a most már véglegesen csak Giling-Galangnak becézett  síkosító.   Nem mondom, ahhoz képest, hogy először kapott faszt a hátsójába, nagyon jól bírta a gyűrődést. Bár igaz, ami igaz az én teljesítményemre se lehetett panasza. Gyűrtük, gyömöszöltük, szerettük egymást.   
 
Na, most kicsinálom a kis kutafit - gondoltam miközben új pozíciót vettünk fel. Hanyatt fektettem az ágyon, feje és a feneke alá párna került. Lábait a vállamra vettem, majd terpeszben mögé térdeltem és betoltam a lompost a most már lazára kefélt fenekébe.  Arcán figyeltem a reakciókat, próbáltam eltalálni a prosztatáját.  Csak egy pillanatra kerekedtek el a szemei mikor elértem. Nem mentem beljebb, ebben a pozícióban kezdtem el rövideket mozdulni, hogy minden egyes lökés a mirigyét érje. Hogy minél több oldalról kapja a támadást, csípőmet tekergetve, mindig kissé más - más szögből támadtam a prosztatáját. Hogy még egy lapáttal rá tegyek, combjainak belső oldalát karmolászni, vádliját pedig harapdálni kezdtem.
Nyakán az erek kidagadtak, mellkasa megemelkedett, hasa hullámozni kezdett, délceg farka úgy állt, mint a cövek. Egy-egy hangos “Oh” hagyta el ajkait, melyet minden egyes lökés után egyre magasabb hangon adott ki. Végül egy fejhangú sikítás közben elélvezett. Az orgazmustól összeránduló végbele, szinte satuba fogta a farkam. 
Az ifjú titánban, még bőven volt anyag. Csípőjét megemelte, kontrollt vesztett hatalmas pénisze, össze-vissza csapódott, miközben vastag sugárban ontotta magából a spermát.  Számoltam.  Nyolc gyönyörű sugarat lőtt szerteszét. Mindegyikünknek jutott belőle bőven. Mindkettőnk mellkasa, hasa, nyaka, arca, haja csöpögött a gecitől, de most már  semmivel sem törődtünk. 
Tövig vágtam belé a farkamat és egy fergeteges sebességű vágtába kezdtem. Nekem sem kellett sok.  Még néhány perc és bennem is felbuzgott az orgazmus, hangos hörgés közepette kitörő magommal töltöttem meg a most már nem szűz a seggét.   
 
Kimerülten borultam rá. Gecivel borított arcát lenyaltam, majd a saját szájába csókoltam vissza nedűjét. Nagyon tetszett neki. Ő megismételte velem ugyanezt.  Csókoltuk, tapiztuk, simogattuk  egymás lucskos testét.  Nem mozdultunk, csak szorosan öleltük egymást amíg lassan elernyedő péniszem ki nem csusszant a popsijából, amit az általam bepumpált spermazuhatag követett.
- Nagyon -nagyon köszönöm, hogy meg ismertettél ezzel csodával - mondta István áhítattal. Szemében a teljes, kielégültség,  az őszinte hála és a szeretet lángja égett.
- Én pedig köszönöm, hogy nekem adtad magad, hogy Én lehettem az első.
 
Még jó ideig  pihegtünk. Összeölelkezve szorítottuk, szerettük egymást. Aztán ismét a fürdő felé vettük az irányt, hogy tisztába tegyük a lassan száradó, ragacsos spermától mocskos, izzadt testünket.
 
Miután megtisztultunk, most már tényleg ágyneműt cseréltem. Bekaptunk néhány falatot a sajt-sonka-alma-dió kombóból, majd lassan nyugovóra tértünk. 
István gyorsan hanyatt vágta magát az ágyon, majd néhány perc múlva az oldalára fordult és már aludt is. Fejemben még cikáztak a délután - este lezajlott események, de hamarosan én is nyugovóra tértem. István mögé bújtam, megsimogattam kócos üstökét, megcsókoltam izmos vállát,  mindkettőnket betakartam, majd átölelve szorosan hozzá simultam. 
-  Aludj gyönyörű Giling-Galagom - suttogtam a fülébe, majd lassan engem is elnyomott az álom.
 
Másnap mégsem mentem el a buliba.  Úgy fájt a seggem, hogy menni is alig bírtam. A szőke Andriskának még kellett várni egy hetet. Jól kikészített délceg kertészem. 
István a megbeszélteknek megfelelően, havonta eljött és rendbe rakta a kertet (is). Szeptemberben elkezdte a főiskolát, utána sajnos már ritkábban találkoztunk. 
A suli remekül ment neki, lett állandó barátnője és “barátja” is, mindenről  beszámolt mikor találkoztunk. 
Tehetséges, jó fiú. Büszke voltam ifjú tanítványomra. 
Azt sajnálom csak, hogy Ági nénivel sajnos nem hozott össze a jó sors. Ha a két oktató találkozhatott volna…..
 
 Kaliban, 2023.05.10.
—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utóirat:
Ha valakit érdekel a történetben említett skót gay duó, akkor nézze meg ténykedésüket a PornHub-on. Jelenleg az amatőr kategóriában a 18-ik helyen állnak!   
https://www.pornhub.com/model/callumandcole
 
Üdv: Kaliban
 
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Materdoloroza ·
Mikor jön a következő?
kaliban ·
7-én jelenik meg a következő történetem, az Hetero lesz. A Giling-galang folytatására is már van elképzelésem, de még nem kezdtem bele.
Priap69 ·
Várom a folytatást.

Materdoloroza ·
Várni fogom.

Materdoloroza ·
Lehet naponta like--t adni?
kaliban ·
Szerintem igen

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: