Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
– Jaj, várj… azzal mit akarsz? – kérdezte a lány tágra nyílt szemekkel. A férfi végre elégedettséget...
Évek, évtizedek múlnak...Mit múlnak? Repülnek, hasítanak bele a jövőbe....a múltból és a jelenből...
– Szia kislányom, a főnökasszonyom megérezte rajtam, hogy sört ittam a munkahelyen ezért kirúgott....
Egy idős nő és férfi ülnek egy padon a szemetes konténer mellett.<br /> - Igyunk egy kis pezsgőt...
– Várjunk… te... szűz vagy? – kérdezte hitetlenkedve a lány. A fiú megint csak félénken bólintott....
Friss hozzászólások
Dewirgo: Bízom benne, itt nincs vége a...
2022-12-04 02:51
sanyi0227: ez a történet folytatást igény...
2022-11-30 18:06
Simon Golden: Folytatása következik, a címe:...
2022-11-30 08:18
BURGONYA: Te ezt tényleg mind leírtad? N...
2022-11-28 19:46
Marthy: tényleg jó volt!
2022-11-22 14:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fullmetal Alchemist : Hazatérés

Edward és Áll egy másik világba kerültek miután megmentették a sajátjukat. 2. évig éltek az idegen világban, amíg meg nem tudták ismét nyitni az átjárót az otthonukba. Ed 19. éves míg All 17. éves lett. Amikor átmentek a kapun egy gonosz erő is átjutott, aki maga a kapu szelleme volt. A két testvér ezt átlépésük után vették észre. Amikor észrevették nem is tudták mi a fenne követte őket. A szellem rátámat a testvérekre, ezáltal Edwardnak az autóm élje leszakadt. Szerencsére a testvére visszatartotta addig az ellenséget, amíg elmenekültek. Azonnal elmentek a gyerekkori barátjukhoz Winryhez. Amikor bekopogtak az ajtón Winry nyitott ajtót, aki el sem hitte, hogy a barátai visszatértek. De amint meglátta Edward leszakadt részeit teljesen megrémült, hiszen Edward nagyon szerette csak ezt nem mondta még el neki. Edward is szereti Winryt de ô is habozik a bevallásával. Winry azonnal ellátta Edwardot két új autóm éllel. Közben sokat beszélgettek. De nem tartott sokáig mivel az ellenség rájuk talált. Lerombolta a házat és megtámadta a fivéreket. Mivel az ellenfél nem bírt a fivéreket egy aljas húzást hajtott végre, elfoglalta Winry testét, ezáltal a testvérek nem mertek támadni. Így a szellem biztonságban érezte megát, de azt nem tudta, hogy ha belép egy testbe, akkor könnyen meghalhat. Edward visszatartotta a testvérét, mert ô akarta elvégezni a feladatott. Edward megtámadta Winry testét, akit a szellem irányított, ezáltal Winry megpróbálta megölni a szerelmét, de Edward súlyos sebet okozott a szellem inkább elhagyta a testet. Így All csapdába tudta zárni, amit vissza, küldött a kapu túloldalára, eközben Winry ájultan feküdt a földön. Edward sírva fakadt, mert azt hitte, hogy nem fog felébredni és a fülébe suttogta, hogy szeretlek Winry. Ezek szavak hallatára lassan kinyílt a szeme a lánynak és ô is ezeket mondta neki. Miután Winry felépült a sérülésből Edwardhoz ment és megkérdezte, hogy komolyan gondolta, amit mondott neki a harc után. Erre Edward odament hozzá és megcsókolta, ezek után azt kérdezte ez válasz a kérdésedre. Végül Edward és Winry szerelmet vallottak egymásnak, aminek egy csodás kapcsolat vette kezdetét. Három év múlva összeházasodtak, All pedig elutazott és ô is megtalálta szerelmét. Igaz, hogy a két fivér megtalálták a párjukat, de attól még találtak időt és együtt harcoltak a gonoszok ellen és védelmezték a szeretteiket. 
 
 
Hasonló történetek
3016
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3393
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: