Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nedves volt, bár leginkább az izzadtságtól. Rutinosan kezdtem nyalni. Emlékeztem rá, hogy...
A lábaim ösztönösen felemelkednek és szétnyílnak neki. A hímvesszője visszatér az őt megillető...
A lány elkapta a tekintetét és a nő felé fordulva, arcát annak mellkasának nyomva esdekelni...
Budapest a magyar hon fővárosa. A vén folyó a Duna amin télen sokan görkorcsolyáznak az ország...
Tücsök nyájak ciripeltek a fűben, a színes faleveleket fújta a Déli szél. Malter, a lótetű...
Friss hozzászólások
golyó56: Rémes: a stílus, a helyesírás,...
2023-12-03 15:50
kaliban: Az eltévedt bárány végül mégis...
2023-11-30 17:07
naiv1966: Szia! Ennyi kérdésre csak 300...
2023-11-30 14:52
Melcsi4: Írhatnál sűrűbben. Talán nem v...
2023-11-29 20:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Frizura

Hajnival huszonkét éve vagyunk a legjobb barátok. Gyerekként nem volt más lehetőségünk, mint egymás mellett élni, mert csak pár perc különbséggel születtünk. Ikrek vagyunk. 
Egy fiú/lány ikerpár tagjának lenni nem volt mindig olyan nagyszerű, amikor kicsik voltunk. Senki sem ismert másnak, csak ikertestvérnek. Állandóan együtt voltunk. Odáig jutottam, hogy néhány évig visszautasítottam, hogy az ikre vagyok valakinek - főleg egy olyan aranyos valakinek, mint Hajni.
Visszatekintve persze értem, miért csinált mindenki ekkora felhajtást miatta, de akkor csak az számított, hogy úgy tűnt, mindent ő kap. Még akkor is, amikor nekem kellett volna a család figyelmének középpontjában állnom. Jó példa erre, hogy soha nem tartottunk csak nekem szóló születésnapi bulit. A születésnapunk minden évben közös esemény volt. Akkoriban azt hittem, Hajni kap minden figyelmet. Élénk emlékeim vannak a rokonokról, akik azt mondták: "Hát nem aranyos?". Sokszor kész voltam hányni.
De amikor elértük a tizenéves korunk közepét, Hajni megváltozott. Aranyossága folyamatosan érlelődő szépséggé fordult. A bébiháj eltűnt, mintha varázsütésre női görbületekké alakult volna. Melleket növesztett. Észrevettem. Megnéztem a melltartóit. A srácok elkezdték randira hívni.
Tizenhét évesen kipróbáltam a focicsapatot és elég jó voltam benne. Pontosabban baromi jó. Az edző az első szezon után súlyzós edzési programra küldött. Megfeszültem, és kilenc kiló izmot szedtem fel a következő néhány hónapban. A testem egyre keményebb és kidolgozottabb lett. Úgy tűnt, Hajni most először vett észre engem, az ikertestvérét. Elkezdett bókolni, és ugratott azzal, hogy a többi lány rólam beszél, még akkor is, amikor megfogta az izmaimat. Elkezdtem rajtakapni, hogy engem figyel, amikor egy rövidnadrágban edzek.
Éppen a tizennyolcadik születésnapunk után volt, amikor közvetlenebbül kezdett érdeklődni a kinézetem iránt. Hirtelen bejelentette, hogy a hajam totál gáz. Azt mondta, hogy változtatnom kellene a frizurámon és szívesen segít a problémámon.
Egyik este a kanapén ültem és a hétfő esti focit néztem, amikor Hajni megjelent egy sor kefével és fésűvel, meg néhány egyéb golyóval üvegekben és spray-s flakonokkal.
– Ideje tenni valamit a hajaddal! – mondta a tévé elé állva, éppen akkor, amikor büntetőrúgás készült. 
-Túl jóképű srác vagy ahhoz, hogy ilyen frizurával járj!
A kanapéhoz sétált és rám huppant. Hirtelen ez a fészkelődő, csinos lány mindenhol ott volt rajtam. Úgy birkóztam vele, mint gyerekként tettük, de már nem törekedtem teljes szívvel a győzelemre, amikor az ölembe bújt. Megdöbbentem. Az ölembe ült, térdeivel a párnákon a combom két oldalán. Ahogy előrehajolt, hogy a hajamon dolgozzon, a mellei az arcomba nyomultak.
Elfelejtettem a focimeccset, amikor elkezdte fésülni a hajam. Dinnye méretű, melltartó nélküli cicijei ide-oda imbolyogtak és súrolták az államat. A mellbimbók megkeményedtek vékony pólóján keresztül, és két kiemelkedéssé sötétedtek, amelyeket érdes udvar vett körül.
A nyilvánvaló megtörtént. A farkam körülbelül három másodperc alatt olyan kemény lett, mint egy acélcső. Hajni nem hagyta abba a hajam fésülését, pedig tudtam, hogy éreznie kell, ahogy a péniszem felnyomódik az ágyékához. Szélesebbre húzta a lábát, mintegy letelepedett az ölemben, és a puncija átcsúszott a kidudorodó keménységen. A hajkefélése egyenletes tempót vett fel. A csípőjének mozgása is. Fölém húzódott, és a farkamat a farmeromon keresztül szárazon izgatta. Felnyögtem és képtelen voltam megállítani, hogy a sperma kitörjön a golyóimból. Más szóval az alsónadrágomba élveztem.
A kezeim megfeszültek a derekánál, ahogy az irányíthatatlan görcs beütött. Megborzongtam és lehunytam a szemem. Éreztem, ahogy a fehérneműmbe ömlik a magom forró áradata. Amikor újra kinyitottam a szemem, Hajni nézett engem, és az arcán kipirult a szenvedély. Elkezdtem bocsánatot kérni, de belém fojtotta a szót:
– Ma estére ez elég lesz! Meg kell még csinálnom a házi feladatomat! – mondta gyorsan, miközben felpattant nedves ölemből.
Másnap este ismét eljött hozzám. Soha nem engedte el, amit igazán csinált. Egy hétig minden este ugyanaz volt a rutin. Felizgatott, miközben megfésülte a hajam, végül arra késztetett, hogy a nadrágomba lőjek egy adag spermát, azután felkelt és elment. Öltözete a hét folyamán megváltozott, és egyre jobban megmutatóvá vált. A nadrágjából és a régi pólójából szoknya és pulóver vagy lazán gombolt blúz lett.
A kezeim vándoroltak, simogatták a combját és a hátát, de soha nem volt bátorságom megragadni a cicijét, pedig már majd meghaltam azért, hogy érezhessem azokat az ikerhalmokat, amelyek folyamatosan súrolták az arcomat és a mellkasomat. Valahányszor készen álltam volna arra, hogy érezzem őt, a farkam krémes áradatban tört ki és véget vet minden egy újabb estére. Mondanom sem kell, hogy egyikünk sem mondta el másnak, hogy mit csinálunk.
Körülbelül egy héttel a kezdet után a szexi testvérem azt javasolta, hogy a hajam könnyebben kezelhető lenne, ha megmosnám, mielőtt dolgozna az új stílusomon. Korán lezuhanyoztam és egy rövid köntösben mentem a szobámba. Néhány perccel később megjelent Hajni a fésűjeivel és keféivel. Átöltözött. Az egyik rövid szoknyájához egy haspólót vett, ami épphogy eltakarta gyönyörű keblei alját.
A kanapén ültem a szokásos helyemen. A köntösöm ki volt kötve, és csak lazán takarta az ölemet. Amikor Hajni kezdett az ölembe kapaszkodni, felnyitottam a köntöst, és arra gondoltam, hogy most sokkolni fogom az incselkedő testvéremet. De én voltam az, aki megdöbbent. Látta, hogy mit csinálok, mégis előrejött és az ölembe fészkelődött. A szoknyája felemelkedett, ahogy ágyéka az enyémre ereszkedett.
– Jézusom! -ziháltam.
Az amúgy is kemény farkam fedetlen szőrzethez ért. Hajni meztelen volt rövid szoknyája alatt. Én még szűz voltam azon az emlékezetes éjszakán. Ő már nem. Felnyögött, amikor megérezte, hogy acélos makkom megérinti a pináját. Egyenesen a szemembe nézett, és ezúttal megfeledkezett a kefékről és a hajlakkokról.
– Ó, igen! Ezt akartam érezni! – suttogta. 
Nem tudtam, mit tegyek. Soha nem gondoltam túl azon a részen, hogy megdöbben a csupasz hímvesszőmtől. Igen, sokat álmodtam a szexi ikertestvéremről. Azt hiszem, titokban azt kívántam, hogy lovagolja meg a dákómat, de soha nem gondoltam, hogy ez valóban megtörténhet. 
Hajni halkan felnyögött és közénk nyúlt. Ujjai megtalálták a lüktető farkamat. Behajlította puha kezét, és a férfiasságom végét felfelé irányozta szőrös melegébe. Azután felemelkedett. Amikor visszajött, felnyársalta magát a hímvesszőmre.
– Jézusom! – sziszegtem újra,  döbbent áhítattal.
A szókincsem láthatóan megakadt ebben a szóban. Ez volt az első dugásom, és először éreztem puncit. Szerettem az érzést. A gyönyörű testvérem pinája szinte beszívta duzzadt farkamat, ahogy lassan csúszott rajta lefelé. Nem tudtam, milyen érzés lesz maga a dugás, de már ez is több volt, mint amire valaha is számítottam. Feszes, forró és csupa nedves volt belül. A szorítás egyre lejjebb csúszott, majd egészen felemelkedett. Egy másodperc töredékéig rágcsálta a makkomat, mielőtt megint elnyelte a farkam minden centiméterét.
Kezeim felcsúsztak Hajni édes, fiatal testének oldalán. Megálltam a bordáinál, miközben a karja a nyakam köré fonódott.
Felnéztem a testvérem gyönyörű zöld szemeibe. Megnyalta az ajkát, majd az alsót fehér fogai közé fogta. A kezeim megmozdultak. Megfogtam feszes melleit és szorítottam, miközben éreztem, ahogy ráncos mellbimbói izzadt tenyerembe nyomódnak.
– Csókold meg a cicimet! – nyögte gurgulázó suttogással.
Feltoltam a haspólóját a mellére, elkaptam az egyik felálló barna mellbimbóját, és a számba szívtam. Mindkét gömböt egymáshoz nyomtam az arcomhoz és csókommal ide-oda váltottam a mellei között.
– Harapd meg őket! – lihegte.
Nem akartam neki fájdalmat okozni, de úgy tettem, ahogy kérte. Kihúztam az egyik ruganyos mellbimbót, és addig feszítettem, amíg ki nem pattant a markoló fogaim közül. Újra elkaptam és mélyen beszívtam, miközben a fogaimat átdolgoztam a merev húson. A nyelvem ide-oda billegett érzékeny mellbimbója hegyén.
–Óóó…ez az! – nyöszörgött. 
Eltolta az arcomat és csípőjét az ágyékomhoz dörzsölte. A mutató- és a hüvelykujjam között morzsolgattam gumiszerű bimbóit. Görcsbe rándult az ölemben, a pinája odabent hullámzott. Lüktető farkamat abban a folyékony bársonycsapdában tartotta lábai között, felemelkedve és leereszkedve rajta. Elsöprőek voltak az érzések.
Hajnit elöntötte első orgazmusa és engem is magával rántott. Viszonoztam egy nyögést, miközben a farkamat olyan mélyre toltam a belsejébe, amennyire csak bírtam. A péniszem remegett, ahogy a magom mélyen a testébe lövellt. Miközben a hüvelyébe élveztem, lehajolt és ajkait az enyémre nyomta. Babapuha ajkai szétnyíltak. Nyelvének meleg, nedves kígyója a számba csúszott és kutatott. A nyelvünk összefonódott, miközben mindketten élveztük a kölcsönös, vad orgazmust.
A tanév hátralévő részében rengetegszer szeretkeztünk még. Hajninak több tapasztalata volt, így ő mutatta az utat. Az egyik este nem sokkal ezután, megkérdezte, hogy leszophatna-e. Térdre rogyott előttem, becsúszott a lábaim közé, és lehúzta a nadrágom cipzárját, hogy kihúzza merev hímvesszőmet. Azt hittem, csak kedvességből teszi. Csak később tudtam meg, hogy csak azért szopott le, hogy egy kicsit tovább kitartsak amikor megbaszom. Csinos arca a fájóan kemény farkamhoz ereszkedett és kinyíltak azok a puha ajkak. Megborzongtam, ahogy a nyelve körbegurult a hímtagom koronáján.
Édes ikertestvérem felnézett rám -azok a zöld szemek megőrjítettek-, majd minden centiméteremet szájába vette. Egyik kezével a péniszem alsó felét húzta, miközben a másik kezébe fogta a duzzadt golyóimat. A feje billegni kezdett. A nyelve olyan csodálatosan gördült a makkomon.
- Ha nem hagyod abba, elélvezek!  – nyögtem fel szinte túl hangosan a vágyamban.
– Mmmm! – nyögte és a hang izgalmasan vibrált a hímtagomon.
Miközben előre-hátra hintáztam, a péniszem végét szorosan a torka hátsó részének nyomtam.
-Itt jön! – sziszegtem, próbálva figyelmeztetni, hogy mindjárt elmegyek a szájában.
Hajni tudta, mi történik, és esze ágában sem volt leállni. Lenyelte – az egészet. A szájába és torkába fröccsenő és kiömlő forró létől gyönyörű testvérem összerezzent a combomon. Addig szopott, amíg nem végeztem, azután feljött a karomba, és a szája megtalálta az enyémet, hogy egy spermaízű csókot adjon.
Azt hittem, ennyi volt, de tévedtem. Hajni teljesen meztelenre vetkőzött, és a hátára feküdt.
Életem legnagyobb adag spermáját lőttem a szájába, de a farkam egy cseppet sem ment le. Kőkemény maradt. Felmásztam rá. Combjai engedelmesen szétnyíltak, ahogy kitárult nekem. Kétszer-háromszor próbálkoztam, mire megtaláltam a nyílást. Türelmes volt, noha éppolyan mohó volt, mint én. Végül megtaláltam szőrös, nedves lyukát és eszeveszetten beletoltam magam a feszes puncijába. Hajni lassította a tempómat és megmutatta, mit csináljak. Bátorított suttogásával és gyönyörű, vonagló testével.
Így kezdődött. Megtanított nagyszerű puncifalónak is. Imádom, amikor az arcomra ül, és újra meg újra elélvez a nyelvemen. Rájöttünk, hogy egyformák vagyunk. Mindketten szeretjük a szexet. Egyikünk sem tud betelni a másik testével. Tökéletesen megvagyunk. Ahogy lennünk kell – végülis ikrek vagyunk. Ez négy éve volt. Még mindig együtt vagyunk, és még mindig nem tudom levenni róla a kezem. Szeretjük egymást, és szerintem mindig is fogjuk.
Hozzászólások
kaliban ·
Wow! Ez nagyon izgató volt! Gratulálok!

alttpg ·
Izgalmas ikersztori! Megkeményedtem tőle...

otto64 ·
Rengeteg olyan szófordulat van benne, amit magyarul másként mondunk. Ha valaki (magyarul) ír, nem kerülnek bele olyanok, mint "kipróbálni a focicsapatot"; "… ilyen frizurával járj… "; "A kanapéhoz sétált és rám huppant."; "Hajni nézett engem, és az arcán kipirult a szenvedély…" Ez alapján valamilyen gépi fordításnak gondolom. Talán korrektebb lenne ilyenkor megadni a forrást.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: