Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nooa Järvinen nem őrült meg. Erre akár mérget is venne, még ha a bátyja, a pszichiáter és...
Áldozat vagy hős?
Miután lecsillapodott a légzésem felkeltem az ágyról és körbenéztem a szobában. Lauren már...
Hazatérés
Sárkányharag
Friss hozzászólások
MelegPista: Igen, az elvárások már ismerős...
2021-10-20 04:05
blackforrest: A nagy többség:Adonisz és olya...
2021-10-19 13:20
MelegPista: Kár, mert egyrészt úgy nem len...
2021-10-18 16:24
blackforrest: Mert manapság nincs idő semmir...
2021-10-18 13:01
blackforrest: Összekötő kapocs lehet pld a f...
2021-10-18 12:59
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fotósorozatok

A szálloda ötcsillagos volt és ez a lakosztályon is meglátszott. Két szoba és egy fürdőszoba. A nappaliban bőrborítású székek és kanapék, a hálóban pedig extra nagy ágy. A fürdőszoba, pedig úgy nézett ki mintha egy római orgia helyszíne lenne. Életemben nem láttam ennyi márványt és aranyozást.
Nekem csak le kellett vetkőznöm, hogy ide kerülhessek. Amit meg is tettem. A fotósomnak csak a hordozható eszközei drágábbnak tűntek, mint egy-két stúdió felszerelése ahol jártam.
A bőrkanapén feküdtem a hátamon és annyi volt a dolgom, hogy játszak magammal. A fickó az avantgárd fotózás királya volt és ezek a képek az “Erotika” sorozatába készültek. Biztos volt benne, hogy a “Maszturbáló lány” útja sima lesz bármelyik galériába.
A feladatom nem volt nehéz. Eleinte a szemem csukva volt, karjaim pedig a fejem fölé voltak emelve. Azután lassan lecsúsztattam őket az ujjhegyeimmel megcirógatva a mellbimbóimat. Megnyaltam az ajkamat, majd a bal mellbimbómat továbbra is simogatva a jobb kezemet lecsúsztattam a hasamon. Megérintettem a combom belső felét és az ujjam a hüvelyembe csúszott. Közben folyamatosan villogott a vaku fénye. Vonaglani kezdtem a kanapén. Éreztem, ahogy hosszú körmeim az érzékeny húst karcolják a résemben. Rátaláltam a csiklómra és ingerelni kezdtem a gyermek és felnőttkor határán megtanult módon. Egyre jobban belelendültem és felizgultam. Vad fantáziák jelentek meg az agyamban. Behódolás, lealacsonyítás, értéktelenség és halál. A testem egyszerre reagált az érintésemre és a gondolataimra. A puncim vérrel telt meg és nem láttam ugyan, de tudtam, hogy az izgatottságtól rózsaszínné változott. A csiklóm és mellbimbóim megmerevedtek. Egyre gyorsabban mozgattam az ujjaimat és végül eljött a kéj várt és megállíthatatlan hulláma.
 
A képek megmutatták a kanapén vonagló testemet, a leírhatatlan vágyat az arcomon, a nyitott számat és zihálásomat. A közelképeken jól látszottak a verejtékcseppek a felső ajkamon, a nedvesség a melleimen és a hasamon. Még közelebbi képeken látszott az ölem nedves bozontjában magamba csúszó ujjam és duzzadt csiklóm.
A “Maszturbáló lány” nagy kritikai siker lett. A kiállítás megnyitóján a hősnőként ünnepeltek, aki megmutatta, hogy egy igazi nőnek nincs szüksége férfira ahhoz, hogy a gyönyör kertjébe jusson.
 
A következő fotózásra a házában került sor. A szoba ezúttal barlangszerű volt. Mályvaszín bársonytapéta borította, a padlón pedig sötétlila bolyhos szőnyeg volt. A plafont és a falak egy részét tükrök fedték. A képsorozat címe “Veszélyes viszony” volt.
A partneremet játszó férfi - inkább fiú - meztelen és gyönyörű volt. Szinte teljesen szőrtelen volt a dús ágyéki szőrzetet kivéve, amiből lenyűgöző méretű hímvesszője emelkedett ki. Kezei és lábai selyemszalaggal az ágy négy sarkához voltak kötve. A nyakára egy újabb szalag volt hurkolva. Minél többet mozgott, annál szorosabbra húzódott ez a szalag és annál kevesebb levegőhöz jutott, de egyre izgatottabbá vált. A fényképezőgép először a várakozását örökítette meg. Azután jöttem én. Meztelenül az ágyra másztam és a fiú hímtagja kezdett megmerevedni. Végigfeküdtem rajta. A lábaink összekulcsolódtak, a puncim a combjának a hímtagja a hasamnak nyomódott. Megcsókoltam a nyakát és mellemet a mellkasához dörzsöltem. A pénisze hatalmasra nőtt és tiszta folyadék kezdett belőle szivárogni. A nyakán a szalag egyre szorosabbra húzódott, amitől egyre jobban felizgult. Lecsúsztam rajta amíg arcom elé nem került erekciója. A felálló hímtagja gyönyörű volt. Az oszlop olyan kemény volt, mint a márvány és a színe is hasonlított hozzá. Láttam a pulzáló ereket az oldalán, amiktől majdnem szétrobbant. Megcsókoltam a zacskóját, majd kinyújtottam a nyelvem és lassan végignyaltam férfiasságát. Nedves, rózsaszín nyelvem úgy nézhetett ki rajta, mintha jégkrémet nyalnék egy forró nyári napon.
Sóhajtozott, nyögött és levegőért kapkodott. Azt hiszem valamilyen férfimennyországban érezhette magát. A melleim közé szorítottam hímtagját és fel-le kezdtem mozogni. Újra levegőért kapott és amikor felnéztem, láttam, hogy az arca kezd elkékülni. A nyakába vágó selyemszalag alatt és felett kidagadtak az erei. Az ajkamat a pénisze csúcsára csúsztattam és olyan mélyen nyeltem be, amennyire csak tudtam. Éreztem, hogy még jobban megduzzad. Nem hittem volna, hogy még képes nőni, de tévedtem. Lassan nyaltam és szoptam, ő pedig láthatóan élvezte torkom nedvességét és síkosságát. Rövid és gyors nyögések sorozatát hallatva elélvezett. Spermaszökőkút lövellte az édes nedvet a számba és én minden cseppet lenyeltem. Azt hiszem ekkor halhatott meg.
Elengedtem péniszét és felemelkedtem, hogy megcsókoljam, de csak tágra nyílt szemmel mozdulatlanul feküdt. Néhány halk bugyborékoló hangot hallatott még és nem volt többé. Gyönyörű volt! Ráfeküdtem és hozzá dörzsöltem magam, élvezve, hogy férfiassága merev maradt. Végigcsókoltam a testét, majd fölé helyezkedtem és magamba vezettem az élettelen de kőkemény rudat. Fel-le mozogtam, amíg a csúcsra nem jutottam.
Utána csak feküdtem mellette amíg nem éreztem magam újabb menetre késznek. Ez alkalommal simogattam magam, miközben néztem és látványa felizgatott. A fényképezőgép vakuja folyamatosan villogott.
 
Azoknak a fotóknak a “Halott szeretőjével maszturbáló lány” nevet adta. A “Veszedelmes viszony”-nyal együtt újabb nagy sikert arattak. Természetesen mindenki azt hitte, hogy beállított képek. Ez végülis így volt attól eltekintve, hogy utána az egyikünk nem állt többé lábra. Most már tényleg én lettem a legkeményebb feministák példaképe.
 
A rendőrök később kérdezősködni kezdtek a fotósorozat középpontjában álló modell eltűnése miatt. Elhatároztam, hogy csendesen visszahúzódok. Főleg azután, hogy amikor a fizetésemért mentem, láttam a következő projektje címét egy lapon az asztalán több más lap alól félig kilógva. “Szeretkezés a halott maszturbáló lánnyal.” Nem tűnt olyan fotósorozatnak, aminek feltétlenül a főszereplője szeretnék lenni.
Hasonló történetek
8572
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
6189
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ayala ·
Mit meg nem tesz az ember a karrierért!

patrikk ·
Jó történet.

tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: