Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forró szilveszter 2. Rész

....... A srácok abba hagyták a dugást, és a szoptatást, a kitöltött italokhoz mentek.
- Te nem iszol valamit? Kérdezte tőlem Bence.
- Ha a torkomat is akarjátok még használni akkor nem, nehogy baleset legyen és vissza jöjjön.
- Srácok, akarjuk még torkozni, vagy csak simán szoptatjuk? Kérdezte Bence a többiektől.
- Szerintem   elég lesz nekünk csak a szája. Válaszolták a srácok. 
Így én is oda mentem, el vettem egy pohár italt koccintottunk , majd leültünk és beszélgettünk, iszogattunk. A srácok néha húztak egyet ,kettőt ,a farkukon hogy ne lankadjon le.  Közben csengettek, Balázs és Bence felkaptak egy köntöst, az ajtóhoz mentek. Hárman maradtunk, Márk, Gábor és én.  Gábor a sarokülőn ülve húzogatta a farkán a bőrt, és közben nézte , ahogy az előváladék szivárgott.
- Dobsz egy szalvétát, had töröljem már le ezt a sok cuccot.
- Ahhoz nem kell szalvéta, én szívesen lenyalom, mondtam.
- Ja, jó, akkor gyere.
Oda hajoltam, megfogtam a hatalmas félig kemény fasz tövét, és lenyaltam a finom sós előválladékot.
- Meghozták a kaját, jött vissza Balázs és Bence
- Látom te már eszel, simogatta meg a fejem Balázs.
- Csak egy kis előétel, mondta Gábor, miközben cuppogva szívtam ki a nedűt a farkából.
- Nálam is van, ha szeretnéd. Szólalt meg Márk, miközben verte a farkát.
- Köszönöm, ez finom volt, néztem Gáborra.
- Egészségedre, nevetett. 
Márk farkából is kiszívtam a sós előváladékot, ő közben halkan sziszegett, és  sóhajtott.
- Ha az elő étellel végeztél, gyertek kajálni. 
A srácokkal felálltunk, és az asztalhoz mentünk, Bence  udvariasan kihúzta nekem a széket, nagyon aranyos volt. Vacsora közben sokat nevettünk, beszélgettünk, és persze a srácok ittak is rendesen. Amikor végeztünk lepakoltuk az asztalt, a srácok kártyázni kezdtek. Én pedig le mentem az asztal alá, és elkaptam Balázs farkát, ami gyorsan kemény lett. Szopni kezdtem a fiatal hamvas péniszt, először csak , a makk alsó részét nyalogattam, majd a feszes zacskókat csókolgattam, és szopogattam, aztán vissza tértem a faszhoz, hevesen bő nyállal szoptam. A fiatal kemény fasz lüktetni kezdett, Balázs vádlija  megfeszült, és a számba élvezett. Tisztára szoptam a farkát, egy csepp sem ment kárba. Az íze sós és édes volt, kissé gyümölcsös ízű.  Innen Márk farkához mentem át. Márk golyói hatalmasok voltak, a zacsija azonban kicsi, így a két nagy golyóra szépen rá volt feszülve a bőr. A kezemmel megfogtam a lógó farkát, felemeltem , és nyalogatni kezdtem a hatalmas tojásokat, majd a fasz tövét egészen a hegyéig.  Márk benyúlt az asztal alá, és megsimogatta a fejem, miközben már szoptam.
- Ez az, jó fiú.
A farkából rővid idő után a sperma spriccelve távozott, ami nem csak a számba, de Márk combjára, és a lábfejére is ment. Először a farkát szoptam tisztára, majd a combjáról és a lábfejéről is lenyaltam a spermát, ami szokatlanul sós volt, és egyáltalán nem volt kesernyés utóíze. Áldásos tevékenységemtől a fiúknak nem igazán ment a póker, kicsit nehéz volt póker arcot vágniuk. Miközben Bence farkát kényeztetés, Balázs a saját péniszét verte, ami újra kemény lett. Bence farka nagyon kemény, és acélos volt, majd szét durrant, a makkja fényesen csillogott az asztal alá szűrődő fényben. Miközben szoptam ,izmos feszes combja belső részét simogattam, ettől még keményebben állt a farka, ez minden pasinál be szokott jönni. Közben a kezét a fejemre tette,  és miközben  szoptam, simogatta a fejem, és a hajamba túrt, és azt hajtogatta:
- Ahhhh, azt a kúrva, ahhhh ez az , de jó.... fhuuuuu, hagyd abba , mindjárt eldurranok, ahhhh hagyd abba, szszszsz.
Nem igazán tudtam hogy mit csináljak, mert a kezével pont ennek az ellenkezőjére össztönzött, hiszen folyamatosan finoman nyomta a fejem az ágaskodó faszára. 
- Hú, most már tényleg elég. Húzta ki a szerszámát a számból.
- Mindjárt tényleg el megyek, pedig még nem szeretnék. Mondta Bence.
A srácok az asztal alatt a farkukkal játszottak, Bence és Márk farka újra kemény volt, mielőtt Gábort vettem volna kezelésbe egy- egy kicsit szoptam még a két újraélesztett faszt is. Gábor hatalmas heréi,  és a nagy herezacskója lefelé lógtak a szék szélén, hatalmas merev fasza pedig érte az asztallap alját, az ujjaimmal körül fontam, de nem értem körbe. Gábor lejjebb csúszott a széken, de így sem fértem hozzá a hatalmas doronghoz.
- Gyere  ki onnan, mert nem fogod tudni szopni , hajolt be az asztal alá, félre húzva az asztalterítőt.
Közben hátra tolta a széket, és fel állt, én pedig ott másztam ki az asztal alól, ahol ült, ahogy fel néztem rá, a hatalmas  merev fasza szinte teljesen ki takarta az izmos felső testét, és csak a hatalmas merev fasz, és a két izmos kar látszott. Ö sem igazán látott engem, mert félre biccentette a fejét ,és így mosolyogva mondta:- na ,így már jó, szopjad szépen, megmarkolva a fasza tövét a számba adta azt. Nagyra nyitottam a szám, és szopni kezdtem Gábor hatalmas merev farkát. Közben a többiek is abba hagyták a kártyázást, a farkukat verve körül álltak, egymást váltva szoptattak, Balázs fiatal farka ismét a számba került, ugyan olyan kemény volt mint az előbbi magömlése előtt. Márk dákójára sem lehetett panaszom, az is meredező lándzsaként hatolt a számba. Gábor, miközben a többieket szoptam, síkosítót   nyomott az ujjaira  , és ujjazni kezdett. A fenekem gyorsan tág lett ismét, és alig vártam hogy fasz kerüljön végre  bele. Gábor és Márk ahhoz képest hogy szinte szüzek voltak még a férfi szex terén, nagyon jól feltalálták magukat. Balázs és Bence, két nagy fekete lepedőt hozott, az egyiket a nappali közepére terítették, arra rá emelték az egyik fotelt, és a másik fekete lepedővel leterítették azt. 
- Gyertek ide.  Intett Bence a fejével. Oda mentünk, én feltérdeltem a fotelre, a kezemmel pedig a háttámlába kapaszkodtam. Márk óvatosan a lyukamba tolta a férfiasságát, és lassan elkezdte bennem mozgatni, egyre gyorsabban és gyorsabban dugott, közben a csípőmet fogva próbált minél inkább a faszára húzni. A nappali hangos volt a csattogástól, és attól ahogy a srácok a farkukat verték. Márkot Gábor váltotta föl, a popsimnál, hatalmas farkát nagyon óvatosan , és lassan dugta be a tátongó lyukamba.
- Nem fáj? Mehet még beljebb? Minden rendben van?
- Nyugodtan ráhúzhatsz a hatalmas faszodra. Mondtam hátra fordulva, és mosolyogva. Gábor farka betöltött teljesen, óvatosan mozogni kezdett bennem, éreztem hogy a hatalmas szerszám folyamatosan a prosztatámat dörzsöli, és minden apró mozdulat ingereli azt. Gábor sejtette a nyögdécseléseimből hogy valamit nagyon jól csinál, ez még inkább felfokozta a tüzet benne, és egyre vadabb tempóval dugott. Oldalra hajolt hogy lássa az arckifejezésemet, és így kefélt egyre keményebben. A többi srác is figyelte hogy mi fog történni most velem. A kezemmel szorosan kapaszkodtam a fotel  hát támlájába, lihegtem és sóhajtoztam, a farkam keményen állt, az előválladék vékonyan csúrgott ki belőle a fekete lepedőre. A szemem csukva volt, egy pillanatra kinyitottam, Balázs farka meredezett előttem, lábújhegyen állva adta a számba a finom faszt, amit szopni kezdtem. Közben a testem remegett, az izmaim megfeszültek, az agyam hátúl bizseregni kezdett, a látásom homályos lett, a péniszemből spritszelve tőrt ki a spermám. Közben Gábor dugott, Balázs pedig rendíthetetlenül szoptatott. Fel sem ocsúdtam az orgazmus után, hírtelen forró sperma öntötte el a szám, ami nagyon váratlanul ért, és sajnos nem tudtam lenyelni. Balázs spermája szakálként csüngött az államon. Gábor kihúzta a dorongját belőlem, Márk pedig elismerően veregette meg barátja vállát.
- Nem is tudtam haver hogy te ilyet is tudsz!
- Hát, én sem!  nevetett  Gábor.
A fiúk hagytak néhány percet pihenni, de kérték hogy ne töröljem le a spermát az arcomról, mert így olyan szexi. Egy kicsit kifújtam magam, Bence a fotelbe ült, én neki háttal bele ereszkedtem a faszába, közben Márk a fotel karfára állt, és szoptatni kezdett. Balázs és Gábor megszomjaztak ezért inni mentek. Bence és Márk egy idő után helyett cseréltek, és így használtak mindhármunk örömére. A két srác megbeszélte hogy amikor közeledik a vég, szólnak, és az arcomra élveznek. Eljött a pillanat, leszálltam Bence farkáról, és gyorsan letérdeltem, a két fiú elkezdték verni a farkukat, alig húztak rajta egy párat, két hatalmas adag sperma borította el az arcom.
- Le fényképezhetem? Kérdezte Márk.
- Ha szeretnéd persze, válaszoltam. Márk és Bence is csináltak néhány képet, aztán rendbe szedtük magunkat, én el mentem megmosdottam. Majd vissza jöttem, Bence ismét italt töltött, közben megkérdeztem:
- Egyébként hol van Balázs, és Gábor? 
- Fogalmunk sincs, válaszolták szinte egyszerre. A rejtély azonban gyorsan megoldódott. Gábor és Balázs, Balázs szobája felől jöttek, Gábornak állt a hatalmas farka, Balázs viszont a fenekét fogta.
- Hogy a faszomba bírod te befogadni az ilyen nagy faszt, mint ez is? Kérdezte Balázs. 
- Hát ti? Hol jártatok, öcsikém.
- Ki akartam próbálni a prosztata orgazmust, de be sem tudtam fogadni Gábor dákóját, nem értem hogy neki hogy megy olyan könnyen, mutatott rám.
- Balázskám, hány fasz járt már benned eddig? Kérdeztem mosolyogva.
- Hát, egy sem.
- Na látod, ez a különbség, engem 16 éves korom óta basznak. 
- Ha szeretnéd kipróbálni, kisebb mérettel kezdj !! Nevetett fel Bence.
Gábor megfogta a kezem,
- Ne haragudjatok, de én még félre vonulnék egy kicsit vele. Balázs, használhatom a szobádat?
- Persze.
Ezzel Balázs szobájába mentünk.
- Na gyere te kis kúrva, ülj bele szépen a faszba. Vetette magát hanyatt az ágyon Gábor. Óvatosan bele ereszkedtem a meredező faszba, majd lassan lovagolni kezdtem, majd a tempóm egyre gyorsabb lett. A srácok szorosan fogta a csípőm, miközben izmos karjai húztak a faszára még jobban, az én farkam ide oda pattogott a hasizmainkon, mélyen  a egymás szemébe néztünk, rám ismét ram tört az érzés, orgazmusom lesz. Láttam Gábor szemeiben is hogy nagyon közel van a csúcshoz, éreztem hogy a teste megfeszült, és belém élvezett. Abban reménykedve hogy még egy kicsit kemény marad, tovább lovagoltam, hátha újra a csúcsra jutok én is. Jött az agyam hátsó részén a bizsergő érzés, a testem remegett, a látásom homályos lett. Hatalmasat élveztem, Gábor hasára pedig egy kis átlátszó fehér folyadék került a farkamból.
- Köszönöm, egy igazi Alfa hím vagy, súgtam Gábor fülébe, miközben kicsúszott belőlem a farka. (Tudom hogy minden férfi szereti hogyha megdicsérik a teljesítményét.)
-    Szívesen, baby máskor is, mondta büszkén a srác. Egy kis idő elteltével kimentünk, éjfélt ütött az óra.
- Éppen időben, nyomta kezünkbe a pezsgős poharat Bence 
- Boldog új évet mindenkinek, köszöntöttük egymást koccintva.
 
 
 
 
 
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
eliksz13 ·
vinzso, te az én számomra a legjobb vagy, eddig még felülmúlhatatlan !

eliksz13 ·
Mi történt ? Hiába várom a következő novellát, csak nem érkezik ?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: