Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Károly, a barna rövid hajú férfi belenézett a visszapillantó tükörbe.<br /> Majd kikapcsolta...
Szűz (és nem annyira szűz) lányok és fiúk áldozati oltáron, kereszten, vesztőhelyen vagy egy...
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Némi irónia volt ebben, valójá...
2024-06-15 22:00
Titti26: Ezek szerint ami neked jó, az...
2024-06-15 00:17
Rémpásztor: Ha neked nem lesz meglepő a vé...
2024-06-14 10:16
laci78: az alapötlet nem volt (OLYAN)...
2024-06-13 19:52
laci78: azt nem tudom, hogy a fiúk lel...
2024-06-13 11:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fociőrület-Ha győz a csapat, megdug a férjem

Már alig várom, hogy leteljen a munkaidőm, és mehessek haza, mert egy szuper estét terveztem a férjemmel. Tünde vagyok, Bartha Tünde és szerelmes a férjembe.
A ma esti tervem, finom vacsora, persze nem én főzöm meg, mert akkor nem lenne annyira finom. Ha nagyon igyekszem, akkor valamit mindig elfelejtek, vagy kihagyom az ételből és azért lesz pocsék, vagy túl sokat teszek bele és azért, ezért az ételrendelést fejlesztettem tökélyre.
Tehát finom vacsora, egy szuper szexi ruhában, romantikus hangulatban, és remélem, a desszert én leszek, mert mire oda érünk, már nem akar édességet, csak engem az én dögös, szexi férjem. Imádom őt, mert annyira aranyos, kedves, főleg akkor, ha győz a csapata. Imádja a focit. Fanatikusan szurkol az egyik budapesti csapatnak, amelynek minden mérkőzésén kint van, és ha idegenben játszanak, akkor a tévében nézi a meccseiket. Amikor győznek, akkor nálunk boldogság és szuper szex van. Az a legjobb szex, mikor a férjem győzelemittasan, eufóriától megrészegülve letámad, akkor olyan szexet kapok tőle, amit napokig nem tudok elfelejteni és ismétlésre vágyom. Sajnos a csapatok csak hetente egyszer játszanak, és mostanában nem tudom mi van velük, mert ezek a falábú focisták állandóan vesztenek. Ha kikapnak, akkor nincs szex, csak alkoholmámor és az gyorsan kiüti az én drágámat. 
Igaz ma nincs meccs, csak holnap lesz, de én arra számítok, hogy el tudom csábítani a szerelmemet, és hátha focigyőzelem nélkül is megkapom a megérdemelt kielégülésemet.
Amikor férjhez mentem, tudtam, hogy a férjem egy fociőrült, egy fanatikus rajongó, mert az első együttlétünk is egy győzelem mámorból adódott. Egy pár lánnyal beültünk egy sörbárba, ahol helyes pasik voltak, akik alig figyeltek ránk, mert a képernyőre voltak rátapadva, de szerencsére már a második félidő vége felé jártunk és a csapat győzelemre állt. Az a csodás pasi, aki a férjem lett, felfigyelt rám és felkapott, megölelt, megcsókolt és én elolvadtam a karjaiban.
Aztán amikor az esküvőnket is a bajnoksághoz kellett igazítani, akkor már láttam, hogy meg kell békélnem a fociőrülettel. Akkor még jól ment a csapatnak és olyan szexet kaptam minden győzelem után, amitől én is győzelem mámorban úsztam, na meg egyéb dologban, mert akkor egymás után többször is elélveztünk és mindig bőven kaptam a csodás apatejből. Hú! Micsoda szexek voltak. Szeretkeztünk mi a dohányzóasztalon, a konyhapultra hajolva, az étkezőben, leszoptam miközben ő evett én meg az asztal alatt bűvöltem a kígyóját. A kanapén, ahol ő feküdt, én lovagoltam, aztán én térdeltem és ő jött hátulról. Imádtam a győzelmi szexet. Aztán egyre ritkábban történt meg ez a csoda, mert a csapat egyre rosszabbul játszott. Talán edzőt kellett volna cserélni, vagy játékosokat, mert már az életünkre is kihatott a sok vereség. Elkezdtem hát tanulmányozni a csapatot. Már név szerint ismertem az összes játékost, mindent tudtam róluk. Ismertem az edzőt, a pályaedzőt, a klubvezetőt, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Egy szex nélküli hét után, amikor a férjem csak a sörös üveget emelgette bánatosan és azon jajongott, hogy ha most se győznek, akkor vége a világnak, a cselekvés mezejére léptem.
Azt el kell mondanom magamról, hogy egy nagyon dögösnek mondott igazi bombázó tudok lenni, ha odafigyelek magamra, és most mindent bevetettem. Úgy öltöztem föl, hogy attól a halottak is merevedést kaptak volna, ha meglátnak, de az élők mindenképpen. 
Szombat volt és a férjemmel már nem lehetett beszélni, mert már a délutáni meccsre alapozott. Sajnáltam őt, mert a csapatra senki sem mert volna fogadni, még az elszánt szurkolók is beismerték, hogy ezeknek nem megy a játék. Én úgy döntöttem, hogy ezt nem hagyhatom ennyiben.
Tíz centis tűsarkúban, testhezálló miniben, bugyi nélkül tipegtem be a sportcentrumba. A biztonságiak talán éppen ebédeltek, vagy ki tudja hol voltak, mert egyet sem láttam, mikor végig mentem az előtéren és befordultam az öltözők felé. Talán ilyen korán még nem számítottak betolakodóra a létesítményben. Na, meg ki is jönne be ehhez a silány csapathoz, akik a tabella alsó felében tanyáznak, talán csak az elkeseredett szurkolóktól kellene félni, de azok is csak a meccs utánra várhatók, mikor már minden reményüket elvették. 
Hallottam, hogy merre kell mennem, mert kihallatszott a folyosóra a fiúk hangja, ahogy éppen cukkolták egymást. Még nem tudtam, hogy mit fogok nekik mondani, hogy győzzenek, de reméltem, hogy majd ott előttük eszembe jut a megoldás.
Az öltöző ajtaja résnyire nyitva volt, bekukucskáltam és szinte mellbe vágott a dús tesztoszteron, ami itt töményen jelen volt. Félmeztelen, kockahasú férfiakat láttam, boxerban és volt olyan, akin csak egy szál törölköző volt, az is csak úgy odavetve és kilógott belőle a méretes, lankadt férfiassága, aminek a látványa nem hagyott hidegen, hisz már jó ideje nélkülöznöm kellett a szexet, és pont miattuk.
Nagy levegőt vettem az ajtóban, aztán beléptem és megálltam a látványtól szinte ledermedve.
Tíznél több jótestű, sportos férfi, hiányos öltözetben nézett rám és ők is meglepetten hallgattak el. 
Tudtam, hogy gyorsan meg kell szólalnom, amíg el nem száll a bátorságom és tettre készségem.
- Uraim! Én egy elkeseredett szurkolójuk felesége vagyok, és nem tudom hogyan, de ma mindenképpen győzniük kell, mert ha nem teszik oda magukat, akkor vége a házasságomnak. Bármit kérhetnek tőlem, ha ma győznek, én teljesítem – mondtam ki egy szuszra.
A férfiszemek a testemre tapadtak és szinte levetkőztettek. Hátra dobtam a dús, hosszú szőke hajamat és körbe néztem.
- Kaphatnánk egy kis előleget? – hangzott el a mondat a sarokból. 
Odapillantottam és megismertem a csapatkapitányt.
- Fiúk! Én még emlékszem azokra az időkre, amikor győztek, amikor a férjem minden meccs után boldog volt, és én is attól, amit tőle kaptam. A győzelem ott van a lábukban, csak ki kellene hozni valahogy – próbáltam lelkesítő lenni.
- Ha megígérjük, hogy győzünk, akkor most kaphatnánk némi előleget? – kérdezte újra a csapatkapitány és ledobta magáról a törölközőt, ami a derekára volt csavarva és a mereven álló farka azt mutatta, hogy elég jól nézhetek ki, ha ilyen hatással vagyok rá.
Talán azt hitte megijedek és elszaladok, de annyira ki voltam éhezve, hogy ez szóba sem kerülhetett, és mint aki meg van babonázva odaléptem elé és kivettem a kezéből a törölközőt, ami még nedves volt, össze hajtottam, letettem a földre és rátérdeltem, majd a kezembe vettem a farkát és simogatni, húzogatni kezdtem, aztán ráhajoltam és bekaptam a makkot és megszívtam. Éreztem a friss tusfürdő illatát és az előváladék sósságát, jaj, mennyire jólesett egy ilyen szép farkat a számba venni. Benyeltem, egyre mélyebbre engedtem a torkomban, aztán oldalról nyomást éreztem és odapillantva egy másik fasz nyomakodott felém. Felcsillant a szemem, megmarkoltam a frissen érkezőt is, majd a másik oldalamon állóét is. Ekkor már szinte mind ott állt előttem és a farkukat húzogatták. Úgy gondoltam, hogy vigyáznom kell a ruhámra, ezért egy mozdulattal ledobtam, áthúzva a fejemen és ott térdeltem előttük meztelenül és fölnéztem rájuk.
- Akkor lesz ma győzelem? – kérdeztem ártatlanul és megráztam dús sörényemet.
Szinte egyszerre mondták, hogy – Igen! –
A csapatkapitány fölnyalábolt és bevitt a szomszéd helységbe, ahol egy masszázsasztal volt a terem közepén, amire letett és a fiúk mind körbe álltak. A számba nyomakodott újra a kapitány, aztán a kezembe is kaptam egy-egy farkat, amiket felváltva kényeztettem, de a már nedvesen tocsogó puncimat is kezelésbe vették, volt aki az ujját merítette a puncimba, volt aki az ánusz rózsámat ostromolta az ujjaival, de a türelmetlenebbje már a farkával nyomakodott befelé. Pillanatokon belül minden nyílásomban farkak voltak, és akinek nem jutott luk, az türelmetlenül a hónom alá nyomta a farkát és a karomat leszorítva baszta a nyílásomat. Hörgés és nyögés hallatszott, majd amikor szendvicsbe fogtak már az én sikongatásom is megjelent és meg kell mondjam, nagyon élveztem ezt a kitüntetett figyelmet. Amint a számban eldurrant a kapitány, már vette is át a helyét egy másik fasz és baszta a számat, de a puncimban és a fenekemben is volt már robbanás és éreztem, már annyira kitágultam, és síkos lettem a sok gecitől, hogy könnyedén csusszant be egyszerre két farok is az egyik nyílásomba. Azt hittem véletlenül tolakodtak be egy helyre, de aztán láttam, hogy direkt csinálják, és a gyakorlatiasságukból ítélve nem először jutottak már így kéjhez.
- Te hátvéd vagy, menj hátra! – hallottam a kapitányt és ő nyomakodott be a puncimba és pumpálta serényen, immár a második csúcsra tört általam. 
Olyan ügyesen osztozkodtak, hogy észre sem vettem csak azt, hogy már el van zsibbadva a puncim a sok faroktól, de a sokadik élvezethez jutást is megkaptam tőlük. 
Mikor már a zuhany alá állítottak és ott is szopattak, akkor azért kihúzva a számból az éppen aktuális farkat, újra megkérdeztem.
- Ugye nem döntetlen lesz, hanem győzelem?
- Győzelem lesz hölgyem, kihajtom belőlük! – mondta a kapitány határozottan.
Ekkor hallottuk meg az öltözőből a csapatmasszőr hangját.
- Kér valaki egy kis lazító masszázst? – kérdezte.
- Nem kérünk. Rendben vagyunk – mondta a kapitány már másodszor is kielégülve.
A fiúk aranyosak voltak, mert mikor már mindenki legalább egyszer kielégült, lemostak és még a ruhámat is segítettek fölvenni. Remegő lábakkal lépkedtem a tűsarkakon kifelé. Már nem voltam határozott, már csak reménykedni tudtam, hogy meghozza gyümölcsét az egyedire sikeredett buzdításom. 
Zsibogó puncival és fenékkel, az elzsibbadt alfelemmel mentem haza. Mikor megérkeztem már ment a mérkőzés, és a férjem ordítását hallottam éppen, ahogyan fölpattant –GÓL! GÓL! – skandálta és szinte táncolt.
A képernyőre néztem és az ismerős fiúk összeölelkezve ugrottak egymás nyakába.
Több góllal is győztek, és a férjem boldog volt. Eufórikus hangulatban rohant át hozzám a hálóba, ahol a délutánt próbáltam kipihenni. Ledobálta a ruháit és álló farokkal közelített.
Boldogan pislogva néztem föl rá.
- Győztek! A fiúk mindent beleadtak és annyira jól játszottak! Nem tudom, hogy mit tett velük az edzőjük, de ezt kell minden meccs előtt alkalmazni, mert fantasztikusan játszottak – lelkendezett a drágám. 
Csodálatos szexben lett volna részem, ha nem lett volna még mindig elzsibbadva a puncim a 14 faroktól, akik ezen a délutánon kényeztettek. 
Mennyi mindent megtesz egy feleség, hogy a férje boldog legyen. Azért átsuhant az agyamon, hogy talán jobb lenne, ha nem focirajongó lenne a férjem, hanem a kosárlabdát szeretné, akkor nem lennék ennyire elzsibbadva estére.

Hozzászólások
kaliban ·
Nagyon tetszett! Jó kis doppingszert kaptak a falábúak!

golyó56 ·
Csúcs ahogy kigúnyolod a fociőrült férfiakat.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: