Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Feküdj a padlóra - 4.

Eredeti történet: https://www.reddit.com/r/gonewildstories/comments/wccj6e/how_a_threesome_with_my_timid_girlfriend_turned/
 
Írta: Gntlfmdmchastity
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
2022. szeptember
 
*****
 
Teljesen le voltam fagyva. Csak ültem a székben, és barátnőm gyönyörű barna szemébe néztem. Ajkairól nyögések törtek fel, ahogy a régi barátom fölé hajolt, és ő meg tehetetlenül engedelmeskedett neki. A szívem hevesen dobogott, a vér az arcomba zúdult a látványtól, ahogy a barátnőm elélvezett Ben farkától az orrom előtt. Pedig régebben olyan ártatlan volt… és most hagyta, hogy ez a köcsög megpocsékolja, és úgy bánjon vele, mint egy olcsó kis kurvával.
 
Régi cimborám mindeddig olyan dolgokra vette rá Sophiát, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna számára. Eddig már megujjazta, a torkát szorongatta, és arra kényszerítette, hogy „Gazdának” szólítsa, csak azért, hogy megalázza. Aztán megbaszta a szemem láttára. Bevallatta vele, mennyire imádja a farkát. Rávette, hogy könyörögjön az orgazmusért. Aztán meg rávette a páromat, hogy szexi fehérneműt vegyen fel neki, ami velem még a fejében sem fordult meg. Teljesen félreállított, és átvette az irányítást, rálökte a csajom az étkezőasztalunkra, és élete legjobb kúrásában részesítette. És úgy tűnt, Sophia ennek minden pillanatát imádta.
 
Most, hogy elélveztette az orrom előtt, hozzámlökte a testét. Megpróbáltam a lány arcában megtalálni az ártatlan barátnőm nyomát. Őzikeszemei ​szinte bocsánatkérően találkoztak a pillantásommal.
– Sajnálom, kicsim – suttogta, miközben a pasi még mindig hátulról dugta vigyorogva. Ben néhányszor a kúrás közben ismét rácsapott a barátnőm fenekére, amitől Sophia minden egyes alkalommal felnyögött és felsikkantott.
– Szólj a pasidnak, hogy feküdjön a padlóra – mondta Ben érdes, parancsoló hangon.
Sophia még mindig őzikeszemekkel nézett rám, szinte könyörgött a tekintetével. Arra emlékeztetett, amikor egy-egy nagy veszekedés után nézett rám bocsánatkérően.
– Sajnálom, kicsim – ismételte meg két nyögése között. – Kérlek… feküdj a padlóra.
 
Teljesen legyőzöttnek éreztem magam. A párom pontosan azt csinálta, amit vendégünk akart. Arca vörösen égett a megaláztatástól, és minden egyes mély lökéstől kissé előre mozdult.
Láttam, hogy Ben egyre lassabban és lassabban kúrja, mígnem hirtelen teljesen meg nem állt. Sophia felsikkantott, ahogy a pasi farka a lüktető puncijajkain megpihent. A csávó még csapott egy párat a párom fenekére, aztán a védtelen nyílására illesztette a makkját. – Mondd el neki, ribanc! – parancsolta.
A párom még vörösebb arccal nézett rám könyörögve:
– Kérlek… bébi… csak tedd, amit mond.
 
Előrehajolt, és a kezébe vette a fejem. Aztán egy mély és nedves csókot nyomott az ajkaimra, hevesen smárolt velem. Éreztem, ahogy a farkam a nadrágomnak feszül, ráadásul Sophia egyik keze lefelé vándorolt, és simogatni kezdte a dákóm a nadrágom anyagán keresztül. Eleinte vonakodtam, de ahogy folytatta, kanos elmém eloszlatta minden dühömet, még ha csak egy pillanatra is.
Végül kedvesem elengedett, és ismét rám nézett könyörgő, ártatlan szemeivel.
– Kérlek… csak feküdj a padlóra… ez most nagyon kell nekem… Kérlek, drágám…
Éreztem, ahogy átjárnak a féltékenység és a harag hullámai. De a párom tovább simogatta a farkam, és könyörgött. – Kérlek, kicsim – folytatta. – Csak ezt az egyet tedd meg! Szeretlek, kicsim! – Ismét előrehajolt, és szenvedélyesen újra megcsókolt.
 
Éreztem, hogy megállíthatatlanul sodródom az eseményekkel, mintha transzban lennék. Tudtam, hogy képtelen vagyok bármit is abbahagyatni… talán ha belemegyek a játékba, kissé könnyebb lesz? Talán jobb érzés lenne, ha aktívan részt vennék? Ha megteszem, amiért könyörgött a tökéletes kis őzikeszerű, ártatlan szemeivel?
 
Felsóhajtottam. Nagyon lassan és kelletlenül rogytam térdre. Aztán lefeküdtem a szőnyegre, szemem a fölém tornyosuló testekre szegeződött. Ben még mindig Sophia punciját ingerelte vastag farkával, de innen lentről sokkal jobban láttam mindent. Ahogy a pasi ledöntve tartotta a barátnőmet, ahogy a párom csípőjénél fogva irányította a lökéseket. A fejem most pont a barátnőm puncija alatt volt. Lábai selymesen simák voltak a fekete harisnyában, ami tökéletesen keretezte csepegő pináját.
 
Amikor végre teljesen végignyújtóztam, Ben még jobban előrelökte a kedvesem testét. Sophia a széknek dőlt, amelyen addig ültem, miközben a pasi ismét felnyársalta vastag dákójával.
– Basszus... – nyögta párom, miközben a csávó csupasz farka elkezdett ki-be mozogni. – Basszuuuuus... nem hiszem el… basszus!!! – ennyit tudott csak motyogni.
– Élvezed, ribanc? – nevetett vendégünk, és mélyen belévágta a farkát. – Mondd el neki, mennyire imádod ezt, ribanc. Tudnia kell, mennyire hűséges barátnő vagy.
 
Kedvesem teste remegni kezdett, és a puncijából pár csepp nedv az arcomra hullott. Megéreztem ismerős illatát. De ezúttal valahogy még fanyarabb volt, mint máskor. – Basszus... – nyögdécselt tovább. – El sem hiszem, milyen jó érzés…
– Mondd el neki, ribanc! – követelte régi barátom, és egy pillanatra lelassított, mintha meg akarná zsarolni.
– Igen… Gazdám... – borzongott végig a párom teste. – Basszus... Imádom ezt… Imádom a farkad. Imádom... ahogy bánsz velem... a barátom előtt. Ahogy lealázol... Ahogy parancsolgatsz neki...
 
– Mondd el neki, kié a puncid – parancsolta Ben, és még keményebben kefélte kedvesemet.
– Basszus... megint el fogok élvezni, Gazdám!
A pasi a hajába markolva rántotta fel a fejét:
– Mondd el neki, te kis ribanc!
– Basszus... a tiéd vagyok, Gazdám! A puncim… csakis a tiéd!
 
Vendégünk a párom hátára köpött, és még néhányszor a fenekére csapott. – Akkor könyörögj… tudod, hogy ez kell neked... Minden csalfa, mocskos kis ribanc ezt akarja...
– Kérlek… – sikoltotta párom, és a teste hevesen remegett. – Szükségem van az ondódra... Kérlek, Gazdám! Tölts tele a geciddel!
A lábai annyira remegtek, hogy már alig tudták megtartani a testét.
 
– Mocskos kis kurva... Azt akarod, hogy a barátod végignézze, ahogy egy másik férfi telepumpál? – kiáltotta vendégünk.
– Basszus... kérlek, Gazdám! Mutasd meg neki, hogy a tiéd vagyok… nyomjál tele… basszus... Tölts tele, Gazdám!
 
Vendégünk ekkor egy utolsót lökött, és a golyói rángatózni kezdtek. És ez mintha Sophiában is kapcsolóként indított volna el valamit, lábai majdnem összecsuklottak, és szinte fékezhetetlen nyögésbe kezdett. Miközben a pasi telepumpálta az ondójával, a lányt egy második, még intenzívebb orgazmus öntötte el a pasi farkán. Megpróbáltam elképzelni, milyen érzés lehetett neki. A vendégünk gecije mélyebben öntötte el, mint amit valaha érezhetett. Ez volt a párom végső önfeladása.
 
Amikor végül abbahagyták, azt hittem, Ben simán csak kihúzza majd belőle. Ehelyett lenyomta a párom testét, és csak jó pár másodperc múlva húzta ki a farkát. én meg éreztem a párom meleg combjait az arcom körül. Sophia úgy engedte le magát, hogy csöpögő puncija a számhoz nyomódjon. Eleinte megpróbáltam küzdeni a súlya ellen. De abszolút semmi értelme nem volt. Minden lélegzetvételnél éreztem fanyar illatát, ami tökéletesen finom volt, mint mindig. De volt még benne valami… egy kesernyés, már-már sós íz, ami csakis a vendégünk ondója lehetett.
 
Éreztem, hogy mindjárt spriccelni fogok, és mivel nehezen vettem levegőt, ösztönösen nyalni kezdtem kedvesem punciját. Ő erre halkan felnyögött, miközben kezeimet selymes, harisnyás lábai köré fontam, és egyre lelkesebben nyalogattam. Nem tudtam, honnan jött ez az ösztön... Nem is tudtam, miért tettem. Undorodnom kellett volna… féltékenynek lenni… talán dühösnek. De csak a kőkemény farkam éreztem, ahogy ekkor végre kirobbant, és a nadrágom belsejébe csorgott. És közben mohón nyalogattam a párom hűtlenségének bizonyítékát, amit a saját szememmel nézhettem végig az imént.
 
A geci nagy cseppekben csurgott ki a párom puncijából a számba, de egyáltalán nem zavart. Csak tovább kényeztettem kedvesemet a nyelvemmel. Miközben tisztára nyaltam, ő lágyan simogatta a hajamat. A fülemre simuló combjai között fojtottan hallottam a hangját:
– Jó fiú – ismételgette újra és újra.
 
Aztán már úgy éreztem, hogy elgyengülök, és alig kaptam levegőt a lábai között. A párom végül remegő lábakkal engedett el, és megpróbált felállni. Minden olyan… távolinak tűnt. Hirtelen Ben hangja rántott ki a transzból.
– Azt hiszem, nem végeztem veled, ribanc – mondta, és felemelte Sophiát, majd a vállára vetette kis testét.
 
Még mindig a padlón fekve próbáltam megfordulni, de csak annyit láttam, hogy vendégünk a hálószobánkba viszi a kedvesemet. Barátnőm nagy szemekkel nézett rám, láthatóan felvillanyozva attól, hogy a pasi babaként viszie őt. Pillanatokkal később hallottam a hálószobánk ajtajának nyikorgó hangját, ahogy kinyílt, majd újra becsukódott. Aztán a kulcs záródásának kattanása következett. És végül a rugók csikorgása a matracunkban, ahogy Ben valószínűleg lefektette a barátnőmet az ágyamra.
Az éjszaka hátralévő részében csak hallgattam közös gyönyörük hangját a saját hálószobám ajtaján keresztül. Egy ponton úgy döntöttem, elnyúlok a kanapén, és gyorsan be is aludtam a kimerültségtől. Még mindig nem tudtam igazán elhinni, ami történt. És ami még éppen folyamatban volt.
 
Amikor másnap felébredtem, már dél körül járt az idő. Sophia láthatóan épp valamilyen reggelit készített. Egy csésze forró, frissen főzött kávé gőzölgött előttem az asztalon. Felkeltem és kortyoltam egyet belőle, de aztán rájöttem, hogy túl forró volt még.
Idegesen néztem körül. Ben nem volt sehol, a táskája sem állt már a kanapé mellett. Amint Sophia észrevette, hogy felébredtem, rám mosolygott. Pillanatok múlva már előttem is állt, letámadott a csókjaival és egy nagy összebújással.
 
– Elment? – kérdeztem egy kis idegességgel a hangomban.
– Igen, úgy egy órája – ​​mondta a párom, és szeplői ismét az ártatlan mosolyát keretezték, amelybe beleszerettem. Mielőtt bármit is mondhattam volna, folytatta: – Még egyszer köszönök mindent, kicsim! Ez aaanyira izgató volt! – Megint elárasztott a csókjaival. – Rántottát kérsz vagy tükörtojást inkább?
 
Egy pillanatra hátrahőköltem. Rengeteg gondolat keringett bennem, azt sem tudtam, hol kezdjem. Egy részem simán csak fel akart kelni, kimenni az ajtón, és soha vissza se nézni. Aztán megláttam a párom őzikeszerű szemeit, amivel szeretettel nézett rám, és tökéletes kis mosolyát. Utoljára az ajtóra pillantva válaszoltam:
 
– Rántottát, ha nem gond.
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Akinek bejön az ilyesfajta felszarvazás, itt megtalálja a teljes történetet egyben, ingyenes ebookban, többféle formátumban: https://www.smashwords.com/books/view/1163982

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: