Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fairy Tail - A Névtelen Mágus - A Mágiatanács bukása

Fairy Tail – A Névtelen Mágus

A Mágiatanács bukása

Előszó

Elsősorban erről a világról mesélek. Ez egy mágikus világ, ahol a mágiát mint portékát veszik és adják. Több kontinensen terül ez a világ, csak hogy a tengeren túlról szót se ejtsek. Mágusok vannak mindenütt a világban különböző mágiával, ezek a mágusok céhekben tömörülnek, hogy munkát vállaljanak. Minden máguson ott van a céh jele. Ebből látják az emberek melyik céhbe tartozik az illető személy. Ezeket a céheket a Mágiatanács felügyeli. Az a céh aminek a létezését jóváhagyja a Tanács, az belekerül a nyilvántartásba. Azonban vannak ettől különböző céhek is, az úgynevezett sötét céhek. Ezek tisztességtelen munkákból, rablásból, illetve fosztogatásból élnek. A Tanácsról szólva pedig 10 mágus alkotja, akiknek olyan erős az ereje, hogy kiérdemelje a Szent Mágus címet. Ez a történet Fiore-ban a középső kontinensen kezdődik. Itt vannak a legerősebb máguscéhek az öt kontinens közül. Egy városhoz egy céh tartozhat. Sok céh található sok városban a legérdekesebbek, a Sabertooth, a Lamia Scale, és a Blue Pegazus. A legkiemelkedőbbet a végére hagytam, a Fairy Tail, amely Magnóliában terül el. Erről a céhről szól a történet.
Ez a céh meglehetősen vidám. Egy hatalmas kocsma a céhépület, amely a város szélén terül el, alig egy köpésre a Kardia székesegyháztól, Fiore legnagyobb és leghíresebb templomától. A Fairy Tail nem másról ismert mint, hogy bárhol, bármilyen munkát vállalnak el az adott város, illetve hely, helység valamely része biztosan romokban fog heverni. Meg is gyűlik a baja a Tanácsnak velük, de mivel a céh mestere Makarov is egy Szent Mágus, viszonylag el tudják nézni. Pár céhtagot be kell mutassak, pár jellemzővel és a mágiájával, hogy ne teljesen a történet közepén kezdjem.
Az első ilyen ember Erza Scarlet Fiore legerősebb mágusnője. Hosszú skarlátvörös haj van, mindig páncélt visel, a lovagmágiája végett. A lovagmágia annyiban merül ki, hogy váltogatni tudja páncélzatát, és fegyverét, minden páncéljának különleges sajátossága van (pl.: Tűz császárnőjének a páncélja, ami megvéd a lángoktól; Kardok istenének páncélja, amely lehetővé teszi, hogy úgy bánj a kardokkal, mint egy Isten), azonban ezeket kombinálni is tudja. Erza egyetlen gyengéje a süti. Mindig komoly azonban, sütivel, még a gyilkosságra is rá lehetne venni.
A következő Lucy Heartfilia egy csillagmágus, aki a mágusok közt is ritkaságnak számít, mert még ezzel a mágiával teli világban is vannak ritka mágiák, mint a csillagmágia. Lucy-nak Ezra-hoz hasonlóan hosszú, azonban  szőke haja van. Megnyerő személyisége van, egy örömteli, életvidám lány. A csillagmágia lényege, hogy csillagkulcsokkal, csillagszellemeket idézzünk meg, csillagképekből, mint Leó/Loki, az oroszlán, Aquarius, a vízöntő, Taurus, a bika és a többi.
Most jön Gray Fullbuster, a jégmágus. Róla elég annyit tudni, hogy rossz szokása a vetkőzés, amit valamilyen oknál fogva a mesterétől maradt meg. Az ő mágiájának a típusa, az alkotó mágia. Azaz a jégből azt alkot az elméjében amit akar, úgy mint lándzsa, kard, sas, sárkány és még sok minden más.
Gray után Juvia Lockser, a vízmágus, aki őrölten szerelmes Gray-be, és mindenkit, aki hozzászól riválisának érez. A Gray iránt érzett szerelme azonban eddig nem talált viszonzásra. Gondolom mindent elmond a mágiája neve, nem kell magyarázni. Ami ennél egy kicsit érdekesebb, hogy Juvia teste vízből, van így szinte lehetetlen fizikai támadással megsebezni.
Most következik Mirajane Strauss, egy alakváltó mágus. Ő a legnagyobb a három, fehér hajú alakváltó testvér közül, és ő használja legjobban a mágiáját. Régebben fürdőruha modell volt a Heti Mágus c. hetilapban, az a fajta aki után bomlottak a pasik, és a mai napig bomlanak. Ő nem mást mint lelkeket használ, az átváltozáshoz, úgy mint Démon lélek, vagy Ördög lélek. Persze emberek alakját is könnyen fel tudja venni. Mindig mindenkivel kedves. Tinédzser korában Erza és ő folyton mindenen összekaptak. Azonban ez a viszony mostanra rendeződött.
A következő a középső testvér, Elfman Strauss. Úgy is ismerik, mint Szörnykarú Elfman. Több ezer démonnak és szörnynek másolta le (lopta el) a karját. Teljes testre kiterjedő átvitelre, viszont nehezen képes, mióta egyszer a Szörnyek királya elleni harcban Mira-val és húgukkal Lisanna-val megpróbálta átvenni az alakját, azonban elvesztette az irányítást és tombolást rendezett. Egyetlen mániája a Férfi szó. Szinte minden mondatának a végén ott virít a Férfi szó.
Jön a legkisebb testvér, Lisanna Strauss. Elfman-hez hasonlóan ő sem képes teljes átvételre, azonban a félátvétel tökéletesen megy neki, és ezt jól alkalmazza csatákban. Kis kora óta szerelmes Natsu-ba, és arról álmodozik, hogy egy napon összeházasodnak, azonban Natsu nem képes felfogni Lisanna felé táplált érzéseit.
A következő három személyt egyben mutatom be, mert nem érdemes nagyobb szerepet tulajdonítani nekik. Levi McGarden, Jet Sarusuke, és Droy, egyszóval a Fairy Tail Shadow Gear csapata. A lényege annyi lenne, hogy Jet és Droy szerelmes a fiatal, rövid, kék hajú, mágusnőbe, Levi-be, de az ő szíve másért dobog, Gajeel-ért, aki nem képes neki bevallani az érzelmeit.
A következő személy Natsu Dragneel, a Fairy Tail tűz sárkányölője, aki sárkányölő mágiát használ ami, még a csillagmágiánál is ritkább. Rózsaszín hajával, megnyerő, lobbanékony természetével még a Fairy Tail sokszínű, hangos bagázsából is kitűnik. Az apja egy sárkány volt, Igneel, aki megtanította neki a sárkányölő mágiát. Mint neve is mutatja arra lett tervezve, hogy sárkányokat gyilkoljunk vele. Ez a mágia a legerősebb és legősibb, az egyetlen amit nem lehet megtanulni. Ő Lisanna szerelme, azonban ő Lucy-ba szerelmes, de nem meri bevallani.
Happy, Natsu hűséges társa, egy repülő, kék macska. Annak idején Natsu és Lisanna keltette ki egy tojásból, ezért Lisanna-t az anyjának, Natsu-t pedig az apjának tekinti, azonban csak Lisanna-t kezeli az anyjaként, Natsu-t sokkal inkább barátjaként. Együtt él Natsuval, egy magnóliai  kis erdő széli kunyhóban.
Gajeel Redfox a vas sárkányölő. Őt a vas sárkány nevelte Metallicana. Régebben a Phantom Lord céhbe tartozott, ami lerombolta a céhet. A céh azonban a Mester keze által megsemmisült, vezetőjével együtt, nem sokra rá, csatlakozott a Fairy Tail-hez. Natsu és ő viszont még a mai napig riválisok, és sosem tud egyikőjük sem kikerülni győztesen. Ezen kívül szerelmes Levi-be csak képtelen bevallani ezt neki, magának és a világnak.
Lilly, Gajeel társa, egy fekete, Happy-hez hasonlóan, ő is tud repülni, annyi a különbség köztük, hogy Lilly tud nagyobb alakot is ölteni, amit harci formának nevez. Régebben az Edolas-i királyi hadtestben szolgált, mint parancsnok.
Wendy Marvell, az ég sárkányölő, aki a levegőt használja fegyverként. Őt az ég sárkány nevelte fel, Grandine. Egy aranyos életteli, fiatal lány. Ő a Fairy Tail legfiatalabb tagja, mégis az egyik legerősebb. Ő nem tud olyan titkos sárkányölő technikákat, mint Natsu, vagy Gajeel, mégis egyenlő szinten áll velük.
Charle, Wendy társa, aki fehér macska, aki szintúgy tud repülni, azonban ő Mirajane-hez hasonlóan tud alakváltó mágiát is használni. Van még ezen kívül jövőbe látó képessége, amit anyjától örökölt. Kicsit anyáskodó Wendy-vel szemben, és szigorú is. Ezen kívül ő Happy szerelme, aki bár számtalanszor elutasította, mégis vonzódik hozzá.
A következő személy, Laxus Dreyar egy S osztályú mágus a Fairy Tail-ben, a Mester unokája, aki az előző három személyhez hasonlóan sárkányölő, méghozzá a villám sárkányölő, azonban őt nem egy sárkány nevelte, hanem sárkányölő lacrimát (lacrima: mágiatároló eszköz) helyezett apja a testébe. Így ugyanúgy képes arra mint egy igazi sárkányölő. Valamint birtokol egyet a Fairy Tail három titkos mágiája közül egyet, a Fairy Law-t (Tündér törvény: röviden, egy olyan technika, ami elpusztítja azt akire a használója ellenségként tekint).
Az utolsó ilyen ember, a céh mestere, Makarov Dreyar. A céh harmadik mestere, aki a céh tagjaira gyermekeiként tekint. Képes értük harcba menni, még a Tanáccsal is képes szembemenni a gyermekeiért, és mondása szerint, sosem hagyja, hogy az ő „bűnei” miatt a céh tagjai szenvedjenek. Mint céh mester minden titkos Fairy Tail technikát ismer, és tud. Amikor a Fairy Law-t használja, akkor a következő szavait szokta mondani: „Mielőtt ítéletet hirdetek, háromig számolok, rimánkodj kegyelemért! 1… 2… 3… Fairy Law!”
Ezek hát a Magnólia városban elterülő, Fairy Tail nevű céh legfontosabb tagjai. Róluk szól ez a történet. Illetve… van még egy személy, aki még nem létezik ebben a világban. Ő egy...pontosabban A Névtelen Mágus. Róla, a Fairy Tail-ről, a Fairy Tail-be való bekerüléséről, a közte, a többi tag, valamint a Mágiatanács között lévő ellentétről és annak következményeiről szól ez a történet.
Folytatások
2401
Laxus-nak ebben a pillanatban szakadt el a cérna, és olyat vágott le az ismeretlennek, hogy az alatt összetört még a szék is. Vagyis… csak vágott volna… a mágus elkapta Laxus villámöklét és azt mondta: „Hagyjuk, inkább ezt kint intézzük el, mint sárkányölő a sárkányölővel. A végén megint szegény Mira-nak kellene takarítania.” Laxus beleegyezett. Két perc múlva, a mágus, megint ott állt, a Fairy Tail egy tagjával szemben, a céh előtti téren. Laxus nem habozott. Pillanatok alatt rátámadt...
Hasonló történetek
3825
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
4208
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: