Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éva harmincéves - 1.: Szauna

– Nagyon köszönöm, hogy fogadott – mondta Éva, és próbálta a férfi kézfogásából kiolvasni, milyen ember is lehet. A külseje keveset árult el: középmagas, középkorú, szikár férfi volt, sötét hajjal, melyben itt-ott a tincsek végén őszülő szálak jelentek meg, látszólag indokolatlanul.
– Én köszönöm, hogy eljött – jelentette ki pont olyan udvariasan a Dom. – És azt is, hogy alkalmazkodott hozzám. Tárgyalást szerveztek nekem ebbe a szállodába, ezért kellett ilyen messzire autózni.
– Tárgyalás? Akkor... elfoglalt volt ma? – próbált csevegni a lány, de hangja megremegett. Furcsán érezte magát ebben az előkelő szálloda méregdrága éttermében, a frissen rendelt borokkal az asztalon, egy vadidegennel, akit azért keresett fel, hogy felajánlja neki a testét, és bizonyos értelemben a szellemét is.
– Pont most ért véget az utolsó megbeszélés, de semmi komoly – ivott a borba a Dom, és elővett egy vékony dossziét az aktatáskájából. Frissen nyomtatott, de kézzel sűrűn jegyzetelt oldalt nyitott ki.
– Ez ugyebár a kérdőív, amit kitöltöttél...  Ugye tegeződhetünk? A hölgynek illik felajánlania, de az adott helyzetben...
– Persze – vágta rá a lány szemlesütve, a papíron felfedezve saját válaszait. – Köszönöm!
– Én köszönöm... Éva! – találta meg a nevet a Dom a papíron. – Bocsánat, de olyan szörnyű a névmemóriám, meg el is terelték a figyelmem a részletek. Igaz, hogy az előbb még tárgyaláson ültem, de előtte volt pár órám, amikor nyugodtan végigtanulmányozhattam az anyagot – pillantott fel a lányra. – És mondhatom, tetszett, amit láttam. Megkérdezhetem, kitől kaptad meg az elérhetőségem?
– Az egyik barátnőm, Melinda járt Ön... hozzád – válaszolta Éva.
– Ó igen, Melinda! – merengett el a Dom. – Nagyon... kellemes időket töltöttünk együtt. Nagy kár, hogy elköltözött.
– Ő is ezt mondta...
– Szerencsére minden alkalommal felkeres, amikor hazalátogat – dőlt hátra a férfi elégedetten. – De most nem azért vagyunk itt, hogy Melindáról beszélgessünk. Hanem rólad.
– Igen, nos, hát egy bizalmas beszélgetés során, amikor... hát...
– Csak nyugodtan, nálam biztonságban lesznek a titkaid – mondta a Dom.
– Rendben... – ivott a borába Éva és szeme a messzeségbe révedt. – Szóval végigbeszéltük, hogy vőlegényemmel az intim életünk nem egészen kielégítő. Kedves, aranyos, a fickósságával sincs baj, anatómiailag minden rendben. Csak én szeretném, ha a szex egy kicsit... mocskosabb lenne.
– Mocskosabb? – vonta fel a férfi a szemöldökét.
– Igen, ahogy a kérdőívben is írtam...
– Persze, persze, a kérdőív! – bólogatott a férfi. – Jó volt a fotó, amit küldtél, de élőben... egész máshogy nézel ki.
– Tényleg? – döbbent meg a lány. – Pedig én egy mostani fotót...
– Nem erről van szó – legyintett a Dom. – Az arcod és a tested pontosan olyan, mint a képen. – A lány érezte is, ahogy a férfi végigméri rövid, barna haját, telt keblét és derekát. – De élőben a belőled áradó energia egészen vibráló!
– Vibráló?
– Élénk, élettel teli... Ezzel már tudok dolgozni! – jelentette ki elégedetten a férfi. – Mert persze fontosak a válaszok is, amiket leírtál, örülök, hogy élvezed a szexüzeneteket, tetszik, hogy van már tapasztalatod az elfenekelésben, tisztában vagy a nyakörvhasználat alapjaival és jelentőségével. Külön élvezettel töltött el, amikor a szopással kapcsolatos tapasztalataidat olvastam. Ez igen, gondoltam már akkor, van miből kiindulni, táplálkozni, alapozni.
Éva nem válaszolt. Bár napok óta készült erre a találkozásra, és tudta előre, hogy nem pillangókról és virágokról lesz szó, a feszült helyzet mégis ledöbbentette. Az asztal túloldalán ülő férfi olyan nyugalommal és hidegvérrel elemezte legperverzebb vágyait, mintha csak a vacsora receptjéről beszélgetnének.
– Hajhúzás, kemény dugás, szembekötés – sorolta tovább a férfi szenvtelenül. – Érdekes, izgalmas, van miről beszélnünk. De ami igazán felkelti az érdeklődésem, és amiért megérte veled találkozni, a belőled áradó szexuális töltet. Az a bizonyos megfoghatatlan plusz, ami elrejtőzik a szolid smink és a csinos frizura mögé, de így szemtől szemben szinte tapintható. És ez jelzi számomra, hogy megéri veled foglalkoznom, csodás kalandokat élhetünk át együtt.
– Akkor... ennyi? Fel vagyok véve? – kérdezte a lány hitetlenkedve.
– Ne nevezzük ezt felvételnek – legyintett a férfi ismét. – A dom-szub kapcsolataimra szeretek közös kalandként gondolni, amikben együtt érhetünk el valamit, amit a szürke hétköznapokban nem igazán. Bele akarsz vágni egy titkos kalandba? Rendben, várlak. 
A lány nem tudta, erre mit mondjon, nem tudta, mi legyen a következő lépés. A férfi viszont kérte a számlát, és míg a pincér összeírta a fogyasztásukat a pultnál, felállt:
– Elég hosszú hetem volt, örülök, hogy a cégem megvendégelt ma ebben a szállodában. Azt terveztem, vacsora után felkeresem a wellness részleget. Én már eleget hallottam, és szerintem te is eleget tudsz már rólam ahhoz, hogy dönteni tudj, csatlakozol-e ma hozzám.
– De nem hoztam fürdőruhát!
– Ez egy egészen kicsi wellness részleg, szaunával, ahová elég egy fürdőlepedő. Csak említs meg a recepción, és segítenek – mondta a férfi, és kifizette  számlát. – Sejtem, hogy sok volt ez így előre, gondold végig nyugodtan. Én mindenesetre a szaunában leszek, ideje lazítanom egy kicsit – oldotta meg a nyakkendőjét. – A döntés most már a tiéd!
Éva figyelte, ahogy a férfi kisétál az étteremből. Tetszett neki határozottsága, céltudatossága. Úgy érezte, egy teljesen ismeretlen terület határára került vele, olyan bizonytalannak látta a jövőt, mint kamaszkora óta sosem. Követnie kellene ezt a jóformán ismeretlen férfit ennek a fényűző szállodának a szaunájába? Legyen a ribanca, mint egy olcsó kis kurva, aki engedelmesen követi Gazdáját bárhová?
Vagy térjen vissza a biztonságba, vőlegénye ölelő karjai közé a kis lakásukba, és nézze vele a pasi kedvenc sorozatát ma este is? Biztos van otthon egy behűtött sör, rendelhetnének kínait, és lelkiismeret-furdalása sem lesz másnap. Nem is tudódhat ki róla semmilyen mocskos kis részlet, biztonságban élhet élete végéig.
Aztán tekintete a férfi fenekére csusszant. Az öltöny nadrágja alatt jól kivehetően mozogtak az izmos félgömbök. Éva elmosolyodott, és már döntött is.
Nem egészen tíz perc múlva egy szál fürdőlepedőben lépdelt a wellness részleg hideg padlóján. Papucsot már nem tudtak neki adni, de meglepte a hely tisztasága, és a növények meg az egzotikus füstölő összhangja. Annak külön örült, hogy rajta kívül senkit sem látott idelenn, talán ez nem számított túl forgalmas estének.
A férfi már a szaunában izzadt. A lepedő csak a derekát takarta. Éva önkéntelenül az ajkába harapott, mert most szabadon végigmérhette, amit eddig az öltöny eltakart. A férfi széles válla, szikár termete korábban is jól kivehető volt, de most látta izmos hasát, inas derekát. 
– Nocsak, nocsak! – dőlt hátra a férfi, amikor a lány kinyitotta a szauna üvegajtaját. – Csatlakozol?
– Igen – felelte a lány. – Azt hiszem, ma este itt a helyem.
– Helyes döntés – jelentette ki a férfi, és felállt. Kihúzta magát, tekintete szigorúvá vált, a fáradt üzletember egy pillanat alatt Dommá alakult. – És pontosan miért vagy itt?
– Hogy szolgáljalak – jelentette ki Éva szemlesütve. Mozdulatlanul állt a szauna közepén, érezte magán a férfi tekintetét, ahogy körbejárta. Amikor a háta mögött állt, a lány derekához nyúlt, és leoldotta róla a lepedőt. Éva összerezzent, és önkéntelenül nyúlt volna a lepedő után, de a férfi megfogta a kezét:
– A szauna meztelenül a legegészségesebb – súgta a fülébe, és ilyen közelről Éva már érezte a férfi ágaskodó farkát, ami a fenekéhez nyomódott. – És persze nem akarjuk, hogy foltos legyen, ugye?
Továbbra sem mert mozdulni. A lepedő a padlóra csusszant, felfedve Éva meztelen, telt fenekét és nedves punciját. A háta mögül elégedett szusszanást vélt hallani, de nem mert megfordulni, nem mert az őt vizslató férfi szemébe nézni.
A férfi folytatta útját: a lány elé lépett, onnan vette szemügyre kerek melleit, hasát, combját. Éva most már bátorságot gyűjtött, kutatóan nézett a férfi szemébe, próbálta kitalálni, újdonsült Gazdájának mennyire nyeri el tetszését a látvány.
– Valami furcsát még érzek – állapította meg a férfi. – Valami gátlást... Biztos, hogy ezt akarod?
– Hát persze! – vágta rá a lány. – Itt vagyok, és megteszek mindent, amit csak akarsz... Uram! – tette hozzá lelkesen, ahogy a BDSM-könyvekben olvasta. A férfi viszont a fejét csóválta, és az ajtóhoz lépett.
– Gondold át még egyszer! – jelentette ki, és megfogta a kilincset. – Úgyis ki kell mennem, sok volt a víz, úgy tűnik. De mindjárt visszatérek, addig döntsd el, meddig vagy hajlandó elmenni.
– Nem kell kimenned – mondta halkan a lány szemlesütve.
– Tessék? – fordult vissza az ajtóból a férfi. Éva válaszul a szemébe nézett, és lassan letérdelt a szauna meleg, gőzölgő padlójára, és nagyra tátotta a száját. A Dom elégedett mosollyal szemlélte a szauna gőzében térdeplő, meztelen lányt. Aztán visszalépett elé, és a padlóra dobta törölközőjét: farka pontosan Éva nagyra nyitott szája előtt meredezett.
– Jöhet? – kérdezte a dom, a lány pedig csak bólintott. A férfi marokra fogta a farkát, és mintha csak locsolócsővel tenné, becélozta a lány szájüregét. A halvány vizelet erős sugárban tört ki makkjából és árasztotta el Éva száját. Legnagyobb meglepetésére a langyosságon kívül nem sok ízt érzett benne, inkább a mennyisége lepte meg. Kifolyt a száján le a mellére, onnan pedig a meleg fapadlóra. A férfi nyugodtan megvárta, hogy az összes folyadék kiürüljön, majd még közelebb lépett, és Éva ajkára rázta az utolsó cseppeket úgy, hogy makkja hozzáért a lány nyelvéhez.
– Így gondoltad? – kérdezte a férfi. A lány zihálva bólintott, de nem merte visszahúzni nyelvét a szájába.
– Köpd vissza – jelentette ki a Dom. Éva erre már visszahúzta nyelvét, összegyűjtötte, ami csak volt a szájában, és visszaköpte a férfi farkára. A nyálával kevert vizelet lassan csusszant le az ágaskodó dákón.
– Ügyes – jelentette ki a férfi, majd betolta makkját a lány szájába. Ez már ismerős terep volt Éva számára: a szopást az erősségének tartotta, és eddigi partnerei sem panaszkodtak, sőt, látható élvezettel kérték ezt tőle újra meg újra. Könnyedén engedte torkára a férfi makkját, és finoman, ereit ajkaival végigsimítva bólogatni kezdett rajta. 
– Szopjál! – lépett közelebb a férfi, farka máris tövig szaladt a lány torkába, ki is töltötte teljesen. Orra hozzáért a férfi alhasához, fogait igyekezett távol tartani a vastag szerszámtól. Lendületesen szopott, úgy, ahogy igazán ki akart elégíteni egy férfit: kíváncsi volt, meddig fogja bírni.
A Dom a hajába markolt, annál fogva húzogatta farkán a lány fejét. Dákóját herékig erőltette a lány szájába újra meg újra. Éva nyála lucskossá és csúszóssá nedvesítette a mereven ágaskodó falloszt: eszébe jutott, hogy még egyik partnere sem szopatta ilyen keményen soha.
– Simogasd magad! – parancsolta a férfi, mire Éva keze a puncijára simult kitárt combjai között. Egyik kezével széthúzta csiklóján a bőrt, másikkal vadul körözött 
Rég nem érezte magát már ennyire beindultan. Nagy hatással volt rá a titkos helyzet, amiről sem a barátai, de főleg a vőlegénye nem tudhattak: hogy a szakmájában minta precizitással és megbízhatósággal dolgozó, szolid, pályakezdő ügyvédnő egy ismeretlen szálloda ismeretlen szaunájában térdelt, mint egy olcsó kis kurva, és egy eddig ismeretlen férfi uralta a száját vad szenvedéllyel. Puncijából majdhogynem ömlött a nedvesség, elárasztotta a csiklóját, és csöppent belőle izzadságával együtt a szauna forró fapadlójára is.
A férfi mély nyögésekkel élvezte a szopatást, keményen kúrta a lány száját, mintha tényleg csak egy olcsó kis kurva vagy éppen egy guminő lett volna. Éva már alig kapott levegőt, a szauna fülledt levegője igazi kihívásként tálalta ezt a fülledt menetet, ezért nagy megkönnyebbülés volt, amikor a férfi kihúzta a farkát a szájából, és egészen közelt hajolt az arcához:
– Bírod még? Kapsz levegőt?
– Igen... Uram! – vágta rá zihálva a lány, mire a Dom mosolyogva válaszolta:
– Akkor folytassuk! Kis kurvám... – És Évát szinte hidegzuhanyként érte, hogy újdonsült Gazdája jókora nyáladagot csorgatott szájából a lány pihegő ajkai közé. A folyadék kellemesen nyúlós volt és hűvös: jól benedvesítette a férfi farkát, amit most visszatolt a lány ajkai közé.
Az újabb ingertől Éva megremegett, és ott a padlón, az ismeretlen Dom farkával a szájában el is élvezett.
– Ez az... – nyögte a férfi, és még keményebben húzogatta a lány fejét a farkán. – Imádod a faszt, mi?
És Éva valóban imádta a faszt. Odavolt érte, odavolt a keménységéért, a rajta feszülő bőr lágyságáért, odavolt a nyögésekért, amiket a pasikból az ajkaival kicsalt. De azért is odavolt, ahogy ez a férfi vad, állatias módon tette magáévá a száját. A remegés újra meg újra végigszántott a testén a csiklójától a feje búbjáig: ha a férfi nem tartotta volna szilárdan a fejét, fel is billent volna térdelő helyzetéből.
A Dom csak párat lökött még, aztán kirántotta Éva szájából a nyáltól tocsogó farkát.
– A melledre – tört ki belőle, és Éva engedelmesen összefogta és tálcaként kínálta a férfi elé hatalmas keblét. Közvetlen közelről figyelte a vöröslő makkot, amin a Dom kettőt rántott még, aztán lövellni kezdett. Az ondó nagy foltokban terítette be a lány melleit.
– Ez az... – nyögte a férfi mély, szinte tapintható megkönnyebbüléssel. Éva mosolyogva fogadta összefogott kebleire a spermát: orrát elárasztotta a jellegzetes illat, amitől a nyála még jobban megindult a szájában.
Mikor a férfi teljesen kiürült, zihálva hátralépett és kinyitotta az ajtót. A gőz valósággal kiömlött a folyosóra, a kinti hűvös levegő megbizseregtette Éva izzadt testét. A lány lenézett spermával és verítékkel fedett melleire. Eddigi kalandjaival ellentétben a Dom ondója most nem kezdett rászáradni bőrére, a szauna gőze és a keblein gyöngyöző izzadság folyamatosan nedvesen tartotta a fehér folyadékot, sőt, kissé oldani is kezdte. Éva mosolyogva, nagy körökkel kente szét az ondót a mellein, mintha csak testápolóval frissítené fel a testét. A fehér nedv teljesen eloszlott gömbölyű mellein, és izzadtságával együtt csöppent le a mellbimbójáról a meleg fapadlóra.
– Ilyen szolgálatra gondoltál? – kérdezte a lány boldog mosollyal.
– Kezdetnek megteszi – felelte a dom. – Most gyere!
Kezét nyújtva felsegítette a lányt, és maga után húzta a folyosóra. A zuhanyzó pontosan a szauna ajtaja előtt volt: beléptek, és a férfi megindította a csapot. Langyosra állította a vizet, és apró köröket leírva öblítette le a lány nyakát, mellét, hasát és hátát. Éva az arcát is a vízsugár alá tartotta, és két tenyerével mosta le róla a verítéket, és élvezte, ahogy a lecsorgó víz egész testét megtisztítja.
– Lám, lám... – merengett a Dom, s ujjaival végigcirógatta újdonsült rabszolgája bőrét, beletúrt csapzott hajába. – Még csak most ismerkedtünk meg, de máris megjelöltelek a spermámmal meg a vizeletemmel. Mint egy szukát a kan. Ilyesmire gondoltál, amikor megkerestél?
– Igen – jelentette ki a lány szemlesütve. – És nagyon... nagyon élveztem!
– Helyes – felelte a Dom, és elzárta a vizet. – Hétvégén találkozunk. És jobb, ha készülsz, mert kegyetlenül meg foglak baszni.
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sniffany ·
Még mindig nagyon képszerűen írsz. :) Lelkem szűzies kis szegletének amúgy az "ismerkedős" rész volt a legkellemesebb, amikor felolvasott Évának a dossziéból. :D "Vagy térjen vissza a biztonságba, vőlegénye ölelő karjai közé a kis lakásukba, és nézze vele a pasi kedvenc sorozatát ma este is? Biztos van otthon egy behűtött sör, rendelhetnének kínait, és lelkiismeret-furdalása sem lesz másnap. Nem is tudódhat ki róla semmilyen mocskos kis részlet, biztonságban élhet élete végéig." - meg ez, ez nagyon emberi érzésekkel teli jelenet.
Pavlov ·
Köszönöm! Igyekeztem plasztikus, perverz, ugyanakkor mindenkiben benn lévő emberi érzéseket megragadni.

Pavlov ·
Ha bejött a történet, ajánlom figyelmetekbe a teljes könyvet: https://www.smashwords.com/books/view/1047424

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: