Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Balatonkenese a csücsökben van ahogy a helyiek nevezik. A falu szépen fejlődik, a szép épületek,...
Sopron a hűség városa az ominózus népszavazáson a polgárok a Magyar hon mellett döntöttek...
Nedves volt, bár leginkább az izzadtságtól. Rutinosan kezdtem nyalni. Emlékeztem rá, hogy...
A lábaim ösztönösen felemelkednek és szétnyílnak neki. A hímvesszője visszatér az őt megillető...
A lány elkapta a tekintetét és a nő felé fordulva, arcát annak mellkasának nyomva esdekelni...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Igazad van, rákerestem. A sopr...
2023-12-07 11:04
Balber: Szia Vinzso, várható még folyt...
2023-12-07 08:27
laci78: de, fenn van legalább egyszer...
2023-12-07 08:13
Dávid Juhász: Kíváncsi lennék az olvasók rea...
2023-12-07 08:07
Dávid Juhász: Természetesen igen, de már más...
2023-12-07 08:06
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érte bármit

Vettem egy mély levegőt, lehunytam a szemem, szétnyitottam nedves, vörös ajkaimat és
kissé félrehajtottam a fejem. A férjem a száját az enyémre tapasztotta. Mint korábban már annyiszor, csókunkon keresztül most is szeretetet, szenvedélyt és vágyat cseréltünk.
 
Ez a csók mégis megrendítőbb és szebb volt mint a többi, mert ez volt az utolsó.
Vonakodva törtük meg ölelésünket, mégis közös vágyunk volt arra, hogy előrelépjünk a házasságunk végső kiteljesedése felé. A karcsú csípőmön viselt arany pántot leszámítva teljesen meztelen voltam. A férjem elkezdett a vastag farúdhoz kötözni. A kötél igazából teljesen felesleges volt. Hajlandó voltam rá - sőt, alig vártam- hogy megtegyem ezt érte. Ennek ellenére lényeges volt a konvenciók követése és tudtam hogy megkötözött testem látványa fel fogja izgatni. A kötelet a felsőtestemre tette, közvetlenül a nagy melleim alá. Kétszer átvetette a bordaívemen és a felkaromat az oszlophoz szorította vele. Élesen levegő után kaptam amikor meghúzta és megcsomózta a kötelet. A durva kender mélyen a bordáim közé fúródott és rendkívül fájdalmas volt.
Hátratettem a kezeimet az oszlop mögé, a férjem pedig egy második kötéllel megkötötte a csuklómat. Próbaképpen megfeszítettem az izmaimat, tesztelve a kötéseket. Stabilan tartottak. Jól jönnek, ha a bátorságom esetleg cserbenhagyna. De nem fog.
 
A férjem felemelt egy vörös fémdobozt. Kinyitotta és a tartalmát a lábamnál lévő fakupacra öntötte. A benzingőz csípős aromája megcsapta az orromat, táplálva a vágyamat. Rámosolyogtam a férjemre, ő pedig megcsodálta feszes testemet. Kicsi nő vagyok -alig több mint öt láb magas-, de a méretemhez képest elég nagy, kívánatos melleim vannak. A mellbimbóim rendkívül érzékenyek, a legkisebb érintésre, a legfinomabb erotikus ötletre vagy javaslatra is reagálnak. Jelen pillanatban szinte fájdalmasan kemények voltak és ez nem kerülte el imádó férjem figyelmét. Néztem ahogy tekintete végigfut kemény hasamon és pillantása végül a szépen nyírt barna szeméremszőrömre téved. Bizonyára itt is nyilvánvaló volt a vágyam, mert mirigyeim túlóráztak, hogy benedvesítsenek egy olyan szexuális aktusra, amire sajnos soha nem kerül sor.
 
Alicia felvette a pozíciót: letérdelt közvetlenül a férjem elé. Így örömet szerezhet neki anélkül, hogy akadályozná égő testem látását. Ő lesz az utódom, aki kielégíti a férjem szükségleteit, ha én már nem leszek. A férjemmel együtt választottuk ki őt és most láttam, hogy bölcsen választottunk. Nagyon fiatal volt, de fiatalsága ellenére jól megértette kötelességeit és felelősségét.
A férjem meggyújtotta a gyufát. Lehunytam a szemem és alig leplezett türelmetlenséggel vártam a lángokat. Annyira vártam erre a tökéletes pillanatra… Hangos “shussshh”-t hallottam és hirtelen levegő kezdett áramlani a hűvös, meztelen bőrömön, ahogy a benzin lángra lobbant. Először nem éreztem a meleget, de tudtam hogy közeleg. Szétnyitottam a combjaimat hogy üdvözöljem. Újra kinyitottam a szemem és két dolgot láttam, ami örömet okozott: egyrészt a ragyogó, narancssárga-fehér lángokat, amelyek végigszáguldottak a fakupacon, tehetetlen testem felé, másrészt a férjem ágaskodó hímvesszőjét, ami Alicia szájában tűnt el. A legcsekélyebb féltékenységet sem éreztem. A párom kéjes öröme volt számomra a legfőbb. Nem tudtam többé megadni neki a test eksztázisát; ez volt most Alicia feladata. De felajánlhattam neki fájdalmam örömét. Meg tudom adni neki azt az örömet, hogy nézhet egy nőt, aki szenved és kínok között hal meg. Meg tudom adni neki azt az örömet, hogy nézheti ahogy lassan halálra sülök. Ha féltékenység, akkor legfeljebb Alicia lehet féltékeny rám.
 
A lángok lassan közeledtek felém. A fa friss és kicsit nedves volt, ami azt jelentette, hogy tovább fogom bírni. De egyben nagy füstöt is jelentett. Fuldokolni és köhögni kezdtem. Kényszerítettem magam, hogy nyugodt maradjak. És végre… végre! Megéreztem a lángok édes, gyengéd csókját a húsomon. A tűz természetesen a lábujjaimat érte el először. Ott éreztem először: vakító fehéren izzó fájdalom a végtagjaimban, gyorsan felfelé haladva.
 
A lángok elkezdték simogatni kicsi, finom lábaimat. Éreztem, hogy sülni kezd bennük a hús és az izom. Sikoltoztam. Nem tudtam magamon uralkodni. Elkötelezett voltam és nem akartam abbahagyni, de a fájdalom óriási volt. Sokkal rosszabb, mint amire számítottam. Lenéztem és láttam, hogy a lábaim feketék. Próbáltam arrébb mozdítani őket a fakupacon, de hiába: a lángok mindenhol ott voltak. A férjem tekintete soha nem hagyta el a lassan elégő, elkínzott testemet. Elég jól ismertem ahhoz, hogy olvassak az arckifejezéséből. Alicia profi szolgálata a kéjének csak egy töredékéért volt felelős. A többi a látványomból fakadt: szorosan megkötözve, verejtékezve görcsösen vonaglottam a fájdalomtól, ahogy a lángok lassan felkúsztak formás lábaimra. Hajam szorosan az arcomra tapadt és visítottam, de sikolyaim hangja elveszett a lángok növekvő morajában.
 
A tűz hihetetlenül hevessé vált. Éreztem ahogy a lábikráim megsülnek, megégnek, majd elszenesedett törmelékké hullanak szét. A lángok agresszíven fejtették le lábaimról a húst. Tudtam hogy a térdem alatt a csonton kívül más nem maradt, de a tűz egyik szépsége abban rejlik, hogy kiégeti a sebeket, ahogy csinálja őket. Nem volt vérzés. Alig kaptam levegőt. A fájdalomhoz hasonlóan a füst is elsöprő volt, de már csak egy kicsit kell még eszméletemnél maradnom, hogy lássam férjem arckifejezését, ahogy beleélvez az új felesége szájába...
 
A lángok magasabbra emelkedtek és elnyelték a combomat. Egy pillanat alatt eltűntek az erős, karcsú izmok, amelyeken évekig dolgoztam. Orrom megtelt saját égő húsom fanyar bűzével. Azután eljött a várva várt pillanat: a lángok megérintették a nemi szervemet. Egy pillanat alatt kiirtották a szeméremszőrzetemet. Kíntól és élvezettől ziháltam, amikor a puncim sülni kezdett. Ugyanebben a pillanatban a tűz átégette a kötelet, ami a csuklóimat fogta össze a hátam mögött. Kezeim előrelendültek, de eszembe sem jutott a menekülés. Ami egyébként is lehetetlen lett volna, mert a testem felét már elemésztette a tűz. Az ujjaim megtalálták a csiklómat és erősen megnyomtam… csak egyszer. Ez volt minden, amire szükségem volt. Kirobbanó orgazmust éltem át, miközben a szeméremajkaim megfeketedtek és elégtek. Ekkor a lábaim összeestek és csak a kötél tartotta a törzsemet. Vettem egy mély levegőt… több füstöt mint levegőt… és éreztem hogy közeledik a sötétség. “Még egy pillanat, kérlek Istenem…” -könyörögtem magamban. A füstködön keresztül láttam, hogy a férjem nagyon közel van az elélvezéséhez. A pillanat megfelelő volt. Elérkezett az idő. A kötél elpattanva megadta magát és a törzsemet a háborgó lángok közé ejtette. A tűz megnyalta a hasamat és a melleimet. Hatalmas melleim felforrtak és szétrepedtek. Hangtalanul gurguláztam és haldokolni kezdtem. És ekkor megláttam a tökéletes gyönyört a férjem arcán, miközben Alicia készséges torkába lövellte spermáját. Tudtam (ahogy azt csak egy feleség tudhatja), hogy ez volt a legnagyobb orgazmusa, amit valaha átélt. Hálásan lehunytam a szemem és megengedtem magamnak a jól megérdemelt pihenést.
Hasonló történetek
7344
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6966
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: