Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erotikus Kalandjaim - 4. Rész: Bódulat

Már fél év eltelt azóta, hogy agyon vertek. Ahogy anno beindult a sors, a verés után úgy hagyott alább. Lassan már hat hónapja nem értem nőhöz, és semmi érdekes kalandot nem éltem át. Kezdett az életem megtervezhető lenni, és kicsit élveztem ezeket a nyugodt hétköznapokat, amik tanulással teltek. A hétvégéket - akármennyire is furcsa - hétvégi munkával töltöttem. Szép kis összeget tudtam felhalmozni, szinte semmit nem költöttem el a befolyó pénzből. Lídia két héttel később új pasit talált magának, - aki sokkal izmosabb, és magasabb nálam - Rékával pedig azóta nem beszéltem.

Fél esztendő, szinte felfogni is képtelen voltam, ahogy ott gondolkoztam az ágyamon, a plafont bámulva. Most hogy véget ért az iskola, nem sok kedvem volt nyári munkát nézni, ezért csak lazítottam a pihe-puha ágyamon. Unatkozni elég unalmas dolog. A telefonomért nyúltam, ami ott hevert az éjjeliszekrényemen. Felkaptam a fülessel együtt, amit azonnal bedugtam a fülembe, és elindítottam a zenelejátszót. Véletlen sorrend alapján, Green Day-től a "Warning" szám kísérte gondolataimat. Utána a System of a Down-tól az "Sugar" sikított a füleimbe.

A zene ritmusa, cselekvésre késztetett. Felültem az ágyra, és írtam egy SMS-t Sanyinak.
'Tső bro, okozunk valamit?' Fél perc elteltével érkezett a válasz.
'Nope' Hát ez kedves, gondoltam magamban. Még írtam pár havernak, fele nem válaszolt, a többiek pedig nem értek rá. Úgy tűnik, az utóbbi időkben eléggé elhanyagoltam a kapcsolataimat.
Valamit okoznom kell! Felkaptam a cuccaimat, és sétálni indultam.

A kilátóról csúnya emlékeim vannak, de azért a bunyó lelki nyomai nem fognak visszariasztani a kedvenc helyemtől. Felmásztam, és az embereket bámultam. Mindenki tartott valahová. Nagyon úgy néz ki hogy csak én nem tudom merre visz az út. A fülhallgatón át, szép lassan, Green Day "Wake me up when september ends" bontakozott ki. Csak suhantam, élvezkedve a gyönyörű dal hullámain, mikor eszembe jutott Líd. Olyan jó lenne újra hallani azt a kis édeskésen sikamlós hangját.

Körülbelül fél órát töltöttem még a kilátón, aztán lemásztam, és elindultam hazafelé, de megpillantottam egy lányt, akit éppen pár rossznak tűnő fickó állt körbe. Elindultam feléjük, és éppen akkor kevert le az egyik csávó egy pofont a csajnak. Gondolkodás nélkül rohanni kezdtem - mert egyszer élek, miért is ne? - és behúztam egyet a srácnak. Ekkor jöttem csak rá, hogy Rékának segítek, - igen, annak a Rékának - és éppen az ex pasijának húztam be egyet. Egyedül akartam kiállni négy, kigyúrt, félelmetesnek tűnő alak ellen. Az emlékek abban a pillanatban felelevenedtek. Ekkor rámugrott Bicska, - akinek arcvonásai, de leginkább a nyakában lógó Bicska nyaklánc félesége, segített beazonosítani - és földre tiport. Teljesen ugyanaz a szitu, mint a múltkor. Hogy lehetek ekkora barom? - Ne válaszolj, költői kérdés volt - Egyszer mozdulok ki, és akkor is megszívom, na szép. Vártam a következő ütéseket, de leginkább a múltkor elmaradt bicska érintését, de meglepetésemre megtorpantak.
- Ezt most megúsztad, de legközelebb kinyírlak! - Hallottam vérszomjas kiáltását Bicskának. Mi történik itt? Hogy-hogy megúszom? Miután pár méterre elszaladtak, feltápászkodtam, és Réka felé fordultam, tekintetünk összeütközött.
- Jani, én... - Kezdett bele a mondandójába, mikor rájöttem, hogy nem az én nevemet mondja. - nagyon sajnálom!
- András - Javítottam ki, és a képébe mosolyogtam. Ez most komoly? Csak így elfelejtett egy pippantást?
- Úristen - Mondta, és a szájához kapta a kezét - Hát Te élsz? - Ekkor a nyakamba ugrott, és szorosan átölelt. Mégis mi a faszt gondolt, hogy meghaltam? Bár azóta nem beszéltem vele, mivel féltem, hogy ha visszaírok az üzeneteire, az Exe megkeres, és kinyír. Most már nem kell üzenetekre válaszolnom, hogy ez megtörténjen!
- I-i-igen - Súgtam a fülébe bizonytalanul. Már egy kis időre el is felejtkeztem arról, hogy valami miatt elszaladtak azok a gyökerek.
Hátra akartam nézni, de Réka nedves, vérző ajkai tapadtak az enyéimre. Ösztönszerűen lehunytam a szemem, és élveztem a pillanatot.

Később, óvatosan - kíváncsiságomat szidva - elhúztam a számat, és hátra lestem. A látványtól szó szerint lefagytam. Lídia, és pár barátnője közeledett felénk, távol mögöttük pedig két rendőr, akik épp most kanyarodtak el egy másik utcába. Valószínűleg ezért futottak el, és talán még az a szerencsém, hogy nem vették észre az itt folyó dolgokat a zsaruk, nem lett volna most kedvem ilyen dolgokba belefolyni. Bár kitudja, lehet jobb lenne hozzájuk fordulni, még mielőtt Bicska lesújt. Lídiával egyszerre pillantottunk egymás szemébe. A régi rajongás, mintha fellángolt volna, hatalmas tüzet táplálva belül.
Előző részek
2647
A második rész folytatása.
Sajnos ez a rész NEM tartalmaz Szex jelenetet, stb...
Hasonló történetek
4152
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3704
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: