Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erkölcsök

Darla a vendéglő ablakából figyelte a szállodát, miközben reggelizett. Elég jól ismerte a környéket, mivel tevékenységei gyakran hozták ide. Noha ebben a szállodában még soha nem dolgozott, semmi sem tűnt gyanúsnak. Az emberek bejelentkeztek, kijelentkeztek, jöttek és elmentek. Úgy tűnt, senki sem ácsorog és figyel mint ő.
Darla persze nem tudta, hogy észrevenne-e egy rendőrségi megfigyelést. Csak jó ötletnek tűnt az előzetes terepszemle. Korábban távozott néhány munkahelyről, mert úgy érezte hogy valami nem stimmelt. Talán megmentette az életét, talán nem. Mindig izgatta a rituálé, hogy bemenés előtt megnézte a helyet. Egyrészt előre feltüzelte arra, hogy mit fog tenni, másrészt emlékeztette a vállalt kockázatra. És ez a kockázat legalább akkora teher volt, mint maga a tett.
Majdnem itt volt az idő. Összeszedte a holmiját és elindult a szállodába. Megtalálta a szobát, ahová jönnie kellett és bekopogott. Karen kinyitotta az ajtót és intett Darla-nak hogy jöjjön be.
-Örülök, hogy látlak Darla! Éppen időben jöttél! Riley már itt van és nagyon izgatott, hogy veled dolgozhat. Érzem hogy ez nagyszerű forgatás lesz!
Karen megmutatta Darla-nak, hová tegye a kabátját és bekísérte a hálószobába. Egy fiatal nő ült az ágyon. A szoba falainál körben kamerákat és lámpákat helyeztek el.
– Darla, ő itt Riley! Riley, Darla! Hagyom, hogy ismerkedjetek egy kicsit azután kezdhetjük is. Rendben?
-Helló! Darla vagyok. Karen azt mondta hogy ez lesz az első alkalmad. -mondta Darla és leült Riley mellé az ágyra.
-Szia! Igen, még soha nem csináltam ilyesmit.
-Hát én már sokszor, de nagyon várom hogy veled csinálhassam. Feszült vagy?
-Egy kicsit. Nem tudom, mit tegyek. És izgatott is vagyok.
-Az jó... én is felizgultam. Ne aggódj, megmutatom mit kell tenned! Megkérdezhetem, hány éves vagy?
– Két hónapja töltöttem be a tizennyolcat. Mutassak igazolványt?
– Nem, dehogy is! Én húsz éve voltam tizennyolc. Szerintem Karen készen áll a kezdésre.
Karen és egy másik nő lépett be a szobába és csendesen a párra kezdték fókuszálni a kamerákat.
-Oké… húúúú... Szóval levetkőzzek?-kérdezte Riley és olyan mozdulatokat tett, mintha le akarná húzni a felsőjét.
– Ne! Kezdjük lassan és hagyjuk, hogy magától megtörténjen!
Darla gyengéden simogatni kezdte Riley-t, majd nagyon finoman megcsókolta. Riley először félénken, majd határozottabban csókolta vissza. A lány próbaképpen Darla mellére tette a kezét. Darla lassan kigombolta a blúzát, lenyomta a melltartóját, majd Riley kezét a csupasz mellére helyezte és ott tartotta. Innentől kezdve minden természetes módon történt. Karen és Jenn az ágy körül mozogtak és különböző szögekből vették fel ahogy Riley és Darla felfedezték egymás testét.
Darla és Riley a jelenet után elfogyasztott egy könnyű ebédet miközben a Karen által kölcsönadott köntösöket viselték. Karen láthatóan nagyon elégedett volt a közös jelenettel. A legjobbnak nevezte, amit valaha forgatott. Azt javasolta, készítsenek még egy felvételt. Előkészített néhány szexjátékot és ötleteket hozott fel. Riley ezúttal sokkal magabiztosabb volt. Agresszíven átvette a vezetést, Darla pedig magát elengedve követte őt.
Darla lezuhanyozott és felöltözött. Megvárta, amíg Riley is befejezi az öltözködést. Szerette volna megkapni a pénzét és elszabadulni, de úgy érezte, jobb lenne ha Riley-val együtt fizetnének neki. Riley kijött a fürdőszobából és megölelte Darla-t. Karen odajött és kotorászni kezdett a táskájában.
-Hát lányok, ez fantasztikus volt! Már csak ez van hátra…
Kihúzott egy kis tokot a táskájából és kinyitotta. Belül egy rendőrjelvény volt.
– Karen Burns nyomozó, erkölcsrendészeti osztály. A társam Jennifer Long nyomozó. Ti ketten le vagytok tartóztatva obszcén, szexuális tartalmú anyagok készítése miatt!
A tárgyalás nem tartott sokáig. Karen beszámolt a kezdeti találkozásairól Darla-val és Riley-val, amikor megegyeztek, hogy pornográf videót készítenek. Lejátszották a találkozókról készült felvételt. Darla és Riley is beleegyezett, hogy filmen rögzítsék őket egy másik nővel való szexuális kapcsolat közben és ezért fizetséget kapnak. Ezután a közös jeleneteik videóját vetítették le. Bírósági szemszögből sima ügy volt. A védelem szánalmas volt. Az ügyvéd néhány homályos kérdést tett fel a csapdával kapcsolatban és rámutatott, hogy egyik nőnek sincs büntetett előélete. A bíráknak mindössze néhány percbe telt a döntés meghozatala. Darla és Riley minden vádpontban bűnös. Ítéletük áramütés általi halál, amit még aznap végrehajtanak. Ezzel a két nőt megbilincselték és egy cellába vezették.
Darla magához szorította Riley-t és próbálta vigasztalni.
– Nagyon sajnálom, hogy belekevertelek ebbe! -mondta.
-Csak magamat okolhatom. Tudtam, mit csinálok. Mindenesetre örülök, hogy veled lehetek. Tudod, hogyan fogják csinálni? Úgy értem….. a megölésünket…
Darla utolsó gimnáziumi évében az egyik osztálytársát rajtakapták, amint szexuális kapcsolatot folytatott az egyik tanárával. Mindketten villamosszékbe kerültek. Az osztály többi diákjának szemtanúként kellett jelen lennie a kivégzésen. Egyféle nevelő célzatú erőfeszítés volt, hogy helyes viselkedésre ijesszék őket. Darla-nak nagyon is jó elképzelése volt arról, hogy mi vár rájuk.
– Riley… biztos, hogy tudni akarod?
-Igen! Mondd el! Úgy könnyebb lesz!
Darla elmondta neki. Riley szeme tágra nyílt miközben az idősebb nő leírta neki az eljárást. Alig tudta elhinni, hogy hamarosan ki lesz téve mindennek. Átkarolta Darla-t, és magához szorította. Azt suttogta:
-Nagyon félek... nem akarok meghalni! Szeretnék valami jót érezni, mielőtt elmegyek!
Darla megértette és osztotta a lány igényét. Szó nélkül lehúzta Riley rabruháját és kibújt a sajátjából.
Fél órával később Darla a priccsen feküdt és átkarolta Riley-t. A ruhájuk a cella padlóján hevert. Úgyis meztelenek lesznek a kivégzés alatt, ezért nem volt okuk újra felvenni őket. Hallották, hogy a csapat a folyosón a cella felé jön. Eljött az idő. Riley fülébe súgta:
-Ne feledd hogy ne mutass semmilyen félelmet! Azt akarják!
Riley bólintott és egymás mellett álltak, kézen fogva, amikor a csapat bejött a cellába. Darla kicsit meglepődött, amikor látta, hogy Karen és Jenn is köztük vannak. Riley büszke testtartást vett fel és kihívóan odavetette az őröknek:
-Én kész vagyok rá… ti is készen álltok, hogy megadjátok nekem?
Karen ezen kissé elmosolyodott. Pont ezt várta Riley-tól. Darla szabad kezével felemelte az egyik telt mellét és az őrök felé tartotta.
– Van elég nafta hogy ezzel boldoguljon?
– Semmi gond nem lesz Darla! A melleid remekül megsülnek majd a szajha játszótársad mellett. A pároddal együtt forduljatok meg és ereszkedjetek négykézlábra!-mondta Karen.
Darla és Riley letérdelt. A lány kuncogott, és egy kicsit megriszálta a fenekét amikor felemelte. Darla követte: lehajtotta a fejét és széttárta a lábát. Jenn letérdelt a pár mögé, míg a csapat többi tagja a két elítélt nő körül foglalt állást. Jenn felvett egy pár latex kesztyűt, egy kis síkosító gélt nyomott az ujjaira és először Riley záróizmát kente be. Az anális elektróda egy kis hosszúkás fémtojáshoz hasonlított, amelynek vaskosabb végéből egy rövid vezeték nyúlt ki. Riley teátrálisan felnyögött, miközben a rendőrnő lassan teljesen benyomta a végbelébe az elektródát. A kilógó drót úgy nézett ki, mintha egy farok lenne a lány popsiján. Azután Darlán volt a sor. Jenn behelyezte az elektródát, miközben Riley-t talpra állították és megbilincselték a csuklóit. Miután a fémtojás Darla-ban is szilárdan ült, két rendőr őt is felhúzta és megbilincselte. A két nőt kivezették a cellából a kivégzőkamra felé.
A kamrában három villamosszék állt egy sorban egy nagy, tükrös ablakkal szemben. Nagyjából olyanok voltak, mint amilyet Darla egykor látott. Lakkozott fából készültek, nehéz pántok lógtak róluk és az ülésük elől mélyen bevágott volt.
– Foglaljatok helyet lányok!
A két nő leült a székére. Riley kicsit ficánkolt, hogy egészen hátracsússzon az ülőlapon. Két őr letérdelt előtte és a bokáját a szék oldalán szíjazták. Darla magától tárta szélesre a lábait, és behelyezte a bokáját a tartókba amelyekhez rögzíteni fogják. Riley Darla felé fordult és kuncogott. A csapat gyorsan és hatékonyan dolgozott. Darla most már kicsit zihált. A kivégzése ezúttal nem csak egy lehetőség volt, hanem bizonyosság. Meglepte -és kissé elborzasztotta-, hogy izgatja a dolog. A közelgő végzetétől való félelem jobban felizgatta szexuálisan, mint bármi amire emlékezett. Úgy tűnt, Riley ugyanígy éli meg: a lány mellbimbói kemény csúcsként meredtek előre keblein.
–Izgató, ugye? Nézd! Képzeld el, milyen előadást fog látni a közönség! -mondta neki Darla és a tükröző felület megfigyelőablak felé intett fejével.
A tükörben látták hogy lábuk szélesre van tárva és akadálytalan a rálátás a puncijukra. Riley ismét felkuncogott:
– Kíváncsi vagyok hogy felveszik-e. Remélem felvettek bennünket a cellában!
Levették róluk a bilincseket, majd csuklóikat a székek karfáira rögzítették. Szíjakat kerültek a felkarjukra, majd közvetlenül a csípőjük fölé. Mindketten teljesen mozgásképtelenné váltak a székekben. Darla kísérletképpen megpróbált szabadulni, de a legkisebb mértékben sem tudott megmozdulni. Eszébe jutott régről a fiú és a tanárnő. Hogyan feszült a testük a köteléküknek miközben az áram átjárta testüket. Hamarosan ez fog történni velük is.
Karen Darla, Jenn pedig Riley elé térdelt. Karen feltartotta a hüvelyelektródát, ügyelve arra, hogy Darla alaposan megnézhesse és géllel kezdte bekenni. Amikor Riley meglátta az elektródáját, kuncogni kezdett:
– Kaphatok nagyobbat? -kérdezte.
-Én is nagyobbat kérek! -jegyezte meg Darla.
Az idősebb nő figyelmét azonban nem kerülte el Riley hangszínének változása. A lány a látszólagos könnyedsége ellenére most határozottan félt. Riley eltúlzottan kéjes nyögést hallatott, amikor az elektródát belecsúsztatták a hüvelyébe. Darla sem maradt el tőle színjátszásban.
Karen figyelme Darla mellbimbóira fordult. Kicsit játszott velük mielőtt géllel kente volna be őket. Jenn ennél továbbment Riley-vel: a szájába vette a lány egyik hegyes mellét és erősen szopni kezdte. Riley lélegzete elakadt. Karen egy kis fémcsészét illesztett Darla jobb mellbimbójára. A csésze szorosan a bimbóhoz szívta magát. Egy vezeték húzódott ki belőle. Egy másik elektróda került a bal mellbimbójára. Karen próbaképpen elég erősen meghúzta a vezetékeket ahhoz, hogy felemelje Darla melleit. A csészék szorosan tartottak. Jenn az első elektródát Riley jobb mellbimbójára illesztette. A csésze alig takarta el a lány nagy bimbóudvarát. Riley felnyögött és ökölbe szorította a kezét az érzéstől. Amikor a második elektródát rögzítették rá, halkan azt zihálta:
– Csináld! Csináld már! Nem bírom tovább!
A félelemtől és az izgatottságtól az összeroppanás közelében volt.
Karen és Jenn hátralépett, hogy megcsodálják munkájukat. Darla tudta, hogy ez az utolsó alkalma arra hogy a lányhoz szóljon.
-Riley! Nézz ránk a tükörben! Izgató, nem? Gondolj az emberekre, akik figyelnek minket!
Riley magához tért valamennyire.
– Igen Darla…. Lefogadom, hogy erősen fogod majd rázni a melleidet. Remekül fogsz kinézni!
-Utolsó szavak lányok!-mondta Karen.
Jenn elővett egy pár piros gumigömböt és felmutatta őket. Darla Riley-ra nézett:
-Ez lesz az utolsó közös előadásunk. Utána örökre együtt leszünk. Találkozunk odaát!
– Versenyezzünk, ki ér oda előbb! -felelte Riley.
A gumigömbökkel kipeckelték a szájukat. Riley és Darla folyamatosan egymásra néztek, miközben a vég előtti utolsó másodpercre vártak. Karen és Jenn egyértelműen elhúzták a dolgot, hogy megízleljék áldozataik félelmét. Azután elkezdődött. Darla bizsergő, szúró érzést érzett a mellbimbóiban és a puncijában. Fájdalmas volt, de nem túlzottan. Odanézett, és látta hogy Riley tágra nyitotta a szemét. Darla mosolyogni próbált a szájpecek körül, és megpróbálta átadni a gondolatot, hogy ő most élvezetet tapasztal. Úgy tűnt hogy Riley felfogta. Darla kismedencei régiójában melegség kezdett növekedni. Lassan nőtt és épült, mígnem egy erőteljes orgazmus hasított át a nőn. Nekifeszült a szíjainak és néhány elfojtott kiáltást hallatott. Látta Riley eltorzult arcát, és tudta hogy a lány is ugyanezt tapasztalja. Az érzés a mellbimbóiban egyre erősödött…. mintha valami forróság szorítaná össze őket erősen. A puncijában és a fenekében csípést érzett. Újra elélvezett, ezúttal még erősebben. Úgy tűnt hogy Riley elveszett az érzésben: a lány szemei félig csukva voltak, nyakát hátrahajlította és a fejét dobálta. Időnként szorosan összeszorította a szemét, és felkiáltott a kéjtől.
Darla úgy érezte, mintha mellbimbója lángokban állna…. és az érzés átterjedt a mellére. Érezte hogy a puncijának és az ánuszának izmai összeszorítják az elektródákat. Olyan volt, mintha forró tűk milliói szúrták volna át. Ennek ellenére hatalmas hullámokban jött rá egy újabb orgazmus, amiről már nem tudta eldönteni, hogy fájdalom vagy a kéj miatt. A rajta átfolyó áram tovább erősödött. Riley a kötelékeinek feszült és a fejét rángatta. A haja röpködött, és szájpecek ellenére folyamatos sikolyait lehetett hallani. A nyála kifolyt a gumigömb mellett és lecsorgott remegő, szexi mellére.
Darla teste remegni kezdett, ahogy izmai önkéntelenül összehúzódtak a rajtuk átszáguldó áramtól. Észrevette, hogy a mellbimbóiból gőzölgő folyadék szivárog. Az egész teste lángokban állónak tűnt. A látása elhomályosodott. Épp csak ki tudta venni, hogy Riley a mellette lévő székben vonaglik. A lány hátravetette a fejét és minden izma a lehető legnagyobb mértékben megfeszült. Elfojtott üvöltés tört ki belőle, majd a feje előrezuhant. Eszméletlen volt, de teste még mindig táncolt az áram miatt.
Darla eltompulva regisztrálta Riley elhunytát és sikerült némi hálát éreznie azért, hogy a lány már nem szenved. Az ő gyötrelme csak néhány perccel tartott tovább tartott, bár sokkal hosszabbnak érzékelte. A köd egyre sűrűsödött a szeme előtt és a hangokat valami folyamatos zúgás kezdte elnyomni. Néhány másodpercig azt képzelte, hogy hallja amint Riley hívja, és azt mondja neki hogy siessen és érje utol. Azután semmi. A feje lebillent, miközben teste tovább rángatózott a székben.
Karen és Jenn még néhány pillanatig élvezték a két bűnözõ látványát, majd lekapcsolták az áramot. A párból lustán szállt fel a gőz. Riley szemei kifordultak és hihetetlen gyötrelemről árulkodtak. Darla szemei félig csukva voltak, a mellbimbóiból folyamatosan csöpögött a folyadék és a melle duzzadtnak tűnt. Rövid idő alatt megbizonyosodtak arról, hogy az elítéltek halottak. Karen már alig várta a következő ítéletvégrehajtást. 
Hasonló történetek
10127
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: