Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érettségi

Casey a hátsó ülésen ült Chad és Eric közé szorulva. Elől még két fiú ült, hárman pedig egy másik kocsiban követték őket. A csapat érettségiző tagjainak partijára tartottak az erdőbe.
 
Casey kislánykora óta hallott pletykákat városa titkos hagyományáról. Emlékezett hogy az egyik barátnője egyszer egy idősebb lányra mutatva azt suttogta hogy ő a kiválasztott. Emlékezett hogy miközben a füvön lépdelő csinos szőke lányt nézte arra gondolt hogy milyen érzés lehet kiválasztottnak lenni. Más barátnői szerint az egész csak legenda volt. “Azért nem látjuk többet azokat a lányokat, mert egyetemre mennek.” -állította annak idején határozottan Marcia.
 
Casey az utolsó tanítási nap előtt egy hónappal találta meg a meghívót a szekrényén, amiben különleges vendégnek invitálták az érettségi partira. Amikor elolvasta a szöveget, megszédült és meg kellett kapaszkodnia a szekrénye ajtajában. Izgalmas volt hogy a fiúk az iskola lányai közül pont őt választották, de egyben ijesztő volt annak tudata hogy mit jelenthet a meghívás elfogadása.
 
Négy héttel később a kocsi ablakán kinézve bámulta az egyre sűrűbbé váló erdőt. Lefordultak egy csapásra és megálltak egy tisztáson. A fiúk kipakolták a sört és elkezdtek fát gyűjteni a tűzhöz.
Casey egy farönkön ült és sört kortyolt. A fiúk nemsokára végeztek és csatlakoztak hozzá. Meggyújtották a tábortüzet és kezdődött a szórakozás. A fiúk viccesek voltak és a lány élvezte a velük létet. Állandóan ivásra buzdították, de Casey mértéket tartott. Szeretett volna józan lenni amikor eljön az idő.
 
Ahogy kezdett leszállni az este, Josh a csapatkapitány bejelentette hogy ideje kezdeni az ünneplést. A fiúk láthatóan tudták mire gondol. Ketten Casey két oldalára ültek és a lábait kezdték simogatni. Egy másik matracot terített a földre. A lányt kézenfogták és felállították, majd a matrachoz vezették. Casey-t elborították a tapogató kezek miközben ruházata kezdett eltűnni. Mint ahogy a fiúk ruhája is. Josh elé állt és kezét vállára téve letérdeltette. Casey kinyitotta ajkait és szájába vette a fiú hímvesszőjét.
 
Kicsit később négykézlábra állították és valaki belehatolt. A fiúk többsége a szájába és a puncijába is beleélvezett. A lány korábban még nem csinált anált, de most a hátsója is elvesztette érintetlenségét.
 
A csoportos szex után Casey kábultan feküdt a matracon. Az álla sajgott, a puncija fájt, a popsija tűzben égett, de nagyszerűen érezte magát. Olyan kielégült volt amilyen csak egy lány lehetett, miután hét fiú kimerülésig dugta.
Casey azon gondolkodott hogy ez volt-e az egész. A titkos hagyomány egy csoportszex, amit kotnyeles diáklányok pletykálkodása valami sokkal rosszabbra torzít? Azután meglátta az egyik fiút ahogy az egy hosszú acélrudat hoz. Látta ahogy vitatkozni kezdenek valamin és látta a pillantásukat amit közben rá vetettek. Ma este a szexnél többet akarnak.
A matracon fekve azon töprengett hogy hogyan fog történni. Gyors lesz? Mekkora fájdalmat kell elviselnie? Félt a fájdalomtól, de azt sem szerette volna ha gyorsan végetér. Ez az ő nagy estéje volt és szerette volna hosszan átélni az élményt. A fiúk közelebb jöttek és így megértette a beszédüket.
 
-Akkor húzzuk nyársra? -kérdezte Chuck.
 
-Nem. Rendszerint nem élik túl és akkor mi benne a móka? -döntött Josh.
 
A fiúk talpra segítették Casey-t. Eric két nagy üveg barbecue szósszal jelent meg. Kinyitotta az egyiket és a lány vállára illetve hátára kezdte önteni a tartalmát.
 
-Brrrr...ez hideg! -remegett Casey, ahogy a folyadék beborította.
 
A nyársat részben a földbe verték, hogy megálljon. Két fiú gyengéden karon fogta a lányt és háttal a nyársnak állította. Egy másik hosszú köteleket hozott és elkezdték megkötözni. A lány tudta hogy sohasem fogja érezni a kötelek meglazulását. Amikor a fiúk végeztek, együttes erővel felemelték a nyársat a lánnyal és a tűzhöz vitték majd fölé tették a tartókra .
Casey számára a hőség először csak kellemes meleg volt. Jóleső változás a hűvös erdei levegő után a meztelen testén. Azután a bőre bizseregni kezdett és ragyogó verejték keveredett a barbecue szósszal. A fiúk körbeülték a tüzet és iszogatva nézték ahogy Casey sül. A lány feje nem ért a lángokba, így a haja és szeme érintetlen maradt. Néha megjegyezték hogy milyen jól néz ki és hozzá lépve egy-egy korty sört adtak neki.
 
A hőség és a fájdalom egyre erősebbé vált. Casey érezte hogy a bőre kezd megsülni. Hallotta a popsijából és a melleiből kicsöppenő és lángokba hulló zsír sercegését. A fiúk folytatták a hozzá sétálást és a szemébe nézve próbálták eldönteni hogy él-e még. Sokkal tovább bírta mint számítottak rá. A lány már nem tudott beszélni, de a fiúk élvezték a fájdalmas nyögéseit és a szemébe nézést. Végül Casey vére felforrt és többé nem reagált. Amikor a teste átsült, az éhes fiúk levették a tűztől és nekiláttak lakomájuknak. A hús pont olyan mennyei volt mint várták és még ízletesebbé tette hogy közben láthatták a lány arcát, aki adta nekik. A belsőségeket Mark kutyája kapta. A fejet leválasztották a törzsről, a maradékot pedig elásták a tisztáson Casey elődeinek maradványai mellé.
Hasonló történetek
7119
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
triklovic ·
Elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

tenda ·
Tetszett.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: