Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Még egy szenvedélyes csókot váltottak, majd visszamentek a többiek közé.A vendégek egy kis...
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Mindketten nagyon izgatottak és boldogok voltunk. Korán kimásztunk az ágyból, mert előző este...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Friss hozzászólások
Ayako: Nekem is tetszett
2018-08-20 13:55
annam26: Köszönöm :)
2018-08-17 15:33
annam26: Igazán egyedi történet, tetsze...
2018-08-17 15:10
Ayako: Szerintem nagyon jó
2018-08-17 01:11
Ayako: Nagyon jó
2018-08-17 00:46
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdő

Jeremy és apja érkeztek utoljára.Az útnak nem is nevezhető csapás végén beálltak a már két ottlevő terepjáró mellé, majd lezárták a kocsit és útnak indultak az erdőben több száz méterrel beljebb levő vadászkunyhó felé.
Amikor célhoz értek, üdvözölték egymást a korábban érkezőkkel. Eddie és Bradley a fiú apjának régi egyetemi évfolyamtársa volt. Velük volt még egy Jeremy korabeli fiú, akit Dale-nek hívtak és Eddie unokaöccse volt. A három felnőtt hosszú idő óta minden évben rendszeresen eljárt pár napos vadászatra a hegyekbe. Jeremy-nek úgy tűnt hogy a tizenöt-tizenhat év lehet az a kor, amikor “beavatásként” magukkal hozzák az ifjabb generációt.
 
A napok a civilizáció pörgésétől távol komótosan teltek. A lelkes puffogtatás ellenére az alkalmi vadászok az élővilágra nem jelentettek nagy veszélyt. Két őz és néhány madár esett áldozatul. Jeremy roppantul élvezte hogy -minden szabály ellenére ugyan- de fegyvert foghatott a kezében. Dale jóval visszafogottabb volt, de csendessége ellenére jól kijöttek egymással.
Az utolsó előtti napon a szokottnál korábban befejezték a vadak űzését. A férfiak nekiláttak a vacsora előkészítésének. A két fiút visszaküldték a kocsikhoz tartalék túra-gázpalackokért. A járműveknél Dale a könnyed csevegésüket megszakítva komolyabb hangon azt mondta:
-Valamit mondanom kell neked és örülnék ha végighallgatnál. A felnőttek engem kértek meg hogy avassalak be.
-Hallgatlak. -felelte meglepetten Jeremy.
Dale egy kicsit tétovázott, majd nagyot nyelve egyben eldarálta:
-Nem vagyok Eddie unokaöccse. Rokonok sem vagyunk. Az interneten találtunk egymásra több mint fél évvel ezelőtt. Apád és a barátai holnap fel fognak áldozni engem az erdő szellemének. Valami ősi indián dolog. Egy lélek cserében az elvitt állatok lelkéért. Vagy valami ilyesmi. Ők hisznek benne.
-Micsoda? -nyögte döbbenten Jeremy.
-Azt kell megértened hogy senki nem kényszerített ide. Eddie keresett valakit és én is kerestem valamit…ennyi. Akármikor elmehettem volna. Sőt. Akármikor elmehetek később is. De nem akarok.
-Ez valami vicc?
-Nem. Én akarom, ők akarják…te vagy az egyetlen kérdéses pont. Attól tartottak hogy ha ők mondanák el, nem hinnéd el, hogy nincs szó kényszerről. Ha nem tudod elfogadni, elrohanhatsz segítségért és telekürtölheted a világot. De négyen fogjuk állítani hogy fogalmunk sincs miről beszélsz. Ne feledd hogy még fegyver is volt a kezemben. Most pedig a kocsi kulcsa. Semmi nem tart vissza. Én persze megmaradnék, de ezt igazából egyikünk sem akarja.
Jeremy a visszafelé úton egy szót sem szólt csak gondolataival küzdött. A kunyhónál a felnőttek várták őket:
-Minden rendben?- érdeklődött Jeremy apja.
A fiú továbbra sem jutott szóhoz, ezért Dale válaszolt:
-Minden rendben. Jeremy meglepődött, de nem lesz semmi gond.
-Felállítjátok a sátrat?
-Persze.
-Emlékeztek még az első napi vadászat-végi találkozóhelyünkre? A tisztásra a nagy sziklával?
-Igen.
-Ott jó lesz.
-Rendben.
Mielőtt Jeremy észbe kaphatott volna, máris néhány sátorrudat, karót és kalapácsot nyomtak a kezébe. Dale felkapta az összegöngyölt sátrat és egy feltekert matracot és már újra úton is voltak a sűrű erdőben. Majdnem egy mérföldes út várt rájuk. Jeremy egy ideig fásultan lépkedett, de azután megjött a hangja:
-Ez teljes őrültség! Egyébként hová megyünk?
-Nem lenne jó ötlet a kunyhónál csinálni ezért egy eldugottabb helyre van szükség. Felállítunk egy sátrat hogy ne legyünk szem előtt.
-Miért csinálod?
-Fogalmam sincs. Valami régi belső vágy. Mindegyikünknek van sötét oldala. Az enyém ez.
A tisztáson némi ügyetlenkedés után sikeresen felállították a sátrat. Ezután Dale bent leterítette a matracot majd két hosszú acélkarót Jeremy kezébe nyomva azt mondta:
-A matrac túloldali sarkainál verd őket be a földbe. Én megcsinálom ezt az oldalt. Alaposan legyenek beverve. Bármennyire is akarom, vonaglani fogok és szabadulni akarok amikor elkezdik. A test ősi, leküzdhetetlen ösztöne a menekülés a fájdalomtól. Legalábbis Eddie ezt állítja.
Jeremy erre nem tudott mit felelni. Amikor végeztek, elégedett pillantást vetettek a művükre.
-Nem egy komfortos halálos ágy vagy díszes oltár, de megteszi.- mondta Dale.
Sötétedni kezdett, úgyhogy elindultak visszafelé.
-Tudod….tudod hogy mit fognak csinálni?- kérdezte tétován Jeremy, aki a kezdeti sokk után valami furcsa módon izgatónak kezdte találni a dolgot.
-Igen, tudom. Az erdő szelleméhez fognak fohászkodni és közben egy kisebb késsel néhányszor megszúrnak. A sebek fájni fognak, de nem lesznek azonnal halálosak. A fohász végén pedig kivágják a szívemet.
Jeremy hangosan levegő után kapott a tárgyszerű közlés hallatán.
-A közhiedelemmel ellentétben nem lehet szemből a szívhez férni mert ott vannak a bordák és a szegycsont. Kicsit oldalt, a bordák alatt kell megnyitni a mellkast. -folytatta Dale.
-Ezt is Eddie-től tudod? -nyögte Jeremy.
-Igen. Már a késeket is megmutatta. Miután végeztek, sátrat, a matracot és a ruháimat elégetik. A testemet feldarabolják és a hamvakkal együtt szétszórják az erdőben. A vadállatok néhány nap alatt eltüntetnek minden nyomot. Ha valaki meg is talál néhány csontot a későbbiekben…nos…a vadon veszélyes. Bárkit érhet baleset, megtámadhatja medve vagy farkas…sokan járnak szerencsétlenül.
-Hogy lehetsz ilyen nyugodt?
-Egyáltalán nem vagyok nyugodt. A szívem majd kiugrik a helyéből. Csak már olyan régóta készítem fel magam hogy nem feltűnő. Van még valami. Ma este…egyféle orgia lesz… velem a középpontban. Sohasem csináltam ilyesmit… Persze sejthető hogy mi fog történni. Ha akarsz, maradhatsz. Ha nem, senki nem kárhoztat a távollétedért. -mondta Dale és Jeremy most már kivette a hangjában a remegést.
A vacsora alatt kevés szó esett. Az evés után előkerült egy üveg ital amiből a fiúk is kaptak egy ujjnyit és megeredtek a nyelvek. A beszélgetés közben Eddie egyszer csak a széken ülő Dale mögé került és masszírozni kezdte a vállait. Azután előrenyúlt és elkezdte kigombolni a fiú ingét. Dale egy pillanatra megfeszült, majd Jeremy szemébe nézett és egy sóhajjal elengedte magát. Jeremy úgy döntött hogy inkább elvonul aludni. Az ágyban a párnáját a fülére nyomta de még így is hallotta a szomszéd helyiségből az erősebb nyögéseket és sóhajokat.
 
****
 
Másnap reggel a férfiak reggelit készítettek. Jeremy kimentette magát, mondván hogy nem éhes és inkább csatlakozott a teraszon ülő Dale-hez, aki a napkelte fényeiben fürdő erdőt bámulta. Jeremy közelebb húzta hozzá a székét és csendesen megkérdezte:
-Milyen volt?
-Az este? Felejthetetlen. Egész életemben emlékezni fogok rá.
-Muszáj hülyéskedned?
-Jó…akkor úgy mondom hogy a kezdetén tapasztalatlan voltam de azt hiszem a végére több évnyi gyakorlatot szereztem. Kíváncsi vagy a részletekre?
-Inkább nem.-felelte Jeremy, de szavai ellenére a gondolatában megjelent Dale és a három férfi, ahogy…
A gondolattól merevedése kezdett lenni. Fészkelődni kezdett hogy duzzadásnak induló hímtagja ne legyen feltűnő. Dale-re nézett és annak kaján mosolyából azonnal tudta hogy nyitott könyv számára. Elvörösödött.
-Ha akarod, megmutathatok pár dolgot amit az este tanultam. -mondta Dale vigyorogva.
-Kösz, de ne! -felelte még jobban elvörösödve Jeremy.
Egy kis hallgatás után Dale azt mondta:
-Amikor Eddie elkezdett vetkőztetni, egy pillanatra úgy éreztem hogy felugrok és leállítom az egészet…. De gyorsan elmúlt… Te hogy döntöttél? Végignézed?
-Még nem tudom.- felelte őszintén Jeremy.
-Engem nem zavarna…és ahogy látom izgatónak találod az egészet… Pont úgy ahogy mi is. Szerintem ne hagyd ki!
-Még eldöntöm.
A felnőttek befejezték a reggelit és a teraszra lépve megkérdezték hogy indulhatnak-e. A fiúk csak bólintottak.
A sátornál Dale minden ceremónia nélkül levette cipőjét és megszabadult a ruháitól. Eddie megkérdezte tőle, hogy szeretne-e valamit. Jeremy biztosra vette hogy közli hogy meggondolta magát, de a fiú csak egy korty vizet kért. A felnőttek nyugodtak voltak. Tudták hogy aki a sátorig eljön, az már nem gondolja meg magát.
-Bejössz? -kérdezte az apja Jeremy-t.
-Igen. -felelte halkan a fiú.
A sátorban Dale hanyatt feküdt a matracon. Kezeit és lábait a földbe vert karók felé nyújtotta, a felnőttek pedig szorosan hozzájuk kötötték a csuklóit és a bokáit. Jeremy Dale fejéhez helyezkedett, a többiek pedig az oldalához.
-Lefoghatnád közben a fejét! -javasolta Eddie Jeremy-nek, aki engedelmeskedett.
Dale férfiassága kőkeményen meredt felfelé és a fiú zihálni kezdett.
-Ha nem tudna csendben maradni, használd ezt! -mondta Bradley és Jeremy keze mellé tett egy rongycsomót.
Előkerültek a szertartási kések és a férfiak belekezdtek az ismeretlen nyelvű ritmikus mondókájukba. Az egyik pillanatban Bradley felkapta a rövidebb kést és Dale hasához érintette a hegyét. A fiú összeszorította a fogait, a férfi pedig betolta a pengét.
-Uhhhhhh…..-nyögte Dale és teste megvonaglott.
Jeremy nem hitte volna el ami történt, ha nem a szeme előtt zajlik. Dale hímtagja megrándult és a fiú majdnem az álláig repülő erős spermalöketek kíséretében elélvezett. A férfiak láthatóan nem lepődtek meg a dolgon. Folytatták az ősi indián fohászt. A kés Eddie-hez, majd Jeremy apjához került és újra meg újra Dale hasába merült újabb és újabb gyászos nyögéseket kiváltva a tehetetlen fiúból.
-A rongyot! -mondta egyszer csak Eddie és kézbe vette a hosszabb kést.
Dale kitátotta a száját, Jeremy pedig belenyomta a rongycsomót. A két másik felnőtt is lefogta Dale-t, Eddie pedig munkához látott. Dale tompított kiáltásai nem hallatszottak egy-két méternél távolabbra. A teste görcsösen rángatózott, de a karók kitartottak. Amikor Eddie keze eltűnt a mellkasában, hörgő hangot hallatott és a szája szélén vércsík jelent meg. Azután még egyszer megvonaglott és nem mozdult többet.
 
****
 
A nyomok eltüntetése után a kunyhó felé tartva Jeremy-től megkérdezte az apja:
-Nos? Jövőre is velünk tartasz?
-Igen. -felelte határozottan a fiú, majd arra gondolt ami megfogalmazódott benne amikor a sátorban Dale fejét lenyomva tartva annak szemébe nézett.
Tekintetét a földre szegezve, határozatlanabbul, reszkető hangon folytatta:
-Ha a barátaid nem találnának egy “unokaöccsöt” vagy “-húgot"…. A vadon veszélyes… Bárkit érhet medve- vagy farkastámadás… Akár engem is…
Hasonló történetek
9495
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
4380
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
Deakjanika ·
Ijen írások nemfognakmeg.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: